THQ وعده داد از METRO 2034 بیشتر حمایت کند!

Metro 2033 را چگونه ارزیابی می کنید؟

• بسیار عالی بود

رای‌ها: 36 65.5%
  • فقط یک FPS بود!

رای‌ها: 12 21.8%
  • بازی ضعیفی بود

رای‌ها: 3 5.5%
  • اصلا خوشم نیمد امیدوارم 2034 هم ساخته نشه!

رای‌ها: 4 7.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    55

$Dante$

کاربر سایت
مترو 2034،ادامه بازی مترو 2033 که براساس یک رومان ساخته شده است برای جلب توجه بیشتر بازیکننده ها احتیاج به حمایت بیشتر ناشر متعهد خود یعنی THQ دارد.
در همین مورد IGN مصاحبه ای با Danny Bilson معاونت A4 کرده و او عنوان کرده که برای بازی سرمایه گذاری قابل توجهی شده و در توسعه منابع و بازاریابی سعی بیشتری شده تا مخاطبان بیشتری را جذب کنیم.
او همچنین گفت:"ما باید از مکانیک خوبی برای گیم پلی استفاده کنیم چیزی بهتر از Call of Duty!"
هنوز تاریخ انتشار بازی معلوم نیست ولی بازی برای دو پلتفرم XBOX 360,PC عرضه می شود.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-11-thq-promises-extra-support-for-metro-2034

images

واقعا بازی لذت بخشی بود ! شاید چیزی بود که من از S.TA.L.K.E.R میخواستم + یه گرافیکه فنی فوق العاده:d
پدر مورد ادامه هم من امیدوارم بازی عمیق تر و طولانی تر بشه شبیه S.T.A.L.K.E.R # :d

قسمت اول بازی نکات ضعف زیادی داشت که از تبدیل شدن به یه عنوان تراز اول جلوگیری کرد.
ولی بازهم مترو 2033 یکی از بهترین شوترهای پارسال بود.
تو قسمت اول برای اینکه بخوان بازیکن رو بترسونن اومده بودن مهمات و کمکهای اولیه رو کمیاب کرده بودن در صورتیکه کاملا اشتباه بود. تو مترو 2034 امیدوارم دیگه این کار رو نکنن. بیشتر سعی کنن از عنصر غافلگیری و تاریکی استفاده کنن.

فئق العاده بود
يكي از معدود fps هاي همه چيز تمام
گرافيك فوق العاده و به همراه تم ترسناك و اتمسفر سنگين و نفسگير

به شدت منتظر 2034 هستم

من که ان وقت که این بازی امد 360 نداشتم و PC ایم هم فقط منچ اجرا میکرد نشد بزنمش! تا الان هم اصلا یادم نبود این بازی!:دی برم بازی کنمش ببینم چی بود!:دی

من قبلا یه خبر خونده بودم که شماره جدید مترو برای PS3 هم احتمالا بیاد!

من که ان وقت که این بازی امد 360 نداشتم و PC ایم هم فقط منچ اجرا میکرد نشد بزنمش! تا الان هم اصلا یادم نبود این بازی!:دی برم بازی کنمش ببینم چی بود!:دی

من قبلا یه خبر خونده بودم که شماره جدید مترو برای PS3 هم احتمالا بیاد!
خبر شایعه بوده جانم.:d
زمان نشون داده شرکتهای روسی با PS3 خیلی حال نمی کنن.:d

فک کنم تنها بازیه روسی بودی که تمومش کردم.با اینکه یه خورده مشکل داشت ولی خیلی چسبید رو پی سی :d
امیدوارم اینیکی مشکلات قبلیرو نداشته باشه تا بشه یه کال کیلر:d

باز يكي از بازيش حرف زد و اسم اين cod رو اورد !!!

اين برا اونا انگار شده يك بُت !!!

مترو خودش هم خيلي عالي بود
سعي كنن بازي رو حفظ كنن، احتياج نيست از cod بهترش كنن

گرافیک و داستان و اتمسفر بازی فوق العاده بود.
اگه بتونن یه سری مشکلات در گیم پلی و بعضی باگها رو درست کنن واقعا عالی میشه.نظرسنجی هم گزینه مورد نظر من رو نداره :d

متاسفانه تو این دنیا همه چیز شده نوب پسند!
شماره اول این بازی هم یه چیزی بود که به یه بازیکن حرفه ای نیاز داشت .بر عکس کال آو رو که دست هر کسی بدی حال میکنه و به به به و چه چه میوفتن. نمیدونم این قضیه کآل کشی چی هست؟ یه فرمول ساده داره: چهار تا شخصیت بی س و ته بیارین دستشون یه ده تا اسلحه بدین و یه کشور آدم بد بکشید ... تو همین واویلا هم کلی انفجار های مصنوعی قرار بدین و چهارتا صحنه سینماتیک ایجاد کنید و تا اونجایی هم که میشه سر و صدا ایجاد کنید .... با این کار کآل رو میکشید ! بگذریم...
ولی خداییش مترو شماره اولش فوقالعاده بود: وحشت-داستان-اکشن-گرافیک-صداگذاری و یه تم مخصوص روسی و اتمی که من عاشقش بودم. به شدت از شماره بعدیش استقبال میشه!
یاد Duty Calls بخیر!

من از بازیهای وحشتناک خوشم نمیاد ولی این بازی یه چیزی داشت که منو تا آخر بازی همراه خودش برد
اون چی بود ؟؟؟ نمیدونم !!!

1ش که منو 10 دفع از صندلی انداخت پایین:دی(بینظیر بود!)
خدا کنه به جای اینکه عناصر cod رو استفاده کنند از dead space یاد بگیرند که یهووی دهنت***میشد!(بخصوص صدا گذاریش!)
ما که منتظر نسخه 2ش هستیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or