THIEF | PC

thief-4-030513.jpg
Thief4Header-600x231.jpg

Developer : Eidos Montreal
Publisher : Eidos , Square Enix
Genre : Fantasy Stealth Action Adventure
پس از مدت ها انتظار، امروز و با رونمایی از کاور ماه آپریل مجله GameInformer، از عنوان جدیدی در سری بازی های Thief پرده برداری شد و طبق اطلاعات، این عنوان یک ریبوت در سری خواهد بود.

طبق اطلاعات منتشر شده تا به اینجا، در بازی شاهد بازگشت قهرمان این سری بازی ها یعنی Garret به "The City" (نام شهری که اتفاقات بازی در آن به وقوع می پیوندد) خواهیم بود تا بار دیگر، به سرقت از اشراف زادگان و بزرگان شهر پرداخته و روز به روز بر ثروت خود بیافزاید. حال و هوای شهر، ترکیبی از فضای Ghotic و صنعتی و تا حدی پیشرفته خواهد بود. در حالی که شهر در آتش تنش های اجتماعی می سوزد بیماری طاعون نیز در بین مردم شهر شیوع پیدا کرده است. شهر توسط مردی به نام "Baron" که از نظر سیاسی بسیار قدرتمند است، اداره می شود. قهرمان داستان ما نیز برای زنده ماندن، باید به محیط های اطرافش برای عبور از مراحل بازی، بسیار توجه کند.

ریبوت Thief توسط استودی Eidos Montreal ساخته می شود و Square Enix وظیفه نشر آن را به عهده دارد. Thief برای عرضه بر روی PC و کنسول های نسل بعد در سال 2014 برنامه ریزی شده است.

تصاویر بازی را در زیر می توانید مشاهده کنید:

THIEF از آنجا عنوان با اهمیتی است که به نوعی از ابدا کنندگان سبک Stealth Action محسوب می شود و دو تن از بزرگترین بازی سازان تاریخ یعنی Waren Spector و Ken Levine در قالب شرکت های بی نظیر Ion Storm و Looking Glass روی بازی های این سری کار کرده اند .

اما به نظر میرسد در ساخت THI4F خبری از هیچ کدام از این دو تن نیست و شرکت Eidos Montreal که وظیفه ی ساخت ادامه ی سری مشهور Deus EX را نیز بر عهده دارد مسئل ساخت این بازی است که برخی واکنش ها از طرف طرفداران را به همراه داشته است .

اولین نسخه ی از بازی های Thief در سال 1998 با نام Thief: The Dark Project توسط Looking glass ساخته شد و انقلابی در سبک اکشن به پا کرد آخرین نسخه از آن نیز با نام Thief: Deadly Shadows در سال 2004 توسط Ion Storm ساخته شد که با بازخورد مناسبی مواجه شد و البته به خاطر تغییزر زاویه ی دید به Third Person با انتقاداتی نیز مواجه شد .

لازم به ذکر است صاحب IP و ناشر تمام نسخه های این سری شرکت Eidos Interactive بوده است .

