Multi Platform The Witcher 3: Wild Hunt

سازنده
CD Project Red
تاریخ انتشار
May 2015
ناشر
CD Project Red
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___image-api.nrj.fr_http_www.nrj-games.fr%2Fuploads%2Fpages%2F5d024cf13e6cd_the-witcher-c...jpg

Developer : CD Project Red
Publisher : Bandai Namco / Warner Bros
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox One / PS4
Release Date : 19 May 2015
29 اردیبهشت 1394

سومین نسخه از سری محبوب و تحسین شده The Witcher، تحت زیر نام The Wild Hunt در حال ساخت و توسعه می‌باشد. بازی قرار است بزرگترین عنوان ساخته شده در این سری باشد و پایانی بزرگ را بر این 3گانه رقم خواهد زد.

اطلاعات منتشر شده:

• گیم پلی همانند عنوان دوم خواهد بود که صدالبته تغییراتی نیز به دنبال خواهد داشت،
  • بازی یک دنیای Open World بزرگ و زنده را به تصویر خواهد کشید به گونه ای که بزرگترین دنیا را در تاریخ بازی های RPG خواهد داشت،
  • جزئیات بازی "30 برابر" بزرگتر از 2 عنوان پیشین خود خواهد بود،
  • استفاده از اسب و قایق برای جستجو در دنیای پهناور بازی، اضافه شده است. همچنین عنصر Fast Travel را در بازی شاهد خواهیم بود،
  • به گفته سازندگان، بازی "20 برابر" بزرگتر از عنوان Skyrim خواهد بود،
  • هر عملی از سوی بازیکنان بر روی دنیای بازی تاثیر به سزایی خواهد داشت،
  • هر ماموریت شامل روش هایی خواهد بود که از طریق آن ها می‌توان آن ماموریت را به پاین رساند. در واقع بازی گزینه های مورد نظر را پیش روی بازیکن خواهد گذاشت که از آزادی عمل بالایی برخوردار خواهند بود،
  • مبارزات همانند نسخه دوم در قالب مبارزات تن به تن و استفاده از جادو خواهد بود،
  • امکان قطع عضو در بازی وجود خواهد داشت،
  • به گفته سازنده، چیزی بیش از 100 ساعت برای اتمام بازی نیاز خواهد بود، 50 ساعت برای ماموریت های اصلی و 50 ساعت برای ماموریت های فرعی،
  • سیستم آب و هوا و شبانه روز بازی به صورت دینامیک خواهد بود،
  • هوش مصنوعی NPC ها به مراتب بیشتر از قبل شده است و اکان تعامل با محیط اطراف به صورت واقع گرایانه صورت خواهد گرفت،
  • به گفته سازندگان، چیزی بالغ بر 80 هیولا در دنیای بازی وجود خواهد داشت که هر کدام هوش، نیروها و صفات مخصوص به خود را خواهند داشت،
  • همراه با چرخه شبانه روز، نیروها و مهارت های هیولاها نیز متغیر خواهد بود، همانند قدرت گرفتنِ یک گرگ نما در شب مهتابی، که به بازیکنان اجازه خواهد داشت استراتژی مورد نظر خود را برای شکار پیاده کنند،
  • ساخت سلاح و معجون ها نیز همچنان در بازی حضور دارد اما بر خلاف نسخه پیشین، عمق بیشتری به خود خواهند گرفت،
  • مکانیزم های جدیدی همچون Witcher Sense، مبارزه بر پشت اسب و شنا در زیر آب ها و همچنین استفاده از تیر و کمان به بازی اضافه شده اند،
  • گرالت قادر به پریدن از روی اشیاء مختلف و بالا رفتن از ساختمان های خواهد بود. به گفته سازندگان این مکانیزم همانند سری Assassin's Creed نخواهد بود، بلکه بیشتر شبیه به عنوان Uncharted ساخته شده است،
  • نشانه های Witcher (که تحت عنوان Sign از آن ها یاد میشد) به 10 عدد افزایش یافته اند که 5تای آن ها از قبل وجود داشته اند،
