Multi Platform The Witcher 3: Wild Hunt

سازنده
CD Project Red
تاریخ انتشار
May 2015
ناشر
CD Project Red
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___image-api.nrj.fr_http_www.nrj-games.fr%2Fuploads%2Fpages%2F5d024cf13e6cd_the-witcher-c...jpg

Developer : CD Project Red
Publisher : Bandai Namco / Warner Bros
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox One / PS4
Release Date : 19 May 2015
29 اردیبهشت 1394

سومین نسخه از سری محبوب و تحسین شده The Witcher، تحت زیر نام The Wild Hunt در حال ساخت و توسعه می‌باشد. بازی قرار است بزرگترین عنوان ساخته شده در این سری باشد و پایانی بزرگ را بر این 3گانه رقم خواهد زد.

اطلاعات منتشر شده:

• گیم پلی همانند عنوان دوم خواهد بود که صدالبته تغییراتی نیز به دنبال خواهد داشت،
  • بازی یک دنیای Open World بزرگ و زنده را به تصویر خواهد کشید به گونه ای که بزرگترین دنیا را در تاریخ بازی های RPG خواهد داشت،
  • جزئیات بازی "30 برابر" بزرگتر از 2 عنوان پیشین خود خواهد بود،
  • استفاده از اسب و قایق برای جستجو در دنیای پهناور بازی، اضافه شده است. همچنین عنصر Fast Travel را در بازی شاهد خواهیم بود،
  • به گفته سازندگان، بازی "20 برابر" بزرگتر از عنوان Skyrim خواهد بود،
  • هر عملی از سوی بازیکنان بر روی دنیای بازی تاثیر به سزایی خواهد داشت،
  • هر ماموریت شامل روش هایی خواهد بود که از طریق آن ها می‌توان آن ماموریت را به پاین رساند. در واقع بازی گزینه های مورد نظر را پیش روی بازیکن خواهد گذاشت که از آزادی عمل بالایی برخوردار خواهند بود،
  • مبارزات همانند نسخه دوم در قالب مبارزات تن به تن و استفاده از جادو خواهد بود،
  • امکان قطع عضو در بازی وجود خواهد داشت،
  • به گفته سازنده، چیزی بیش از 100 ساعت برای اتمام بازی نیاز خواهد بود، 50 ساعت برای ماموریت های اصلی و 50 ساعت برای ماموریت های فرعی،
  • سیستم آب و هوا و شبانه روز بازی به صورت دینامیک خواهد بود،
  • هوش مصنوعی NPC ها به مراتب بیشتر از قبل شده است و اکان تعامل با محیط اطراف به صورت واقع گرایانه صورت خواهد گرفت،
  • به گفته سازندگان، چیزی بالغ بر 80 هیولا در دنیای بازی وجود خواهد داشت که هر کدام هوش، نیروها و صفات مخصوص به خود را خواهند داشت،
  • همراه با چرخه شبانه روز، نیروها و مهارت های هیولاها نیز متغیر خواهد بود، همانند قدرت گرفتنِ یک گرگ نما در شب مهتابی، که به بازیکنان اجازه خواهد داشت استراتژی مورد نظر خود را برای شکار پیاده کنند،
  • ساخت سلاح و معجون ها نیز همچنان در بازی حضور دارد اما بر خلاف نسخه پیشین، عمق بیشتری به خود خواهند گرفت،
  • مکانیزم های جدیدی همچون Witcher Sense، مبارزه بر پشت اسب و شنا در زیر آب ها و همچنین استفاده از تیر و کمان به بازی اضافه شده اند،
  • گرالت قادر به پریدن از روی اشیاء مختلف و بالا رفتن از ساختمان های خواهد بود. به گفته سازندگان این مکانیزم همانند سری Assassin's Creed نخواهد بود، بلکه بیشتر شبیه به عنوان Uncharted ساخته شده است،
  • نشانه های Witcher (که تحت عنوان Sign از آن ها یاد میشد) به 10 عدد افزایش یافته اند که 5تای آن ها از قبل وجود داشته اند،