thief-4.jpg

آخرین ویرایش:
حدود 6 ساعت بازی کردم, حالا می تونم یه سری چیزا راجع به بازی بگم
می خوام بازی رو با Deus EX : HR از نظر خودم مقایسه کنم, شاید افراد سازندشون یکی نبودن و سبک بازی ها هم مشابه نیست, اما به هر حال توسط یه استودیو ساخته شدن و از نظر من بیس یکسانی دارن!
از دید داستانی بخوایم نگاه کنیم, هرچقدر DE تو زمینه ی داستان و مشتقاتش عالی بود, Thief ضعیف و گاهی بده! DE داستان بی نظیری داشت, روایت خیلی خوب, شخصیت های عالی و دیالوگ های محشر, اینجا همه چی برعکس ـه. داستان متوسط به روایت نامفهوم, شخصیت های پوچ و دیالوگ های متوسط!
از نظر گرافیکی, بر خلاف DE که چهره ی شخصیت ها اکثرا ضعیف کار شده بودن و انیمیشن ها ی NPC ها تا حد زیادی داغون بود, اینجا طراحی چهره های بی نظیره و انیمیشن ها هم به مراتب بهترن و گرافیک فنی خیلی بهتر شده!
ولی از نظر گرفیک هنری به نظر من بر عکس ـه! فضاسازی DE مدیون رنگی بود که تو پس زمینه بازی به کار رفته بود, رنگ نارنجی ای که همیشه به چشم می خورد, طراحی شهر ها جوری بودن که هیچ وقت خسته کننده نمی شدن برای من, ولی توی Thief این طوری نیست, فضاسازی تاریک بازی شاید از نظر جو به بازی کمک کنه, اما در عوض وقتی با دیزاین شهر ترکیب می ش یاعث می شه محیط بازی ارزش گشت و گذار نداشته باشه. محیط بازی شاید خیلی از DE بزرگ تر باشه ولی بهتر نیست, چون شما همیشه باید مواظب گارد ها باشید که اسپات نشید اغلب باید از راه های فرعی و rooftop ها استفاده کنید, ولی وقتی با موفقیت از یه قسمت شهر می رید به یه قسمت دیگه (که عموما فقط یه راه کلی هست برای این کار), هیچ حس خوبی بهتون دست نمی ده و خیلی هم کسل کنندست, من توی DE کمتر می رفتم سراغ ماموریت های اصلی, ولی توی THief سریعا می رم سراغ این ماموریت ها. در کل محیط بازی زیاد ارزش گشت و گذار نداره, شاید اویل جالب به نظر بیاد ولی سریعا تکراری می شه. دیزاین خود مراحل هم شدیدا فراز و نشیب داره, گاهی خیلی خوب و گاهیی خیلی ضعیف ـه.
از نظر موسیقی و صداگذاری شخصیت ها, خب از نظر من Thief واقعا حرفی جلوی DE نداره, موسیقی DE به نظر من حداقل جزو 5 بازی برتر نسل بود, صداگذاری شخصیت ها فوق العده بود به خصوص جاهایی که باید یک نفر رو قانع به یه کاری می کردی که به نظرم بهترین نمونه های صداگذاری توی نسل قبل بودن, ولی موسیقی تو thief معمولی و صداگذاری ها بی احساس ـن, با ان حال افکت ها توی صداگذاری خوبه.
از نظر گیم پلی هم بازی به مرور تکراری می شه, اون قدر ها که فکرش رو می کنید مخفی کاری رفتن راه های متعدد جلوی روتون نمی ذاره برای رد کردن یه مرحله, کمبت هم جوریه که کلا باید قیدش رو زد. با این حال در کل گیم پلی بازی خوبه. مراحل فرعی بازی هم جالبن! فقط باید حوصله کنید و پیداشون کنید!

در کل از نظر من بازی ارزش یک بار بازی کردن رو داره, ولی واقعا از سطح انتظارات من پایین تر ـه! امیدوار بودم EM بتونه مثل DE این سری رو هم به اوج برگردونه که نتونست!

آخرین ویرایش:
دوستا شرمنده ها من اونجایی که تو کارخونه هست باید به یه چنگک اویزون بشم . هر کار میکنم نمیشه . چطوری باس این کارو بکنم ؟ ( اولای بازی )

والا من تا مرحله دوم بیشتر وقت نداشتم بازی کنم راستی دوستان بازی اویل 4 اچ دی لیک شد کرک ریلودر فردا اماده میشه حجمش کم بود اپ میکنم واسه اعضای بازی سنتر

من 10 دیقه از بازی انجام دادم لذت بردم ازش از محیط و انیمیشن افراد و دزدی کردن و هوش مصنوعی بازی بسیار زیبایی البته اون قضیه که میگید ترسناک اگه حقیقت داره من بیخیال بشم خب

انگاری تو ذوق گیمرا خورده با امتیازایی که thief و castlevania گرفتن آخه کسی نمیاد از تجربه هاش تو بازی بگه
خودم که بشخصه هنوز دانلود دوتاشون تموم نشده
فقط خدا کنه هوش مصنوعی دشمن مصنوعی نباشه!!
آخه همه چیز سبک مخفی کاری همینه بدون این خصیصه حوصله سر بردنه و بی ارزش