  • بازیکن قادر خواهد بود که هنگام سواری بر پشت اسب، از بمب و Sign ها استفاده کند،
  • داستان بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود،
  • ماموریت گرالت "شخصی تر" توصیف شده است،
  • بازی به شرح مفصلی در مورد Wild Hunt ها خواهد پرداخت، کسانی که پس از ورود به هر منطقه، تنها ویرانی بر جای خواهند گذاشت،
  • بازی با استفاده از جدیدترین نسخه موتور گرافیکی استودیو CPR یعنی Red Engine 3 بهره خواهد برد که با سازنده توانایی خلق جلوه های بصری فوق العاده و دیگر المان های موجود داده است،
  • هیچ گونه بارگذاری در حین ورود از منطقه ای به منطقه ای دیگر وجود نخواهد داشت.
  • در بازی 4 درجه سختی وجود دارد (Easy, Normal, Hard, Dark) که هر کدام میزان توانایی هیولاها را تغییر میدهند. Hit Point/Hit Box ها در هر 4 درجه سختی ثابت هستند.
  • بعد از تموم کردن هر کدام از قراردادهای شکار هیولا میتونید با استفاده از یه Mini Game برای گرفتن پول بیشتر چانه زنی کنید.
  • ماموریت های فرعی بسیار خوب طراحی شده اند و نویسندگی و پراکندگی داستانی آنها بسیار بالاست.
  • استفاده از دارو برای درجات سختی بالاتر بسیار حیاتی است. هر ترکیب را فقط کافیست یکبار درست کنید و پس از آن در صورت داشتن الکل میتوانید آن را دوباره پر کنید. داروها را میتوان برای کارایی بهتر آپگرید کرد. هرچند داروهای قویتر میزان آلودگی سمی بدن شما را نیز بالاتر خواهند برد.
  • Novigrad و No Man's Land در واقع یک نقشه بوده و در مجموع بسیار بزرگتر از Skyrim هستند. جزیره های Skellig دیگر بخش بزرگ بازی را تشکیل میدهند. در کنار آن، 5-6 منطقه جداگانه دیگر از جمله Kaer Morhen در بازی وجود دارند.
  • Witcher 3 هیچگونه Respawning (ظهور مجدد) برای دشمنان ندارد. در طول 2 روز بازی او دشمنانی که کشته بود دوباره در آنجای قبلی ظاهر نشده اند.
  • بهترین Item های بازی از راه Crafting(ساختن) بدست می آیند.
  • مجله GS بشدت از داستان و نحوه پخش شدن خط های داستانی (شاخ و برگ گرفتن آن) و این حقیقت که نمیتوان به راحتی آنها را حدس زد، راضی بودند.
  • برای کسانی که میخواهند یک راه خاص را بروند و بازی را به یک صورت خاص تمام کنند، به دلیل وسعت داستان و نحوه پخش شدنش سخت است که بفهمید دقیقا از کجا کار "خراب" شد تا بخواهند با یک Save/Load ساده به آنجا برگشته و اشتباهتشان را اصلاح کنند.
  • برخلاف سیستم انتخاب دیالوگ در عناوین Bioware، در Witcher 3 تصمیم ها به صورت "خوب" و "بد" دسته بندی نشده اند. (بسته به موقعیت) خود بازیکن باید متوجه شود که کدام تصمیم بد و کدام خوب است.
  • W3 دو شهر بسیار بزرگ به نام های Novigrad و Oxenfurt خواهد داشت. هر دو بسیار زنده به نظر میایند.
  • منطقه No Man's Land شامل 25 روستای کوچکتر خواهد بود.
  • در بازی دهکده هایی به بزرگی Flotsam از نسخه 2 وجود دارد.
  • Geralt میتواند از مردم دزدی کند. هرچند سیستم فعلی بسیار ساده و آسان است و جای کار دارد.
  • بخشهای Ciri در مجموع بین 5 تا 10 ساعت خواهند بود و بیشتر مانند یک بازی Action Adventure میباشند تا RPG. بسته به موقعیت Ciri توانایی های خاصی خواهد داشت و از درخت آپگرید در این بخشها خبری نیست.
