Multi Platform The Witcher 3: Wild Hunt

سازنده
CD Project Red
تاریخ انتشار
May 2015
ناشر
CD Project Red
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___image-api.nrj.fr_http_www.nrj-games.fr%2Fuploads%2Fpages%2F5d024cf13e6cd_the-witcher-c...jpg

Developer : CD Project Red
Publisher : Bandai Namco / Warner Bros
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox One / PS4
Release Date : 19 May 2015
29 اردیبهشت 1394

سومین نسخه از سری محبوب و تحسین شده The Witcher، تحت زیر نام The Wild Hunt در حال ساخت و توسعه می‌باشد. بازی قرار است بزرگترین عنوان ساخته شده در این سری باشد و پایانی بزرگ را بر این 3گانه رقم خواهد زد.

اطلاعات منتشر شده:

• گیم پلی همانند عنوان دوم خواهد بود که صدالبته تغییراتی نیز به دنبال خواهد داشت،
  • بازی یک دنیای Open World بزرگ و زنده را به تصویر خواهد کشید به گونه ای که بزرگترین دنیا را در تاریخ بازی های RPG خواهد داشت،
  • جزئیات بازی "30 برابر" بزرگتر از 2 عنوان پیشین خود خواهد بود،
  • استفاده از اسب و قایق برای جستجو در دنیای پهناور بازی، اضافه شده است. همچنین عنصر Fast Travel را در بازی شاهد خواهیم بود،
  • به گفته سازندگان، بازی "20 برابر" بزرگتر از عنوان Skyrim خواهد بود،
  • هر عملی از سوی بازیکنان بر روی دنیای بازی تاثیر به سزایی خواهد داشت،
  • هر ماموریت شامل روش هایی خواهد بود که از طریق آن ها می‌توان آن ماموریت را به پاین رساند. در واقع بازی گزینه های مورد نظر را پیش روی بازیکن خواهد گذاشت که از آزادی عمل بالایی برخوردار خواهند بود،
  • مبارزات همانند نسخه دوم در قالب مبارزات تن به تن و استفاده از جادو خواهد بود،
  • امکان قطع عضو در بازی وجود خواهد داشت،
  • به گفته سازنده، چیزی بیش از 100 ساعت برای اتمام بازی نیاز خواهد بود، 50 ساعت برای ماموریت های اصلی و 50 ساعت برای ماموریت های فرعی،
  • سیستم آب و هوا و شبانه روز بازی به صورت دینامیک خواهد بود،
  • هوش مصنوعی NPC ها به مراتب بیشتر از قبل شده است و اکان تعامل با محیط اطراف به صورت واقع گرایانه صورت خواهد گرفت،
  • به گفته سازندگان، چیزی بالغ بر 80 هیولا در دنیای بازی وجود خواهد داشت که هر کدام هوش، نیروها و صفات مخصوص به خود را خواهند داشت،
  • همراه با چرخه شبانه روز، نیروها و مهارت های هیولاها نیز متغیر خواهد بود، همانند قدرت گرفتنِ یک گرگ نما در شب مهتابی، که به بازیکنان اجازه خواهد داشت استراتژی مورد نظر خود را برای شکار پیاده کنند،
  • ساخت سلاح و معجون ها نیز همچنان در بازی حضور دارد اما بر خلاف نسخه پیشین، عمق بیشتری به خود خواهند گرفت،
  • مکانیزم های جدیدی همچون Witcher Sense، مبارزه بر پشت اسب و شنا در زیر آب ها و همچنین استفاده از تیر و کمان به بازی اضافه شده اند،
  • گرالت قادر به پریدن از روی اشیاء مختلف و بالا رفتن از ساختمان های خواهد بود. به گفته سازندگان این مکانیزم همانند سری Assassin's Creed نخواهد بود، بلکه بیشتر شبیه به عنوان Uncharted ساخته شده است،
  • نشانه های Witcher (که تحت عنوان Sign از آن ها یاد میشد) به 10 عدد افزایش یافته اند که 5تای آن ها از قبل وجود داشته اند،