  • بازیکن قادر خواهد بود که هنگام سواری بر پشت اسب، از بمب و Sign ها استفاده کند،
  • داستان بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود،
  • ماموریت گرالت "شخصی تر" توصیف شده است،
  • بازی به شرح مفصلی در مورد Wild Hunt ها خواهد پرداخت، کسانی که پس از ورود به هر منطقه، تنها ویرانی بر جای خواهند گذاشت،
  • بازی با استفاده از جدیدترین نسخه موتور گرافیکی استودیو CPR یعنی Red Engine 3 بهره خواهد برد که با سازنده توانایی خلق جلوه های بصری فوق العاده و دیگر المان های موجود داده است،
  • هیچ گونه بارگذاری در حین ورود از منطقه ای به منطقه ای دیگر وجود نخواهد داشت.
  • در بازی 4 درجه سختی وجود دارد (Easy, Normal, Hard, Dark) که هر کدام میزان توانایی هیولاها را تغییر میدهند. Hit Point/Hit Box ها در هر 4 درجه سختی ثابت هستند.
  • بعد از تموم کردن هر کدام از قراردادهای شکار هیولا میتونید با استفاده از یه Mini Game برای گرفتن پول بیشتر چانه زنی کنید.
  • ماموریت های فرعی بسیار خوب طراحی شده اند و نویسندگی و پراکندگی داستانی آنها بسیار بالاست.
  • استفاده از دارو برای درجات سختی بالاتر بسیار حیاتی است. هر ترکیب را فقط کافیست یکبار درست کنید و پس از آن در صورت داشتن الکل میتوانید آن را دوباره پر کنید. داروها را میتوان برای کارایی بهتر آپگرید کرد. هرچند داروهای قویتر میزان آلودگی سمی بدن شما را نیز بالاتر خواهند برد.
  • Novigrad و No Man's Land در واقع یک نقشه بوده و در مجموع بسیار بزرگتر از Skyrim هستند. جزیره های Skellig دیگر بخش بزرگ بازی را تشکیل میدهند. در کنار آن، 5-6 منطقه جداگانه دیگر از جمله Kaer Morhen در بازی وجود دارند.
  • Witcher 3 هیچگونه Respawning (ظهور مجدد) برای دشمنان ندارد. در طول 2 روز بازی او دشمنانی که کشته بود دوباره در آنجای قبلی ظاهر نشده اند.
  • بهترین Item های بازی از راه Crafting(ساختن) بدست می آیند.
  • مجله GS بشدت از داستان و نحوه پخش شدن خط های داستانی (شاخ و برگ گرفتن آن) و این حقیقت که نمیتوان به راحتی آنها را حدس زد، راضی بودند.
  • برای کسانی که میخواهند یک راه خاص را بروند و بازی را به یک صورت خاص تمام کنند، به دلیل وسعت داستان و نحوه پخش شدنش سخت است که بفهمید دقیقا از کجا کار "خراب" شد تا بخواهند با یک Save/Load ساده به آنجا برگشته و اشتباهتشان را اصلاح کنند.
  • برخلاف سیستم انتخاب دیالوگ در عناوین Bioware، در Witcher 3 تصمیم ها به صورت "خوب" و "بد" دسته بندی نشده اند. (بسته به موقعیت) خود بازیکن باید متوجه شود که کدام تصمیم بد و کدام خوب است.
  • W3 دو شهر بسیار بزرگ به نام های Novigrad و Oxenfurt خواهد داشت. هر دو بسیار زنده به نظر میایند.
  • منطقه No Man's Land شامل 25 روستای کوچکتر خواهد بود.
  • در بازی دهکده هایی به بزرگی Flotsam از نسخه 2 وجود دارد.
  • Geralt میتواند از مردم دزدی کند. هرچند سیستم فعلی بسیار ساده و آسان است و جای کار دارد.
  • بخشهای Ciri در مجموع بین 5 تا 10 ساعت خواهند بود و بیشتر مانند یک بازی Action Adventure میباشند تا RPG. بسته به موقعیت Ciri توانایی های خاصی خواهد داشت و از درخت آپگرید در این بخشها خبری نیست.