  • میتوان با ساخت کیسه هایی برای زین اسب خود Storage ـتان را افزایش دهید، هرچند برای دسترسی به آیتم های قرار داده شده در این Storage ها باید به پیش اسبتان رفته و از آنجا برشان دارید.
  • ریش Geralt با گذر زمان رشد خواهد کرد. برای کوتاه نگه داشتنش مجبورید بعد از چند روز به آرایشگاه بروید.
  • جزییات ریز زیادی همچون توقف Roche برای خوردن سیبی از یک سبد، در بازی وجود دارد.
  • دنیا میتواند بر اساس تصمیمات شما تغییر کند اما این موضوع محدودیتی دارد. مثلا همانند Skyrim نمیبینید که مردم یکدفعه ای با اژدها درگیر شوند.
  • بازی Open World است اما تقریبا همه چیز "کنترل شده" است و سازنده برای همه بخش ها "برنامه ریزی" کرده است.
  • گرلت در مورد بسیاری از اتفاقات بازی نظر میدهد/حرف میزند. مثلا هنگامی که دارد رد چند نفر یا یک شکار را میگیرد.
  • انواع بسیار زیادی از دشمنان در بازی وجود داشته و هر یک حس متفاوتی نسبت به دیگری دارند.
  • ماموریت های فرعی بسیار عالی کار شده اند و هر کدام داستان خاص خود را گفته و نسبت به Geralt واکنش نشان میدهند.
  • تمام دنیا بسیار زنده و واقع گرایانه بنظر میاید.
  • هر منطفه در بازی رنگ پردازی و احساس خاص خود را دارد.
  • "غیرممکن است که بتوانید 2 بار ویچر 3 را دقیقا به یک صورت تمام کنید"
  • Open World بودن بازی ممکن است بر روی Pacing افرادی که زیاد اهل RPG نیستند تاثیر بگذارد.
  • موسیقی بازی در کل خوب بوده و بسته به موقعیت بازی به صورت داینامیک عمل میکند. هرچند نمیتوان گفت موسیقی شاهکار یا فوق العاده است.
  • خشونت تصویری بازی بسیار زیاد بوده خصوصا در موارد قطعی اعضای بدن و به نسبت TW1 و TW2، هرچند بازی همچنان طبیعی به نظر میاید.
  • تنها لودینگ بازی در محیط خارجی مپ بین سرزمین اصلی و Skellig است.
  • بعضی ساختمان های بسیار بزرگ و داستانی ممکن است لودینگ داشته باشند، هرچند ساختمان های عادی اینگونه نیستند.
  • تمام Item های انتخاب شده در خود بازی بر روی Grealt قابل مشاهده هستند.
  • مبارزه با دستان خالی برگشته است، اینبار بدون QTE. مبارزات به صورت طبیعی برگشته و دارای ضربات سریع و قوی میباشند.
  • شهرها دارای اکوسیستم واقع گرایانه هستند، به عنوان مثال همانند قرون وسطا در حومه شهر میتوان Craftsman ها را پیدا کرد.
  • ماموریت های فرعی به صورت رندوم و اتفاقی طراحی نشده و هر کدام مکان و داستان مخصوص خود را دارند.
  • محیط هیچ تغییر یکدفعه ای نخواهد داشت (مثلا از صحرا یدفعه ای به منطقه مرطوب و جنگلی تبدیل شود) تغییرات محیط کاملا طبیعی و واقع گرایانه هستند.
  • در طول این 12 ساعت دنیای بازی هیچوقت احساس پوچی یا خالی بودن نداشته است.
  • بازی بسیار جذاب است و شما را "به دورن خود" میکشد. W3 توانسته بدون از دست دادن پیچیدگی نسخه های قبلی در عین حال بسیار روانتر از آنها باشد.
می‌توان گفت سازنده ها برای خلق این عنوان از تمام توانایی خود استفاده برده است. تا بدین جای کار پیش نمایش های بازی فوق العاده بوده و جایزه های بسیاری را از سایت ها و مجلات به خود اختصاص داده است.

