Multi Platform The Witcher 3: Wild Hunt

سازنده
CD Project Red
تاریخ انتشار
May 2015
ناشر
CD Project Red
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___image-api.nrj.fr_http_www.nrj-games.fr%2Fuploads%2Fpages%2F5d024cf13e6cd_the-witcher-c...jpg

Developer : CD Project Red
Publisher : Bandai Namco / Warner Bros
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox One / PS4
Release Date : 19 May 2015
29 اردیبهشت 1394

سومین نسخه از سری محبوب و تحسین شده The Witcher، تحت زیر نام The Wild Hunt در حال ساخت و توسعه می‌باشد. بازی قرار است بزرگترین عنوان ساخته شده در این سری باشد و پایانی بزرگ را بر این 3گانه رقم خواهد زد.

اطلاعات منتشر شده:

• گیم پلی همانند عنوان دوم خواهد بود که صدالبته تغییراتی نیز به دنبال خواهد داشت،
  • بازی یک دنیای Open World بزرگ و زنده را به تصویر خواهد کشید به گونه ای که بزرگترین دنیا را در تاریخ بازی های RPG خواهد داشت،
  • جزئیات بازی "30 برابر" بزرگتر از 2 عنوان پیشین خود خواهد بود،
  • استفاده از اسب و قایق برای جستجو در دنیای پهناور بازی، اضافه شده است. همچنین عنصر Fast Travel را در بازی شاهد خواهیم بود،
  • به گفته سازندگان، بازی "20 برابر" بزرگتر از عنوان Skyrim خواهد بود،
  • هر عملی از سوی بازیکنان بر روی دنیای بازی تاثیر به سزایی خواهد داشت،
  • هر ماموریت شامل روش هایی خواهد بود که از طریق آن ها می‌توان آن ماموریت را به پاین رساند. در واقع بازی گزینه های مورد نظر را پیش روی بازیکن خواهد گذاشت که از آزادی عمل بالایی برخوردار خواهند بود،
  • مبارزات همانند نسخه دوم در قالب مبارزات تن به تن و استفاده از جادو خواهد بود،
  • امکان قطع عضو در بازی وجود خواهد داشت،
  • به گفته سازنده، چیزی بیش از 100 ساعت برای اتمام بازی نیاز خواهد بود، 50 ساعت برای ماموریت های اصلی و 50 ساعت برای ماموریت های فرعی،
  • سیستم آب و هوا و شبانه روز بازی به صورت دینامیک خواهد بود،
  • هوش مصنوعی NPC ها به مراتب بیشتر از قبل شده است و اکان تعامل با محیط اطراف به صورت واقع گرایانه صورت خواهد گرفت،
  • به گفته سازندگان، چیزی بالغ بر 80 هیولا در دنیای بازی وجود خواهد داشت که هر کدام هوش، نیروها و صفات مخصوص به خود را خواهند داشت،
  • همراه با چرخه شبانه روز، نیروها و مهارت های هیولاها نیز متغیر خواهد بود، همانند قدرت گرفتنِ یک گرگ نما در شب مهتابی، که به بازیکنان اجازه خواهد داشت استراتژی مورد نظر خود را برای شکار پیاده کنند،
  • ساخت سلاح و معجون ها نیز همچنان در بازی حضور دارد اما بر خلاف نسخه پیشین، عمق بیشتری به خود خواهند گرفت،
  • مکانیزم های جدیدی همچون Witcher Sense، مبارزه بر پشت اسب و شنا در زیر آب ها و همچنین استفاده از تیر و کمان به بازی اضافه شده اند،
  • گرالت قادر به پریدن از روی اشیاء مختلف و بالا رفتن از ساختمان های خواهد بود. به گفته سازندگان این مکانیزم همانند سری Assassin's Creed نخواهد بود، بلکه بیشتر شبیه به عنوان Uncharted ساخته شده است،
  • نشانه های Witcher (که تحت عنوان Sign از آن ها یاد میشد) به 10 عدد افزایش یافته اند که 5تای آن ها از قبل وجود داشته اند،