  • میتوان با ساخت کیسه هایی برای زین اسب خود Storage ـتان را افزایش دهید، هرچند برای دسترسی به آیتم های قرار داده شده در این Storage ها باید به پیش اسبتان رفته و از آنجا برشان دارید.
  • ریش Geralt با گذر زمان رشد خواهد کرد. برای کوتاه نگه داشتنش مجبورید بعد از چند روز به آرایشگاه بروید.
  • جزییات ریز زیادی همچون توقف Roche برای خوردن سیبی از یک سبد، در بازی وجود دارد.
  • دنیا میتواند بر اساس تصمیمات شما تغییر کند اما این موضوع محدودیتی دارد. مثلا همانند Skyrim نمیبینید که مردم یکدفعه ای با اژدها درگیر شوند.
  • بازی Open World است اما تقریبا همه چیز "کنترل شده" است و سازنده برای همه بخش ها "برنامه ریزی" کرده است.
  • گرلت در مورد بسیاری از اتفاقات بازی نظر میدهد/حرف میزند. مثلا هنگامی که دارد رد چند نفر یا یک شکار را میگیرد.
  • انواع بسیار زیادی از دشمنان در بازی وجود داشته و هر یک حس متفاوتی نسبت به دیگری دارند.
  • ماموریت های فرعی بسیار عالی کار شده اند و هر کدام داستان خاص خود را گفته و نسبت به Geralt واکنش نشان میدهند.
  • تمام دنیا بسیار زنده و واقع گرایانه بنظر میاید.
  • هر منطفه در بازی رنگ پردازی و احساس خاص خود را دارد.
  • "غیرممکن است که بتوانید 2 بار ویچر 3 را دقیقا به یک صورت تمام کنید"
  • Open World بودن بازی ممکن است بر روی Pacing افرادی که زیاد اهل RPG نیستند تاثیر بگذارد.
  • موسیقی بازی در کل خوب بوده و بسته به موقعیت بازی به صورت داینامیک عمل میکند. هرچند نمیتوان گفت موسیقی شاهکار یا فوق العاده است.
  • خشونت تصویری بازی بسیار زیاد بوده خصوصا در موارد قطعی اعضای بدن و به نسبت TW1 و TW2، هرچند بازی همچنان طبیعی به نظر میاید.
  • تنها لودینگ بازی در محیط خارجی مپ بین سرزمین اصلی و Skellig است.
  • بعضی ساختمان های بسیار بزرگ و داستانی ممکن است لودینگ داشته باشند، هرچند ساختمان های عادی اینگونه نیستند.
  • تمام Item های انتخاب شده در خود بازی بر روی Grealt قابل مشاهده هستند.
  • مبارزه با دستان خالی برگشته است، اینبار بدون QTE. مبارزات به صورت طبیعی برگشته و دارای ضربات سریع و قوی میباشند.
  • شهرها دارای اکوسیستم واقع گرایانه هستند، به عنوان مثال همانند قرون وسطا در حومه شهر میتوان Craftsman ها را پیدا کرد.
  • ماموریت های فرعی به صورت رندوم و اتفاقی طراحی نشده و هر کدام مکان و داستان مخصوص خود را دارند.
  • محیط هیچ تغییر یکدفعه ای نخواهد داشت (مثلا از صحرا یدفعه ای به منطقه مرطوب و جنگلی تبدیل شود) تغییرات محیط کاملا طبیعی و واقع گرایانه هستند.
  • در طول این 12 ساعت دنیای بازی هیچوقت احساس پوچی یا خالی بودن نداشته است.
  • بازی بسیار جذاب است و شما را "به دورن خود" میکشد. W3 توانسته بدون از دست دادن پیچیدگی نسخه های قبلی در عین حال بسیار روانتر از آنها باشد.
می‌توان گفت سازنده ها برای خلق این عنوان از تمام توانایی خود استفاده برده است. تا بدین جای کار پیش نمایش های بازی فوق العاده بوده و جایزه های بسیاری را از سایت ها و مجلات به خود اختصاص داده است.

