THIEF | PC

thief-4-030513.jpg
Thief4Header-600x231.jpg

Developer : Eidos Montreal
Publisher : Eidos , Square Enix
Genre : Fantasy Stealth Action Adventure
پس از مدت ها انتظار، امروز و با رونمایی از کاور ماه آپریل مجله GameInformer، از عنوان جدیدی در سری بازی های Thief پرده برداری شد و طبق اطلاعات، این عنوان یک ریبوت در سری خواهد بود.

طبق اطلاعات منتشر شده تا به اینجا، در بازی شاهد بازگشت قهرمان این سری بازی ها یعنی Garret به "The City" (نام شهری که اتفاقات بازی در آن به وقوع می پیوندد) خواهیم بود تا بار دیگر، به سرقت از اشراف زادگان و بزرگان شهر پرداخته و روز به روز بر ثروت خود بیافزاید. حال و هوای شهر، ترکیبی از فضای Ghotic و صنعتی و تا حدی پیشرفته خواهد بود. در حالی که شهر در آتش تنش های اجتماعی می سوزد بیماری طاعون نیز در بین مردم شهر شیوع پیدا کرده است. شهر توسط مردی به نام "Baron" که از نظر سیاسی بسیار قدرتمند است، اداره می شود. قهرمان داستان ما نیز برای زنده ماندن، باید به محیط های اطرافش برای عبور از مراحل بازی، بسیار توجه کند.

ریبوت Thief توسط استودی Eidos Montreal ساخته می شود و Square Enix وظیفه نشر آن را به عهده دارد. Thief برای عرضه بر روی PC و کنسول های نسل بعد در سال 2014 برنامه ریزی شده است.

تصاویر بازی را در زیر می توانید مشاهده کنید:

THIEF از آنجا عنوان با اهمیتی است که به نوعی از ابدا کنندگان سبک Stealth Action محسوب می شود و دو تن از بزرگترین بازی سازان تاریخ یعنی Waren Spector و Ken Levine در قالب شرکت های بی نظیر Ion Storm و Looking Glass روی بازی های این سری کار کرده اند .

اما به نظر میرسد در ساخت THI4F خبری از هیچ کدام از این دو تن نیست و شرکت Eidos Montreal که وظیفه ی ساخت ادامه ی سری مشهور Deus EX را نیز بر عهده دارد مسئل ساخت این بازی است که برخی واکنش ها از طرف طرفداران را به همراه داشته است .

اولین نسخه ی از بازی های Thief در سال 1998 با نام Thief: The Dark Project توسط Looking glass ساخته شد و انقلابی در سبک اکشن به پا کرد آخرین نسخه از آن نیز با نام Thief: Deadly Shadows در سال 2004 توسط Ion Storm ساخته شد که با بازخورد مناسبی مواجه شد و البته به خاطر تغییزر زاویه ی دید به Third Person با انتقاداتی نیز مواجه شد .

لازم به ذکر است صاحب IP و ناشر تمام نسخه های این سری شرکت Eidos Interactive بوده است .

thief-4.jpg

آخرین ویرایش:
کنسولی ها :wallbash: آلان :wallbash: دارن :wallbash: بازی و حال :wallbash: میکنن :wallbash: ولی من باید تا یه هفته دیگه صبر کنم.:((

فقط کنسول فنا میان مرموزانه از این پستا میزارن برای طعنه . نمونشم زیاده. ;)

امیدوارم بلک باکس زیر 10 گیگ ریپک کنه تا با این نت وا مونده بتونیم از پسش بر بیایم.

من که دلم نمیاد اینو Black box خور کنم :| حیفه :دی
به خدایان قسم منم همینطور فکر میکنم:d:|
دقیقا :دی
تازه اون گروه KaOs باز از BB هم بهتر عمل میکنه من همیشه از اون میگیرم!
حداقل ای کاش همینطور که حجم بازی ها زیاد میشد نت ما هم سرعتش بیشتر میشد :|
KaOs بازی رو که تیکه پاره میکنه باو. کات سین ها رو بیشتر مواقع حذف میکنه و کلا ارزش بازی رو میبره زیر سوال:|
BB معمولا زبان های اضافی رو حذف میکنه و در کل حجم بازی رو به طور متناسب میاره پایین.

به خدایان قسم منم همینطور فکر میکنم:d:|

KaOs بازی رو که تیکه پاره میکنه باو. کات سین ها رو بیشتر مواقع حذف میکنه و کلا ارزش بازی رو میبره زیر سوال:|
BB معمولا زبان های اضافی رو حذف میکنه و در کل حجم بازی رو به طور متناسب میاره پایین.

کلا برای 3 بازی اینکارو کرد که اونم فیلمها رو به صورت جداگانه Movie Addon قرار داد. حداقل بهتر از ریپک عرباست.

