Multi Platform The Witcher 3: Wild Hunt

سازنده
CD Project Red
تاریخ انتشار
May 2015
ناشر
CD Project Red
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___image-api.nrj.fr_http_www.nrj-games.fr%2Fuploads%2Fpages%2F5d024cf13e6cd_the-witcher-c...jpg

Developer : CD Project Red
Publisher : Bandai Namco / Warner Bros
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox One / PS4
Release Date : 19 May 2015
29 اردیبهشت 1394

سومین نسخه از سری محبوب و تحسین شده The Witcher، تحت زیر نام The Wild Hunt در حال ساخت و توسعه می‌باشد. بازی قرار است بزرگترین عنوان ساخته شده در این سری باشد و پایانی بزرگ را بر این 3گانه رقم خواهد زد.

اطلاعات منتشر شده:

• گیم پلی همانند عنوان دوم خواهد بود که صدالبته تغییراتی نیز به دنبال خواهد داشت،
  • بازی یک دنیای Open World بزرگ و زنده را به تصویر خواهد کشید به گونه ای که بزرگترین دنیا را در تاریخ بازی های RPG خواهد داشت،
  • جزئیات بازی "30 برابر" بزرگتر از 2 عنوان پیشین خود خواهد بود،
  • استفاده از اسب و قایق برای جستجو در دنیای پهناور بازی، اضافه شده است. همچنین عنصر Fast Travel را در بازی شاهد خواهیم بود،
  • به گفته سازندگان، بازی "20 برابر" بزرگتر از عنوان Skyrim خواهد بود،
  • هر عملی از سوی بازیکنان بر روی دنیای بازی تاثیر به سزایی خواهد داشت،
  • هر ماموریت شامل روش هایی خواهد بود که از طریق آن ها می‌توان آن ماموریت را به پاین رساند. در واقع بازی گزینه های مورد نظر را پیش روی بازیکن خواهد گذاشت که از آزادی عمل بالایی برخوردار خواهند بود،
  • مبارزات همانند نسخه دوم در قالب مبارزات تن به تن و استفاده از جادو خواهد بود،
  • امکان قطع عضو در بازی وجود خواهد داشت،
  • به گفته سازنده، چیزی بیش از 100 ساعت برای اتمام بازی نیاز خواهد بود، 50 ساعت برای ماموریت های اصلی و 50 ساعت برای ماموریت های فرعی،
  • سیستم آب و هوا و شبانه روز بازی به صورت دینامیک خواهد بود،
  • هوش مصنوعی NPC ها به مراتب بیشتر از قبل شده است و اکان تعامل با محیط اطراف به صورت واقع گرایانه صورت خواهد گرفت،
  • به گفته سازندگان، چیزی بالغ بر 80 هیولا در دنیای بازی وجود خواهد داشت که هر کدام هوش، نیروها و صفات مخصوص به خود را خواهند داشت،
  • همراه با چرخه شبانه روز، نیروها و مهارت های هیولاها نیز متغیر خواهد بود، همانند قدرت گرفتنِ یک گرگ نما در شب مهتابی، که به بازیکنان اجازه خواهد داشت استراتژی مورد نظر خود را برای شکار پیاده کنند،
  • ساخت سلاح و معجون ها نیز همچنان در بازی حضور دارد اما بر خلاف نسخه پیشین، عمق بیشتری به خود خواهند گرفت،
  • مکانیزم های جدیدی همچون Witcher Sense، مبارزه بر پشت اسب و شنا در زیر آب ها و همچنین استفاده از تیر و کمان به بازی اضافه شده اند،
  • گرالت قادر به پریدن از روی اشیاء مختلف و بالا رفتن از ساختمان های خواهد بود. به گفته سازندگان این مکانیزم همانند سری Assassin's Creed نخواهد بود، بلکه بیشتر شبیه به عنوان Uncharted ساخته شده است،
  • نشانه های Witcher (که تحت عنوان Sign از آن ها یاد میشد) به 10 عدد افزایش یافته اند که 5تای آن ها از قبل وجود داشته اند،
  • بازیکن قادر خواهد بود که هنگام سواری بر پشت اسب، از بمب و Sign ها استفاده کند،
  • داستان بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود،
  • ماموریت گرالت "شخصی تر" توصیف شده است،
  • بازی به شرح مفصلی در مورد Wild Hunt ها خواهد پرداخت، کسانی که پس از ورود به هر منطقه، تنها ویرانی بر جای خواهند گذاشت،
  • بازی با استفاده از جدیدترین نسخه موتور گرافیکی استودیو CPR یعنی Red Engine 3 بهره خواهد برد که با سازنده توانایی خلق جلوه های بصری فوق العاده و دیگر المان های موجود داده است،
  • هیچ گونه بارگذاری در حین ورود از منطقه ای به منطقه ای دیگر وجود نخواهد داشت.
  • در بازی 4 درجه سختی وجود دارد (Easy, Normal, Hard, Dark) که هر کدام میزان توانایی هیولاها را تغییر میدهند. Hit Point/Hit Box ها در هر 4 درجه سختی ثابت هستند.
  • بعد از تموم کردن هر کدام از قراردادهای شکار هیولا میتونید با استفاده از یه Mini Game برای گرفتن پول بیشتر چانه زنی کنید.
  • ماموریت های فرعی بسیار خوب طراحی شده اند و نویسندگی و پراکندگی داستانی آنها بسیار بالاست.
  • استفاده از دارو برای درجات سختی بالاتر بسیار حیاتی است. هر ترکیب را فقط کافیست یکبار درست کنید و پس از آن در صورت داشتن الکل میتوانید آن را دوباره پر کنید. داروها را میتوان برای کارایی بهتر آپگرید کرد. هرچند داروهای قویتر میزان آلودگی سمی بدن شما را نیز بالاتر خواهند برد.