لینک های مرتبط:

Last edited by a moderator:
خب بازی رو همین الان تموم کردم فوق العاده بود واقعا اشکم دراومد تو پایانش :d عالی. نامبر وان .به حق بازی سال حقش بود بدون هیچ بحثی:x حالا یه سوال با توجه به

این که بنده گند زدم وبدترین پایان بازی رو دیدم :dهیچ راهی نداره بشه دو تا پایان دیگه بازی روهم ببینم ؟

بوق تیوپ
یا از اول برو :d یکی از دوستان هم یه تاپیک زده بود که چجوری پایان های مختلف میان

سلام به همه دوستان! تا یادم نرفته GotY شدن بازی رو ب همه تبریک میگم.
آقا به مشکلات خونوادگی برخورد این گرالتِ ما =)) کـــمــک!!!!
رسیدم به اون مرحله که باید triss رو از نوویگراد ببری بیرون. (فک کنم اسم quest اش Now Or Never باشه)
ک آخر مرحله میتونی ب تریس بگی آی لاو یوو و این حرفا :|
حالا یه چندتا سوال اساسی (اصاصی؟)
1: اگه به تیریس بگم I love U و نزارم بره بعدن با ینفر به مشکل میخورم؟ (کلاً میخوام گرالت با ین بمونه. ولی با تریس هم ok باشه :| ) میشه آیا؟ (البته جفتشونو ب چشم خواهری نگا میکنم :d)
2: از اون 3 تا گزینه اگه اشتباه نکنم یکیش اینجور چیزی بود: "lets try again" یا "lets start again" یا یه همچین چیزی. اون 2 تای دیگه رو امتحان کردم. این چیکار میکنه؟
3:اگه تریسو بفرستم بره بعدن میشه برسم به ینفر و یه خوبی و خوشی زندگی کنیم؟ :d
و این که کلاٌ شما کدومو پیشنهاد میکنین؟
دم همتون گرم. زود جواب بدین لدفن تو آمپاس موندم!

فقط جون بچه تون اسپویل نکنین. :)) مرسی

سوالت راستش یکم سخته چون کسایی که به تریس میگنstay برا این میگن که با اون رومانس کنن و...:d
p.s الان یخرده تحقیق کردم مثل اینکه تریس اصلا نمیره چون سیری براش خیلی مهم یعنی میره ولی برمیگرده:dهیه سرچ تو گوگل بزنی تاپیک هست راجبش:d

آخرین ویرایش:
راهنمایی کنید

دوستان سلام

من امروز بازی رو تازه شروع کردم ! در ابتدا باید بگم که یه مقدار خورد تو ذوقم چون بازی زیاد بهم حال نداد !

خیلی بازی برام گنگ و نا فهموم هستش ! یه چند تا سوال دارم خواهش میکنم به صورت کامل راهنمایی کنید .

1- اول توی اسپویل بهم بگید که خلاصه داستان بازی چیه و هدف نهایی توی بازی چی هست کلا ؟! چون احساس پوچی میکردم فقط دارم دیالوگ Skip میکنم !!!

2- سوال دومم این که چرا مرحله ها تفکیک نشده ؟یعنی از اول بازی انقدر روی نقشه نقاط زرد ماموریت اومد که نفسمو برید
آیا مثل Gta پایگاهی و یا خونه ای نداره که بتونیم بریم بازی رو سیو کنیم یا استراحت کنیم ؟

3- چجوری میتونم توی بازی Fast travel داشته باشم ؟

4 - توی یه صحنه با یکی مبارزه کردم و اسبم رو از دست دادم ! این جور مواقع چجوری میتونم دوباره اسب پیدا کنم و برسم مقصد ؟؟

5- توی یکی دیگه از صحنه ها 4 بار پشت هم مردم و فقط نوشت که Coin هات رو از دست دادی! میخوام بپرسم با مردن زیاد اتفاق خاصی نمی افته ؟ ضرری نداره ؟

6- چجوری میتونم لباس هامو آپگرید کنم ؟ و پول باید از کجا بدست بیارم و باید خرج چه چیزهایی کنم ؟

7 - از کجا بفهمم که ماموریتی که میخوام برم فرعیه یا اصلی ؟ رو نقشه علامتگذاری شده یا نه ؟

8 - جادوهایی که در حین مبارزات با نگه داشتن دکمه L1 استفاده میکنم باید آپگرید بشن ؟ اصلا تموم هم میشن یا نه ؟

9- مواد غذایی رو که میخرم چجوری میتونم استفاده شون کنم ؟ با چه دکمه ای ؟

10 - و سوال آخر اینکه با نگه داشتن L2 که میره رو حالت Sense اشیاء دور و اطرافم به رنگهای مختلف در میان ؟! اسم این قابلیت چیه و چه کاربردی داره ؟

دوستان واقعا عذر میخوام اگه سوالاتم زیاد شد خواهش میکنم دونه دونه و با کلمات ساده جواب بدید چون واقعا بازی برام گنگ هستش !