من که دلم نمیاد اینو Black box خور کنم :| حیفه :دی

Black box بگیر تاجایی که میتونی برو همزمان نسخه اصلی رو هم بذار دانلود! وقتی تموم شد سیو بریز روش! البته نمیدونم میشه یا نه ولی قاعدتا باید بشه:d ایطنوری ریلیز بازی رو از دست نمیدی:d

Black Box... Black Box everywhere:biggrin1:
یبار یه ویندوز ازین شرکتهای در پیت ایرانی خریدم اول ویندوز نوشته بود ممنون از شرکت ما خرید کردید :))

Black Box برای من مثل این ویندوزای دستکاری شده میمونه
biggrin1.gif
مخصوصا وقتی میان کیفیت ویدئو هارو پایین میارن . اگه فقط زبان این چیزا باشه خیلی مهم نیست ولی خوب بازم دستکاری شده حساب میشه معلوم نیست چه بلایی سر بازی در اوردن چیارو حذف کردن

درسته سرعت اینترنت تو ایران کمه ولی واقعا می ارزه ادم چند روز دیرتر بازی کنه اما نسخه درست درمون شیک ترو تمیز دست نخورده استفاده کنه

آخرین ویرایش:
یبار یه ویندوز ازین شرکتهای در پیت ایرانی خریدم اول ویندوز نوشته بود ممنون از شرکت ما خرید کردید :))

Black Box برای من مثل این ویندوزای دستکاری شده میمونه :biggrin1: مخصوصا وقتی میان کیفیت ویدئو هارو پایین میارن . اگه فقط زبان این چیزا باشه خیلی مهم نیست ولی خوب بازم دستکاری شده حساب میشه معلوم نیست چه بلایی سر بازی در اوردن چیارو حذف کردن

درسته سرعت اینترنت تو ایران کمه ولی واقعا می ارزه ادم چند روز دیرتر بازی کنه اما نسخه درست درمون شیک ترو تمیز دست نخورده استفاده کنه
والا هیچ وقت دستکاری خاصی نکردن! دیگه نهایت ویدئو هارو کیفیتشو از 1080 میارن به 720 یا 480 و در موارد خیلی محدود حذف میکنن و تو تمام موارد زبان های اضافی حذف میشه کاری به چیزای دیگه ندارن!
من خودم سالهاست دارم بلک باکس و KaOs میگیرم تقریبا 95% درصد بازی های مهمی که در ماه منتشر میشه من فشرده بگیرم :دی ولی تا حالا ندیدم چیزی غیر از ویدئو ها و زبان های بازی دستکاری شده باشه!

باز بنظر من اصلا ارزش نداره مثلا 20 گیگو به 5 گیگ ترجیح بدی بخاطر اینکه 20 گیگه ویدئو هاش 1080 ـه 5 گیگیه 720 یا 480 !!! اصلا نمیرزه بنظرم!
بعضی موارد اصلا بازی ویدئو نداره فقط لوگوی اول بازی ویدئو هست که اونم اصلا اهمیتی نداره ولی حجم بازی یک چهارم حجم اصلش هست!
مثلا NFS The Run اصلا ویدئو نداشت حجم اصلیشم 16.5 گیگ بود فکر کنم ولی بلک باکس فقط فشردش کرده بود شده بود 4.5 گیگ و فقط زبون ها حذف شده بود! الان واقعا نمیرزه 16.5 گیگو به 4.5 گیگ ترجیح داد واسه هیچ :دی البته نا گفته نمونه که نصبش 3.5 ساعت طول کشید فکر کنم :))

والا هیچ وقت دستکاری خاصی نکردن! دیگه نهایت ویدئو هارو کیفیتشو از 1080 میارن به 720 یا 480 و در موارد خیلی محدود حذف میکنن و تو تمام موارد زبان های اضافی حذف میشه کاری به چیزای دیگه ندارن!
من خودم سالهاست دارم بلک باکس و KaOs میگیرم تقریبا 95% درصد بازی های مهمی که در ماه منتشر میشه من فشرده بگیرم :دی ولی تا حالا ندیدم چیزی غیر از ویدئو ها و زبان های بازی دستکاری شده باشه!

باز بنظر من اصلا ارزش نداره مثلا 20 گیگو به 5 گیگ ترجیح بدی بخاطر اینکه 20 گیگه ویدئو هاش 1080 ـه 5 گیگیه 720 یا 480 !!! اصلا نمیرزه بنظرم!
بعضی موارد اصلا بازی ویدئو نداره فقط لوگوی اول بازی ویدئو هست که اونم اصلا اهمیتی نداره ولی حجم بازی یک چهارم حجم اصلش هست!
مثلا NFS The Run اصلا ویدئو نداشت حجم اصلیشم 16.5 گیگ بود فکر کنم ولی بلک باکس فقط فشردش کرده بود شده بود 4.5 گیگ و فقط زبون ها حذف شده بود! الان واقعا نمیرزه 16.5 گیگو به 4.5 گیگ ترجیح داد واسه هیچ :دی البته نا گفته نمونه که نصبش 3.5 ساعت طول کشید فکر کنم :))
مجید حرفتو قبول دارم منطقی یه