  • Novigrad و No Man's Land در واقع یک نقشه بوده و در مجموع بسیار بزرگتر از Skyrim هستند. جزیره های Skellig دیگر بخش بزرگ بازی را تشکیل میدهند. در کنار آن، 5-6 منطقه جداگانه دیگر از جمله Kaer Morhen در بازی وجود دارند.
  • Witcher 3 هیچگونه Respawning (ظهور مجدد) برای دشمنان ندارد. در طول 2 روز بازی او دشمنانی که کشته بود دوباره در آنجای قبلی ظاهر نشده اند.
  • بهترین Item های بازی از راه Crafting(ساختن) بدست می آیند.
  • مجله GS بشدت از داستان و نحوه پخش شدن خط های داستانی (شاخ و برگ گرفتن آن) و این حقیقت که نمیتوان به راحتی آنها را حدس زد، راضی بودند.
  • برای کسانی که میخواهند یک راه خاص را بروند و بازی را به یک صورت خاص تمام کنند، به دلیل وسعت داستان و نحوه پخش شدنش سخت است که بفهمید دقیقا از کجا کار "خراب" شد تا بخواهند با یک Save/Load ساده به آنجا برگشته و اشتباهتشان را اصلاح کنند.
  • برخلاف سیستم انتخاب دیالوگ در عناوین Bioware، در Witcher 3 تصمیم ها به صورت "خوب" و "بد" دسته بندی نشده اند. (بسته به موقعیت) خود بازیکن باید متوجه شود که کدام تصمیم بد و کدام خوب است.
  • W3 دو شهر بسیار بزرگ به نام های Novigrad و Oxenfurt خواهد داشت. هر دو بسیار زنده به نظر میایند.
  • منطقه No Man's Land شامل 25 روستای کوچکتر خواهد بود.
  • در بازی دهکده هایی به بزرگی Flotsam از نسخه 2 وجود دارد.
  • Geralt میتواند از مردم دزدی کند. هرچند سیستم فعلی بسیار ساده و آسان است و جای کار دارد.
  • بخشهای Ciri در مجموع بین 5 تا 10 ساعت خواهند بود و بیشتر مانند یک بازی Action Adventure میباشند تا RPG. بسته به موقعیت Ciri توانایی های خاصی خواهد داشت و از درخت آپگرید در این بخشها خبری نیست.
  • میتوان با ساخت کیسه هایی برای زین اسب خود Storage ـتان را افزایش دهید، هرچند برای دسترسی به آیتم های قرار داده شده در این Storage ها باید به پیش اسبتان رفته و از آنجا برشان دارید.
  • ریش Geralt با گذر زمان رشد خواهد کرد. برای کوتاه نگه داشتنش مجبورید بعد از چند روز به آرایشگاه بروید.
  • جزییات ریز زیادی همچون توقف Roche برای خوردن سیبی از یک سبد، در بازی وجود دارد.
  • دنیا میتواند بر اساس تصمیمات شما تغییر کند اما این موضوع محدودیتی دارد. مثلا همانند Skyrim نمیبینید که مردم یکدفعه ای با اژدها درگیر شوند.
  • بازی Open World است اما تقریبا همه چیز "کنترل شده" است و سازنده برای همه بخش ها "برنامه ریزی" کرده است.
  • گرلت در مورد بسیاری از اتفاقات بازی نظر میدهد/حرف میزند. مثلا هنگامی که دارد رد چند نفر یا یک شکار را میگیرد.
  • انواع بسیار زیادی از دشمنان در بازی وجود داشته و هر یک حس متفاوتی نسبت به دیگری دارند.
  • ماموریت های فرعی بسیار عالی کار شده اند و هر کدام داستان خاص خود را گفته و نسبت به Geralt واکنش نشان میدهند.
  • تمام دنیا بسیار زنده و واقع گرایانه بنظر میاید.
  • هر منطفه در بازی رنگ پردازی و احساس خاص خود را دارد.
  • "غیرممکن است که بتوانید 2 بار ویچر 3 را دقیقا به یک صورت تمام کنید"
  • Open World بودن بازی ممکن است بر روی Pacing افرادی که زیاد اهل RPG نیستند تاثیر بگذارد.
  • موسیقی بازی در کل خوب بوده و بسته به موقعیت بازی به صورت داینامیک عمل میکند. هرچند نمیتوان گفت موسیقی شاهکار یا فوق العاده است.
  • خشونت تصویری بازی بسیار زیاد بوده خصوصا در موارد قطعی اعضای بدن و به نسبت TW1 و TW2، هرچند بازی همچنان طبیعی به نظر میاید.
  • تنها لودینگ بازی در محیط خارجی مپ بین سرزمین اصلی و Skellig است.
  • بعضی ساختمان های بسیار بزرگ و داستانی ممکن است لودینگ داشته باشند، هرچند ساختمان های عادی اینگونه نیستند.
  • تمام Item های انتخاب شده در خود بازی بر روی Grealt قابل مشاهده هستند.
  • مبارزه با دستان خالی برگشته است، اینبار بدون QTE. مبارزات به صورت طبیعی برگشته و دارای ضربات سریع و قوی میباشند.
  • شهرها دارای اکوسیستم واقع گرایانه هستند، به عنوان مثال همانند قرون وسطا در حومه شهر میتوان Craftsman ها را پیدا کرد.
  • ماموریت های فرعی به صورت رندوم و اتفاقی طراحی نشده و هر کدام مکان و داستان مخصوص خود را دارند.
  • محیط هیچ تغییر یکدفعه ای نخواهد داشت (مثلا از صحرا یدفعه ای به منطقه مرطوب و جنگلی تبدیل شود) تغییرات محیط کاملا طبیعی و واقع گرایانه هستند.
  • در طول این 12 ساعت دنیای بازی هیچوقت احساس پوچی یا خالی بودن نداشته است.
  • بازی بسیار جذاب است و شما را "به دورن خود" میکشد. W3 توانسته بدون از دست دادن پیچیدگی نسخه های قبلی در عین حال بسیار روانتر از آنها باشد.
می‌توان گفت سازنده ها برای خلق این عنوان از تمام توانایی خود استفاده برده است. تا بدین جای کار پیش نمایش های بازی فوق العاده بوده و جایزه های بسیاری را از سایت ها و مجلات به خود اختصاص داده است.