واقعا ممنون میشم منتظرم

دوستان سلام

من امروز بازی رو تازه شروع کردم ! در ابتدا باید بگم که یه مقدار خورد تو ذوقم چون بازی زیاد بهم حال نداد !

خیلی بازی برام گنگ و نا فهموم هستش ! یه چند تا سوال دارم خواهش میکنم به صورت کامل راهنمایی کنید .

1- اول توی اسپویل بهم بگید که خلاصه داستان بازی چیه و هدف نهایی توی بازی چی هست کلا ؟! چون احساس پوچی میکردم فقط دارم دیالوگ Skip میکنم !!!

2- سوال دومم این که چرا مرحله ها تفکیک نشده ؟یعنی از اول بازی انقدر روی نقشه نقاط زرد ماموریت اومد که نفسمو برید
آیا مثل Gta پایگاهی و یا خونه ای نداره که بتونیم بریم بازی رو سیو کنیم یا استراحت کنیم ؟

4 - توی یه صحنه با یکی مبارزه کردم و اسبم رو از دست دادم ! این جور مواقع چجوری میتونم دوباره اسب پیدا کنم و برسم مقصد ؟؟

5- توی یکی دیگه از صحنه ها 4 بار پشت هم مردم و فقط نوشت که Coin هات رو از دست دادی! میخوام بپرسم با مردن زیاد اتفاق خاصی نمی افته ؟ ضرری نداره ؟

6- چجوری میتونم لباس هامو آپگرید کنم ؟ و پول باید از کجا بدست بیارم و باید خرج چه چیزهایی کنم ؟

7 - از کجا بفهمم که ماموریتی که میخوام برم فرعیه یا اصلی ؟ رو نقشه علامتگذاری شده یا نه ؟

8 - جادوهایی که در حین مبارزات با نگه داشتن دکمه L1 استفاده میکنم باید آپگرید بشن ؟ اصلا تموم هم میشن یا نه ؟

10 - و سوال آخر اینکه با نگه داشتن L2 که میره رو حالت Sense اشیاء دور و اطرافم به رنگهای مختلف در میان ؟! اسم این قابلیت چیه و چه کاربردی داره ؟

دوستان واقعا عذر میخوام اگه سوالاتم زیاد شد خواهش میکنم دونه دونه و با کلمات ساده جواب بدید چون واقعا بازی برام گنگ هستش !