  • بازیکن قادر خواهد بود که هنگام سواری بر پشت اسب، از بمب و Sign ها استفاده کند،
  • داستان بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود،
  • ماموریت گرالت "شخصی تر" توصیف شده است،
  • بازی به شرح مفصلی در مورد Wild Hunt ها خواهد پرداخت، کسانی که پس از ورود به هر منطقه، تنها ویرانی بر جای خواهند گذاشت،
  • بازی با استفاده از جدیدترین نسخه موتور گرافیکی استودیو CPR یعنی Red Engine 3 بهره خواهد برد که با سازنده توانایی خلق جلوه های بصری فوق العاده و دیگر المان های موجود داده است،
  • هیچ گونه بارگذاری در حین ورود از منطقه ای به منطقه ای دیگر وجود نخواهد داشت.
  • در بازی 4 درجه سختی وجود دارد (Easy, Normal, Hard, Dark) که هر کدام میزان توانایی هیولاها را تغییر میدهند. Hit Point/Hit Box ها در هر 4 درجه سختی ثابت هستند.
  • بعد از تموم کردن هر کدام از قراردادهای شکار هیولا میتونید با استفاده از یه Mini Game برای گرفتن پول بیشتر چانه زنی کنید.
  • ماموریت های فرعی بسیار خوب طراحی شده اند و نویسندگی و پراکندگی داستانی آنها بسیار بالاست.
  • استفاده از دارو برای درجات سختی بالاتر بسیار حیاتی است. هر ترکیب را فقط کافیست یکبار درست کنید و پس از آن در صورت داشتن الکل میتوانید آن را دوباره پر کنید. داروها را میتوان برای کارایی بهتر آپگرید کرد. هرچند داروهای قویتر میزان آلودگی سمی بدن شما را نیز بالاتر خواهند برد.
  • Novigrad و No Man's Land در واقع یک نقشه بوده و در مجموع بسیار بزرگتر از Skyrim هستند. جزیره های Skellig دیگر بخش بزرگ بازی را تشکیل میدهند. در کنار آن، 5-6 منطقه جداگانه دیگر از جمله Kaer Morhen در بازی وجود دارند.
  • Witcher 3 هیچگونه Respawning (ظهور مجدد) برای دشمنان ندارد. در طول 2 روز بازی او دشمنانی که کشته بود دوباره در آنجای قبلی ظاهر نشده اند.
  • بهترین Item های بازی از راه Crafting(ساختن) بدست می آیند.
  • مجله GS بشدت از داستان و نحوه پخش شدن خط های داستانی (شاخ و برگ گرفتن آن) و این حقیقت که نمیتوان به راحتی آنها را حدس زد، راضی بودند.
  • برای کسانی که میخواهند یک راه خاص را بروند و بازی را به یک صورت خاص تمام کنند، به دلیل وسعت داستان و نحوه پخش شدنش سخت است که بفهمید دقیقا از کجا کار "خراب" شد تا بخواهند با یک Save/Load ساده به آنجا برگشته و اشتباهتشان را اصلاح کنند.
  • برخلاف سیستم انتخاب دیالوگ در عناوین Bioware، در Witcher 3 تصمیم ها به صورت "خوب" و "بد" دسته بندی نشده اند. (بسته به موقعیت) خود بازیکن باید متوجه شود که کدام تصمیم بد و کدام خوب است.
  • W3 دو شهر بسیار بزرگ به نام های Novigrad و Oxenfurt خواهد داشت. هر دو بسیار زنده به نظر میایند.
  • منطقه No Man's Land شامل 25 روستای کوچکتر خواهد بود.
  • در بازی دهکده هایی به بزرگی Flotsam از نسخه 2 وجود دارد.
  • Geralt میتواند از مردم دزدی کند. هرچند سیستم فعلی بسیار ساده و آسان است و جای کار دارد.
  • بخشهای Ciri در مجموع بین 5 تا 10 ساعت خواهند بود و بیشتر مانند یک بازی Action Adventure میباشند تا RPG. بسته به موقعیت Ciri توانایی های خاصی خواهد داشت و از درخت آپگرید در این بخشها خبری نیست.