لینک های مرتبط:

Last edited by a moderator:
بله، بهترین راه پول در اوردن همون کاره تو پست قبلی گفتم، شما اول باید مراحل اصلی رو برید و دی ال سی ها رو هم برید میشید لول 60 بعد برید واسه اون پایگاه ها و قلعه واسه پول در اوردن، راه دیگه ای هم اینه تموم علامت سوال ها رو جمع کنی که هم نیاز به لول اپ هست و هم خیلی پول ناچیزی درشون هست با فروش وسایلشون.

واقعا نیازی به این کارها نیست. من صرفا با لوت کردن، چونه زدن موقع کانترکت‌ها و فروش به فروشنده‌های درست آخر بازی بعد از ساخت زره‌های گرندمستر و آپگرید کوروو بیانکو ۱۰۰هزار پول باقی‌مونده داشتم هنوز

واقعا نیازی به این کارها نیست. من صرفا با لوت کردن، چونه زدن موقع کانترکت‌ها و فروش به فروشنده‌های درست آخر بازی بعد از ساخت زره‌های گرندمستر و آپگرید کوروو بیانکو ۱۰۰هزار پول باقی‌مونده داشتم هنوز
بله داداش، اگه صرفا پول بخوای تو بازی اواسط بازی خیلی راه برای پول در اوردن هستش، اینو گفتم که دیگه سر خرید ایتم ها و کرافت کردن و اینا به مشکل نخوره :D

• Like
Reactions: mehdi_vsgh
این ماموریت جمع کردن متحد چقدر خدا بود:| چقدر ازدای عمل اخه خدا ، چقدر زیبایی ، چقدر جزئیات، اصلا عین یک شبیه ساز حکومت داری شد اینجاش !!