  • بازیکن قادر خواهد بود که هنگام سواری بر پشت اسب، از بمب و Sign ها استفاده کند،
  • داستان بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود،
  • ماموریت گرالت "شخصی تر" توصیف شده است،
  • بازی به شرح مفصلی در مورد Wild Hunt ها خواهد پرداخت، کسانی که پس از ورود به هر منطقه، تنها ویرانی بر جای خواهند گذاشت،
  • بازی با استفاده از جدیدترین نسخه موتور گرافیکی استودیو CPR یعنی Red Engine 3 بهره خواهد برد که با سازنده توانایی خلق جلوه های بصری فوق العاده و دیگر المان های موجود داده است،
  • هیچ گونه بارگذاری در حین ورود از منطقه ای به منطقه ای دیگر وجود نخواهد داشت.
  • در بازی 4 درجه سختی وجود دارد (Easy, Normal, Hard, Dark) که هر کدام میزان توانایی هیولاها را تغییر میدهند. Hit Point/Hit Box ها در هر 4 درجه سختی ثابت هستند.
  • بعد از تموم کردن هر کدام از قراردادهای شکار هیولا میتونید با استفاده از یه Mini Game برای گرفتن پول بیشتر چانه زنی کنید.
  • ماموریت های فرعی بسیار خوب طراحی شده اند و نویسندگی و پراکندگی داستانی آنها بسیار بالاست.
  • استفاده از دارو برای درجات سختی بالاتر بسیار حیاتی است. هر ترکیب را فقط کافیست یکبار درست کنید و پس از آن در صورت داشتن الکل میتوانید آن را دوباره پر کنید. داروها را میتوان برای کارایی بهتر آپگرید کرد. هرچند داروهای قویتر میزان آلودگی سمی بدن شما را نیز بالاتر خواهند برد.
  • Novigrad و No Man's Land در واقع یک نقشه بوده و در مجموع بسیار بزرگتر از Skyrim هستند. جزیره های Skellig دیگر بخش بزرگ بازی را تشکیل میدهند. در کنار آن، 5-6 منطقه جداگانه دیگر از جمله Kaer Morhen در بازی وجود دارند.
  • Witcher 3 هیچگونه Respawning (ظهور مجدد) برای دشمنان ندارد. در طول 2 روز بازی او دشمنانی که کشته بود دوباره در آنجای قبلی ظاهر نشده اند.
  • بهترین Item های بازی از راه Crafting(ساختن) بدست می آیند.
  • مجله GS بشدت از داستان و نحوه پخش شدن خط های داستانی (شاخ و برگ گرفتن آن) و این حقیقت که نمیتوان به راحتی آنها را حدس زد، راضی بودند.
  • برای کسانی که میخواهند یک راه خاص را بروند و بازی را به یک صورت خاص تمام کنند، به دلیل وسعت داستان و نحوه پخش شدنش سخت است که بفهمید دقیقا از کجا کار "خراب" شد تا بخواهند با یک Save/Load ساده به آنجا برگشته و اشتباهتشان را اصلاح کنند.
  • برخلاف سیستم انتخاب دیالوگ در عناوین Bioware، در Witcher 3 تصمیم ها به صورت "خوب" و "بد" دسته بندی نشده اند. (بسته به موقعیت) خود بازیکن باید متوجه شود که کدام تصمیم بد و کدام خوب است.
  • W3 دو شهر بسیار بزرگ به نام های Novigrad و Oxenfurt خواهد داشت. هر دو بسیار زنده به نظر میایند.
  • منطقه No Man's Land شامل 25 روستای کوچکتر خواهد بود.
  • در بازی دهکده هایی به بزرگی Flotsam از نسخه 2 وجود دارد.
  • Geralt میتواند از مردم دزدی کند. هرچند سیستم فعلی بسیار ساده و آسان است و جای کار دارد.
  • بخشهای Ciri در مجموع بین 5 تا 10 ساعت خواهند بود و بیشتر مانند یک بازی Action Adventure میباشند تا RPG. بسته به موقعیت Ciri توانایی های خاصی خواهد داشت و از درخت آپگرید در این بخشها خبری نیست.