  • میتوان با ساخت کیسه هایی برای زین اسب خود Storage ـتان را افزایش دهید، هرچند برای دسترسی به آیتم های قرار داده شده در این Storage ها باید به پیش اسبتان رفته و از آنجا برشان دارید.
  • ریش Geralt با گذر زمان رشد خواهد کرد. برای کوتاه نگه داشتنش مجبورید بعد از چند روز به آرایشگاه بروید.
  • جزییات ریز زیادی همچون توقف Roche برای خوردن سیبی از یک سبد، در بازی وجود دارد.
  • دنیا میتواند بر اساس تصمیمات شما تغییر کند اما این موضوع محدودیتی دارد. مثلا همانند Skyrim نمیبینید که مردم یکدفعه ای با اژدها درگیر شوند.
  • بازی Open World است اما تقریبا همه چیز "کنترل شده" است و سازنده برای همه بخش ها "برنامه ریزی" کرده است.
  • گرلت در مورد بسیاری از اتفاقات بازی نظر میدهد/حرف میزند. مثلا هنگامی که دارد رد چند نفر یا یک شکار را میگیرد.
  • انواع بسیار زیادی از دشمنان در بازی وجود داشته و هر یک حس متفاوتی نسبت به دیگری دارند.
  • ماموریت های فرعی بسیار عالی کار شده اند و هر کدام داستان خاص خود را گفته و نسبت به Geralt واکنش نشان میدهند.
  • تمام دنیا بسیار زنده و واقع گرایانه بنظر میاید.
  • هر منطفه در بازی رنگ پردازی و احساس خاص خود را دارد.
  • "غیرممکن است که بتوانید 2 بار ویچر 3 را دقیقا به یک صورت تمام کنید"
  • Open World بودن بازی ممکن است بر روی Pacing افرادی که زیاد اهل RPG نیستند تاثیر بگذارد.
  • موسیقی بازی در کل خوب بوده و بسته به موقعیت بازی به صورت داینامیک عمل میکند. هرچند نمیتوان گفت موسیقی شاهکار یا فوق العاده است.
  • خشونت تصویری بازی بسیار زیاد بوده خصوصا در موارد قطعی اعضای بدن و به نسبت TW1 و TW2، هرچند بازی همچنان طبیعی به نظر میاید.
  • تنها لودینگ بازی در محیط خارجی مپ بین سرزمین اصلی و Skellig است.
  • بعضی ساختمان های بسیار بزرگ و داستانی ممکن است لودینگ داشته باشند، هرچند ساختمان های عادی اینگونه نیستند.
  • تمام Item های انتخاب شده در خود بازی بر روی Grealt قابل مشاهده هستند.
  • مبارزه با دستان خالی برگشته است، اینبار بدون QTE. مبارزات به صورت طبیعی برگشته و دارای ضربات سریع و قوی میباشند.
  • شهرها دارای اکوسیستم واقع گرایانه هستند، به عنوان مثال همانند قرون وسطا در حومه شهر میتوان Craftsman ها را پیدا کرد.
  • ماموریت های فرعی به صورت رندوم و اتفاقی طراحی نشده و هر کدام مکان و داستان مخصوص خود را دارند.
  • محیط هیچ تغییر یکدفعه ای نخواهد داشت (مثلا از صحرا یدفعه ای به منطقه مرطوب و جنگلی تبدیل شود) تغییرات محیط کاملا طبیعی و واقع گرایانه هستند.
  • در طول این 12 ساعت دنیای بازی هیچوقت احساس پوچی یا خالی بودن نداشته است.
  • بازی بسیار جذاب است و شما را "به دورن خود" میکشد. W3 توانسته بدون از دست دادن پیچیدگی نسخه های قبلی در عین حال بسیار روانتر از آنها باشد.
می‌توان گفت سازنده ها برای خلق این عنوان از تمام توانایی خود استفاده برده است. تا بدین جای کار پیش نمایش های بازی فوق العاده بوده و جایزه های بسیاری را از سایت ها و مجلات به خود اختصاص داده است.