میخوام بدونم تا قبل از رفتن ماموریت Isle of Mists تموم ماموریت های فرعی یا اصلی قبل از این دیگه قابل بازی نیستن؟ منظورم ماموریت برادران متحد هستش که کلش رو تموم کردم پس دیگه نباید مشکلی باشه؟

بعدش 3تا ماموریت دیگه شکست خوردم، یعنی اون اچیومنت کامل کردن کل مراحل فرعی رو هم نمیتونم بگیرم؟ اگه اره واقعا خیلی حیف شد نزدیک 60 ساعت این چند روزه مشغولشون بودم :(

میخوام بدونم بعد از پیدا کردن سیری، از کجا باید سیو کنم تا بتونم هر سه تا پایانش رو اچیومنت هاش رو تو یک دور بگیرم.

Isle of mist خودش جزو ماموریت‌های اصلیه، این رو بری، بقیه ماموریت‌های اصلی به دنبالش‌اند

نکته مهم اینه که یک سری ماموریت‌های فرعی بزرگ رو در صورت انجام ندادن قبل از Isle of Mists، دیگه بعدش نمیشه انجام داد. اگر اشتباه نکنم بازی پیغام می‌داد اونجایی که رسماً isle of mists شروع میشه و بهت اطلاع می‌داد کدوم ماموریت‌ها مونده.

ماموریت‌های Witcher Contracts ولی جزو اینا نیست. اکتشاف تو points of interestsها هم نیست. Treasureها و scavenger huntها هم نیست. فقط side questها تحت تاثیر قرار می‌گیرن.

ماموریت‌های fail شده هم خب مشخصا fail شده دیگه نمیشه کاریش کرد.

هر ۳ تا پایان رو هم از بعد battle of Kaer Morhen میشه دید. اونجا جای خوبیه چون دوتا variation پایان‌های خوب جایی اتفاق می‌افته که امکان save نیست. باید از عقب‌ترش باشه

• Love
Reactions: Paradise Lost
سلام باز من اومدم!
دوتا سوال
1- تو این ماموریت فرعی ازم میخواد که راهی به داخل خونه پیدا کنم. خو منم پیدا کردم و داخلم (تو عکس مشخصه) ولی اتفاقی نمیوفته !
2- معجون روغن نفرین شده رو ندارم. حتی نتونستم دستور ساختش رو پیدا کنم! کجاهست؟

پ ن: فعلا میخوام اون روغن که ریست میکنه همه ارتقاها رو بخرم و طبق چیزی که دوستمون گفت لوازم رو ارتقا بدم بعد برم سراغ اون گرگینه!! چون اینطوری نمیشه شکستش داد!

Attachments

• The Witcher 3 Screenshot 2021.03.11 - 22.50.20.66.jpg
    The Witcher 3 Screenshot 2021.03.11 - 22.50.20.66.jpg
    410.3 KB · مشاهده: 14
  • Smile
Reactions: IMANOKA and kamyy
سلام باز من اومدم!
دوتا سوال
1- تو این ماموریت فرعی ازم میخواد که راهی به داخل خونه پیدا کنم. خو منم پیدا کردم و داخلم (تو عکس مشخصه) ولی اتفاقی نمیوفته !
2- معجون روغن نفرین شده رو ندارم. حتی نتونستم دستور ساختش رو پیدا کنم! کجاهست؟

پ ن: فعلا میخوام اون روغن که ریست میکنه همه ارتقاها رو بخرم و طبق چیزی که دوستمون گفت لوازم رو ارتقا بدم بعد برم سراغ اون گرگینه!! چون اینطوری نمیشه شکستش داد!

۱. فکر کنم جای اشتباه اومدی. تو این ماموریت Deadly Delights که هستی، بعد از این که تو اون محل کار خانوم‌های محترم شب ? با Kate صحبت کردی، یه کوچه پشت همون ساختمون هست برو اونجا، سرنخ‌ها رو پیدا کن یک رد عطر بهت میده. خونه طرف یادمه از بیرون راه‌پله میخورد می‌رفت طبقه دوم ساختمون

۲. کلا برای ساخت زره/معجون/روغن/سلاح و هر چی، باید به‌قولی راهنما و فرمول ساختشون رو داشته باشی. راه پیدا کردن اینها هم لوت کردن، مخصوصا chestها تو غارها یا خرید از فروشنده‌هاست. تو White Orchard اگر به اون دختره در حال مرگ کمک کردی، Tomira بهت می‌فروشه فرمولش رو.

