Theme های Ptf برای 3.71

• Thread starter Thread starter Marin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود بر دوست گرامی !

یه سوال داشتم:
psp من 3.400E-A هست.
این تمهایی که اینجاست رو psp من اجرامیشه؟
دوست من
برای استفاده از این تمها شما باید اول FW کنسولتان را به 3.52 و بعد همان FW 3.52 را آپگرید کنید به 4 .
سپس FW کنسولتان را به 3.71 تبدیل و همان را به آپگرید 2 ارتقا بدهید .
بعد از آن میتوانید هم از این تمهای pft و هم از تمهای flash~0 استفاده کنید .
تاپیک ارتقاء به 3.71 ( Upgrade ) هم اینجاست :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8187
است .
در ضمن دوستان
تا جاییکه میتوانید فولدر اصلی vsh و درون آن دو فولدر module و resource را برای جایگزینی پاک نکنید .
موقع جایگزینی فولدرهای درون vsh دقت بسیار کنید چون با کمی بی دقتی کنسولتان brick میشود :cool:
کنسول من شد و تنها توانستم با پاندورا باطری درستش کنم :(

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان گرامی !

دوستان
اینهم یکسری دیگه از تمهای pft :love:

Attachments

درود بر دوستان گرامی !

این مثلا" چیه ؟ اطلاع رسانی ؟ :confused:
دوست من
ایشان درست میفرمایند ;)
نه دوست من برای wallpaper تاپیک مخصوص داریم.
دوست من
بنده اون تاپیک رو دیده بودم اما بخاطر اینکه اینجا هم تاپیک تم هست و من خواستم که این تصاویر رو که در همین رابطه اینجا قرار بدم تا دوستان از آنها استفاده کنند .
ممنون از توجه شما ;)
خوب برای ادامه بقیه تمها را بریتان آپلود میکنم :love: :

Attachments

درود بر دوستان گرامی !

دوستان
من دنبال یک تم فلش 0 میگردم که در اون , وقتی میخواهیم بازی را اجرا کنیم بجای اون نمایش لوگو و صدای اصلی خود Psp , یک لوگو و صدای شکستن شیشه میدهد .
دوستان اگر یک چنین تمی را نصب کرده اند نامش را بگویند .
ممنون :love:

من تو ريختن تم هاي Flash0‌ مشكل دارم!‌ ورژن دستگاهم 3.71 M33-3 هست! ولي هر بار كه ميام فايل هاي تم Flash0 رو كپي كنم تو PSP با اررور زير مواجه ميشم!

GI4.jpg

درود بر دوست گرامی !

من تو ريختن تم هاي Flash0‌ مشكل دارم!‌ ورژن دستگاهم 3.71 M33-3 هست! ولي هر بار كه ميام فايل هاي تم Flash0 رو كپي كنم تو PSP با اررور زير مواجه ميشم!

GI4.jpg
دوست من
برای همه تمها این پیغام میاد ؟
امکان دارد فایلهایتان مشکل داشته باشند !

آخرین ویرایش:
درود بر دوست گرامی !

متاسفانه بله! براي همه تم ها.
دوست من
من هم FW کنسولم 3.71 M33-3 هستش ولی هنوز تمها رو روی این آپگرید امتحان نکردم و خوب شد شما گفتید .
بهترین راهی که فکر میکنم درست باشه اینه که فعلا" از ریختن تم صرفنظر کنید تا دوستان استاد و صاحبنظر مثل مهدی و ساسان گرامی بهتر راهنمائیمان کنند و ببینیم اصلا" شاید مشکلی باشد .
بعدش با خیال راحت تم بریزیم ;)

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان گرامی !

دوست من bad_sectore
من تم فلش ریختم روی همین FW و مشکلی نداشت اما روی یکی ار تمها همین ایراد را گرفت که همون تم رو دوباره دانلود کردم و مشکل حل شد .
شما هم یک امتحان بکنید ببینید میشه .
فایل پیشتیبان یادتان نرود از فایلهای فلش کنسولتان بگیرید !!!!
بعضی وقتها فکر میکنم از همین تمهای ptf استفاده کنم و خودمو توی زحمت و حول نیمه بریک شده قرار ندم :cool:
دوستان
4 تا تم بسیار زیبا و عالی برایتان میگذارم ( البته دوتاش عکس نداره :blushing: ) .
خودم که خیلی خوشم اومد .
اینو بگم که این تمها هم خودشون و هم موقعی که شما یک تم فلش 0 دارید مثل تمهایی از قبیل AppleCor 3.71 M33-2 + Bug Fixed theme و یا Schminkenberries و کلا" تمهایی که آیکنها را در وسط صفحه نمایش میدهند خیلی خیلی زیبا میشوند .
دوتا تم :
RealBlue 1.0 و Jordana Grunge خیلی زیبا هستند و تم Resident Evil By Mr Evo هم تقدیم به همه دوستانی که خاطرات خوشی از این بازی روی PS1 و PS2 دارند ;)
در ضمن از این به بعد سعی میکنم در پستهای بعدی معرفی تمهای فلش رو هم به این تمها اضافه و برای اینکه دوستان راحت تر باشند پستهای تمهای ptf و flash~0 را در پستهای جداگانه قرار میدهم .
حالا :love: :

Attachments

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان گرامی !

درود
دست همگیتون درد نکنه
خیلی حال دادین
تم تو مایه های متال هم هست تو دست و بالتون ؟ ;)
ممنون دوست من
من هنوز چنین تمی را ندیدم ... میگردم و اگر پیدا کردم برایتان آپلود خواهم کرد ;)
یکسری تم دیگر :love:

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or