واقعا ممنون میشم منتظرم

من خودم زیاد بازی رو جلو نبردم . در حد حدود 20 ساعتی که رفتم بعضی سوالها رو جواب میدم . بعد حدود 20 ساعت خسته شدم از بازی رفتم دنبال اساسین سیندیکید بعدش که اونو تموم کردم باز ادامشو میرم .
1- داستات بازی در مورد شخصیتی هست به نام گرالت البته برای اینکه داستان رو بفهمی باید نسخه یک و دو رو بازی کنی یا داستانشو بخونی . خلاصه گرالت میفته تو دام عاشقی و شخصیت هایی مثل ینیفر و ... هم هستن . منم چون یک و دو رو نرفتم چیز زیادی حالیم نیست .
2 - برو تو قسمت کویست اونجا یه سری ماموریت هست که باید بری تا مرحله ها کامل بشه . اونها ماموریت های اصلی هستن که با یه دایره کوچیک زرد تو نقشه بهت میگه که کجا باید بری . بعضی ماموریت های دیگه مثل ویچر کانترکت ها برای بدست آوردن پوله .
3- تو نقشهه پرچم هست . کنار اونها که بری میتونی فست تراول بزنی به پرچم دیگه جاهای دیگه امکانش نیست .
4- دو بار سریع بزن l3 گرالت یه سوت میزنه هرجا اسبه باشه میادش سریع .
4- من رو درجه آسون بازی میکنم ندیدم پول کم کنه شاید هم کم کرده نفهمیدم . دی:
5- این بازی بر پاییه غارت بنا شده و پول نقش مهمی داره . سعی کن تو هر دهکده که میری کلا بزن غارتشون کن و کلا هر آت آشغالی دیدی بردار چون ممکنه دیگه به اونجا برنگردی . با فروش اینها به تاجرها و مغازه ها پول بدست میاری . اگر بازی رو آپدیت 1.1 نکردی یه باگ هست میتونی پول بی نهایت جور کنی . برای آپگرید کردن لباسها هم باید پول بدی شمشیر و زره و اینا بخری .
6- ماموریت اصلی با یه دایره کوچیک زرد نمایش داده میشه .
7- تموم نمیشن
8- جهت های چپ راست بالا پایین رو بزن رو کنترولر غذا میخوره خونت زیاد میشه منتها اول بیارشون تو لیست . پواد غذایی هم تو دهکده ها یا سر راهت خلاصه هر آت آشغالی میبینی بردار یا لازمت میشه یا میفروشی . از مغاذه ها هم میشه مواد خوراکی خرید .
9 - بعضی مرحله ها ویچر سنس رو که فعال کنی راهنماییت میکنه کجا بری مثلا جای چیزهایی که باید پیدا کنی یا رد پاهها رو نشون میده . اونجاهایی که لازمه خودش کنار تصویر مینویسه یوز ویچر سنس ...
اگه جایی ناقص بود دوستان توضیح بدن . این در حد 15-20 ساعتی که من رفتم ...

دوستان سلام

واقعا ممنون میشم منتظرم

منم اوایل بازی احساس پوچی میکردم و یکم تو ذوفم میزد ولی یکم بازی کنی و دستت بیاد فوق العادست....

1-
داستان اینه که چندین سال قبل توی Kier Morhan (مقر ویچر ها) افراد وایلد هانت حمله میکنن و سیری (دختر پادشاه که تعلیم میبینه ویچر شه و مثل دختر خود گرالت میمونه) و میدزدن. حالا بعد سالها خبر میرسه که سیری فرار کرده و وایلدهانت دنبالشه. و ما هم میخوایم سیری و پیدا کنیم و در مقابل وایلدهانت ازش محافظت کنیم! همین
در ضمن ابدا دیالوگ هاو اسکیپ نکن! :| اصلا!

2- مراحل خیلی تفکیک شدن! شما تاچ پد و بزنین و برین قسمت کوئست ها، میبینین نوشته Main Quest که مراحل داستانین. یعد Secondary کوئست ها هستن، مراحل ویچر ها و ... . راحت از اونجا مدیریتشون کن. درضمن از توی منو که میشه سیو کرد دیگه! حالا مقر استراحت هم میخوای اگر دیفیکالیتیت لول اول یا دوم هست میتونی هرجا دور از دشمن هستی تاچ پد رو بزنی، بعد سمت راست ترین قسمت مدیتیشن هست که اونجا میتونی انتخاب کنی استراحت کنه.

3-توی بازی نقطه های سبزی هست که از اونجا فقط میتونی Fast Travel کنی! عکس زیر رو ببین
witcher3-map.jpg

4- L3 (یا شایدم R3. یادم نیست) دوبار بزنی سوت میزنه و اسب میاد کنارت.

5- تا جایی که یادمه اتفاق خاصی نمیوفته... مطمئن نیستم.

6- پولو که از طریق لووت کردن، ماموریت ها و فروختن مواد الکی میتونی بدست بیاری (االبته بازی توی پول دادن یکم خصیصه. ولی خیلی به کارت نمیاد سکه ها. وقتی لووت هست تقریبا همه چیزتو میگیری!). لباس رو هم میتونی یا بخری، یا بسازی برای خودت (که باید دستور عمل ساختشو بدست بیاری از طریق لووت کردن) و یا لووت کنی! لووت کردن مهمترین اصل بازیه! و بهترین کار ممکن.

7- توضیه دادم! با تاچ پد برو قسمت کوئست ها و Main quest ها اصلین!

8- هر لول که بری جلوتر میتونی یک شاخه و از قسمت کاراکترت (؟) (و باز هم با تاچ پد باید بری اونجا) اپگرید کنی! این شاخه میتونه مدل مبارزت باشه یا جادوت!