  • میتوان با ساخت کیسه هایی برای زین اسب خود Storage ـتان را افزایش دهید، هرچند برای دسترسی به آیتم های قرار داده شده در این Storage ها باید به پیش اسبتان رفته و از آنجا برشان دارید.
  • ریش Geralt با گذر زمان رشد خواهد کرد. برای کوتاه نگه داشتنش مجبورید بعد از چند روز به آرایشگاه بروید.
  • جزییات ریز زیادی همچون توقف Roche برای خوردن سیبی از یک سبد، در بازی وجود دارد.
  • دنیا میتواند بر اساس تصمیمات شما تغییر کند اما این موضوع محدودیتی دارد. مثلا همانند Skyrim نمیبینید که مردم یکدفعه ای با اژدها درگیر شوند.
  • بازی Open World است اما تقریبا همه چیز "کنترل شده" است و سازنده برای همه بخش ها "برنامه ریزی" کرده است.
  • گرلت در مورد بسیاری از اتفاقات بازی نظر میدهد/حرف میزند. مثلا هنگامی که دارد رد چند نفر یا یک شکار را میگیرد.
  • انواع بسیار زیادی از دشمنان در بازی وجود داشته و هر یک حس متفاوتی نسبت به دیگری دارند.
  • ماموریت های فرعی بسیار عالی کار شده اند و هر کدام داستان خاص خود را گفته و نسبت به Geralt واکنش نشان میدهند.
  • تمام دنیا بسیار زنده و واقع گرایانه بنظر میاید.
  • هر منطفه در بازی رنگ پردازی و احساس خاص خود را دارد.
  • "غیرممکن است که بتوانید 2 بار ویچر 3 را دقیقا به یک صورت تمام کنید"
  • Open World بودن بازی ممکن است بر روی Pacing افرادی که زیاد اهل RPG نیستند تاثیر بگذارد.
  • موسیقی بازی در کل خوب بوده و بسته به موقعیت بازی به صورت داینامیک عمل میکند. هرچند نمیتوان گفت موسیقی شاهکار یا فوق العاده است.
  • خشونت تصویری بازی بسیار زیاد بوده خصوصا در موارد قطعی اعضای بدن و به نسبت TW1 و TW2، هرچند بازی همچنان طبیعی به نظر میاید.
  • تنها لودینگ بازی در محیط خارجی مپ بین سرزمین اصلی و Skellig است.
  • بعضی ساختمان های بسیار بزرگ و داستانی ممکن است لودینگ داشته باشند، هرچند ساختمان های عادی اینگونه نیستند.
  • تمام Item های انتخاب شده در خود بازی بر روی Grealt قابل مشاهده هستند.
  • مبارزه با دستان خالی برگشته است، اینبار بدون QTE. مبارزات به صورت طبیعی برگشته و دارای ضربات سریع و قوی میباشند.
  • شهرها دارای اکوسیستم واقع گرایانه هستند، به عنوان مثال همانند قرون وسطا در حومه شهر میتوان Craftsman ها را پیدا کرد.
  • ماموریت های فرعی به صورت رندوم و اتفاقی طراحی نشده و هر کدام مکان و داستان مخصوص خود را دارند.
  • محیط هیچ تغییر یکدفعه ای نخواهد داشت (مثلا از صحرا یدفعه ای به منطقه مرطوب و جنگلی تبدیل شود) تغییرات محیط کاملا طبیعی و واقع گرایانه هستند.
  • در طول این 12 ساعت دنیای بازی هیچوقت احساس پوچی یا خالی بودن نداشته است.
  • بازی بسیار جذاب است و شما را "به دورن خود" میکشد. W3 توانسته بدون از دست دادن پیچیدگی نسخه های قبلی در عین حال بسیار روانتر از آنها باشد.
می‌توان گفت سازنده ها برای خلق این عنوان از تمام توانایی خود استفاده برده است. تا بدین جای کار پیش نمایش های بازی فوق العاده بوده و جایزه های بسیاری را از سایت ها و مجلات به خود اختصاص داده است.

