THQ: سوپرایزی بزرگ در Gamescom

Ezio da Firenze

کاربر سایت
gamescom_fe001.png

THQ بازی جدیدی در Gamescom به نمایش میذارد.

Danny Bilson واژه بزرگ را برای این بازی به یوروگیمر اعلام کرد.
وقول اعلام یک بازی بزرگ را در نمایشگاه داد.
همچنین جزئیاتی از بازی اعلام نکرد ولی یک راهنما از بازی گفت به شرح زیر :
من میتونم بگم آن جمعیت . صدها و هزاران از مردم در این فضا در آن زمان .

آیا این بازی Homeworld 3 است ؟

همچنین اعلام کرد که تریلر از گیم پلی بازی جدیدی از Tomonobu Itagaki خالق Ninja Gaiden به نمایش گذاشته میشود.

منبع

سورپرايزشون احتمالا Just Cause 3 برای Wii U و PS3 و 360 هستش كه قراره روی Wii U بالاترين گرافيك رو داشته باشه!
البته اين نظر منه و دليل حدسمم اينه كه چند وقت پيش اينا خيلی در مورد نسل بعد حرف می زدن.
JC كه براي EIDOS و Square Enix
آره اشتباه كردم...

آخرین ویرایش:
شما وقتی برید تحقیق کنید و متوجه شید THQ چه نوابغی رو اخیرا جذب کرده نمیاین برای من اینجا لودگی کنید .

patrice-desilets.jpg
دقیقا یکی از همین نوابغ خالق سری بازی Assassins creed است ( Patrice Désilets) که امروز خبری ازش اومد که میگه
امروز اولین روز کاری Patrice Désilets و اینطور که گفته شده داره روی یک بازی جدید کار میکنه من مطمئنم که THQ اینده ی فوق لاده درخشانی داره
بعد وجدانا THQ کم عنوان خوب داده بیرون که هی با چند تا عنوان بد خرابش میکنین

patrice-desilets.jpg
دقیقا یکی از همین نوابغ خالق سری بازی Assassins creed است ( Patrice Désilets) که امروز خبری ازش اومد که میگه
امروز اولین روز کاری Patrice Désilets و اینطور که گفته شده داره روی یک بازی جدید کار میکنه من مطمئنم که THQ اینده ی فوق لاده درخشانی داره
البته این برادر یکی از مهره های کلیدی شاهزاد پارس هم هست.که امیدوارم اینبار دیگه یه جا ثابت واسته!

patrice-desilets.jpg
پس باید واقعا منتظر سوپرایز باشیم کلا THQ را دوست دارم امیدوارم خبری از Dawn Of War III هم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or