۳. بی‌ادبی نمیکنم ولی قربونت بد بازی می‌کنی. احساس می‌کنم هر چی بازی جلوت می‌ذاره رو ادامه میدی بدون اینکه یکم جستجو کنی، یکم با مکانیزم‌های بازی آشنا بشی. اینکه هی یه مأموریتی رو شروع می‌کنی بعد گیر می‌کنی وسطش و دنده عقب میای نشون میده یجای کار می‌لنگه

۱. فکر کنم جای اشتباه اومدی. تو این ماموریت Deadly Delights که هستی، بعد از این که تو اون محل کار خانوم‌های محترم شب ? با Kate صحبت کردی، یه کوچه پشت همون ساختمون هست برو اونجا، سرنخ‌ها رو پیدا کن یک رد عطر بهت میده. خونه طرف یادمه از بیرون راه‌پله میخورد می‌رفت طبقه دوم ساختمون
خو منم همین ور فتم بوی عطر رو رفتم رسیدم به یه یارو که مست بود بعد بهم گفت یه راهی به خونه پیدا کنه اون راه پله که میگی رو رفتم در قفله!! کلید میخواد واسه همین از یه مسیر دیگه ای رفتم! از کوچه پشتی وارد خونه شدم

پ ن
یبار دیگه رفتم اینبار موفق شدم!!! فکر کنم سری اول بازی به باگ خورده بود!
کلا برای ساخت زره/معجون/روغن/سلاح و هر چی، باید به‌قولی راهنما و فرمول ساختشون رو داشته باشی. راه پیدا کردن اینها هم لوت کردن، مخصوصا chestها تو غارها یا خرید از فروشنده‌هاست. تو White Orchard اگر به اون دختره در حال مرگ کمک کردی، Tomira بهت می‌فروشه فرمولش رو.
روزای اولیکه بازی رو شروع کردم فقط میرفتم جلو ببینم چی پیش میاد! نمیدونستم اینقدر مهمه این معجون ها که ممکنه وسط بازی به مشکل بخورم! واسه همین خیلی راهنماها رو دقت نمیکردم! تا رسیدم به اینجاهایی که دیگه نمیشه جلو رفت بدون اصلاح اشتباهات گذشته!!!! ~X(

خو فرمول ساختش رو که ندارم!!! واسه همین پرسیدم الان هم پیش هرکی میرم از فروشنده ها هیچکس نداره!!!!!

خو این معجون ریست کننده رو گرفتم ولی نمیشه خردش!!! تو لیستم هم گذاشتم ولی تو بازی نمیاره که دکمه اش رو بزنم
197956

197957

آخرین ویرایش:
بازی رو برای ششمین بار تموم کردم، فقط بازی اصلی با بد ترین پایان ممکن، الان اینقدری که ناراحت هستم فکر کنم تا یک ماه تمام و کمال افسردگی شدید بگیرم ! فقط یک بازی میتونه این طوری شاهکار باشه، که بعد از هر بار تموم کردنش، همون حس و حال و غم و شادی و هیجان اولیه اش رو بده ، واقعا مگه این بازی چیه که این طوری تاثیر گزار هستش؟ ! کسایی که داستان بازی رو تموم نکردن اسپیولر رو باز نکن!
1-سریس رو حاکم جزایر اسکلگه شد و اونجا به خوشی و سعادت و بدور از جنگ رسید، لوگاس دیونه که هم همیشه مخالفت اتحاد با بقیه قبایل بود و میخواست به کراخ خیانت کنه رو با کمک ارمیون کشتم 2- رادوید پادشاه دیوانه و ستمگر تمیریا رو به قتل رسوندیم و تمیمریا به زیر دست نیلفگارد با قانون و حکومت داخلی و زیر امپراطوری در اومد و همه چی اینجا با خوشی تموم شد، 3-دیکستریا که بعد از قتل رادوید که میخواست خودش شاه بشه و همون ستمگری رادوید رو ادامه بده به قتل رسوندم، با کمک به کیرا متز اخرش با لمبرت به سر زندگیشون رسیدند، با ین وارد رابطه شدم و تریس گرالت رو ترک کرد، بارن هم خودش رو دار زد و سرزمین ولن از هم پاشید تو هرج و مرج ،و در اخر سیری وارد برج شد و دنیا از یخ زدگی ایستاد، سیری مرد و گرالت اخرین جادوگر باقی مونده که مدال سیری رو دزدیده بود کشت، گرالت در انتها با حالتی از غم و تنهای و افسوس در حالی که هیولا ها دورش جمع شدن بازی تموم شد

فقط من بازی رو حالت
Death March
تموم کردم ولی این اچیومنت رو بهم نداد، الان واقعا خیلی حس بدی دارم :|

خو منم همین ور فتم بوی عطر رو رفتم رسیدم به یه یارو که مست بود بعد بهم گفت یه راهی به خونه پیدا کنه اون راه پله که میگی رو رفتم در قفله!! کلید میخواد واسه همین از یه مسیر دیگه ای رفتم! از کوچه پشتی وارد خونه شدم

پ ن
یبار دیگه رفتم اینبار موفق شدم!!! فکر کنم سری اول بازی به باگ خورده بود!