لینک های مرتبط:

Last edited by a moderator:
شخصیت شانی در زمان کمک به گرالت و دندالیون برای مبارزه با Rience طبق ناول اصلی معرفی میشه، اما طبق بازی (نسخه اول) در ادامه جریان گرالت قبل از ورودش به Outskirts بخشی از Vizima دوباره با شانی ملاقات می کند که در بازی اولین ملاقات هست، سری ویچر هم ادامه داستان ناول اصلی هست نه خود ناول! گرالت و ینفر در پایان ناول اصلی برای نجات سیری توسط میج های الف (Wild Hunt) کشته میشن! اما در نسخه اول بازی چیزی برخلاف ناول اصلی گرالت موفق میشه از دنیای الف ها فرار کنه و پس از ورودش هم به دنیای اصلی حافظه اش رو از دست میده، داستان اصلی بازی از اینجا شروع میشه!
شانی در ادامه ملاقات با گرالت تعجب میکنه چون طبق ناول خبر مرگ گرالت به گوشش رسیده و ادامه ماجرا.....
در مجموع من داستان سه گانه رو خیلی بهتر از خود ناول اصلی ترجیح میدم:)
@};-
از دوستمون متشکرم که داستانو تعریف کردن اما به عنوان یه طرفدار کتاب ویچر باید اشتبا شما رو یاد آوری کنم منبع ترجمه شما اشتبا بوده من داستان گو خوبی نیستم اما انتهای کتاب ویچرو البته ممکنه انتهای کتاب نباشه چون نویسنده محبوب ما جناب سپکووسکی باز شروع به نوشتن کرده با کتاب آخرش ما امیدوارم افسانه گرالت ادامه پیدا کنه متن زیر داستان کتابو برای شما روشن می کنه پس اگر به من باشه لطفا نخونیدش و کل کتابو خودتون مطالعه کنید
خوب بریم سر اصل مطلب
افسانه ویچر بالا پایین زیادی داره اشکها و لبخندهای زیادی داره فصل نه کتاب بانوی دریاچه وقتی دوستامون یکی یکی کشته می شن فصل اشکهاست کشته شدن ماریا از همه بدتر بود اما انتهای فصل نه وقتی امایر وار امرس سیری تو بغل می گیره و می گه " چیز عجیبیه سرنوشت Va Faill, luned " لحظه لبخند بود بگذریم بریم سراغ پایان کتاب
پایان داخل ریویا اتفاق می افته و نه به دست یه میج بلکه پسر دهقان چنگک به دست
گرالت و دندلاین به ریویا می رن اونجا زولتان می بینن اتفاقایی می افته که باعث یه نسل کشی تو ریویا می شه انسانها شروع می کنن به کشتن غیر انسانها گرالت سعی می کنه از چندتا دورف دفاع کنه وقتی داشت می جنگید با این پسر دهقان رو به رو می شه اما نمی کشتش و اون با چنگک تو غافلگیری می زنتش دورفا برای کمکش میان در همین حال ینیفر سیری و تریس می رسن به ریویا (این که کجا بودن اون لحظه بسیار طولانی بر می گرده انجمن جادوگرا) ینیفر سعی می کنه نجاتش بده اما به قول تریس نمی شه یه مرده رو زنده کرد (ما می تونیم تگرگ درست کنیم اما زنده کرده یه مرده نه) ینیفر از یه جادو استفاده می کنه که برای افراد عقیم بی فایدس با استفاده از این جادو ینیفر می میره / از هوش میره (دربارش هنوز بحثه تو سایتا) در این لحظه Ihuarraquax ظاهر می شه (داستانش بازم طولانیه فقط بدونین یه یونیکرن هست) سیری یه دستشو روی شاخ یونیکرن می زاره یکی روی بدن گرالت یه نور از دستش روی بدن گرالت می تابه بعد از اون همه گرالت و ینیفر تو یه قایق می زارن (جالبیش اینه که در این زمان تمام ارواح دوستانشون که کشته شدن ظاهر می شن اونجا) و سیری با قایق در مه ناپید میشه
در ادامه گرالت داخل بغل ینیفر به هوش میاد زیر یه درخت و احساس درد می کرد روی سینش و باند پیچی شده بود از ینا می پرسه که ما کجا هستم اول ینیفر سعی می کنه جوابشو نده اما بعد بهش می گه منم دوست داشتم بدونم کجاییم
پایان بسیار تفسیر پذیره البته داستان یه مقدار بعد ادامه داره اما بگذریم
خیلیا از جمله خودم به island of avalon اعتقاد داریم
شاه ارتور بعد از جنگ آخر کشته میشه توسط مرگانا به جزیره avalon برده میشه مرگانا بهش قول می ده اینجا درمان میشه تا زمانی که انگلند بازم بهش احتیاج داره برگرده
این قسمتی از افسانه آرتور یود سپکووسکی طرفدار این افسانه بوده
پس گرالت و ینیفر زنده هستن
از این که داستانو بد تعریف کردم معذرت می خوام من استعداد تعریف کردن داستانهای زیبا رو ندارم این کتابو بخونین یه شاهکاره

• Like
Reactions: spartaqus
درود
دوستان دو تا سوال داشتم
1 : کوئست Collect'em All رو چطوری میشه تموم کرد ؟
من هر گوئنت کارتی رو هر جا که دیدم یا لوت کردم یا خریدم ولی بازم کوئستش تموم نشد !
2 : کوئست High Stakes رو چطوری میشه تموم کرد ؟
فکر کنم باید با 5 نفر گوئنت کارت بازی کنی تا تموم شه نه ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :D