لینک های مرتبط:

Last edited by a moderator:
بی خیال کیوان :دی
جلوی The Order و Batman: AK و Uncharted و Quantum Break و MGS: Phantom Pain و چند تا بازی دیگه که احتمالا E3 معرفی می‌شن واقعا بعیده Witcher بشه بهترین بازی 2015.

اون بازیهایی که گفتی هیچکدوم در سطح اینکه بازی سال بشن و بتونن Witcher رو شکست بدن نیستن.....من خودم به شدت در انتظار Phantom Pain و Uncharted 4 هستم، ولی مطمئنم اگر توی یک سال با Witcher بیان، له میشن در مقابلش....The Order که بدون شک اصلا در اون حد و اندازه نمی تونه باشه(بازی خیلی خیلی خوبی میشه ولی نه در اون حد) Batman هم که:d بیخیال....Quantom Break هم مثل Order بیشتر هایپ طرفداران کنسولش هستش که میگه بازی سال میشه، اگر رقابتی باشه بین 3 تا بازی دیگه است که بازم من مطمئنم Witcher قوی تر از اون ها خواهد بود.

- - -ویرایش - - -

نسخه کالکتور بازی با قیمت 149.99 دلار پیش فروش میشه
Amazon.com: Witcher 3, The: Wild Hunt Collector***39;s Edition - PlayStation 4: Video Games

چه قیمت خوبی.....ولی خب حتما باید از همونجا خریداری بشه وگرنه بیاد اینجا با قیمت یک ملیون تومان تحویلمون میدن:d من برم دست به دامن یه سری از خانواده و دوستان بشم ببینم کی حاظره واسم بگیره بفرسته:d

بی خیال کیوان :دی
جلوی The Order و Batman: AK و Uncharted و Quantum Break و MGS: Phantom Pain و چند تا بازی دیگه که احتمالا E3 معرفی می‌شن واقعا بعیده Witcher بشه بهترین بازی 2015.
معمولا RPG ها شانس فوق العاده بیشتری برای Goty دارن تا بقیه سبک ها، مثلا اگه متای تمام این بازی ها 100 بشه مطمئن باش witcher بیشترین تعداد goty رو میاره :d
با توجه به این 3 تا تریلر که از بازی نمایش دادن، بازی اصلا همه چی تمومه گرافیک، داستان، موزیک که تضمین شدست :d و میمونه گیم پلی که یخورده نگرانم بازی open world هست و فکر می کنم اولین تجربه CDR هم باشه تو ساخت open world.

اون بازیهایی که گفتی هیچکدوم در سطح اینکه بازی سال بشن و بتونن Witcher رو شکست بدن نیستن.....
هستن آقا خوبن هم هستن:dحتی اگه The Order و QB رو به خاطر IP جدید بودن و کم بودن اطلاعات ازشون(:d) کنار بزاریم،TPP و AK(و احتمالا UC4 و Halo5)صد در صد جزو مدعیای اصلی گوتین!همین AC تو 2011 گوتی هارو درو کرد بعد شما اومدی میگی "بتمن هم که.." :d

هرکدوم از این فرنچایز ها سابقه گوتی بردن رو دارن.هیچکدومو نمیشه کنار گذاشت!