روزای اولیکه بازی رو شروع کردم فقط میرفتم جلو ببینم چی پیش میاد! نمیدونستم اینقدر مهمه این معجون ها که ممکنه وسط بازی به مشکل بخورم! واسه همین خیلی راهنماها رو دقت نمیکردم! تا رسیدم به اینجاهایی که دیگه نمیشه جلو رفت بدون اصلاح اشتباهات گذشته!!!! ~X(

خو فرمول ساختش رو که ندارم!!! واسه همین پرسیدم الان هم پیش هرکی میرم از فروشنده ها هیچکس نداره!!!!!

خو این معجون ریست کننده رو گرفتم ولی نمیشه خردش!!! تو لیستم هم گذاشتم ولی تو بازی نمیاره که دکمه اش رو بزنم
View attachment 197956

View attachment 197957
تو همون INVENTROY فکر کنم باید R یا E بزنی ، قابل خوردن میشه، برش گردون تو لیست وسایلت و دوباره امتحان کن.

• Like
Reactions: Justiciar
بازی رو برای ششمین بار تموم کردم، فقط بازی اصلی با بد ترین پایان ممکن، الان اینقدری که ناراحت هستم فکر کنم تا یک ماه تمام و کمال افسردگی شدید بگیرم ! فقط یک بازی میتونه این طوری شاهکار باشه، که بعد از هر بار تموم کردنش، همون حس و حال و غم و شادی و هیجان اولیه اش رو بده ، واقعا مگه این بازی چیه که این طوری تاثیر گزار هستش؟ ! کسایی که داستان بازی رو تموم نکردن اسپیولر رو باز نکن!
1-سریس رو حاکم جزایر اسکلگه شد و اونجا به خوشی و سعادت و بدور از جنگ رسید، لوگاس دیونه که هم همیشه مخالفت اتحاد با بقیه قبایل بود و میخواست به کراخ خیانت کنه رو با کمک ارمیون کشتم 2- رادوید پادشاه دیوانه و ستمگر تمیریا رو به قتل رسوندیم و تمیمریا به زیر دست نیلفگارد با قانون و حکومت داخلی و زیر امپراطوری در اومد و همه چی اینجا با خوشی تموم شد، 3-دیکستریا که بعد از قتل رادوید که میخواست خودش شاه بشه و همون ستمگری رادوید رو ادامه بده به قتل رسوندم، با کمک به کیرا متز اخرش با لمبرت به سر زندگیشون رسیدند، با ین وارد رابطه شدم و تریس گرالت رو ترک کرد، بارن هم خودش رو دار زد و سرزمین ولن از هم پاشید تو هرج و مرج ،و در اخر سیری وارد برج شد و دنیا از یخ زدگی ایستاد، سیری مرد و گرالت اخرین جادوگر باقی مونده که مدال سیری رو دزدیده بود کشت، گرالت در انتها با حالتی از غم و تنهای و افسوس در حالی که هیولا ها دورش جمع شدن بازی تموم شد

فقط من بازی رو حالت
Death March
تموم کردم ولی این اچیومنت رو بهم نداد، الان واقعا خیلی حس بدی دارم :|

چطوری دلت اومد نامرد ?

یچیز جالبی که طراحی داستان و فلسفه نقش‌آفرینی ویچر ۳ داره اینه که برای پایان‌های بد، باید یک سری کارها رو نکنی. بی‌خیال و بی‌تفاوت باشی. در واقع بازی وارد حالت ضد بازی میشه و از گیمر میخواد که تصمیمی نگیره و اون قدرتی که به جهان بازی اعمال می‌کنه رو متوقف کنه. از نظر داستان‌نویسی و دیزاین جالبه واقعاً. یک مدل دیگه هم که به مخاطب خط میده کدوم مسیر داستانی درست‌تره، زمان مواجهه با تصمیمات و مقدار محتواییه که هر تصمیمی بدنبال داره. واسه همینه که تریس زودتر، کوتاه‌تر و کم‌محتواتر از خط داستانی و تعاملات با ینفره. خود دولوپرها هم ینفر رو انتخاب canon در نظر دارن. یا بین دوتا پایان خوب بازی، پایانی که سیری ملکه نیلفگارد میشه پایان canonئه. همینطور سرنوشت Tameria، و جنگ بین رادووید و امهیر. یا سرنوشت حاکم اسکلیگه. چک‌لیست گرفتن پایان خوب بازی هم اینطوریه که صرفا باید موافقت کنی با انجام یک سری کارها