از دوستمون متشکرم که داستانو تعریف کردن اما به عنوان یه طرفدار کتاب ویچر باید اشتبا شما رو یاد آوری کنم منبع ترجمه شما اشتبا بوده من داستان گو خوبی نیستم اما انتهای کتاب ویچرو البته ممکنه انتهای کتاب نباشه چون نویسنده محبوب ما جناب سپکووسکی باز شروع به نوشتن کرده با کتاب آخرش ما امیدوارم افسانه گرالت ادامه پیدا کنه متن زیر داستان کتابو برای شما روشن می کنه پس اگر به من باشه لطفا نخونیدش و کل کتابو خودتون مطالعه کنید
خوب بریم سر اصل مطلب
افسانه ویچر بالا پایین زیادی داره اشکها و لبخندهای زیادی داره فصل نه کتاب بانوی دریاچه وقتی دوستامون یکی یکی کشته می شن فصل اشکهاست کشته شدن ماریا از همه بدتر بود اما انتهای فصل نه وقتی امایر وار امرس سیری تو بغل می گیره و می گه " چیز عجیبیه سرنوشت Va Faill, luned " لحظه لبخند بود بگذریم بریم سراغ پایان کتاب
گرالت و دندلاین به ریویا می رن اونجا زولتان می بینن اتفاقایی می افته که باعث یه نسل کشی تو ریویا می شه انسانها شروع می کنن به کشتن غیر انسانها گرالت سعی می کنه از چندتا دورف دفاع کنه وقتی داشت می جنگید با این پسر دهقان رو به رو می شه اما نمی کشتش و اون با چنگک تو غافلگیری می زنتش دورفا برای کمکش میان در همین حال ینیفر سیری و تریس می رسن به ریویا (این که کجا بودن اون لحظه بسیار طولانی بر می گرده انجمن جادوگرا) ینیفر سعی می کنه نجاتش بده اما به قول تریس نمی شه یه مرده رو زنده کرد (ما می تونیم تگرگ درست کنیم اما زنده کرده یه مرده نه) ینیفر از یه جادو استفاده می کنه که برای افراد عقیم بی فایدس با استفاده از این جادو ینیفر می میره / از هوش میره (دربارش هنوز بحثه تو سایتا) در این لحظه Ihuarraquax ظاهر می شه (داستانش بازم طولانیه فقط بدونین یه یونیکرن هست) سیری یه دستشو روی شاخ یونیکرن می زاره یکی روی بدن گرالت یه نور از دستش روی بدن گرالت می تابه بعد از اون همه گرالت و ینیفر تو یه قایق می زارن (جالبیش اینه که در این زمان تمام ارواح دوستانشون که کشته شدن ظاهر می شن اونجا) و سیری با قایق در مه ناپید میشه
در ادامه گرالت داخل بغل ینیفر به هوش میاد زیر یه درخت و احساس درد می کرد روی سینش و باند پیچی شده بود از ینا می پرسه که ما کجا هستم اول ینیفر سعی می کنه جوابشو نده اما بعد بهش می گه منم دوست داشتم بدونم کجاییم
شاه ارتور بعد از جنگ آخر کشته میشه توسط مرگانا به جزیره avalon برده میشه مرگانا بهش قول می ده اینجا درمان میشه تا زمانی که انگلند بازم بهش احتیاج داره برگرده
از این که داستانو بد تعریف کردم معذرت می خوام من استعداد تعریف کردن داستانهای زیبا رو ندارم این کتابو بخونین یه شاهکاره

--------------------------
لینک داونلودشو لطف میکنی؟

نوشته شده توسط [H]iLbEr[T];3896312:
درود
دوستان دو تا سوال داشتم
1 : کوئست Collect'em All رو چطوری میشه تموم کرد ؟
من هر گوئنت کارتی رو هر جا که دیدم یا لوت کردم یا خریدم ولی بازم کوئستش تموم نشد !
2 : کوئست High Stakes رو چطوری میشه تموم کرد ؟
فکر کنم باید با 5 نفر گوئنت کارت بازی کنی تا تموم شه نه ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :D
کلا 195 تا کارت هست که 120 تا بیس هست بقیه تکرارین
این وسط چندتا کارت گلیچ missable هست که باید خیلی هواست بهشون باشه که چیکار کنی
واسه تورنمنت حتما این کارت هارو داشته باش با Northern Realms هم برو چون کارت های spy زیاد داره
3x Commander's Horn (buy from merchants at Passiflora, Velen Inn at the Crossroads, Oxenfurt Alchemy Inn)

2x Scorch (buy from merchants at Kaer Trolde Inn, Oxenfurt Alchemy Inn)

1x Geralt of Rivia (Gwent: Old Friends, from Thaler)

1x Cirilla Fiona Elen Riannon (Gwent: Big City Players, from merchant in the woods)

1x Yennefer of Vengerberg (Gwent: Playing Inkeeps, from Oxenfurt innkeeper)

1x Vesemir (Gwent: Big City Players, from Vivaldi banker)

1x Zoltan Chivay (randomly earned, can be replaced with any other card)

1x Dandelion (Side Quest: A Matter of Life and Death, win match at masquerade ball)

1x Mysterious Elf (Gwent: Skellige Style, from Alchemist after doing his side quest)

1x Vernon Roche (Gwent: Velen Players, beat the player in Midcopse)

1x John Natalis (Side Quest: A Dangerous Game)

1x Esterad Thyssen (Gwent: Big City Players, from Dijkstra)

1x Catapult (buy from merchant at Passiflora)

1x Dethmold (automatically in your deck from the beginning of the game)

2x Trebuchet (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Ballista (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Ves (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Prince Stennis (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Dun Banner Medic (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Sigismund Dijkstra (Gwent: Velen Players, from Bloody Baron at Crow's Perch)

2x Blue Stripes Commando (buy from merchants at Crow's Perch and Midcopse)

--------------------------
لینک داونلودشو لطف میکنی؟
سلام به این ترتیب بخونین
last wish
The Road With No Return
The Sword of Destiny
داستان اصلی هم که شماره گذاری کردم لینکو زیر می زارم فقط season of storms کتاب آخر هنوز ترجمه نشده مترجما دارن ناز می کنن از 2013 ما منتظریم اما هنوز کامل نشده البته چیز مهمی نیست بر می گرده به گذشته کتاب های اصلی اینا بودن (جریان گربه و گوشته :d)
witcher

