Multi Platform The Witcher 3: Wild Hunt

سازنده
CD Project Red
تاریخ انتشار
May 2015
ناشر
CD Project Red
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___image-api.nrj.fr_http_www.nrj-games.fr%2Fuploads%2Fpages%2F5d024cf13e6cd_the-witcher-c...jpg

Developer : CD Project Red
Publisher : Bandai Namco / Warner Bros
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox One / PS4
Release Date : 19 May 2015
29 اردیبهشت 1394

سومین نسخه از سری محبوب و تحسین شده The Witcher، تحت زیر نام The Wild Hunt در حال ساخت و توسعه می‌باشد. بازی قرار است بزرگترین عنوان ساخته شده در این سری باشد و پایانی بزرگ را بر این 3گانه رقم خواهد زد.

اطلاعات منتشر شده:

• گیم پلی همانند عنوان دوم خواهد بود که صدالبته تغییراتی نیز به دنبال خواهد داشت،
  • بازی یک دنیای Open World بزرگ و زنده را به تصویر خواهد کشید به گونه ای که بزرگترین دنیا را در تاریخ بازی های RPG خواهد داشت،
  • جزئیات بازی "30 برابر" بزرگتر از 2 عنوان پیشین خود خواهد بود،
  • استفاده از اسب و قایق برای جستجو در دنیای پهناور بازی، اضافه شده است. همچنین عنصر Fast Travel را در بازی شاهد خواهیم بود،
  • به گفته سازندگان، بازی "20 برابر" بزرگتر از عنوان Skyrim خواهد بود،
  • هر عملی از سوی بازیکنان بر روی دنیای بازی تاثیر به سزایی خواهد داشت،
  • هر ماموریت شامل روش هایی خواهد بود که از طریق آن ها می‌توان آن ماموریت را به پاین رساند. در واقع بازی گزینه های مورد نظر را پیش روی بازیکن خواهد گذاشت که از آزادی عمل بالایی برخوردار خواهند بود،
  • مبارزات همانند نسخه دوم در قالب مبارزات تن به تن و استفاده از جادو خواهد بود،
  • امکان قطع عضو در بازی وجود خواهد داشت،
  • به گفته سازنده، چیزی بیش از 100 ساعت برای اتمام بازی نیاز خواهد بود، 50 ساعت برای ماموریت های اصلی و 50 ساعت برای ماموریت های فرعی،
  • سیستم آب و هوا و شبانه روز بازی به صورت دینامیک خواهد بود،
  • هوش مصنوعی NPC ها به مراتب بیشتر از قبل شده است و اکان تعامل با محیط اطراف به صورت واقع گرایانه صورت خواهد گرفت،
  • به گفته سازندگان، چیزی بالغ بر 80 هیولا در دنیای بازی وجود خواهد داشت که هر کدام هوش، نیروها و صفات مخصوص به خود را خواهند داشت،
  • همراه با چرخه شبانه روز، نیروها و مهارت های هیولاها نیز متغیر خواهد بود، همانند قدرت گرفتنِ یک گرگ نما در شب مهتابی، که به بازیکنان اجازه خواهد داشت استراتژی مورد نظر خود را برای شکار پیاده کنند،
  • ساخت سلاح و معجون ها نیز همچنان در بازی حضور دارد اما بر خلاف نسخه پیشین، عمق بیشتری به خود خواهند گرفت،
  • مکانیزم های جدیدی همچون Witcher Sense، مبارزه بر پشت اسب و شنا در زیر آب ها و همچنین استفاده از تیر و کمان به بازی اضافه شده اند،
  • گرالت قادر به پریدن از روی اشیاء مختلف و بالا رفتن از ساختمان های خواهد بود. به گفته سازندگان این مکانیزم همانند سری Assassin's Creed نخواهد بود، بلکه بیشتر شبیه به عنوان Uncharted ساخته شده است،
  • نشانه های Witcher (که تحت عنوان Sign از آن ها یاد میشد) به 10 عدد افزایش یافته اند که 5تای آن ها از قبل وجود داشته اند،
  • بازیکن قادر خواهد بود که هنگام سواری بر پشت اسب، از بمب و Sign ها استفاده کند،
  • داستان بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود،
  • ماموریت گرالت "شخصی تر" توصیف شده است،
  • بازی به شرح مفصلی در مورد Wild Hunt ها خواهد پرداخت، کسانی که پس از ورود به هر منطقه، تنها ویرانی بر جای خواهند گذاشت،
  • بازی با استفاده از جدیدترین نسخه موتور گرافیکی استودیو CPR یعنی Red Engine 3 بهره خواهد برد که با سازنده توانایی خلق جلوه های بصری فوق العاده و دیگر المان های موجود داده است،
  • هیچ گونه بارگذاری در حین ورود از منطقه ای به منطقه ای دیگر وجود نخواهد داشت.
  • در بازی 4 درجه سختی وجود دارد (Easy, Normal, Hard, Dark) که هر کدام میزان توانایی هیولاها را تغییر میدهند. Hit Point/Hit Box ها در هر 4 درجه سختی ثابت هستند.
  • بعد از تموم کردن هر کدام از قراردادهای شکار هیولا میتونید با استفاده از یه Mini Game برای گرفتن پول بیشتر چانه زنی کنید.
  • ماموریت های فرعی بسیار خوب طراحی شده اند و نویسندگی و پراکندگی داستانی آنها بسیار بالاست.
  • استفاده از دارو برای درجات سختی بالاتر بسیار حیاتی است. هر ترکیب را فقط کافیست یکبار درست کنید و پس از آن در صورت داشتن الکل میتوانید آن را دوباره پر کنید. داروها را میتوان برای کارایی بهتر آپگرید کرد. هرچند داروهای قویتر میزان آلودگی سمی بدن شما را نیز بالاتر خواهند برد.