9- وقتی تاچ پد رو بزنی وسط منو قسمت Inventory اگه بری میتونی وسایلی که همراته و ببینی! بعد اونجا در کنار جدول Inventory خود گرالت هست و وسایلی که دم دستشه (مثل لباسش، شمشیرش، تیر کمون، و ...) و اونجا میتونی مواد غذایی رو بزاری و موقع جنگ ها با زدن دکمه بالا یا پایین D-PAD مواد رو مصرف کنی

10- این قابلیت باعث میشه مثلا رد پا ها رو ببینی (اگر دنبال رد پایی باشی) یا مثلا بو ها رو تفکیک کنی (اگر دنبال بوی خاصی باشی) یا مثلا صدا ها رو ببینی از کجا میان! اسمش هم Witcher sence هست که خیلی به کارت میاد!

اگر کلا نفهمیدی دوتا ویدیو از یو توب بگیر قشنگ دستت میاد

دوستان واقعا سپاسگذارم از راهنمایی هاتون . دمتون گرم یه بدی بزرگی که بازی داره دیالوگ های زیادشه که منم انگلیسیم خوب نیست !! حوصلمو سر میبره ! ولی بازم ممنونم

دوستان واقعا سپاسگذارم از راهنمایی هاتون . دمتون گرم یه بدی بزرگی که بازی داره دیالوگ های زیادشه که منم انگلیسیم خوب نیست !! حوصلمو سر میبره ! ولی بازم ممنونم

اینکه دیالوگای بازی زیاد و گسترده هستن از محاسن بازیه نه یه بدی بازی :)
از ترنسلیت استفاده کن منم همین کارو میکردم :)

بابا این بازی اصلا نیاز به راهنمایی نداره فقط باید زبان انگلیستون خوب باشه
دوبار تمومش کردم رو PCدیگه هیچ علامتی رو صفحه نمونده حالا دارم نسخهps4رو میگیرم به امید پلات :D
دعا کنید بتونم :D

کلماتی که بلد نیسی یه گوشی ای چیزی بذار جلوت سریع معنیشو ببین، یه حدودی از همه ی جملات بفهم

چه حوصله ای داری واقعا !! اینجوری بازی 100 ساعته 1500 ساعته تموم میشه اونم بدون لذت !

بابا این بازی اصلا نیاز به راهنمایی نداره فقط باید زبان انگلیستون خوب باشه
دوبار تمومش کردم رو PCدیگه هیچ علامتی رو صفحه نمونده حالا دارم نسخهps4رو میگیرم به امید پلات :D
دعا کنید بتونم :D
موفق باشی !! حالا امثال من که زبان انگلیسیمون تعطیله چی ؟؟؟ اصلا گیریم که انگلیسی مون هم عالی باشه ما که نمیخوایم فیلم سینمایی ببینیم ! خواستیم بازی کنیم و رو به جلو حرکت کنیم و لذت ببریم !! راستش بازی خیلی خیلی تو ذوقم زده !! هر کاری میکنم نمیتونم دوباره برم سراغش !! فقط توش دارم دیالوگهای طولانی میبینم !! فقط دیالوگ !!! گرافیکشم فقط تو محیطهای باز خوبه و وقتی که توی فضاهای بسته ست یه چیزی در حد پی اس تو هستش ! نکته دیگه اینکه اصلا نمیتونم با منوهای بازی و جادو ها و آپگرید لباسها و بقیه چیزها ارتباط برقرار کنم !! اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه ! بازم اگه میتونید چیزی بگید یا راهنمایی کنید تا بتونم بیشتر و بهتر بازی رو درک کنم مرسی

چه حوصله ای داری واقعا !! اینجوری بازی 100 ساعته 1500 ساعته تموم میشه اونم بدون لذت !