لینک های مرتبط:

Last edited by a moderator:
بازیش پر از صحنه های اونجوريه
ایراد بزرگ بازی هم همین صحنه هاس
سازنده گفته بود اگه نذاریم فروش زیاد نمیکنه

عمیقاً مخالفم:D
اولاً که بازی «پُر» از این صحنه ها نیست
دوماً این که ایراد بازیه، نظر شخصیه شماست - از نظر من جزو هنر سازنده است که انتخاب های گرالت رو توی زندگی شخصیش نشون داده و اثر هر انتخاب هم با دیگری فرق داره
سوماً کی سی دی پراجکت همچین حرفی زده؟ یعنی مردم فقط بخاطر این بخش که کسر کوچیکی از بازیه رفتن و به نقل از خودتون یکی از شاهکار های نسل هشتم رو خریدن؟ اگر نبود فروش نمی کرد؟

ضمن اینکه اگر کسی به چنین چیز هایی واکنش منفی می خواد نشون بده چند تا گزینه داره:
* بازی خلیج عدن و دیگر بازی های اسلامی رو بازی کنه
* تند تند مربع رو بزنه رد کنه
* حین تماشای صحنه ها زیر لب بگه استغ4الا:|

اگه این سبکو میپسندی بازی بی نظیره ولی اگه زبانت خوب نیست بیخیالش شو.

دوست عزیز بازی قحط بود اینو بهت دادن D: ! بازیش پر از صحنه های اونجوريه که البته به سبک بازی کردن خودت بستگی داره میتوانی جوری بازی کنی که اصلا نبینی اونارو به غیر از صحنه اول بازی که شوکه میشی! ایراد بزرگ بازی هم همین صحنه هاس سازنده گفته بود اگه نذاریم فروش زیاد نمیکنه. ولی جدای این حرف ها بهترین بازی در طول نسل 8 هست تا به اینجا! انگلیسیتم در حد متوسط باشه کارت راه میافته پایین تر از اون نه... آپديت هم بکنی بهتره کلی چیز اضافه داره ولی من خودم بدون آپديت رفتم مشکل خاصی نبود!!!

واقعا عجب بازی ایه هر چی فکر میکنم میبینم 2016 هم ميومد یک سال دیرتر بازم بازی سال میشد شاهکار ه شاهکار فقط نميدونم چرا سونی تو استور آمریکا نمیزاره واسه تخفیف
داداچ داری اشتباه جواب میدی من حرفی ا صحنه های خاصی نزدم پرسیدم افت فریم دارم
این 2 تا کدی که گفتم تو دفترچه هست برای چیه کجا باید وارد کرد؟

آخرین ویرایش:
داداچ داری اشتباه جواب میدی من حرفی ا صحنه های خاصی نزدم پرسیدم افت فریم دارم
این 2 تا کدی که گفتم تو دفترچه هست برای چیه کجا باید وارد کرد؟

دوستان الان بخوام بازیو بخرم، چند گیگ باید آپدیت کنم؟ مشکل افت فریم بعد از آپدیت برطرف میشه؟

اپدیتش نمیدونم چقدر نسخه دیجیتالی دارم و هنگام نصب بازی اپدیت بازی رو هم باهم دانلود کردم و الان که کلی مرحله رفتم اصلا متوجه هیچ افت فریمی نشدم. اگه میخواید بازی رو برید تا اخر نظر من اینه که حتما اپدیت کنید. ارزشش رو داره. این بازی حداقل چند ماه طول میکشه تموم شه و واقعا بی نظیر بازیش.

• Like
Reactions: bigbang0661
ایراد بزرگ بازی هم همین صحنه هاس سازنده گفته بود اگه نذاریم فروش زیاد نمیکنه.
شما برای این حرفت منبع داری؟اگه نه که خنده دارترین جمله ای هست که تو تاریخ این فروم دیدم من!

دوستان الان بخوام بازیو بخرم، چند گیگ باید آپدیت کنم؟ مشکل افت فریم بعد از آپدیت برطرف میشه؟
.
اگر نسخه ی سال بازی رو بخری که شامل 2 تا دی ال سی هاش هم هست حدود 3 گیگ اپدیت داره.
.
اگر نسخه ی معمولی ارو بخوای بگیری حدودا 23 گیگ این حدود یا کمی بیشتر اپدیت داره!
.
با اپدیت مشکل فریم ریت بازی کاملا بر طرف میشه... برای من که این چنین بود!