  • Novigrad و No Man's Land در واقع یک نقشه بوده و در مجموع بسیار بزرگتر از Skyrim هستند. جزیره های Skellig دیگر بخش بزرگ بازی را تشکیل میدهند. در کنار آن، 5-6 منطقه جداگانه دیگر از جمله Kaer Morhen در بازی وجود دارند.
  • Witcher 3 هیچگونه Respawning (ظهور مجدد) برای دشمنان ندارد. در طول 2 روز بازی او دشمنانی که کشته بود دوباره در آنجای قبلی ظاهر نشده اند.
  • بهترین Item های بازی از راه Crafting(ساختن) بدست می آیند.
  • مجله GS بشدت از داستان و نحوه پخش شدن خط های داستانی (شاخ و برگ گرفتن آن) و این حقیقت که نمیتوان به راحتی آنها را حدس زد، راضی بودند.
  • برای کسانی که میخواهند یک راه خاص را بروند و بازی را به یک صورت خاص تمام کنند، به دلیل وسعت داستان و نحوه پخش شدنش سخت است که بفهمید دقیقا از کجا کار "خراب" شد تا بخواهند با یک Save/Load ساده به آنجا برگشته و اشتباهتشان را اصلاح کنند.
  • برخلاف سیستم انتخاب دیالوگ در عناوین Bioware، در Witcher 3 تصمیم ها به صورت "خوب" و "بد" دسته بندی نشده اند. (بسته به موقعیت) خود بازیکن باید متوجه شود که کدام تصمیم بد و کدام خوب است.
  • W3 دو شهر بسیار بزرگ به نام های Novigrad و Oxenfurt خواهد داشت. هر دو بسیار زنده به نظر میایند.
  • منطقه No Man's Land شامل 25 روستای کوچکتر خواهد بود.
  • در بازی دهکده هایی به بزرگی Flotsam از نسخه 2 وجود دارد.
  • Geralt میتواند از مردم دزدی کند. هرچند سیستم فعلی بسیار ساده و آسان است و جای کار دارد.
  • بخشهای Ciri در مجموع بین 5 تا 10 ساعت خواهند بود و بیشتر مانند یک بازی Action Adventure میباشند تا RPG. بسته به موقعیت Ciri توانایی های خاصی خواهد داشت و از درخت آپگرید در این بخشها خبری نیست.
  • میتوان با ساخت کیسه هایی برای زین اسب خود Storage ـتان را افزایش دهید، هرچند برای دسترسی به آیتم های قرار داده شده در این Storage ها باید به پیش اسبتان رفته و از آنجا برشان دارید.
  • ریش Geralt با گذر زمان رشد خواهد کرد. برای کوتاه نگه داشتنش مجبورید بعد از چند روز به آرایشگاه بروید.
  • جزییات ریز زیادی همچون توقف Roche برای خوردن سیبی از یک سبد، در بازی وجود دارد.
  • دنیا میتواند بر اساس تصمیمات شما تغییر کند اما این موضوع محدودیتی دارد. مثلا همانند Skyrim نمیبینید که مردم یکدفعه ای با اژدها درگیر شوند.
  • بازی Open World است اما تقریبا همه چیز "کنترل شده" است و سازنده برای همه بخش ها "برنامه ریزی" کرده است.
  • گرلت در مورد بسیاری از اتفاقات بازی نظر میدهد/حرف میزند. مثلا هنگامی که دارد رد چند نفر یا یک شکار را میگیرد.
  • انواع بسیار زیادی از دشمنان در بازی وجود داشته و هر یک حس متفاوتی نسبت به دیگری دارند.
  • ماموریت های فرعی بسیار عالی کار شده اند و هر کدام داستان خاص خود را گفته و نسبت به Geralt واکنش نشان میدهند.
  • تمام دنیا بسیار زنده و واقع گرایانه بنظر میاید.
  • هر منطفه در بازی رنگ پردازی و احساس خاص خود را دارد.
  • "غیرممکن است که بتوانید 2 بار ویچر 3 را دقیقا به یک صورت تمام کنید"
  • Open World بودن بازی ممکن است بر روی Pacing افرادی که زیاد اهل RPG نیستند تاثیر بگذارد.
  • موسیقی بازی در کل خوب بوده و بسته به موقعیت بازی به صورت داینامیک عمل میکند. هرچند نمیتوان گفت موسیقی شاهکار یا فوق العاده است.
  • خشونت تصویری بازی بسیار زیاد بوده خصوصا در موارد قطعی اعضای بدن و به نسبت TW1 و TW2، هرچند بازی همچنان طبیعی به نظر میاید.
  • تنها لودینگ بازی در محیط خارجی مپ بین سرزمین اصلی و Skellig است.
  • بعضی ساختمان های بسیار بزرگ و داستانی ممکن است لودینگ داشته باشند، هرچند ساختمان های عادی اینگونه نیستند.
  • تمام Item های انتخاب شده در خود بازی بر روی Grealt قابل مشاهده هستند.
  • مبارزه با دستان خالی برگشته است، اینبار بدون QTE. مبارزات به صورت طبیعی برگشته و دارای ضربات سریع و قوی میباشند.
  • شهرها دارای اکوسیستم واقع گرایانه هستند، به عنوان مثال همانند قرون وسطا در حومه شهر میتوان Craftsman ها را پیدا کرد.
  • ماموریت های فرعی به صورت رندوم و اتفاقی طراحی نشده و هر کدام مکان و داستان مخصوص خود را دارند.
  • محیط هیچ تغییر یکدفعه ای نخواهد داشت (مثلا از صحرا یدفعه ای به منطقه مرطوب و جنگلی تبدیل شود) تغییرات محیط کاملا طبیعی و واقع گرایانه هستند.
  • در طول این 12 ساعت دنیای بازی هیچوقت احساس پوچی یا خالی بودن نداشته است.
  • بازی بسیار جذاب است و شما را "به دورن خود" میکشد. W3 توانسته بدون از دست دادن پیچیدگی نسخه های قبلی در عین حال بسیار روانتر از آنها باشد.
می‌توان گفت سازنده ها برای خلق این عنوان از تمام توانایی خود استفاده برده است. تا بدین جای کار پیش نمایش های بازی فوق العاده بوده و جایزه های بسیاری را از سایت ها و مجلات به خود اختصاص داده است.

