The Witcher Universe [ پست اول خوانده شود.]

بعضی دوستان فکر کردن اون Dragon Age تموم شده که این رو شروع کردم ولی توجه کنن اون یکی ویکی یعنی Dragon Age هنوز تموم نشده (هرچند با توجه به وسعتش هنوز شروع هم نشده!:d) و قراره ادامه داشته باشه و سعی میکنم یه در میون دو تا تاپیک رو آپدیت کنم!!!:d

Cintra

نشان:

Cintra یکی از کشورهای شمالی به حساب می آید که در جنوب Sodden,Riverdell و رودخانه بزرگ Yaruga قرار دارد.این کشور در زمان ملکه Calanthe بسیار قدرتمند بود اما پس از آن توسط Nilfgaardian Empire در حین هجوم اول اشغال شد.بعد از دومین جنگ دوم با Nilfgaardian Empire این کشور به ظاهر استقلال خود را باز یافت اما در عمل بواسطه ازدواج امپراطور Nilfgaard یعنی Emhyr var Emreis با ملکه Cirilla توسط وی اداره می شود.

Kaedwen

نشان:

Kaedwen که شامل قلمروهای دوک Yspaden نیز می شود بزرگترین کشور شمال و بعد از امپراطوری Nilfgaard بزرگترین در تمام قاره است.بزرگترین شهر و پایتخت آن Ard Carraigh نام دارد و شهر دیگر آن Ban Ard به علت مدرسه جادوگریش مشهور است.آب و هوایی سرد و خشن داشته و جنگلهای بی شماری را در مرزهاش در بر گرفته است و نام کشور نیز به علت همین جنگلها از زبان Elder Speech به نام Caedwen یا جنگل سفید آمده است.پادشاه فعلی آن Henselt بر سر ناحیه Pontar Valley و ادعادی مالکیت آن درگیری های زیادی با کشور همسایه Aedirn داشته است.دیگر همسایه های این کشور Redania و Caingorn بوده و کوهستانهای Fiery Mountains,Kestrel Mountains و Blue Mountains در شمال آن قرار گرفته است.قلعه مشهور ویچرها Kaer Morhen نهفته در Blue Mountains واقع در Kaedwen است.در جنوب نیز Land of the Free Elves قرار دارد,ناحیه ای که توسط الفهایی که از همجواری با انسانها خسته شده بودند ساخته شده است.
در بازی The Witcher 2: Assassins of Kings پادشاه Kaedwen یعنی Henselt با 5000 نفر قصد تصرف Pontar Valley را می کند اما با مقاومت Prince Stennis از Aedirn و نفرین Sabrina Glevissig مواجه می شود.پس از آن نیز Saskia و ارتش مردمی Vergen در مقابلش ایستادگی می کنند.
سرنوشت جنگ و همچنین Henselt به تصمیمات گرالت در حین بازی بستگی دارد.

Kaer Morhen:
قلعه ای قدیمی که متعلق به ویچرهاست.نام این مکاندر Elder Speech تحت Caer a'Muirehen آمده که به معنی حافظ دریای قدیمی است.در گذشته مکانی برای تمرین و آموزش ویچرها بوده اما سالها پیش گروهی با تحریک مردم و دادن لقب نجاست به ویچرها به Kaer Morhen حمله کرده و آن جا را محاصره کردند.آنها در ابتدا موفق به فتح قلعه نشدند اما با کمک جادوگران وارد آنجا شدند و در طی حمله اکثر استادان ویچر کشته شده و اکنون تنها استاد باقی مانده در اینجا فردی به نام Vesemir است.البته هنوز هم گاهی ویچرهایی در بین ماموریتهایشان مخصوصا در زمستان برای استراحت به این جا سر میزنند.
نمایی از دروازه ی Kaer Morhen:

دمت گرم مجتبی!!
بعد تو چطوری در آن واحد دو تا از این مقاله ها می نویسی؟:دی
من خودم این کاره کاره ام میپرسم