انگاری تو ذوق گیمرا خورده با امتیازایی که thief و castlevania گرفتن آخه کسی نمیاد از تجربه هاش تو بازی بگه
خودم که بشخصه هنوز دانلود دوتاشون تموم نشده
فقط خدا کنه هوش مصنوعی دشمن مصنوعی نباشه!!
آخه همه چیز سبک مخفی کاری همینه بدون این خصیصه حوصله سر بردنه و بی ارزش

از همین الان خیالتو راحت کنم! هوش مصنوعیش اصلا خوب نیست

تایید میشه
من از دو سانتی طرف چیز میدزدیدم اونم از روی میز
طرف نمیفهمید چون تاریک بود
ولی از 25 متریش در میرفتم چون فقط یکم روشن بود تشخیص میداد
بعد زنگ خطر رو اعلام میکردن با نکردنش فرقی نمیکرد

تایید میشه
من از دو سانتی طرف چیز میدزدیدم اونم از روی میز
طرف نمیفهمید چون تاریک بود
ولی از 25 متریش در میرفتم چون فقط یکم روشن بود تشخیص میداد
بعد زنگ خطر رو اعلام میکردن با نکردنش فرقی نمیکرد
واقعا؟؟ پس خاااااااک...
پس دیگه چرا بازی میکنین رفقا؟؟
چرا این روزا هیچی سرجاش نیست؟؟
بازی اکشن مخفی کاری داره، بازی مخفی کاری سکو بازی شده
داریم کجا میریم؟؟

اه واقعا وضع خرابه! این همه منتظر Clos 2 و Thief بودم نمراتش که خراب شد الان هیچ کس طرف بازی نرفته! آدم میره توی تاپیکای بازی میبینه سوتو کوره! الان من LoS 2 رو دارم دانلود میکنم میرم تو تاپیک شاید 1-2 نفر نظر داده باشن در مورد بازی آدم مایوس میشه از دانلود خو :|
این Planet Vs zombies هم که انلاینه :(( موندیم چی بازی کنیم :(

چه وضعشه خو؟ حالا معلوم نیست تا کی بازی خوب ریلیز نمیشه :دی

اه واقعا وضع خرابه! این همه منتظر Clos 2 و Thief بودم نمراتش که خراب شد الان هیچ کس طرف بازی نرفته! آدم میره توی تاپیکای بازی میبینه سوتو کوره! الان من LoS 2 رو دارم دانلود میکنم میرم تو تاپیک شاید 1-2 نفر نظر داده باشن در مورد بازی آدم مایوس میشه از دانلود خو :|

باید نسخه HD ایول 4 رو بازی کنیم! میارزه به این بازی های جدید!:d

تو به نمره چیکار داری بابا . من اصلا واسم ثابت شده به نمره کاری نداشته باشم تا خودم بازی نکنم قبول ندارم
فعلا هم این بازی در حال دانلوده مطمئنم لذت بخشه برام

آخرین ویرایش:
تو به نمره چیکار داری بابا . من اصلا واسم ثابت شده به نمره کاری نداشته باشم تا خودم بازی نکنم قبول ندارم
فعلا هم این بازی در حال دانلوده مطمئنم لذت بخشه برام
من که با نمره کار خاصی ندارم! میگم چون نمره پایین رفته سر و صداش کم شده وگرنه بازی هایی که متای بالای 80 میگیرن وقتی ریلیز میشن تاپیکشون بعد چند ساعت 2-3 صفحه میره جلو از بس میان نظر در مورد بازی میدن ولی الان تاپیک این دو بازی چند نفر بیشتر نیومدن نظر بدن در مورد بازی! آدمم وقتی میبینه اینقدر ملت بی اشتیاقن خودشم بی اشتیاق میشه :دی

نمره که رو من خیلی تاثیر داره متاسفانه :( Batman AO با اینکه خیلی خوشم اومد ولی چون نمرش پایین بود توی تک تک لحظه هاش هی به گیم اسپات و ... فحش میدادم آخه بی *** چرا همچین نمره ای دادی :| :دی یک جورایی اعصابمو خورد کرد!

خوب چند ساعت پیش بازی کردم باید بگم که بازی تا الان برام واقعا لذت بخش بوده و جو بازی جذاب بود و بااینکه هوش مصنوعی تا حدی اشکال داره بنظرم زیاد جو بازییو بهم نریخته و درکل بازی جالب و سرگرم کننده ای هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or