ولی راجع به پایان بد بازی یک تئوری هست که میگه سیری نمرده، صرفاً اینقدر از رفتارهای گرالت ناامید و سرخورده میشه که تصمیم می‌گیره برنگرده و به پرش بین فضا و زمان ادامه بده، که بتونه بالاخره اون آدمی که میخواد باشه. اون کشتن آخرین crone ولی واقعا می‌ارزه ?

حالا چیا رو ارتقا بدی خوبه؟

تو تب اول (رنگ قرمز - مهارت‌های Combat) مهارت دمج Fast Attack رو تا سطح 5 آپگرید کن، همینطور پایینیش که احتمال Critical chance رو ببره بالا و آدرنالینت سریعتر شارژ بشه
مهارت دمج Strong Attack رو هم همینطور
ستون اول از دست راست رو هم مهارت undying رو بگیری خوبه
دوباره تو شاخه Fast Attack، مهارت Whirl هم بدرد میخوره/اگر میخوای بیلد سنگین بری بجای این Rend رو بگیر

تو شاخه Signها فقط شدت Quen بدرد میخوره. اگر میخوای با صحبت کردن بجای مبارزه داستان رو جلو بری Axii اولی رو هم تا 3 آپگرید کن
بیخیال مدل اکتیو signها بشو تو بازی اصلی به کار چندانی نمیان

پوشن که استفاده نمیکنی، فقط اگر toleranceت رو آپگرید کنی خوبه

تو تب general هم دقیقا چون از پوشن استفاده نمیکنی میتونی مهارت gourmet رو بگیری که هر یک آیتم غذا تا 20 دقیقه healت کنه

خو اقا من تا جایی که جا داشت طبق جیزایی که گفتی ارتقا دادم به نظرت الان اوکیه؟
دیگه جا نداشت بیشتر از این ارتقا بدم اگه به نظرت اوکیه برم سراغ اون گرگینه!!!

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    250.5 KB · مشاهده: 9
  • 2.jpg
    2.jpg
    296.2 KB · مشاهده: 6
خو اقا من تا جایی که جا داشت طبق جیزایی که گفتی ارتقا دادم به نظرت الان اوکیه؟
دیگه جا نداشت بیشتر از این ارتقا بدم اگه به نظرت اوکیه برم سراغ اون گرگینه!!!
اون اسکیل Strong Attack (تب قرمز، ستون دوم از چپ، اولی) که ارتقا دادی رو هم بیانداز داخل مربع‌های دست راست صفحه که فعال باشن

---

بعد هم اینکه بیشتر ماموریت فرعی برو + اون علامت سوالهای رو نقشه که بهشون میگن undiscovered location
این لوکیشن‌ها چند مدل‌ان همشون بدرد میخورن

۱. یا کمپ راهزنه (Bandit Camp) که می‌کشیشون، لوت می‌کنی و وسایلشون رو می‌فروشی و یه صندوق هم دارن معمولا که توش از همون فرمول‌ها هست

۲. لونه هیولاست (Monster Nest) که اول یک تعدادی ازشون رو میکشی و بعد خود لونه رو با بمب منفجر میکنی، بعد حتما بعد از انفجار خود لونه رو لوت کن کلی چیز میز بدرد بخور میده

۳. گنج (Treasure و Hidden Treasure) هست که بازم احتمال پیدا کردن فرمول و ایتمای خوب هست

۴. غنائم جنگی (Spoils of War) که مثل بالاییه ولی معمولا زیر آب‌ان

۵. محل متروکه (Abandoned Settlement) که جاهایی‌ان که هیولاها یا راهزن‌ها گرفتن و اگر همشون رو بکشی مردم برمیگردن سر خونه زندگیشون و کلی XP بهت میده

۶. از همه بهتر، مکان قدرت (Places of Power) که یک سنگ/ستون جادوییه و جلوشون اگر E رو نگه داری که گرالت مدیتیت کنه چند ثانیه، بهت یدونه Skill point میده میتونی مهارت جدید آپگرید کنی

---

اینجایی که تو بازی هستی (نوویگراد) لولت باید در حد ۱۵-۲۰ باشه

یچیزی هم اضافه کنم، تا آخر بازی فقط ۱۲ تا skill رو انتخاب کن و روی همون‌ها سرمایه‌گذاری کن. فقط اون ۱۲تایی که راست صفحه قرار می‌گیرند کار میکنن، پس هیچ منطقی نداره از هر کدوم یکی دوتا بخوای بخری