لینک های مرتبط:

Last edited by a moderator:
اخ اخ داستان اصلى رو بلاخره تموم كردم8->. نسل قبل skyrim رو بعنوان اولين rpg بجد شروع كردم به بازى كردن و با تصميم كه به پايانش ميرسونم بازى رو رفتم ولى نتونستم و نصفه رهاش كردم. دارك سولز رو هم امتحان كردم و باز هم نشد، ويتچر ٢ رو هم خريدم اما باز نتونستم با اونهمه ديالوگى كه وسط بازى ردوبدل ميشد و روند كسل كننده ى روبه جلو بازى كنار بيام و بنابراين اون رو هم كنار گذاشتم. فال اوت ها رو هم.در اخر دراگون ايج بعنوان اخرين شانس ، شروع كردم به بازى كردن تا خودم رو با اين سبك اشتى بدم و دراگون هم كارى نتونست بكنه! نااميد از اين سبك تا اينكه بازى بلادبورن امد.:D اوايل الحق كه از هيچى يه اين بازى جز اتمسفرش خوشم نميومد، چند بار هم تصميم گرفتم بفروشمش ولى منصرف شدم، بلاخره اروم اروم بعد از چند ماه بازى كردن بلادبورن بلاخره با سيستم كرفتينگو ، لول اپو استراتژى اى كه پشت گيم پلى نهفته است اشنايى كامل پيدا كردم و الان كه بازى ويتچر ٣ رو تموم كردم ميتونم بگم من عاشق سبك RPG شدم.:D و بنظرم كارى كه سى دى پروجكت با دنياى گيم انجام داد فراتر از يك سبك RPG بود. يك دنياى كامل ، من عاشق سرگذشت هايى شدم كه بر سر يك سرزمين، يك شخص و يا حتى مردم روستايى در دوست اومده! چقدر زيبا روايت ميشه و چقدر باورپذير. براى من واقعا بازى اى جديدى بود. تا به حال توى هيچ بازى اى به اين شكل تجربه نكرده بودم. اى كاش انگليسيم بهتر بود ميتونستم با جزعيات بيشتر داستانها رو دنبال كنم.بهرحال من كه كلى حال كردم با بازى دمشون گرم كه همچون بازى اى ساختن. اما
پايان بازى براى من اينطورى رخ داد كه بعد از بين بردن پادشاه وايلد هانت ها ، سيرى وارد پرتالى كه اوالاخ ايجاد كرده بود ، شد تا وايت فراست رو براى هميشه از بين ببره. طبق گفته هاشون وايت فراست يروزى خواهد امد و كل دنيا رو از بين خواهد برد(وايت فراست يه پديده ى طبيعيه؟! چيه؟! يادمه با اولاخ وقتى داشتيم دنياها رو ميرفتيم يدونه از اين دنياها دچار وايت فراست شده بود و همه چيز از بين رفته بود) و تنها قدرت سيرى ميتونه اونو از بين ببره ولى خب وارد پرتال ميشه اما با توجه به حرفهايى كه گرالت زد بهش و خاطراهاش با اون برميگرده. بعد از اين اتفاق نشون ميده كه همه جا يخبندان شده و هوا خيلى سرده اما همه خوشحالنو سيرى هم زنده است. سيرى يه ما مشخص ميشه ميخواد جانشين پدرش بشه. اين از اين و بازى تموم ميشه. اما يك چيز مهم پس چه بر سر پايان دنيا و وايت فراست مياد؟؟؟ اون صحنه ى اخر وقتى همهجا يخبندان بخاطر وايت فراسته؟ هرچند كه تصميم سيرى براى پادشاه شدن كمى دور از اتفاقاتى بود كه افتاده بود! قبلش همش سيرى درباره زندگى اى عادى داشتن ، بدور از جنجال و هياهو حرف ميزد اما از طرفى اخر بازى برميگيرده ميگه بهتره كه پادشاه بشم و يه تغيير بزرگ انجام بدم تا اينكه ويتچر بشم و هيولا شكار كنم! كمى تو ذوقم خورد، بيچاره گرالت!
....
بدون شک این بازی برترین بازی نسل هشت هست و برای من بهترین بازی عمرم . من خودم rpg باز نیستم ولی این بازی همه چیش فرق میکنه با بازیهای دیگه . به شدت پیشنهاد میکنم دی ال سی های heart of stone و blood and wine رو هم بخری مخصوصا دومی که بهترین دی ال سی کل صنعت گیم هست . برای این دو تا دی ال سی 100 تومن خرج کردم که الحق حلالشون باشه .