.
اگر نسخه ی سال بازی رو بخری که شامل 2 تا دی ال سی هاش هم هست حدود 3 گیگ اپدیت داره.
.
اگر نسخه ی معمولی ارو بخوای بگیری حدودا 23 گیگ این حدود یا کمی بیشتر اپدیت داره!
.
با اپدیت مشکل فریم ریت بازی کاملا بر طرف میشه... برای من که این چنین بود!
پس این DLC ها تو این اپدیت 20 گیگی برای نسخه معمولی فعال میشه؟ راستی موقع new game چهارتا گزینه میاد کدومشو انتخاب کنم که نه خیلی بخشه ن خیلی راحت

دوست عزیز بازی قحط بود اینو بهت دادن D: ! بازیش پر از صحنه های اونجوريه که البته به سبک بازی کردن خودت بستگی داره میتوانی جوری بازی کنی که اصلا نبینی اونارو به غیر از صحنه اول بازی که شوکه میشی! ایراد بزرگ بازی هم همین صحنه هاس سازنده گفته بود اگه نذاریم فروش زیاد نمیکنه. ولی جدای این حرف ها بهترین بازی در طول نسل 8 هست تا به اینجا! انگلیسیتم در حد متوسط باشه کارت راه میافته پایین تر از اون نه... آپديت هم بکنی بهتره کلی چیز اضافه داره ولی من خودم بدون
.
پس این DLC ها تو این اپدیت 20 گیگی برای نسخه معمولی فعال میشه؟ راستی موقع new game چهارتا گزینه میاد کدومشو انتخاب کنم که نه خیلی بخشه ن خیلی راحت
.
این دی ال سی ها توی این اپدیت هست بعله. فقط تا جایی که من میدونم . 2 تا دی ال سی اش پولیه که همون اصل کاری هاشم هست!! ولی کلی چیز رایگان با اپدیت ها اضافه میشه! شما story and sword رو بری نه مشکل خاصی داری از بازی هم لذت میبری! نه سخته نه اسون!

عمیقاً مخالفم:D
اولاً که بازی «پُر» از این صحنه ها نیست
دوماً این که ایراد بازیه، نظر شخصیه شماست - از نظر من جزو هنر سازنده است که انتخاب های گرالت رو توی زندگی شخصیش نشون داده و اثر هر انتخاب هم با دیگری فرق داره
سوماً کی سی دی پراجکت همچین حرفی زده؟ یعنی مردم فقط بخاطر این بخش که کسر کوچیکی از بازیه رفتن و به نقل از خودتون یکی از شاهکار های نسل هشتم رو خریدن؟ اگر نبود فروش نمی کرد؟