الان ۴تا رو انتخاب کردی، همینا رو + هشت‌تا دیگه که قبلا توضیح دادم تا ماکسیمم لول‌اپ کن

بعد هم اینکه بیشتر ماموریت فرعی برو + اون علامت سوالهای رو نقشه که بهشون میگن undiscovered location
این لوکیشن‌ها چند مدل‌ان همشون بدرد میخورن

داشتم به قول شما این ماموریتهای فرعی و علامت سوالهای نقشه رو جمع میکردم گذرم مجدد خورد به اون گرگینه ههه!!! با 4 تا حرکت کشتمش!!!:o
واقعا فکرشو نمیکردم تو بازی ای اینچنین تاثیر داشته باشه ارتقا ها و توانایی ها! چون معمولا اکثر بازها رو من با همون اسلحه اولیه که بهمون میده میرم تا تهش!!!:)) ولی این بازی بدون ارتقا و تهیه اسلحه و سلاح مناسب واقعا غیرممکنه رد کردنش!!

یه اسپویلر هم برم؟
تو ماموریت The Whispering Hillock

که بعداز کشتن این گرکینه میرم داخل غار و یه گیاه بزرگ هست که یا باید بکشیمش یا نجاتش بدیم...میدونم که بهترین کار کشتن اونه! ولی یه جا خوندم که میشه اونو گول زد و بهش بگیم که کمکش میکنیم ولی بعد گولش بزنیم. من هم همین راه رو انتخاب کردم و گفتم که کمکش میکنم! حالا دوتاسوال!
1- حالا بعد ازاینکه چیزایی که خواسته رو براش جمع کردیم باید با جادو گولش بزنیم؟ چون جادوی اکسی من هنوز ضعیفه و کامل ارتقا نیافته و سطح 2 هست! ایا همین سطح کافیه برای گول زندش؟؟؟ یا اول برم روی سطح 3؟

داشتم به قول شما این ماموریتهای فرعی و علامت سوالهای نقشه رو جمع میکردم گذرم مجدد خورد به اون گرگینه ههه!!! با 4 تا حرکت کشتمش!!!:o
واقعا فکرشو نمیکردم تو بازی ای اینچنین تاثیر داشته باشه ارتقا ها و توانایی ها! چون معمولا اکثر بازها رو من با همون اسلحه اولیه که بهمون میده میرم تا تهش!!!:)) ولی این بازی بدون ارتقا و تهیه اسلحه و سلاح مناسب واقعا غیرممکنه رد کردنش!!

یه اسپویلر هم برم؟
تو ماموریت The Whispering Hillock

که بعداز کشتن این گرکینه میرم داخل غار و یه گیاه بزرگ هست که یا باید بکشیمش یا نجاتش بدیم...میدونم که بهترین کار کشتن اونه! ولی یه جا خوندم که میشه اونو گول زد و بهش بگیم که کمکش میکنیم ولی بعد گولش بزنیم. من هم همین راه رو انتخاب کردم و گفتم که کمکش میکنم! حالا دوتاسوال!
1- حالا بعد ازاینکه چیزایی که خواسته رو براش جمع کردیم باید با جادو گولش بزنیم؟ چون جادوی اکسی من هنوز ضعیفه و کامل ارتقا نیافته و سطح 2 هست! ایا همین سطح کافیه برای گول زندش؟؟؟ یا اول برم روی سطح 3؟
گفتم بهت که

این تاپیک هم اسپویلر نمی‌خواد دیگه ? همه ده بار بازی کردن.

برای گول زدن Whispering Hillock به Axii نیازی نیست. اون آیتمایی که بهت گفته رو جمع کن (برای رام کردن اسب وحشی از این Axii استفاده می‌کنی) ولی بعد که برگردی پیشش، فقط باهاش حرف بزن، گزینه مکالمه داره که بهش خیانت کنی و بکشیش

• Like
Reactions: mehdi_vsgh
باس فایت های دی ال سی اول رو نمیتونم شکست بدم، رو اخرین درجه سختی هستم، واقعا بشدت ناراحتم و اعصابم خرابه، لول 95 هست NG + قوی ترین شمشیر های موجود بیش از 130 لول اپ و داشتن تمام روغن هان و بمب ها، جادو ها که هیج اثری روشون نداره، شمشیرم هم با دمیج 1100 400 تا دمیج ازش میگیره و وقتی 20 دقیقه باهاشون مبارزه میکنم، تو یک ثانیه دوباره خونشون پر میشه واقعا من موندم :-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or