اینقدر این بازی خوبه که با اینکه اکثر بازی های جدید مثل اسکایریم و تایتان فال 2 و بتل 1 خریدم ولی همشون رو انداختم یه گوشه دارم ng+ میرم باز همینو .
دارمشون هر دو دو ال سى رو :Smoke:از فردا اونا رو شروع ميكنم. حقيقتا بى نظيره بازى.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soheil_63
اخ اخ داستان اصلى رو بلاخره تموم كردم8->. نسل قبل skyrim رو بعنوان اولين rpg بجد شروع كردم به بازى كردن و با تصميم كه به پايانش ميرسونم بازى رو رفتم ولى نتونستم و نصفه رهاش كردم. دارك سولز رو هم امتحان كردم و باز هم نشد، ويتچر ٢ رو هم خريدم اما باز نتونستم با اونهمه ديالوگى كه وسط بازى ردوبدل ميشد و روند كسل كننده ى روبه جلو بازى كنار بيام و بنابراين اون رو هم كنار گذاشتم. فال اوت ها رو هم.در اخر دراگون ايج بعنوان اخرين شانس ، شروع كردم به بازى كردن تا خودم رو با اين سبك اشتى بدم و دراگون هم كارى نتونست بكنه! نااميد از اين سبك تا اينكه بازى بلادبورن امد.:D اوايل الحق كه از هيچى يه اين بازى جز اتمسفرش خوشم نميومد، چند بار هم تصميم گرفتم بفروشمش ولى منصرف شدم، بلاخره اروم اروم بعد از چند ماه بازى كردن بلادبورن بلاخره با سيستم كرفتينگو ، لول اپو استراتژى اى كه پشت گيم پلى نهفته است اشنايى كامل پيدا كردم و الان كه بازى ويتچر ٣ رو تموم كردم ميتونم بگم من عاشق سبك RPG شدم.:D و بنظرم كارى كه سى دى پروجكت با دنياى گيم انجام داد فراتر از يك سبك RPG بود. يك دنياى كامل ، من عاشق سرگذشت هايى شدم كه بر سر يك سرزمين، يك شخص و يا حتى مردم روستايى در دوست اومده! چقدر زيبا روايت ميشه و چقدر باورپذير. براى من واقعا بازى اى جديدى بود. تا به حال توى هيچ بازى اى به اين شكل تجربه نكرده بودم. اى كاش انگليسيم بهتر بود ميتونستم با جزعيات بيشتر داستانها رو دنبال كنم.بهرحال من كه كلى حال كردم با بازى دمشون گرم كه همچون بازى اى ساختن. اما
پايان بازى براى من اينطورى رخ داد كه بعد از بين بردن پادشاه وايلد هانت ها ، سيرى وارد پرتالى كه اوالاخ ايجاد كرده بود ، شد تا وايت فراست رو براى هميشه از بين ببره. طبق گفته هاشون وايت فراست يروزى خواهد امد و كل دنيا رو از بين خواهد برد(وايت فراست يه پديده ى طبيعيه؟! چيه؟! يادمه با اولاخ وقتى داشتيم دنياها رو ميرفتيم يدونه از اين دنياها دچار وايت فراست شده بود و همه چيز از بين رفته بود) و تنها قدرت سيرى ميتونه اونو از بين ببره ولى خب وارد پرتال ميشه اما با توجه به حرفهايى كه گرالت زد بهش و خاطراهاش با اون برميگرده. بعد از اين اتفاق نشون ميده كه همه جا يخبندان شده و هوا خيلى سرده اما همه خوشحالنو سيرى هم زنده است. سيرى يه ما مشخص ميشه ميخواد جانشين پدرش بشه. اين از اين و بازى تموم ميشه. اما يك چيز مهم پس چه بر سر پايان دنيا و وايت فراست مياد؟؟؟ هرچند كه تصميم سيرى براى پادشاه شدن كمى دور از اتفاقاتى بود كه افتاده بود! قبلش همش سيرى درباره زندگى اى عادى داشتن ، بدور از جنجال و هياهو حرف ميزد اما از طرفى اخر بازى برميگيرده ميگه بهتره كه پادشاه بشم و يه تغيير بزرگ انجام بدم تا اينكه ويتچر بشم و هيولا شكار كنم! كمى تو ذوقم خورد، بيچاره گرالت!

