Multi Platform The Witcher Remake

سازنده
Fool’s Theory
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
CD Project Red
Witcher-Remake_10-26-22.jpg

Developer: Fool's Theory
Publisher: CD Projekt Red
Genre: Action RPG
Release Date: TBA

Platforms: TBA

- این بازی توسط استدیو Fool's Theory ساخته خواهد شد و قرار است با موتور Unreal Engine 5 توسعه داده شود.
- استدیو Fool's Theory از اعضای سابق CDPR تشکیل شده است.
- توسعه این ریمیک در مراحل ابتدایی قرار دارد.
- اسم رمز این عنوان "Canis Majoris" می‌باشد.

آخرین ویرایش:
مشکلش چی بود؟ منم یه چند ساعتی رفتم این اواخر بد نبود. همه چیش تاریخ گذشتست ولی قابل تحمله
والا گیم پلی و گرافیک تاریخ مصرفش گذشته.
بعد انگار فیزیک هم ندارن. شمشیر طرف میره داخل در و دیوار...
کلا یه ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم

• Like
Reactions: Taha75
نسخه یک گیم پلیش بنظر افتضاحه تو نگاه اول ولی یکمی وقت بدین بهش بنظرم جذاب میشه و از اون چیزی که فکر میکنین عمیق تره. البته از نظر فیزیک و اینجور چیزا واقعا تاریخ گذشتس. من بعد ویچر3 رفتم سراغشو بسی لذت بردم. داستان جذابیم داره

به نظرم ریمیک بازی لازم بود ولی اینکه جلو جلو بازی رو معرفی کردن و اصلا معلوم نیست ساخت ریمیک قراره چطوری پیش بره ترسناکه. معلوم نیست CDPR کی میخواد از اشتباهاتش درس بگیره :|

• Like
به نظرم ریمیک بازی لازم بود ولی اینکه جلو جلو بازی رو معرفی کردن و اصلا معلوم نیست ساخت ریمیک قراره چطوری پیش بره ترسناکه. معلوم نیست CDPR کی میخواد از اشتباهاتش درس بگیره :|
هدف cdpr صرفا جذب سرمایه گذار

هدف cdpr صرفا جذب سرمایه گذار
هدفشون که مشخصه ولی دلیل نمیشه کارشون درست باشه.
سر سايبرپانک هم به همین دلیل بازی رو زود معرفی کردن که باعث بالا بردن اسم CDPR شد ولی دیدیم بعدا چه مشکلاتی براشون بوجود آورد.

• Like
هدفشون که مشخصه ولی دلیل نمیشه کارشون درست باشه.
سر سايبرپانک هم به همین دلیل بازی رو زود معرفی کردن که باعث بالا بردن اسم CDPR شد ولی دیدیم بعدا چه مشکلاتی براشون بوجود آورد.
cdpr یه شرکت سهامی عام و وقتی تا 2025 خروجی نداره مجبور برای حفظ ارزش سهام اش بازی ها رو الان معرفی کنه
بله لانچ سایبرپانک برای گیمر ها فاجعه بود اما همون هایپ سايبرپانک ارزش سهام cdpr بیش از 11 برابر کرد
1666885215373.png
در مورد اینده cdpr هم همین سهامدار ها تصمیم می گیرن
تنها کاری که از دست گیمر ها برمیاد گول نخوردن :D

نسخه یک گیم پلیش بنظر افتضاحه تو نگاه اول ولی یکمی وقت بدین بهش بنظرم جذاب میشه و از اون چیزی که فکر میکنین عمیق تره. البته از نظر فیزیک و اینجور چیزا واقعا تاریخ گذشتس. من بعد ویچر3 رفتم سراغشو بسی لذت بردم. داستان جذابیم داره
دقیقا شاید اول گیم پلیش قدیمی باشه ولی بعدا که عادت بکنی جالب میشه من هنوز سیستم مبارزاتش خیلی دوست دارم اینکه باید در زمان تعیین شده دکمه میزدی تا بتونی ضربات کمبویی درست کنی یا با توجه به دشمنت حالت نگه داشتن شمشیرو عوضش بکنی. این تغییر حالت نگه داشتن شمشیرو من بعدا فقط در بازی nioh دیدمش البته شاید قبلا در بازی دیگه ای هم استفاده شده باشه ولی فکر کنم ریشه اصلیش همین نسخه اول ویچر باشه اگه قرار ریمیکش کنند امیدوارم از این مورد در مبارزاتش استفاده کتتد و صرفا مبارزات از ویچر 3 کپی نکنند. البته درسته فیزیک و گرافیکش تاریخ مصرفش خیلی گذشته ولی چون گرافیکش یک حالت نقاشی مانند داشت همین حالا میشه تحملش کرد ولی برای ریمیک حداقل گرافیک مد نظر باید سایبر پانک باشه

آخرین ویرایش:
بعد حدود 2 سال که از معرفی پروژه میگذره بازی تو مرحله Concept ـه LOL :

View attachment 332892

اینجوری فک کنم 2027-2028 برسه LOL
به این تاپیک ربط خاصی نداره، ولی در مورد New IP حدس میزنم یه Space RPG باشه، چون سی دی قرون وسطایی داره مدرن با اسلحه و ماشین هم داره و بهترین ستینگی که به جز اینها میتونه بره سراغش فضاست. به شکل مشکوکی هم همه پروژهاشون اسم ستاره‌ها رو گذاشتن روش، سیریوس، پولاریس و ... همشون اسامی ستاره هان حتی Hadar که اسم رمز IP جدیده اسم یه ستاره هست که شاید یه جور ایستراگ واسه ستینگ New IP باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or