کلا 195 تا کارت هست که 120 تا بیس هست بقیه تکرارین
این وسط چندتا کارت گلیچ missable هست که باید خیلی هواست بهشون باشه که چیکار کنی
واسه تورنمنت حتما این کارت هارو داشته باش با Northern Realms هم برو چون کارت های spy زیاد داره
3x Commander's Horn (buy from merchants at Passiflora, Velen Inn at the Crossroads, Oxenfurt Alchemy Inn)

2x Scorch (buy from merchants at Kaer Trolde Inn, Oxenfurt Alchemy Inn)

1x Geralt of Rivia (Gwent: Old Friends, from Thaler)

1x Cirilla Fiona Elen Riannon (Gwent: Big City Players, from merchant in the woods)

1x Yennefer of Vengerberg (Gwent: Playing Inkeeps, from Oxenfurt innkeeper)

1x Vesemir (Gwent: Big City Players, from Vivaldi banker)

1x Zoltan Chivay (randomly earned, can be replaced with any other card)

1x Dandelion (Side Quest: A Matter of Life and Death, win match at masquerade ball)

1x Mysterious Elf (Gwent: Skellige Style, from Alchemist after doing his side quest)

1x Vernon Roche (Gwent: Velen Players, beat the player in Midcopse)

1x John Natalis (Side Quest: A Dangerous Game)

1x Esterad Thyssen (Gwent: Big City Players, from Dijkstra)

1x Catapult (buy from merchant at Passiflora)

1x Dethmold (automatically in your deck from the beginning of the game)

2x Trebuchet (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Ballista (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Ves (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Prince Stennis (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Dun Banner Medic (automatically in your deck from the beginning of the game)

1x Sigismund Dijkstra (Gwent: Velen Players, from Bloody Baron at Crow's Perch)

2x Blue Stripes Commando (buy from merchants at Crow's Perch and Midcopse)
دمت گرم داداش ! برم اینارو هم تموم کنم ! :D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام به این ترتیب بخونین
last wish
The Road With No Return
The Sword of Destiny
داستان اصلی هم که شماره گذاری کردم لینکو زیر می زارم فقط season of storms کتاب آخر هنوز ترجمه نشده مترجما دارن ناز می کنن از 2013 ما منتظریم اما هنوز کامل نشده البته چیز مهمی نیست بر می گرده به گذشته کتاب های اصلی اینا بودن (جریان گربه و گوشته :d)
witcher
دوست عزیز جایی رو میشناسی که بشه کتاب رو بصورت چاپی خرید ؟ چون فکر می کنم این کتاب ترجمه شده و بصورت چاپیش باشه بیرون، فقط نمی دونم کجا میشه پیداش کرد...:(

دوست عزیز جایی رو میشناسی که بشه کتاب رو بصورت چاپی خرید ؟ چون فکر می کنم این کتاب ترجمه شده و بصورت چاپیش باشه بیرون، فقط نمی دونم کجا میشه پیداش کرد...:(
سلام این کتاب ترجمه فارسی نداره و اگر روزی بشه توسط طرفدارا میشه نه چاپ رسمی
در ضمن یه سایت ترجمه که نمی خوام اسمشو بیارم هفتو پانصد برای پیش فروش کتاب اول (ترجمه ) از ما گرفت بعدم در سایتشونو گل گرفتن. پس گول این سایتا رو نخورید نه این که پول زیادی بود بلکه بی احترامی که به ما شده غیر قابل بخشش بود وجدانا طرفدارای انگلیسی زبان بدون چشم داشتی دارن ترجمه می کنن حالا من می گم دارن ناز می کنن اما شوخی می کنم اما تو ایران واقعا متاسفم برای خودمون من این کتاب خونده بودم تنها دلیل پول دادنم برای حمایت از ترجمش بود اما رفتار این افراد تاسف انگیز بود
به شما پیشنهاد می کنم کتابو با همین لینک من دانلود کنید و بخونین و لذت ببرید

سلام به این ترتیب بخونین
last wish
The Road With No Return
The Sword of Destiny
witcher
-----------------------------
خیلی ممنون :)

