THQ بازی devil's third را دیگر منتشر نمی کند.

• Thread starter Thread starter riri
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

riri

کاربر سایت
Brian Farrell مدیر عامل THQ اعلام کرد که این کمپانی دیگه این بازی رو منتشر نمیکنه و در حال مذاکره با ناشر های دیگه برای منتقل کردن این IP است.

d3.jpg

وی همچنین اضافه کرد کمپانی به این جمع بندی رسید که این بازی در جایگاهی نیست که بتونه برای کمپانی سوداوری کنه. Farrell گفت بازی در اواسط توسعه موتورش رو تغییر داد و همین یکسری خرج خارج از برنامه به همراه داشت که متناسب با شرایط کمپانی نبود.

devil's third بازی ایست که توسط ایتاکاگی کارگردان بازی نینجا گایدن 2 در حال ساخته شدنه و قرار بود سال 2013 منتشر بشه.

منبع: gamaustra

از این Devil's third خوشم میاد من :دی، حالا شاید فروش زیادی نکنه مثل بازی‌های فان ولی‌ خیلی‌ قشنگ و خشن هست :دی
========================================
واقعا دلم نمیخواد THQ چیزیش بشه، جز معدود شرکتایی هست که هنوزم کنار پول به سلیقه کاربر و کیفیت کار هم اهمیت میده.

البته بعید بدونم چیزیش بشه، الان چند وقتی‌ هست DS 2 به تنهایی‌ فجیع فروش می‌کنه فقط تو استیم، مترو هم پیش فروشش آغاز شه همونطور، مترو درسته بازی همه پسندی نبود ولی‌ یه سری طرفدار جمع کرده که اگه نخرن بازی رو نمی‌تونن زنده بمونن (مثل خودم :دی)
بازی که توسعه‌ش سه سال رو رد کرد بعد ناشرش هم بیخیالش شد، نویده یه فاجعه رو میده. البته هرچقدرم بد باشه فکر نکنم بدتر از WH40K: SM باشه
biggrin1.gif
.
Devil's Third?
biggrin1.gif
از رو چیزایی که دیدم گفتم من کاری با بحث فنی ندارم :دی.
SM بد بود؟ :| داستان و گیمپلی خیلی‌ قشنگی داشت :دی. البته در حد ‌WH های قبلی‌ نبود ولی‌ بد هم نبود.

آخرین ویرایش:
از این Devil's third خوشم میاد من :دی، حالا شاید فروش زیادی نکنه مثل بازی‌های فان ولی‌ خیلی‌ قشنگ و خشن هست :دی
========================================
واقعا دلم نمیخواد THQ چیزیش بشه، جز معدود شرکتایی هست که هنوزم کنار پول به سلیقه کاربر و کیفیت کار هم اهمیت میده.

البته بعید بدونم چیزیش بشه، الان چند وقتی‌ هست DS 2 به تنهایی‌ فجیع فروش می‌کنه فقط تو استیم، مترو هم پیش فروشش آغاز شه همونطور، مترو درسته بازی همه پسندی نبود ولی‌ یه سری طرفدار جمع کرده که اگه نخرن بازی رو نمی‌تونن زنده بمونن (مثل خودم :دی)
بازی که توسعه‌ش سه سال رو رد کرد بعد ناشرش هم بیخیالش شد، نویده یه فاجعه رو میده. البته هرچقدرم بد باشه فکر نکنم بدتر از WH40K: SM باشه :دی.

امیدوارم بره در آغوش مایکروسافت دوباره :دی !
البته هرچقدرم بد باشه فکر نکنم بدتر از WH40K: SM باشه
biggrin1.gif
.
تو نبودی یبار گفتی از یه بازی استراتژی اکشن سوم شخص درست کردن به این خوبی (اسپیس مارین) ؟! :-/
اون چیزی که ما در ذهن دارم از هرچیزی با اون چیزی که هست و با اون چیزی که تجربه میکنیم خیلی فرق داره. WH40K: SP یه بازی بود در حد 7 اینا. DT همر چقدر وضعش خراب باشه فک نکنم از اون بدتر باشه. افتاد؟
تو هرقت خودت متوجه شدی چی نوشتی من بنده خدا هم حالیم میشه :دی ! یکم رو نگارش ـت کار کن .