آخرین ویرایش:
پادشاهی Kovir and Poviss قرار گرفته در کنار خلیج Praxeda به عنوان بزرگترین صادر کننده مواد خام معدنی شناخته می شود.زمانی توسط پادشاه Esterad Thyssen در House of Thyssen اداره می شد که وی در جریان جنگهای کشورهای شمالی با Nilfgaardian Empire اعلام بی طرفی نمود.تا مدتها این کشور مایه خنده و اسباب تفریح همسایه های جنوبیش بود تا این که کم کم با پیشرفت Kovir آنها مجبور به قبول آن شدند زیرا تمامی سربازان,دانشمندان و تاجرانی که به دنبال شروع زندگی جدید و بهتری بودند در آن جا با آغوش باز پذیرفته شده و مستقر می شدند.به علت قرار گرفتنش در کوهستان مواد زیادی مانند نیکل,آهن,نقره,مس و . . . از آنجا صادر شده و حتی 80 درصد طلای جهان نیز در این جا استخراج می شود.
این کشور دارای دو پایتخت بوده,در تابستان Pont Vanis و در زمستان Lan Exeter.نکته جالب توجه در مورد Lan Exeter این است که به علت قرار گرفتن در کنار خلیج شهر هیچ خیابانی نداشته و توسط کانالهایی رفت و آمد در آن صورت می گیرد.

Poviss:
Poviss منطقه غربی کشور است و بیشتر قسمتهای ساحل را شامل می شود.بیشتر مردم این منطقه در نظر مکانهای دیگر بی قانون بوده اما این جا پر است از تاجران,دانشمندان و هنرمندانی که به دنبال خلق آثاری جدید هستند.آنها به علت فرار از تسلط کشورهای دیگر به سمت Kovir جذب شده و پادشاهی Kovir and Poviss تاسیس کردند.

ا! این رو من ندیده بودم وگرنه اینهمه زحمت نمی کشیدم یه تاپیک راجع به کتابهای Witcher درست کنم: شرمنده.البته Focus ها به نظر متفاوت میاد...اگر همکاری خواستید من در خدمتم.

ا! این رو من ندیده بودم وگرنه اینهمه زحمت نمی کشیدم یه تاپیک راجع به کتابهای Witcher درست کنم: شرمنده.البته Focus ها به نظر متفاوت میاد...اگر همکاری خواستید من در خدمتم.

نه دوست عزیز، بنده تا تاپیک Dragon Age Universe رو تموم نکنم کاری به این یکی ندارم!
شما همون تاپیک رو ادامه بده، دستت هم درد نکنه!

پادشاهی Lyria and Rivia یکی از کشورهای Northern Kingdoms است که در شمال رود Yaruga و همسایگی Mahakam ،Aedirn و Angren قرار دارد. در طی دومین جنگ Nilfgaard War امپراطوری Nilfgaard بدون هیچ اخطار یا اعلام جنگی در ماه جولای به Lyria and Rivia حمله کرده و آن را اشغال می کند. هرچند مدتی بعد در همان دوره جنگی بار دیگر کشور آزاد می شود. نکته جالب توجه این است که با وجود نام Geralt of Rivia شخص اصلی سری یعنی Geralt از Lyria and Rivia نبوده و لقب وی به علت این که توسط ملکه Meve پس از جنگ Battle for the Bridge on the Yaruga شوالیه Rivia شده، همراه وی است.
حکمران فعلی Lyria and Rivia ملکه Meve نام دارد که زمانی به هوشیاری و زیباییش مشهور بود اما پس از جنگ زخم های زشتی بر صورت وی افتاده است . وی در حال حاضر بیوه بوده و دارای دو پسر است و بعد از مرگ Calanthe تنها حمکران زن در تمام شمال است. نقش وی در سرنوشت شمال بسیار مهم بوده و طی مذاکرات صلح با Nilfgaard وی نیز حضور داشته است.
پایتخت کشور Lyria بوده و دومین شهر بزرگ آن نیز Rivia است.

سلام عالی بود ولی اگر ممکنه ادامه بده نسخه جدید به زودی عرضه میشه و داستان و جهان بزرگی داره ممنون
سلام، شرمنده دوست عزیز، دیگه نه ذوق و شوقی واسه ادامش مونده و نه فرصت کافی واسه تموم شدنش قبل از عرضه!

چند روزه شماره یک رو شروع کردم الان اوسط چپتر ۳ هستم
این گرالت چه موجودیه دیگه با هر چی جنس مونثه یه سلام که میده بعدا باید یه حرکت باهاشون بزنه:دی
اسم خدای جنگ بد در رفته:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or