ضمن اینکه اگر کسی به چنین چیز هایی واکنش منفی می خواد نشون بده چند تا گزینه داره:
* بازی خلیج عدن و دیگر بازی های اسلامی رو بازی کنه
* تند تند مربع رو بزنه رد کنه
* حین تماشای صحنه ها زیر لب بگه استغ4الا:|
رفیق این که من ميگم سازنده گفته اگه این چیزها رو نذاریم فروش کمتری میکنه بازی عین واقعیته جدا حوصله اینو ندارم برم اخبار 2 سال پیش رو انگلیسی و فارسی شو از گوگل سرچ کنم بیام اینجا منبع بذارم ولی خوب اگه اخبار بازی رو دنبال کردی بودی تو مصاحبش گفته بود.دقیقا این چیزی رو که گفتم.میتونید سرچ بزنید!!! الکی حرف نزدم
در مورد این که این صحنه ها نقطه ی بد بازیه بله نظر شخصیمه کلا من به زمانی تو یکی از سایت های گیم معروف مدیر بودم کسی حق نداشت تو فروم ها حرف از صحنه بزنه (زمان red dead redemption) رو ميگم بعد ها خودم به دلیل مختلفی از جمله دانشگاه دیگه مدیریت اون سایت رو نکردم اسمش رو هم نمیگم ولی یکی از این سایت های معروف! ولی خوب از جنبه ی دیگه ای هم باید به قضیه نگاه کنیم خیلی ها هم بازیرو واسه اینکه این چیزها رو داره شاید خریدن دقت کن دارم ميگم شاید.در شاهکار بودن این بازی شک و شبهه ای نیست ولی اینکه سازنده برای فروش بیشتر بیاد دست به دامن این جور صحنه ها باشه منو یاد فیلم های کلیشه ای روز هالیوودی ميندازه که تو اکثر فیلم ها شده پای ثابت. خوب سازنده ميتونه همین صحنه ها رو ندازه و رده سنی بازی هم بیاد پایین و و مثلا افراد زیر 18 هم بتونن بازی کنند که البته ميدونم این حرفم خنده داره! از جهتی هم شما درست میگی کارگردان اومده زندگی واقعی گرالت رو به تصویر کشیده و خوب وجود این صحنه ها باعث حس واقعی تر بودن بازی رو میده که البته به لطف نقش آفرینی بودن بازی میشه بازی رو طوری رد کرد که نبینی و اون 3 گزینه ای هم که گفتی رو اعمال نکنیم!!!
در مورد زیاد بودن که گفتم بازی پر از ابن صحنه هاس خوب 2 بار با ینفر یکی تو قلعه یکی بعد از لست ویچ در کایر مورهن یکی با تریس. ...یکی با کایرا. ..به علاوه صحنه اول بازی به علاوه شخصیت های فرعی دیگه چون بازی رو 100 در صد نکردم نميدونم کدوم شخصیت های فرعی...به علاوه اون مکان تو نوویگراد. ..خوب بشمری شاید نزدیک 10 تا باشه شما که بازی رو چند بار بازی کردی حضور ذهن بهتری داری من خودمو درگیر این چیزها خیلی نخواستم بکنم و از یک سایت انگلیسی زبان خوندم این گرالت چه پیر خرفتیه (شوخی) به علاوه شخصیت هایی که تو 2 تا بسته الحاقی بودن ...خوب این همه داستان داره این گرالت پس بازی جدا پر از صحنس حالا این به کنار بعضی جاها هم صحنه اونجور نداشت ولی مثلا...خوب توضیح ندم بهتره
کسی که پک گوتی رو بخره دیگه...ولی خوب اینرو نگفتم که از بازی ایراد بگیرم و حتما متوجه شدی که چقدر طرفدار بازیم و میدونم بهترینه تو نسل 8! فقط منظورم از جواب دادن این بود که جواب تو رو بدم و ممنونم که مثل بعضیا الکی نظر رو نمیکوبی و با دلیل بحث میکنی!

شما برای این حرفت منبع داری؟اگه نه که خنده دارترین جمله ای هست که تو تاریخ این فروم دیدم من!
کاربر 7 یه ارادتی داریم به هم دوما کاربر 7 با دلیل خواست حرف بزنه با دلیل حرف زدم.ولی تو اینطور میحرفی پس منم تورو خنده ترین کاربر تاریخ بازی سنتر میبینم. مودب باش مودب باشم برادر