بدون شک این بازی برترین بازی نسل هشت هست و برای من بهترین بازی عمرم . من خودم rpg باز نیستم ولی این بازی همه چیش فرق میکنه با بازیهای دیگه . به شدت پیشنهاد میکنم دی ال سی های heart of stone و blood and wine رو هم بخری مخصوصا دومی که بهترین دی ال سی کل صنعت گیم هست . برای این دو تا دی ال سی 100 تومن خرج کردم که الحق حلالشون باشه .
اینقدر این بازی خوبه که با اینکه اکثر بازی های جدید مثل اسکایریم و تایتان فال 2 و بتل 1 خریدم ولی همشون رو انداختم یه گوشه دارم ng+ میرم باز همینو .

سلام دوستان
من این بازیو 2 هفته هست خریدم و لول 4 هستم شمشیر viper هم گرفتم ولی یه چیزی امروز خوندم یکم شک دارم به نسخه بازیم
اکثر دوستان تو تاپیکها گفتن این بازی کلی صحنه های ج ن س ی داره ولی من تا الان هیچ موردی ندیدم نکنه بازیم سانسور شده هست؟
ریجن 2 هست روی پک هم عربی نوشته شده و زبان عربی هم داره ، فول پک هم بود
حالا این صحنه ها چیز خاصی دارن یا نبودشون تاثیر خاصی ایجاد نمیکنه؟

سلام دوستان
من این بازیو 2 هفته هست خریدم و لول 4 هستم شمشیر viper هم گرفتم ولی یه چیزی امروز خوندم یکم شک دارم به نسخه بازیم
اکثر دوستان تو تاپیکها گفتن این بازی کلی صحنه های ج ن س ی داره ولی من تا الان هیچ موردی ندیدم نکنه بازیم سانسور شده هست؟
ریجن 2 هست روی پک هم عربی نوشته شده و زبان عربی هم داره ، فول پک هم بود
حالا این صحنه ها چیز خاصی دارن یا نبودشون تاثیر خاصی ایجاد نمیکنه؟
نبودشون هیچ تاثیری نه روی روند داستان، شخصیت پردازی، ساعت گیمپلی و هیچ مورد دیگه ای نداره دوست عزیز. به کل اضافه ای بر بازی هست برای گرفتن رده ی +18 :D با خیال راحت بازی کن و لذت ببر که خوب بازیی خریدی:-bd

• Like
Reactions: mehdips4
پايان بازى براى من اينطورى رخ داد كه بعد از بين بردن پادشاه وايلد هانت ها ، سيرى وارد پرتالى كه اوالاخ ايجاد كرده بود ، شد تا وايت فراست رو براى هميشه از بين ببره. طبق گفته هاشون وايت فراست يروزى خواهد امد و كل دنيا رو از بين خواهد برد(وايت فراست يه پديده ى طبيعيه؟! چيه؟! يادمه با اولاخ وقتى داشتيم دنياها رو ميرفتيم يدونه از اين دنياها دچار وايت فراست شده بود و همه چيز از بين رفته بود) و تنها قدرت سيرى ميتونه اونو از بين ببره ولى خب وارد پرتال ميشه اما با توجه به حرفهايى كه گرالت زد بهش و خاطراهاش با اون برميگرده. بعد از اين اتفاق نشون ميده كه همه جا يخبندان شده و هوا خيلى سرده اما همه خوشحالنو سيرى هم زنده است. سيرى يه ما مشخص ميشه ميخواد جانشين پدرش بشه. اين از اين و بازى تموم ميشه. اما يك چيز مهم پس چه بر سر پايان دنيا و وايت فراست مياد؟؟؟ اون صحنه ى اخر وقتى همهجا يخبندان بخاطر وايت فراسته؟ هرچند كه تصميم سيرى براى پادشاه شدن كمى دور از اتفاقاتى بود كه افتاده بود! قبلش همش سيرى درباره زندگى اى عادى داشتن ، بدور از جنجال و هياهو حرف ميزد اما از طرفى اخر بازى برميگيرده ميگه بهتره كه پادشاه بشم و يه تغيير بزرگ انجام بدم تا اينكه ويتچر بشم و هيولا شكار كنم! كمى تو ذوقم خورد، بيچاره گرالت!
....

دارمشون هر دو دو ال سى رو:study: از فردا اونا رو شروع ميكنم. حقيقتا بى نظيره بازى.
دوست عزیز باور کن تا چند روز فکر پایان بازی میمونی تا اینکه پایان بهتر یعنی بهترین پایان بازی رو بری نمیگم تا خودت شاید تجربه کنی

Land of a Thousand Fables اینقدر زیبا طراحی شده و اینقدر شخصیت هاش خاطره انگیزه (حتی برای ایرانی ها!) که من اصلا دلم نمیخواد مراحلش رو برم تا تموم بشه :| یکی از خفن ترین محیط هایی هست که تا حالا توی یک بازی دیدم :D انصافا Blood and Wine به جز وسعت، چیز دیگه ای از بازی اصلی کمتر نداره، حتی میشه گفت داستانش خفن تر از خط اصلی داستانی هم هست :D فعلا 35 ساعت بازی کردم، به نظرم حداقل 15 ساعت دیگه هم جا داره، تو این مدت اصلا هم از Toussiant خارج نشدم چون به شدت عالی ساخته شده :D

bwcy_screenshot-original_(1).jpg

آخرین ویرایش:
دوست عزیز باور کن تا چند روز فکر پایان بازی میمونی تا اینکه پایان بهتر یعنی بهترین پایان بازی رو بری نمیگم تا خودت شاید تجربه کنی
ميخواستم برگردم پايانهاى ديگه رو بازى كنم ولى گفتم مزه ى بازى ميپره!! چون سعى ميكردم در طول بازى اونطور كه دوست داشتم تصميمات بازى رو بگيرم فارغ از عواقبى كه ممكنه داشته باشه. اتفاقا رفتم پايانهاى ديگه رو هم خوندم و بنظرم پايان من بهترين بود چرا
پايان اولى كه سيرى ميميره و بهرحال اين بدترين پايان ميتونه باشه
پايان دوم كه احتمالا اونيه كه مدنظر شماست سيرى ويتچر باقى ميمونه كه بستگى به اين داشت من اونو به ملاقات پدرش نميبردم و پايان بعدى هم كه بعنوان پادشاه زندگيش رو ادامه ميده. اما وقتى بار اول با پدرش حرف ميزنه قبول نميكنه ولى بعد از اتفاقاتى كه براش پيش مياد خودش تصميم ميگيره كه به عنوان پادشاه وارد عمل بشه چه بسا اگه نميبرديمش اين فرصت رو در واقع ما ازش گرفتيم نه اينكه بزور پادشاه كردنش! بنظرم اين پايان بهتريه هرچند كه شايد خوش ترين پايان نباشه. اما درباره وايت فراست ها انگار سيرى بعد از وارد شدن به پرتال ميره و شكستشون ميده! و اين بستگى به اعتماد به نفس اون داشته! اخر بازى مشخص نميكنه اينو ، هيچ حرفى هم از وايت فراست زده نميشه. همين برام خيلى سوال شده؟؟
بعد يچيز ديگه ، اول heart of stone بازى كنم با blood and wine ؟ :D و اينكه دى ال سى رو شروع كنم لطمه اى به مراحل كانتركتام نميزنه؟ يا سايد كوعست ها؟ چندتايى از بازى اصلى مونده.