رو شکست بدن نیستن.....من خودم به شدت در انتظار Phantom Pain و Uncharted 4 هستم، ولی مطمئنم اگر توی یک سال با Witcher بیان، له میشن در مقابلش....The Order که بدون شک اصلا در اون حد و اندازه نمی تونه باشه(بازی خیلی خیلی خوبی میشه ولی نه در اون حد) Batman هم که بیخیال....Quantom Break هم مثل Order بیشتر هایپ طرفداران کنسولش هستش که میگه بازی سال میشه، اگر رقابتی باشه بین 3 تا بازی دیگه است که بازم من مطمئنم Witcher قوی تر از اون ها خواهد بود.
یعنی من تو عمرم تا حالا دلایل به این زیبایی ندیده بودم.
اصلا گاتی شدن یا نشدن چه ربطی به هایپ طرفداراش داره؟ اصلا تا حالا شرط میبندم یه بارم تریلر order یا qb رو ندیدی که اینجوری فتوا میدی.:d
بعدش چرا بتمن رو بیخیال؟! تو این موردم حتی اگه یک ساعتم Arkham city دیده باشی یا بازی کرده باشی نمیای بگی بتمن رو بیخیال.
آنچارتد 3 با وجود جو فانش تونست غولهایی مثل arkham city و skyrim و portal 2 رو پشت سر بگذاره و خیلی از جاها جایزه ی گاتی رو ببره حالا تو فکر کن بازی با همون گیم پلی ناب جوش سنگینتر بشه و بهترین بازیسازای دنیا هم بیان پشتش کار کنن.

آخرین ویرایش:
اصلا گاتی شدن یا نشدن چه ربطی به هایپ طرفداراش داره؟ اصلا تا حالا شرط میبندم یه بارم تریلر order یا qb رو ندیدی که اینجوری فتوا میدی.
بعدش چرا بتمن رو بیخیال؟! تو این موردم حتی اگه یک ساعتم Arkham city دیده باشی یا بازی کرده باشی نمیای بگی بتمن رو بیخیال.
آنچارتد 3 با وجود جو فانش تونست غولهایی مثل arkham city و skyrim و portal 2 رو پشت سر بگذاره و خیلی از جاها جایزه ی گاتی رو ببره حالا تو فکر کن بازی با همون گیم پلی ناب جوش سنگینتر بشه و بهترین بازیسازای دنیا هم بیان پشتش کار کنن.
The Elder Scrolls V: Skyrim - 226
Portal 2 - 58

Batman: Arkham City - 40

Uncharted 3: Drake's Deception - 20
من نمیدونم چطوری پشت سر گذاشته:d

حتی اگه نقش افرینی باز هم نیستید موقع عرضه ی بازی لحظه ای در خریدش تردید نکنید! بازی اونقدر ارزشمند و پر محتوا خواهد بود که ارزش 200-300 تومن رو داشته باشه!
دنیای بزرگ برا گشت و گذار! کلی ماموریتهای جانبی و اصلی که مطمئنان بالای 20-30 ساعت خواهد بود ! از لحاظ فنی و گرافیکی هم که یک نسل بعدی واقعی هست!
گیم پلی هم بار اکشنش بیشتره و کسایی که تو سبک آر پی جی زیاد تبحر ندارن هم مشکلی باهاش نخواهند داشت!

آقا محو گشتیم بدجوری! همینجا به همه قول میدم که The Witcher 3: Wild Hunt اولین بازی ارجینال من خواهد بود!

چند تا از آهنگ های بازی هم اومده که اولی تاثیر به سزایی تو این تصمیم سخت (:دی) داشت. واقعاً تو همه زمینه ها سنگ تموم گذاشتن. اگه یه روزی سازندگان بازی رو از نزدیک ببینم تعظیم میکنم جلوشون!