• Like
Reactions: -7-
رفیق این که من ميگم سازنده گفته اگه این چیزها رو نذاریم فروش کمتری میکنه بازی عین واقعیته جدا حوصله اینو ندارم برم اخبار 2 سال پیش رو انگلیسی و فارسی شو از گوگل سرچ کنم بیام اینجا منبع بذارم ولی خوب اگه اخبار بازی رو دنبال کردی بودی تو مصاحبش گفته بود.دقیقا این چیزی رو که گفتم.میتونید سرچ بزنید!!! الکی حرف نزدم
در مورد این که این صحنه ها نقطه ی بد بازیه بله نظر شخصیمه کلا من به زمانی تو یکی از سایت های گیم معروف مدیر بودم کسی حق نداشت تو فروم ها حرف از صحنه بزنه (زمان red dead redemption) رو ميگم بعد ها خودم به دلیل مختلفی از جمله دانشگاه دیگه مدیریت اون سایت رو نکردم اسمش رو هم نمیگم ولی یکی از این سایت های معروف! ولی خوب از جنبه ی دیگه ای هم باید به قضیه نگاه کنیم خیلی ها هم بازیرو واسه اینکه این چیزها رو داره شاید خریدن دقت کن دارم ميگم شاید.در شاهکار بودن این بازی شک و شبهه ای نیست ولی اینکه سازنده برای فروش بیشتر بیاد دست به دامن این جور صحنه ها باشه منو یاد فیلم های کلیشه ای روز هالیوودی ميندازه که تو اکثر فیلم ها شده پای ثابت. خوب سازنده ميتونه همین صحنه ها رو ندازه و رده سنی بازی هم بیاد پایین و و مثلا افراد زیر 18 هم بتونن بازی کنند که البته ميدونم این حرفم خنده داره! از جهتی هم شما درست میگی کارگردان اومده زندگی واقعی گرالت رو به تصویر کشیده و خوب وجود این صحنه ها باعث حس واقعی تر بودن بازی رو میده که البته به لطف نقش آفرینی بودن بازی میشه بازی رو طوری رد کرد که نبینی و اون 3 گزینه ای هم که گفتی رو اعمال نکنیم!!!
در مورد زیاد بودن که گفتم بازی پر از ابن صحنه هاس خوب 2 بار با ینفر یکی تو قلعه یکی بعد از لست ویچ در کایر مورهن یکی با تریس. ...یکی با کایرا. ..به علاوه صحنه اول بازی به علاوه شخصیت های فرعی دیگه چون بازی رو 100 در صد نکردم نميدونم کدوم شخصیت های فرعی...به علاوه اون مکان تو نوویگراد. ..خوب بشمری شاید نزدیک 10 تا باشه شما که بازی رو چند بار بازی کردی حضور ذهن بهتری داری من خودمو درگیر این چیزها خیلی نخواستم بکنم و از یک سایت انگلیسی زبان خوندم این گرالت چه پیر خرفتیه (شوخی) به علاوه شخصیت هایی که تو 2 تا بسته الحاقی بودن ...خوب این همه داستان داره این گرالت پس بازی جدا پر از صحنس حالا این به کنار بعضی جاها هم صحنه اونجور نداشت ولی مثلا...خوب توضیح ندم بهتره
کسی که پک گوتی رو بخره دیگه...ولی خوب اینرو نگفتم که از بازی ایراد بگیرم و حتما متوجه شدی که چقدر طرفدار بازیم و میدونم بهترینه تو نسل 8! فقط منظورم از جواب دادن این بود که جواب تو رو بدم و ممنونم که مثل بعضیا الکی نظر رو نمیکوبی و با دلیل بحث میکنی!

کاربر 7 یه ارادتی داریم به هم دوما کاربر 7 با دلیل خواست حرف بزنه با دلیل حرف زدم.ولی تو اینطور میحرفی پس منم تورو خنده ترین کاربر تاریخ بازی سنتر میبینم. مودب باش مودب باشم برادر
دوست عزیز منبع برای حرفات بیار.همینطور رو هوا نمیشه حرف زد که.اگرم منبع نداری بهتره عذر خواهی کنی از بچه ها
خداییش اینقدر بازیش عالیه که این مساعل داخلش گمه

بنظرم اينكه بخواد يه سازنده بياد بگه من بخاطر فروش بازيم صحنه هاى اينجورى گذاشتم تو بازيم كاملا صحبت عجيبه! يعنى حتى فيلم هايى كه خودت هم مثال ميزنى هدفشون جذب مخاطب با صحنه هاى خاك بر سريه بازهم نميان تو مصاحبه ها مثلا بگن اره ما صحنه هاش رو بيشتر كرديم كه مثلا مخاطبمون بيشتر شه!
من يه سرچ كوچكى كه زدم به نوشته پى سى گيمر و گيمپور برخوردم كه به طور كلى بگم بخاطر طبيعى تر شدن هرچه بيشتر بازى به زندگى واقعى صحنه ها رو تو بازى گنجوندن.
The characters come off as real people, behaving as they would in a world that's nasty, brutish, and with few avenues of escape from its overbearing unpleasantness. In a character-driven game series like The Witcher, that's important.
من فكر ميكنم شما نوشته اى رو اشتباها برداشت كردى.

