THQ: بازی Homefront 2 در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
1299673303720p-homefront-wallpaper-hd-3-1024x576.jpg

درودبر دوستان بازی سنتری

شرکت بازی سازی THQ در مصاحبه ای با یور گیمر بازی Homefront 2 را تایید کرد.
THQ چندی پیش اعلام کرد که استدیوی بازی سازی Kaos Studios بسته شده است این استدیو سازنده ی بازی Homefront است ، ولی به این معنا نبود که این بازی دیگر ادامه نخواهد داشت . این بازی که زیاد مورد استقبال قرار نگرفت اما فروش نسبتا خوبی را کرده است و توانست بودجه ی نسخه ی 2 را فراهم کند و THQ تصمیم بگیرد نسخه ی دوم این عنوان را بسازد. لازم به ذکر است نسخه ی دوم این عنوان توسط تیم قبلی خود ( سازندگان نسخه ی 1 ) و در THQ’s Montreal ساخته خواهد شد.

شما می توانید مصاحبه ی کامل را در منبع 1 بخوانید.

منابع
1 و 2

داستانش خوب بود جو و اتمسفرش هم خوب بود ولی گرافیکش خاله آدم رو بهم می زد ! :| تفاوت توی نسخه PC و کنسول هم زیاد بود ( مثل ماشین سواری ... ) اینا تو ذوق زد ! اما اکشنش قشنگ بود !
از سکانس پایانی بازی معلوم بود شماره دوـش هم هست ! خدا کنه ایندفعه بهتر باشه !

من که اصلا از بازی خوشم نیومد !!!:| حالا بحث گرافیکیشو کاری ندارم ، ولی به نظرم از نظر گیم پلیم چیزه جالبی نبود ولی داستان بسیار عالی و حماسی داشت :d

اگه تجربیات ناموفق نسخه یک رو تکرار نکنند و اونا رو برطرف کنن به نظرم باید چیز خوبی دربیاد.
تنها موردی که تو نسخه اول باعث مطرح شدن بازی شده بود همون داستان بازی و مظلوم نمایی امریکا بود.اگه تو نسخه دوم مظلومیت اسرائیل:dرو توش بذارن بیشتر هایپ میشه
آخه این ملتهای امریکا و اسرائیل مظلوم ترین ملتهای تاریخ هستن:d
یه مورد تابلو دیگه هم تو بازی این بود که تا اونجایی که من فهمیدم ادوات بازی همشون واقعی بود غیر از ادوات کره ایها! مخصوصا لباساشون یا بهتر بگم زره هاشون

اگه تجربیات ناموفق نسخه یک رو تکرار نکنند و اونا رو برطرف کنن به نظرم باید چیز خوبی دربیاد.
تنها موردی که تو نسخه اول باعث مطرح شدن بازی شده بود همون داستان بازی و مظلوم نمایی امریکا بود.اگه تو نسخه دوم مظلومیت اسرائیل:dرو توش بذارن بیشتر هایپ میشه
آخه این ملتهای امریکا و اسرائیل مظلوم ترین ملتهای تاریخ هستن:d
یه مورد تابلو دیگه هم تو بازی این بود که تا اونجایی که من فهمیدم ادوات بازی همشون واقعی بود غیر از ادوات کره ایها! مخصوصا لباساشون یا بهتر بگم زره هاشون
فکر کنم من تنها کسی هستم که از این بازی خوشم اومده باشه

آره ایران هم مظلوم ترین کشور جهانه کشوری که به هیچ جا کاری نداره و همه فرشته هستن:angel:

فکر کنم من تنها کسی هستم که از این بازی خوشم اومده باشه

آره ایران هم مظلوم ترین کشور جهانه کشوری که به هیچ جا کاری نداره و همه فرشته هستن:angel:

چرا برداشت مخالف میکنی عزیز؟
من همچین منظوری نداشتم.b-)
ایران حالا حالا ها مونده به امریکا و اسرائیل برسه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or