هر جور شده اینارو گوش بدین: You Have to Listen to These New Pieces of Music From The Witcher 3's Soundtrack | Only Single Player

چه قیمت خوبی.....ولی خب حتما باید از همونجا خریداری بشه وگرنه بیاد اینجا با قیمت یک ملیون تومان تحویلمون میدن:d من برم دست به دامن یه سری از خانواده و دوستان بشم ببینم کی حاظره واسم بگیره بفرسته:d
میارزه پولامو جمع کنم واسه کالکتورش؟
مطمئنی یه تومن میشه؟:D
----
این بازی گوتی میشه ببینین کی گفتم:D

همه اینایی رو که گفتی سوسک میکنه
خب در اینکه ویچر 3 بازی فوق خفنی هست شکی نیست و اینکه این تریلر هم فوق العاده بود بحثی نیست! در بین بازی های مولتی پلتفرم این بازی مورد انتظارترینه خودمم هست!
اما با چه منطق و مدرک و ادعایی مثلا فک میکنی از بتمن با اون سابقش یا آنچارتدی که هنوز معرفی نشده و حتی متال گیر بهتر ظاهر میشه؟!!؟؟!!
استدلال منطقی می خوایم!

هستن آقا خوبن هم هستن:dحتی اگه The Order و QB رو به خاطر IP جدید بودن و کم بودن اطلاعات ازشون(:d) کنار بزاریم،TPP و AK(و احتمالا UC4 و Halo5)صد در صد جزو مدعیای اصلی گوتین!همین AC تو 2011 گوتی هارو درو کرد بعد شما اومدی میگی "بتمن هم که.." :d

هرکدوم از این فرنچایز ها سابقه گوتی بردن رو دارن.هیچکدومو نمیشه کنار گذاشت!

بتمن بازی قشنگی بوده سری Arkham ش ولی هیچوقت اون بازی نبوده که بیشتر از همه جوایز بازی سال رو ببره، همیشه رتبه سوم، چهارم رو به دست آورده.... Halo 5 هم که از اونجایی که دیگه بانجی داره نمی سازدش امکان اینکه اونقدر خوب از آب در بیاد رو نداره( Halo 3 که بهترین توی سری بود نتونست بازی سال بشه:d)

اصلا گاتی شدن یا نشدن چه ربطی به هایپ طرفداراش داره؟ اصلا تا حالا شرط میبندم یه بارم تریلر order یا qb رو ندیدی که اینجوری فتوا میدی.:d

یعنی شما عزیزان نمی تونید نظر یکی دیگه رو بدون اینکه به بی اطلاعی محکومش کنید رد کنید؟ من Arkham City رو تموم هم کردم، بازی به شدت Fun هستش و تجربه متنوعی (البته بخش های معما ها به شدت زورکی و خسته کننده به نظر میومدن) ولی همون قسمت که شاهکار اون سری هم بود نتونست در برابر رقبای خودش اونقدر قد علم کنه و به رتبه سومی قناعت کرد.
Uncharted 4 شاید بزرگترین رقیب Witcher باشه برای این مقام، بخاطر اینکه خب Uncharted ه! اگر جزو بازیهای سال نباشه اصلا سال عجیبی هستش ولی خب من دیگه هرچیزی که میشد دید رو توی Uncharted 2 دیدم....ولی این Witcher یه چیز جدید و ناب خواهد بود(البته بازم میگم معلوم نیست ND چی قراره بسازه از فرنچایز Uncharted) شاید من اشتباه کنم.

در مورد Order باید بگم که بازی تا به اینجا فقط یه گرافیک خیلی فوق العاده نشون داده ازش، گیم پلی و همه چیز دیگر خیلی استاندارد به نظر میان و Quantom Break هم از تریلر ها و .... ای که دیدم مثل Order یه شوتر سوم شخص استاندارد با یه گرافیک خیلی خوشگل هستش....من دقیقا نمی دونم این بازی ها چه چیز نوآورانه و بی نظیری نشون دادن که لایق اینقدر هایپ باشن....(با اینکه هردوتا رو به احتمال 90% خریداری و بازی خواهم کرد)
شما یه نگاه به تریلر هایی که تا به حال از Witcher اومده بنداز، همه چیز بازی نسل جدید هستش، گیم پلی، وسعت، گرافیک....هیچ چیزی توی این بازی شباهت به بازیهای نسل قبل نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or