آخرین ویرایش:
نبودشون هیچ تاثیری نه روی روند داستان، شخصیت پردازی، ساعت گیمپلی و هیچ مورد دیگه ای نداره دوست عزیز. به کل اضافه ای بر بازی هست برای گرفتن رده ی +18 :D با خیال راحت بازی کن و لذت ببر که خوب بازیی خریدی:-bd
مرسی بابت جواب
بازیه من دو تا کد DLC هم داشت که حدود 20 گیگ دانلودش بود و 20 گیگ هم آپدیت خودبازی
فقط یه چیزی ک برام تعجب انگیزه وقتی وارد بازی میشم یکسری علامت سوال و نشانه های دیگه ای تو نقشه برام اومده که جای گنج و مسائل جالب بازیو نشون میده
راهی نداره مخفی باشن تا خودم پیداشون کنم ؟

کارگردان با این بازی انتظارات از سایر پانک رو به فلک رسونده...من بیشتر از هر بازی ای دوس دارم خبر از ویچر 4 بشنوم حتی از لست اف آس 2 هم بیشتر
: )

ميخواستم برگردم پايانهاى ديگه رو بازى كنم ولى گفتم مزه ى بازى ميپره!! چون سعى ميكردم در طول بازى اونطور كه دوست داشتم تصميمات بازى رو بگيرم فارغ از عواقبى كه ممكنه داشته باشه. اتفاقا رفتم پايانهاى ديگه رو هم خوندم و بنظرم پايان من بهترين بود چرا
پايان دوم كه احتمالا اونيه كه مدنظر شماست سيرى ويتچر باقى ميمونه كه بستگى به اين داشت من اونو به ملاقات پدرش نميبردم و پايان بعدى هم كه بعنوان پادشاه زندگيش رو ادامه ميده. اما وقتى بار اول با پدرش حرف ميزنه قبول نميكنه ولى بعد از اتفاقاتى كه براش پيش مياد خودش تصميم ميگيره كه به عنوان پادشاه وارد عمل بشه چه بسا اگه نميبرديمش اين فرصت رو در واقع ما ازش گرفتيم نه اينكه بزور پادشاه كردنش! بنظرم اين پايان بهتريه هرچند كه شايد خوش ترين پايان نباشه. اما درباره وايت فراست ها انگار سيرى بعد از وارد شدن به پرتال ميره و شكستشون ميده! و اين بستگى به اعتماد به نفس اون داشته! اخر بازى مشخص نميكنه اينو ، هيچ حرفى هم از وايت فراست زده نميشه. همين برام خيلى سوال شده؟؟
بعد يچيز ديگه ، اول heart of stone بازى كنم با blood and wine ؟ :D و اينكه دى ال سى رو شروع كنم لطمه اى به مراحل كانتركتام نميزنه؟ يا سايد كوعست ها؟ چندتايى از بازى اصلى مونده.
من باشم اول hearts of stone رو میرم البته شاید (فعلا نرفتمش) ولی خوب blood and wine پایان داستان گرالته باید آخر رفت! نظرم اینه. ..و در مورد ساید کوعست هات نه لطمه ای نمیزنه و فقط هر چی تجهیزات داری تا اون لحظه با خودت میبری به دی ال سی.

• Like
Reactions: stanley
کارگردان با این بازی انتظارات از سایر پانک رو به فلک رسونده...من بیشتر از هر بازی ای دوس دارم خبر از ویچر 4 بشنوم حتی از لست اف آس 2 هم بیشتر
: )
من يجا خوندم كه نوشته بود سازنده ها هرچه ايده و داستان از افسانه هاى قرون وسطى داشتند رو توى اين سه سرى ويتچر اوردند و از اين بابت دستشون كاملا خالى شده بهمين خاطر روى اوردن به سايبر پانك و اينده كه بهشون اجازه ميده ايده هاى تازه ترى رو وارد بازى كنند. با اين اوصاف من فكر نميكنم ديگه خبرى از ساخت ويتچر بشنويم.