سلام
من یه ایده درباره blood and wine دارم می خوام نظر شما رو بدونم
این داستان داخل Toussaint اتفاق می افته مر کز شراب که تحت حکومت نیلفگاردها هست در حقیقت توسط Anarietta کنترول می شه (دوشز) که به امایر وار امرس می گه cousin خوب بریم سر اصل مطلب داخلی این تریلر بازی ثانیه 40 تمامی تریلر های بازی جدید The Witcher 3 شما می بینین که گرالت وارد یه سالن میشه که افراد نیلفگارد دورو برشن و امایر اون آخر نشسته من فکر کردم اول داره درباره سیری صحبت می کنه اما با دقت می بینین که در حقیقت وسط حرفاش عوض شده در حقیقت اون قسمت درباره بازگشت سیری برای گمراهی ماست اصلا جز اون بخش نیست اضافش کردن حالا امایر چی مگه
امایر:ویچر ما بازم ملاقات کریدم
( از گرالت می خواد یه نفرو براش پیدا کنه از مونث استفاده می کنه )
گرالت : و وقتی پیداش کردم
امایر : من اون چیزی که لیاقتشو داره بهش می دم
می بینین اصلا دوستانه نبود حداقل نه برای دخترش پس این درباره blood and wine هست اما امایر می خواد ما کی پیدا کنم سه نفر تو ذهنم بود
1: Anarietta دوشز Toussaint اما چرا اینو بخواد منطقی نیست پس می ره کنار چون اگه بخوادشم خودش می ره دنبالش اصلا اونقدر براش مهم نبود
2: Fringilla اینم اصلا گرالت قبول نمی کرد گرالت و Fringilla با هم داستانها داشتن :d فصل 2 و 3 بانوی دریاچه
3: Cirilla Fiona نه سیری خودمون بلکه بدلی که برای امایر اوردن (خلاصش که می خواستن فریبش بدن که این سیری اما همون اول متوجه میشه (نا سلامتی دخترش بود)ولی جریان ادامه پیدا می کنه و آخر باهاش ازدواج می کنه بحثش طولانیه باید کتابو بخونین) و من فکر می کنم این شخصیت مهم جریان این قسمت باشه
نظر دوستان چیه

سلام
من یه ایده درباره blood and wine دارم می خوام نظر شما رو بدونم
این داستان داخل Toussaint اتفاق می افته مر کز شراب که تحت حکومت نیلفگاردها هست در حقیقت توسط Anarietta کنترول می شه (دوشز) که به امایر وار امرس می گه cousin خوب بریم سر اصل مطلب داخلی این تریلر بازی ثانیه 40 تمامی تریلر های بازی جدید The Witcher 3 شما می بینین که گرالت وارد یه سالن میشه که افراد نیلفگارد دورو برشن و امایر اون آخر نشسته من فکر کردم اول داره درباره سیری صحبت می کنه اما با دقت می بینین که در حقیقت وسط حرفاش عوض شده در حقیقت اون قسمت درباره بازگشت سیری برای گمراهی ماست اصلا جز اون بخش نیست اضافش کردن حالا امایر چی مگه
امایر:ویچر ما بازم ملاقات کریدم
( از گرالت می خواد یه نفرو براش پیدا کنه از مونث استفاده می کنه )
گرالت : و وقتی پیداش کردم
امایر : من اون چیزی که لیاقتشو داره بهش می دم
می بینین اصلا دوستانه نبود حداقل نه برای دخترش پس این درباره blood and wine هست اما امایر می خواد ما کی پیدا کنم سه نفر تو ذهنم بود
1: Anarietta دوشز Toussaint اما چرا اینو بخواد منطقی نیست پس می ره کنار چون اگه بخوادشم خودش می ره دنبالش اصلا اونقدر براش مهم نبود
2: Fringilla اینم اصلا گرالت قبول نمی کرد گرالت و Fringilla با هم داستانها داشتن :d فصل 2 و 3 بانوی دریاچه
3: Cirilla Fiona نه سیری خودمون بلکه بدلی که برای امایر اوردن (خلاصش که می خواستن فریبش بدن که این سیری اما همون اول متوجه میشه (نا سلامتی دخترش بود)ولی جریان ادامه پیدا می کنه و آخر باهاش ازدواج می کنه بحثش طولانیه باید کتابو بخونین) و من فکر می کنم این شخصیت مهم جریان این قسمت باشه
نظر دوستان چیه
--------------------

اینجور که شما میگی :Fringilla اینم اصلا گرالت قبول نمی کرد گرالت و Fringilla با هم داستانها داشتن :d فصل 2 و 3 بانوی دریاچه
و اون چیزی که ما تو بازی اصلی و heart of stone دیدیم
این عزیز دل برادر ( گرالت ) به هیچکس نه نگفته
:)

سلام این کتاب ترجمه فارسی نداره و اگر روزی بشه توسط طرفدارا میشه نه چاپ رسمی
در ضمن یه سایت ترجمه که نمی خوام اسمشو بیارم هفتو پانصد برای پیش فروش کتاب اول (ترجمه ) از ما گرفت بعدم در سایتشونو گل گرفتن. پس گول این سایتا رو نخورید نه این که پول زیادی بود بلکه بی احترامی که به ما شده غیر قابل بخشش بود وجدانا طرفدارای انگلیسی زبان بدون چشم داشتی دارن ترجمه می کنن حالا من می گم دارن ناز می کنن اما شوخی می کنم اما تو ایران واقعا متاسفم برای خودمون من این کتاب خونده بودم تنها دلیل پول دادنم برای حمایت از ترجمش بود اما رفتار این افراد تاسف انگیز بود
به شما پیشنهاد می کنم کتابو با همین لینک من دانلود کنید و بخونین و لذت ببرید

دقیقاً همون سایت رو می گم !! البته فکر می کنم من تبلیغش رو در یک تاپیکی توی سایت گیمفا دیدم که حتی عکس هم از جلد کتاب به زبان فاسی گذاشته بود...