به هر حال چیزی که روش اتفاق نظر داریم اینه که این جور چیز ها توی Witcher محوریت اصلی بازی نیستن؛ اینکه مخاطب جذب می کنه هم آره درسته ولی بازم ایراد بودن یا نبودنش سلیقه ای هست
حیفه کسی که دوست نداره این چیزا رو توی بازی ها ببینه، به خاطر بودنش قید بازی رو بزنه چون واقعاً از اون بازی هاست که شاید توی یه نسل یکبار عرضه بشه
کلاً منم نظرم رو گفتم و خواستم اگر کسی بعد از مدت ها این بازی رو تهیه کرده، یه موقع به خاطر مورد های فرعی، کلاً قید بازی رو نزنه -- همین!:D

.

.
این دی ال سی ها توی این اپدیت هست بعله. فقط تا جایی که من میدونم . 2 تا دی ال سی اش پولیه که همون اصل کاری هاشم هست!! ولی کلی چیز رایگان با اپدیت ها اضافه میشه! شما story and sword رو بری نه مشکل خاصی داری از بازی هم لذت میبری! نه سخته نه اسون!
چه بد
پس این اپدیت 20 گیگی جز اون پولی ها نمیشه
بگردم ببینم میتونم نسخه کامل پیدا کنم

مودب باش مودب باشم برادر
خیلی ساده گفتم منبع حرفت کجاست.ادم از روی هوا که فکت صادر نمیکنه میکنه؟مگه نمیگی سازندش گفته صحنه ها موجب فروش بازیش میشن خب منبع حرفت رو بزار کار سختی خواستم ازت؟
شما لازم نکرده به من ادب یاد بدی.شما که مودبی منبع حرفی که زدی رو بیار خیلی ساده.CDR این همه وقت و هزینه پای بازیش گذاشته طبق فکت شما تموم تمرکزش روی صحنه هاش بوده چون بدون اونا بازیش فروش نمیرفته خب مدرک منبع؟ادرس سایتی که این خبرو گذاشته رو بزار
اگرم منبع نداری(که صددرصد نداری) مجبور نیستی بیای تز بدی و ارزش یه بازی رو با این حرفای عجیب بیاری پایین.شما بخاطر صحنه ها جذب بازی شدی(که کم نیست طرف کلی هزینه کنه فقط برا چند دقیقه صحنه)مشکل خودته انگ نزن به سازنده بازی.

همین دو روز پیش بعد از دویست ساعت حدودا بازی کردن این شاهکار بلاخره تمومش کردم واقعا لذت بخش بود .
دوست عزیزی که میای میگی بخاطر چهارتا صحنه فروش کرده بازی معذرت میخوام اما قشنگ داری مهمل میبافی بهم اکثر صحنه های بازی که شما رو خیلی نگران کرده و فروش بازی رو بخاطر اون میدونی میتونه اصلا شکل نگیره با انتخاب اشتباه دیالوگها این صحنه ها هم هیچکدوم بی دلیل نیستن برای عمق بخشیدن به رمنس داستان هستن بعد تو یه بازی که من شخصا دویست ساعت بازی کردم سر جمع این صحنه ها دو دقیقه هم نمیشه شما رو نمیدونم ولی من و هیچ آدمی که از سلامت روحی و عقلی برخوردار باشه بخاطر دو دقیقه اونم انیمیشن نمیره بازی بخره یا دانلود کنه تو ایران خودمون طرف اینقدر عقده ای نیست بخاطر چندتا صحنه بره بازی بخره !! دیگه ملت انواع و اقسام فیلمای خاک بر سری دارن دم دستشون شما هم بجای قصه گویی و خبرای بی منبع و تابلو دروغ گذاشتن بهتر یه کار مفید انجام بدی بشینی پای بازی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or