در مورد وایت فراست
وایت فراست طبق پیشگویی ایتلینا یه پدیده ایه که دنیا رو به پایان میرسونه و همۀ آدمها میمیرن و فقط الفها زنده میمونن به رهبری نوادۀ خون کهن (سیری).
تو کتابها در همین حد در موردش حرف زده شده و توی بازی هم کتابی که در موردش هست میگه توافقی بین علما در موردش نیست که دقیقاً چیه.
یکی از دلایلی که ما نمیبینیم سیری دقیقاً چی کار میکنه که جلوی وایت فراست رو میگیره احتمالاً همینه که سازنده ها ترجیح دادن چیزی که نویسندۀ کتابها مشخص نکرده رو از خودشون در نیارن و یه مسئلۀ مبهم بمونه.
چیزی که تو کتابها اینه که تهاجم وایلد هانت اتفاق میفته، بعد وایت فراست میشه، بعد نوادۀ خون کهن بازمونده ها رو به یه دنیای جدید میبره. ولی تو بازی سیری میره عصر یخبندان رو شکست میده.
این برف و اینایی که تو پایانت دیدی ربطی به وایت فراست نداره و تو خود خلاصۀ کوئست میگه زمستون شروع شده و به خاطر زمستونه و نه چیز دیگه.
سیری در صورت امپراطور شدن هم کاره ای نیست در نهایت. امیر به عنوان قدرت پشت پرده میمونه و اشراف نیلفگارد هم یه شوهر نیلفگاردی براش پیدا میکنن و ... نیلفگارد واقعاً امپراطوریه تهوع آوریه ولی تو بازی خیلی مثبت نشونش دادن (البته پادشاههای شمالی هم یه مشت متجاوز کثافتن در کل ولی بازم مردم شمال خیلی دنیای معقولتری دارن). یه کم اگه با نژادپرست دونی دیکتاتوری نیلفگارد آشناتر بودی نمیگفتی پایان بهتریه:D
به نظرم اول Heart of Stone رو شروع کن چون تو همون محدودۀ نقشۀ اولیۀ بازیه بعد برو Blood and Wine. ساید کوئست و کانترکتها و ... هم مشکلی نداره هر وقت خواستی میتونی انجامشون بدی.
مرسی بابت جواب
بازیه من دو تا کد DLC هم داشت که حدود 20 گیگ دانلودش بود و 20 گیگ هم آپدیت خودبازی
فقط یه چیزی ک برام تعجب انگیزه وقتی وارد بازی میشم یکسری علامت سوال و نشانه های دیگه ای تو نقشه برام اومده که جای گنج و مسائل جالب بازیو نشون میده
راهی نداره مخفی باشن تا خودم پیداشون کنم ؟
اون علامت سوالها از اول رو نقشه نیست ولی وقتی میری پیش تابلوهای اعلانات و کاغذهای روشون رو برمیداری به نقشه اضافه میشن. (اون اعلانهایی که مهر دارن کانترکتها هستن و اونایی که مهر ندارن این علامت سوالهان). ولی اگه همون اول کار علامت سوالها بودن مشکل از خود بازیه و فکر کنم تو خود تنظیمات نقشه بشه انتخاب کرد که نشونشون نده تو نقشه.
Land of a Thousand Fables اینقدر زیبا طراحی شده و اینقدر شخصیت هاش خاطره انگیزه (حتی برای ایرانی ها!) که من اصلا دلم نمیخواد مراحلش رو برم تا تموم بشه :| یکی از خفن ترین محیط هایی هست که تا حالا توی یک بازی دیدم :D انصافا Blood and Wine به جز وسعت، چیز دیگه ای از بازی اصلی کمتر نداره، حتی میشه گفت داستانش خفن تر از خط اصلی داستانی هم هست :D فعلا 35 ساعت بازی کردم، به نظرم حداقل 15 ساعت دیگه هم جا داره، تو این مدت اصلا هم از Toussiant خارج نشدم چون به شدت عالی ساخته شده
باور کن این عکسی که گذاشتی اسپویل حساب میشه. :D
داستان DLC ها رو منم به داستان اصلی ترجیح میدم. به همون علتی که DA2 رو به دو قسمت دیگه ترجیح میدم. علتش هم
داستان اون فضای تکراری و همیشگی نجات دنیا و فرد برگزیده و سرنوشت و اینا رو ندارن. بازیکن تو نقش یکی قرار میگیره که یه شغلی داره و به واسطۀ شغلش درگیر یه ماجراهای خطرناک میشه اما خطرناکیش فقط برای خودشه و تهش قرار نیست دنیا رو از شر پلیدیها پاک کنه.
داستان اصلی یه سری مشکلات مربوط به کتابها هم داره که مهم نیست زیاد ولی بی اهمیتم نیست. یه جاهاییشم دیگه انتخاب زیادی بین سیاهترین و سیاهترینتر هست :D
کلاً من دوست دارم RPGهایی ببینیم که به جای یه داستان اپیک و خیلی گنده، 4-5 تا برش از زندگی نقش اصلی رو نشون بدن. به جای یه داستان صد ساعته. 5 تا داستان 20 ساعته بیشتر میچسبه:D

• Like
Reactions: stanley
در مورد وایت فراست
وایت فراست طبق پیشگویی ایتلینا یه پدیده ایه که دنیا رو به پایان میرسونه و همۀ آدمها میمیرن و فقط الفها زنده میمونن به رهبری نوادۀ خون کهن (سیری).
تو کتابها در همین حد در موردش حرف زده شده و توی بازی هم کتابی که در موردش هست میگه توافقی بین علما در موردش نیست که دقیقاً چیه.
یکی از دلایلی که ما نمیبینیم سیری دقیقاً چی کار میکنه که جلوی وایت فراست رو میگیره احتمالاً همینه که سازنده ها ترجیح دادن چیزی که نویسندۀ کتابها مشخص نکرده رو از خودشون در نیارن و یه مسئلۀ مبهم بمونه.
چیزی که تو کتابها اینه که تهاجم وایلد هانت اتفاق میفته، بعد وایت فراست میشه، بعد نوادۀ خون کهن بازمونده ها رو به یه دنیای جدید میبره. ولی تو بازی سیری میره عصر یخبندان رو شکست میده.
این برف و اینایی که تو پایانت دیدی ربطی به وایت فراست نداره و تو خود خلاصۀ کوئست میگه زمستون شروع شده و به خاطر زمستونه و نه چیز دیگه.
سیری در صورت امپراطور شدن هم کاره ای نیست در نهایت. امیر به عنوان قدرت پشت پرده میمونه و اشراف نیلفگارد هم یه شوهر نیلفگاردی براش پیدا میکنن و ... نیلفگارد واقعاً امپراطوریه تهوع آوریه ولی تو بازی خیلی مثبت نشونش دادن (البته پادشاههای شمالی هم یه مشت متجاوز کثافتن در کل ولی بازم مردم شمال خیلی دنیای معقولتری دارن). یه کم اگه با نژادپرست دونی دیکتاتوری نیلفگارد آشناتر بودی نمیگفتی پایان بهتریه:D
به نظرم اول Heart of Stone رو شروع کن چون تو همون محدودۀ نقشۀ اولیۀ بازیه بعد برو Blood and Wine. ساید کوئست و کانترکتها و ... هم مشکلی نداره هر وقت خواستی میتونی انجامشون بدی.