آخرین ویرایش:
این THQ اولین کاری که باید بکنه اینه که Metro Last Light---Dawn Of War III---Darksiders II--- Company Of Heroes رو بده بیرون و بعدش با خیالت راحت میتونه توی جزایر قناری آب پرتقال نوش جان کنه!:d
میدونم،میدونم! چرت و پرت گفتم عصبانی نشین!:d

امیدوارم بره در آغوش مایکروسافت دوباره :دی !

تو نبودی یبار گفتی از یه بازی استراتژی اکشن سوم شخص درست کردن به این خوبی (اسپیس مارین) ؟! :-/

کیوان باور کن بخشی از روح من توی توئه ! تا خبر رو خوندم خواستم پست بدم وقتی ماکرو ناشرش شد میبینی بازی یعنی چی که توی پست ها به پستت برخوردم

آقا کلا ایتاگاکی بازی بد تو کارش نیست! من موندم THQ چطور جرئت کرد بازی رو بیخیال بشه! شما قیافه رو داشته باش. آدم نمی تونه بهش چپ نیگا کنه!
itagaki.jpg

=))b-)b-)b-)
حالا گذشته از شوخی، به نظر من DT بازی خوبی بود اما THQ نمی خواست ریسک کنه. چند وقت پیش هم یکی از سران take-two گفته بود کار THQ تمومه. فکر کنم پر بیراه نگفته بود!

بازی که توسعه‌ش سه سال رو رد کرد بعد ناشرش هم بیخیالش شد، نویده یه فاجعه رو میده. البته هرچقدرم بد باشه فکر نکنم بدتر از WH40K: SM باشه :دی.
SP کجاش بد بود؟امتیازات خوبی هم گرفت میانگینشم قابل قبول بود.THQ هرچی باشه بهتر از کمپانیهای دیگه است.
....
راستی "South Park:the game هم سال 2013 گفتن میاد

این رو که من از همون لحظه ای که تریلرش رو دیدم گفتم نابوده ! :دی هنوزم روی حرفم هستم ! :دی
بازی های قبلی ایتاگاکی خیلی سفت و سخت بودن ولی این شُل و ول بودن از قیافه ـش میباره ! :دی (منظورم درجه سختی و آسونی نیست ، کلآ حالت بازی یه جوری شُل و آبکی هست)

اینی که میگی رو دقیقا قبول دارم اما بازی های ایتا حداقل در بدترین حالت خاص و مخصوص به خودش هستن و DT هم از این قاعده مستثنا نیست! این خیلی مهمه! البته برای من!

من یادم نمیاد امروز ناهار چی خوردم تو میگی یه بار یه جا چنین چیزی گفتی ! :دی.
اون چیزی که ما در ذهن دارم از هرچیزی با اون چیزی که هست و با اون چیزی که تجربه میکنیم خیلی فرق داره. WH40K: SP یه بازی بود در حد 7 اینا. DT همر چقدر وضعش خراب باشه فک نکنم از اون بدتر باشه. افتاد؟

البته به خاطر فروش خوب saint rows اینا یه افزایش سود چشمگیر نسبت به پارسال داشتن و دیگه وضعشون طوری نیست که رو لبه پرتگاه باشن. ولی فعلا سیاستشون فقط سرمایه گذاری روی عناوین تضمین شدست تا وضعیتشون تثبیت بشه.

بعد از این همه مدت باید هم امیدی نداشت به بازی، ایتاگاکی نشسته تو استودیو داره استریپ تیز دخترا رو تو اتاقش میبینه بازی پشمش هم نیست :دی

THQ کافیه یه نسخه دیگه از سری بازی های WWE بده تا دوباره وضع مالیش خوب بشه ، یعنی مهم نیست اصلا بازی پیشرفت کرده یا نه ، حتی اگه پبشرفت هم نکرده باشه بازم هوادارای WWE بازی رو میخرن

به احتمال زیاد WWE 13 توی E3 معرفی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or