خوب بریم سر اصل مطلب

حقیقتا این سری ناول ها خیلی عظیم هستند، زمان و پشتکار زیادی برای خواندن و مهم تر از اون تفسیر و نتیجه گیری کلی داستان میطلبه!
در بخشی از خلاصه کتاب(در مورد اعتبار مطالب نظری ندارم) Ciri پس از وارد شدن به دنیای الف ها جنازه گرالت و ینفر را بر می دارد و ناپدید میشه، چند سال بعد حکایتی مبنی بر اینکه ویچری زن با مهارت بسیار زیادی مشابه Gwynbleidd پدیدار شده، بر سر زبان های مردم محلی نقل می گردد!
پدر Ciri هم هدفش از پیدا کردن Ciri افزایش قدرت خودش از طریق ملکه اعلام کردن Ciri و ازدواج با دختر خودش می باشد، شاید کار زننده ای به نظر برسه اما در گذشته چنین مسائلی بوده و غیر قابل انکار هستند!
البته این ها خلاصه ای بود که من از داستان اصلی متوجه شدم.
@};-

پ.ن: اینم چندتا اسکرین شات از بازی محبوب!

--------------------

اینجور که شما میگی :Fringilla اینم اصلا گرالت قبول نمی کرد گرالت و Fringilla با هم داستانها داشتن :d فصل 2 و 3 بانوی دریاچه
و اون چیزی که ما تو بازی اصلی و heart of stone دیدیم
این عزیز دل برادر ( گرالت ) به هیچکس نه نگفته
:)
البته منظورم فصل 3 و 4 ببخشید اشتبا گفتم
اما اره به هیچ کس نه نگفته

- - -ویرایش - - -

حقیقتا این سری ناول ها خیلی عظیم هستند، زمان و پشتکار زیادی برای خواندن و مهم تر از اون تفسیر و نتیجه گیری کلی داستان میطلبه!
در بخشی از خلاصه کتاب(در مورد اعتبار مطالب نظری ندارم) Ciri پس از وارد شدن به دنیای الف ها جنازه گرالت و ینفر را بر می دارد و ناپدید میشه، چند سال بعد حکایتی مبنی بر اینکه ویچری زن با مهارت بسیار زیادی مشابه Gwynbleidd پدیدار شده، بر سر زبان های مردم محلی نقل می گردد!
پدر Ciri هم هدفش از پیدا کردن Ciri افزایش قدرت خودش از طریق ملکه اعلام کردن Ciri و ازدواج با دختر خودش می باشد، شاید کار زننده ای به نظر برسه اما در گذشته چنین مسائلی بوده و غیر قابل انکار هستند!
البته این ها خلاصه ای بود که من از داستان اصلی متوجه شدم.
@};-

پ.ن: اینم چندتا اسکرین شات از بازی محبوب!

بله من قصد توهین نداشتم اگر ناراحت شدید ببخشید
اولا خطر اسپپپپپپویل کتاب
اما این خلاصه اصلا درست نیست امایر خیلی با اونی که تو بازی فرق داره وقتی می بینه سیری داره برای این که دیگه هیچ وقت گرالت و ینیفرو نمی بینه گریه می کنه( چون می خواست بکشتشون چون دربار این که دخترشه می دونستن) امد تو بغل گرفتش و از همه خواسته هاش گذشت و اون لحظه بهش گفت (چیز عجیبیه سرنوش خدا حافظ دخترم(Va Faill, luned) و از تمام خواسته هاش گذشت خیلی بد به چهره کشیده شده
خود امایر سرنوشت بسیار زیبایی داره
لطفا کتابو بخونید چیزیو از دست نمی دید

آخرین ویرایش:
از اونجایی که اسم Fringilla امد یه خاطره تعریف کنم چند روز پیش تو یکی از سایتا داشتن درباره رمنس بین گرالت و Fringilla (داخل blood and wine ) صحبت می کردن :d
یکی در امد گفت کفشای سرخ Fringilla چقدر س............ک..................س................ی بود من یکی فکم افتاد کفشاشو کی دیدی ؟ چطوری دیدی :-o
اما یکی جواب جالبی داد جوابش این بود you're talking about romance . i'm thinking about dance
منم دارم درباره رقص فکر می کنم این رقص اینطوری بود تو کتاب بین گرالت و Fringilla در یه طرف و دندلاین و Anarietta در یه طرف
دخترا یه ردای بلند دارن که می ندازنش (فکر کنم قرمز بود ) زیرش یه لباس سفید کوتا ;) و یه رقص زیبا دارن با هم یه سنت برای رسیدن شراب خدایش منم فقط می خوام این رقصو ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or