ولی خوب موضوع همین ویدئو هاست دیگه :| خدایی حیف نیست من الان مانیتور 24 اینچ 1080p دارم بعد کیفیت ویدئو ها 420p باشه :| نهایت خیلی سر دانلود بهم فشار بیاد میرم میخرمش :d
ولی خوب یه دفعه mass effect نسخه bb دانلود کردم 2 گیگ بود بعد نصب شد 20 گیگ :)) سوبله چوبله نصبش 3 روز طول کشید
yahoo_21.gif
بعد ارور میداد اصلا اجرا نمیشد . واقعا ستم بود
دیگه بعد از اون قید bb کلا نسخه های فشرده شده زدم اکثرا شبا 4 گیگ رایگان دانلود دارم دیگه حالا چند روز دیرتر به جون میخرم

البته بازم سلیقس خیلیا مثل من از بازی دستخورده خوششون نمیاد :d

به نظرم برای این بازیهای حجیم حیفه اینترنت رو حروم کنید برید راحت فرداش تو 4 تا دی وی دی بگیرید
اینترنت باشه برا dlc که کمتر میاد یا اگه میاد با بازی اصلی میزارنش تو یه پک
و همینطور برای بازیهایی که شرکتها نمیزننش چون طرفداراش خاصه
ولی thief بلافاصله بعد از ریلیز تو مغازه هست
این نظر منه

مجید حرفتو قبول دارم منطقی یه

ولی خوب موضوع همین ویدئو هاست دیگه :| خدایی حیف نیست من الان مانیتور 24 اینچ 1080p دارم بعد کیفیت ویدئو ها 420p باشه :| نهایت خیلی سر دانلود بهم فشار بیاد میرم میخرمش :d
ولی خوب یه دفعه mass effect نسخه bb دانلود کردم 2 گیگ بود بعد نصب شد 20 گیگ :)) سوبله چوبله نصبش 3 روز طول کشید:)) بعد ارور میداد اصلا اجرا نمیشد . واقعا ستم بود
دیگه بعد از اون قید bb کلا نسخه های فشرده شده زدم اکثرا شبا 4 گیگ رایگان دانلود دارم دیگه حالا چند روز دیرتر به جون میخرم

البته بازم سلیقس خیلیا مثل من از بازی دستخورده خوششون نمیاد :d

اگه کیفیت ویدئو برات مهمه خو نسخه هایی که Videoها Re-encode شدن رو نگیر. ولی این مسئله برای همه بازی‌ها/ریلیزها اتفاق نمیفته. اکثر Repack های SEYTER و Blackbox... فقط قسمت مالتی و زبان های غیر انگلیسی حذف شده و بعضی وقت ها هم هیچی حذف نشده و فقط فشرده سازی انجام شده. سرعت نصب به قدرت CPU هم بستگی داره.

به نظرم برای این بازیهای حجیم حیفه اینترنت رو حروم کنید برید راحت فرداش تو 4 تا دی وی دی بگیرید
اینترنت باشه برا dlc که کمتر میاد یا اگه میاد با بازی اصلی میزارنش تو یه پک
و همینطور برای بازیهایی که شرکتها نمیزننش چون طرفداراش خاصه
ولی thief بلافاصله بعد از ریلیز تو مغازه هست
این نظر منه
والا اینم میشه ولی من اگه میخواستم تمام بازی هایی که در سال دانلود کردم رو روی هم بزارم قیمتشو حساب کنم اصلا یک چیز نجومی میشد :دی چون من تمام بازی هارو دانلود میکنم :دی ولی یک هزارم پولی که بالا دی وی دی بازی داده میشه پول برقش نشده :)) عشق کالکشن کردن هم نیستم و همشو توی هارد نگه میدارم! الان بالای 500 گیگ فقط بازیه :دی از 2 سال پیش بازی هارو دارم :دی

آقا تاپیک از مسریش خارج شد فکر کنم :|

تجربه شخصی نشون داده بازیای Square رو براحتی میشه 100% کرد و تمام اچیومنتاشو گرفت ( به استثنای TR که جونمو گرفت lvl 60 ش کنم ! ) . Dishonored با اینکه متعلق به square نبود اینقد سخت بود که کلا بی خیال 100% کردنش شدم این یکیو امیدوارم بشه چسبوند به سقف :d

والا اینم میشه ولی من اگه میخواستم تمام بازی هایی که در سال دانلود کردم رو روی هم بزارم قیمتشو حساب کنم اصلا یک چیز نجومی میشد :دی چون من تمام بازی هارو دانلود میکنم :دی ولی یک هزارم پولی که بالا دی وی دی بازی داده میشه پول برقش نشده :)) عشق کالکشن کردن هم نیستم و همشو توی هارد نگه میدارم! الان بالای 500 گیگ فقط بازیه :دی از 2 سال پیش بازی هارو دارم :دی

آقا تاپیک از مسریش خارج شد فکر کنم :|
برش میگردونیم به مسیر
مگه اینترنتت چیه
من فقط در حد بازی تا 2 گیگ می دانلودم و گر نه با نا محدود که تا 30 گیگ سرعت بالا میده کم میارم
بقیش میاد رو 30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or