اون علامت سوالها از اول رو نقشه نیست ولی وقتی میری پیش تابلوهای اعلانات و کاغذهای روشون رو برمیداری به نقشه اضافه میشن. (اون اعلانهایی که مهر دارن کانترکتها هستن و اونایی که مهر ندارن این علامت سوالهان). ولی اگه همون اول کار علامت سوالها بودن مشکل از خود بازیه و فکر کنم تو خود تنظیمات نقشه بشه انتخاب کرد که نشونشون نده تو نقشه.

باور کن این عکسی که گذاشتی اسپویل حساب میشه. :D
داستان DLC ها رو منم به داستان اصلی ترجیح میدم. به همون علتی که DA2 رو به دو قسمت دیگه ترجیح میدم. علتش هم
داستان اون فضای تکراری و همیشگی نجات دنیا و فرد برگزیده و سرنوشت و اینا رو ندارن. بازیکن تو نقش یکی قرار میگیره که یه شغلی داره و به واسطۀ شغلش درگیر یه ماجراهای خطرناک میشه اما خطرناکیش فقط برای خودشه و تهش قرار نیست دنیا رو از شر پلیدیها پاک کنه.
داستان اصلی یه سری مشکلات مربوط به کتابها هم داره که مهم نیست زیاد ولی بی اهمیتم نیست. یه جاهاییشم دیگه انتخاب زیادی بین سیاهترین و سیاهترینتر هست :D
کلاً من دوست دارم RPGهایی ببینیم که به جای یه داستان اپیک و خیلی گنده، 4-5 تا برش از زندگی نقش اصلی رو نشون بدن. به جای یه داستان صد ساعته. 5 تا داستان 20 ساعته بیشتر میچسبه:D
به نظرم خیلی چیز خاصی نیست ولی گذاشتم تو اسپویلر :دی
دقیقا چون داستان شخصی تر شده خیلی راحت تر میشه باهاش ارتباط برقرار کرد. البته اینو هم باید در نظر گرفت که داستان اصلی هم پشتوانه خوبی برای خلق داستان B&W بوده (از نظر شخصیت پردازی گرالت). در کل هم داستان عنوان اصلی و هم داستان هر 2 تا DLC تو سطح خیلی خوبی بودن، حتی ماموریت های فرعی هم بعضا روایت خیلی جالبی دارن.
خصوصا اون یکی که گرالت داروی توهم آور میخوره و با Roach حرف میزنه، دیالوگ های Roach محشرن :دی

@sina_unl
اها ممنونم، الان يكم داستان برام روشن تر شد:D
درباره ى نيلفگاردين هم اره اتفاقا به همين خاطر ميگم حضور سيرى تو دستگاه قدرت لازم بود حالا اينكه كارى از دستش بر نيومده از بى كفايتى خودشه:D چرا ميگم پايان بهتريه يكى بهمين خاطر كه گفتم(حضور سيرى تو نيلفگاردين بهرحال بهتر از نبودنشه) دوم اينكه انتخاب خود سيرى بود. بعد از حرفى كه پايان بازى به گرالت زد (ويچر بودن كارى رو از پيش نميبره من دنبال ايجاد يك تغيير بزرگترم و بهتره برم نيلفگاردين) مشخصه خودشم زياد ويچر بودنو دوست نداره از طرفى اين حرفشم كلا با هدف و ارزويى كه قبلش در طول بازى مطرح ميكرد فرق ميكنه يعنى قبلش خيلى دوست داشت مثل مردم عادى زندگى كنه. تصميم عجيبى بود و من واقعا نميتونم بفهممش. يه مورد درباره نيلفگاردين اينكه ايناكه نژادپرست نبودن!؟ (ديكتاتور اره ولى نژادپرست نه) اون رادوويد ديوانه بود كه هرچى غيرانسان بود رو سلاخى ميكرد كه خب من هم اونو كشتم هم ديكسترا رو كه اخرش حكومت افتاد دست نيلفگاردين و خائن ها رو به اشد مجازات رسوند! بعدشم بيچاره ها تاماريا رو هم داد دست خودشون(البته به زور!) الان چرا بايد اون پايان بهتر باشه بهرحال اين اتفاقاتى كه تو حكومتها رخ داده تغيير نميكنه؟ اما با حضور سيرى دنيا شايد ارومتر بشه
(اين وسط فقط اسكليگا با پادشاهى سايرس به صلح رسيد! حقيقتا مشخص بود ادماى جوونمرد ترين:D، مهمان نواز ، خوش برخورد.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or