موفق باشی !! حالا امثال من که زبان انگلیسیمون تعطیله چی ؟؟؟ اصلا گیریم که انگلیسی مون هم عالی باشه ما که نمیخوایم فیلم سینمایی ببینیم ! خواستیم بازی کنیم و رو به جلو حرکت کنیم و لذت ببریم !! راستش بازی خیلی خیلی تو ذوقم زده !! هر کاری میکنم نمیتونم دوباره برم سراغش !! فقط توش دارم دیالوگهای طولانی میبینم !! فقط دیالوگ !!! گرافیکشم فقط تو محیطهای باز خوبه و وقتی که توی فضاهای بسته ست یه چیزی در حد پی اس تو هستش ! نکته دیگه اینکه اصلا نمیتونم با منوهای بازی و جادو ها و آپگرید لباسها و بقیه چیزها ارتباط برقرار کنم !! اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه ! بازم اگه میتونید چیزی بگید یا راهنمایی کنید تا بتونم بیشتر و بهتر بازی رو درک کنم مرسی

منن اولش همینطور بودم ولی بعدش خوشم اومد :D من تا آخر کویست فیملی مترز رو رفتم و کویست بعدیش هم تا اونجا که با قایق باید بری و دزدهای دریایی بهت حمله میکنن . اون یارو هزار دلار واسه بردن با قایق ازم گرفت منم هرچی داشتم فروختم پولشو جور کردم دیگه تو قایق غذا ندارم بدم خون گرالت زیاد شه زود میمیره . حالا دیگه رفتم سراغ سیندیکید و وسطاشم اینو که تموم کنم باز میام سروقت ویچر اول منابع جمع میکنم و غذا و شمشیر میخرم باز ادامشو میرم .

سه تا سوال دیگه !!

1- این گل و گیاه و پوست سگ و گرگ و گوسفند و غیره رو که loot میکنم کجا میتونم بفروشم ؟!! و کجا میتونم چیزی بخرم ؟ روی این نقشه لامصب هیچ نشونی وجود نداره !!

2- اون جاهایی که روی نقشه علامت سوال هستش و همینطور اونجا هایی که یه آیکون زرد رنگ با علامت تعجب کنارش چیه ؟!

3- بغل گزینه inventory یه گزینه ای بود که دقیق یادم نیست تو مایه های Chemi یا یه همچین چیزی !! چکار میکنه ؟ چرا نمیتونم کلا چیزی رو آپگرید کنم ؟

:(

دوست عزیز وقتی لول اپ شدی حتما ااول از همه axii
32
رو اپگرید کن چون بعضی از قسمت های بازی هست که باید از گارد رد بشی که ازت پول میگیرن ولی اگر اینو اپگرید کنی میتونی نظرشونو عوض کنی و پولتو ذخیره کنی بعد از قسمت general skills ام sun and stars رو اپگرید کن این خیلی به درد میخوره در طول روز باعث میشه کم کم hp پر بشه در طول شب ام روی stamina اثر میزاره

سه تا سوال دیگه !!

1- این گل و گیاه و پوست سگ و گرگ و گوسفند و غیره رو که loot میکنم کجا میتونم بفروشم ؟!! و کجا میتونم چیزی بخرم ؟ روی این نقشه لامصب هیچ نشونی وجود نداره !!

2- اون جاهایی که روی نقشه علامت سوال هستش و همینطور اونجا هایی که یه آیکون زرد رنگ با علامت تعجب کنارش چیه ؟!

3- بغل گزینه inventory یه گزینه ای بود که دقیق یادم نیست تو مایه های Chemi یا یه همچین چیزی !! چکار میکنه ؟ چرا نمیتونم کلا چیزی رو آپگرید کنم ؟

:(
روی نقشه برو جا هایی که یه ایکون زرد رنگه یه علامت تعجب ام داره یه تابلو هست با چند تا دست نوشته اونارو بگیری هم quest های جدید به لیست اضافه میشن هم مکان های خرید و فروش اون منطقه رو راحت پیدا میکنی
اون جا هایی که علامت سوال ام هست باید خودت کشف کنی چیه ممکنه یه صندق باشه یا یه quest باشه و غیره
یه گزینه هست کنار meditation خودمم اسمشو یادم رفت برای اپگرید ام باید لول اپ کنی اگر منظورت alchmery ـه با اون میتونی ایتم هایی که پیدا میکنی باهاشون معجون درست کنی یا چیزای دیگه مثله بمب و تیر های سمی و غیره هر فرمولی ام گیر بیاری میاد تو لیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or