The Witcher 3 و کنسول های نسل بعد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
26051598265483539039.jpg

قطعا یکی از عناوینی که همگان آن را امسال تجربه خواهند کرد و منتظر آن هستند بازی The Witcher 3 خواهد بود، عنوانی که میشود گفت واقعا نسل بعدی است، چه از نظر تکنینکی و چه از نظر هنری،از همین رو آقای Marcin Iwinski موسس استودیوی CD Projekt RED در مورد روند ساخت بازی برای کنسول های نسل بعد و اینکه چگونه از نهایت قدرت آنها استفاده کنند میگوید:
اینبار میتوانیم کنترل بسیار بیشتری(در ساخت بازی) داشته باشیم،قدرت های زیادی در این دستگاه ها (کنسول های نسل بعد) نهفته است، من نمیتونم بگم که از نهایت پتانسیل آنها استفاده کرده ایم، ولی در مراحل ساخت و طراحی میشود گفت که نسبتا نزدیک بوده ایم و موفق عمل کرده ایم.
ادامه میدهد:
ما از دو سال و نیم پیش بر روی کنسول ها تحقیق میکردیم و زمان زیادی را وقت طراحی بازی برای این دستگاه ها کرده ایم و به نظر خودم که خیلی در این کار موفق بودیم و تونستیم خیلی به اونها نزدیک بشیم، و واقعا هم کار بر روی این پلتفورم ها تجربه عالی برای ما بود، البته نتیجه به دست اومده از این تلاش ها رو میتونم بگم که بیشتر مدیون کنسول های نسل قبل یعنی X360 و PS3 هستیم.
ایشان همچنین خاطرنشان کردند که به زودی سیستم مورد نیاز بازی را برای PC منتشر خواهند کرد.
The Witcher 3: Wild Hunt اواخر امسال برای کنسول های نسل بعد و PC منتشر خواهد شد.
source

ممنون از خبر حسین جان !
خیلی خوشحال شدم که میتونم این بازی زیبا و دوست داشتنی رو نزدیک به گرافیک نهایی اون بازی کنم !!
خیلی خوشحال شدم !!!

{نمیدونم چرا برای این بازی هیجان دارم}

با توجه به پیشرفت های سخت افزاری بدجوری سیستمهای PC رو به چالش میکشونه. من حداقل سیستم زیر رو پیش بینی می کنم:
CPU: Quad Core 2.4 GHz
RAM: 4 GB
GPU: GeForce GTX 560/Radeon HD 6950
پیشنهادیش هم هر چی بشتر بهتر :دی

اگه این سیستم حداقلیش باشه که من الانم میتونم اجراش کنم!:d
احتمالا باید بالاتر از این حرفا باشه!:d

اگه این سیستم حداقلیش باشه که من الانم میتونم اجراش کنم!:d
احتمالا باید بالاتر از این حرفا باشه!:d

داداش مجتبی شک نکن که میتونی با 570gtx بازی اجرا کنی

ولی خوب اگه بتونیم بازی رو GM110 MAX WELL اجرا کنیم در واقع میتونم بگم دو نسل بعدی جلو جلو تجربه میکنیم :))

تکنولوژی Fur Tech انویدیا تو این بازی ادمو روانی میکنه ^:)^\m/ اصلا نمیشه از دستش داد . من که از همین الان هزینه کارت گرافیک جدیدو گذاشتم کنار :x
سیستم پیشنهادیت کارت گرافیکش مشکل داره
yahoo_4.gif
یعنی الان مثلا 470 یا 480 یا 5970 و چند کارت دیگه نمیتونن این بازی رو اجرا کنن
yahoo_7.gif
احمد شک نکن عین باقلوا اجرا میکنن اندکی تا قسمتی ابری بهتر از PS4
yahoo_4.gif

با توجه به پیشرفت های سخت افزاری بدجوری سیستمهای PC رو به چالش میکشونه. من حداقل سیستم زیر رو پیش بینی می کنم:
CPU: Quad Core 2.4 GHz
RAM: 4 GB
GPU: GeForce GTX 560/Radeon HD 6950
پیشنهادیش هم هر چی بشتر بهتر :دی

سیستم پیشنهادیت کارت گرافیکش مشکل داره :d یعنی الان مثلا 470 یا 480 یا 5970 و چند کارت دیگه نمیتونن این بازی رو اجرا کنن :-/

میتونن ولی 10فریم بیشتر نمیدن:|
کنایه: تو تنظیمات ULTRA که گرافیکش دو نسل از گرافیک نسخه کنسولی جلو تره اره

اما یه 570 خیلی راحت میتونه تو تنظیمات medium در حد یه PS4 ظاهر بشه .

تنظیمات کنسول در حد medium هست حتی very high یا high هم نیست
چی میگی تو بابا دارم از سیستم پیشنهادی ایراد میگیرم
yahoo_4.gif
عمو احمد کارت درسته
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
ممنون از خبر حسین جان !
خیلی خوشحال شدم که میتونم این بازی زیبا و دوست داشتنی رو نزدیک به گرافیک نهایی اون بازی کنم !!
خیلی خوشحال شدم !!!

{نمیدونم چرا برای این بازی هیجان دارم}
آره بردیا خودم هم خیلی تو کف ـش هستم..
فقط امضات..:crying1:
---ویرایش---
دوستان PC بازی که میخوان رو PC با تنظیمات Ultiamate برن...کافیه فقط Fur Teach رو قطع کنن تا نتیجه مطلوب برای اجرای بازی بگیرن..

آخرین ویرایش:
سیستم پیشنهادیت کارت گرافیکش مشکل داره :d یعنی الان مثلا 470 یا 480 یا 5970 و چند کارت دیگه نمیتونن این بازی رو اجرا کنن :-/
از شدنی میشه ولی فریم ناپایدار هست.
من فقط حدس زدم ولی به احتمال زیاد همینه حالا یه کوچولو کم و زیاد :|

از شدنی میشه ولی فریم ناپایدار هست.
من فقط حدس زدم ولی به احتمال زیاد همینه حالا یه کوچولو کم و زیاد :|

آخه سازنده ها سعی میکنن از سری قدیمی تر کارت ها نام ببرن تا طیف سیستم های پشتیبان رو بیشتر کنن واسه همین نام بردن از سری های 400 انویدیا و 5000 ای ام دی بهتره ، تازه اگه نسل های قبل نتونن اجرا کنن چون حداقل ها اغلب برای رزولوشن 768*1024 هست "البته اگه only dx11 نباشه"

بعد این فریم ناپایدار یعنی چی ؟! کارت 480 حتی از 560ti هم قویتره بعد این ناپایدار اجرا میکنه 560 پایدار ؟! یه چی میگیا :|

آخه سازنده ها سعی میکنن از سری قدیمی تر کارت ها نام ببرن تا طیف سیستم های پشتیبان رو بیشتر کنن واسه همین نام بردن از سری های 400 انویدیا و 5000 ای ام دی بهتره ، تازه اگه نسل های قبل نتونن اجرا کنن چون حداقل ها اغلب برای رزولوشن 768*1024 هست "البته اگه only dx11 نباشه"

بعد این فریم ناپایدار یعنی چی ؟! کارت 480 حتی از 560ti هم قویتره بعد این ناپایدار اجرا میکنه 560 پایدار ؟! یه چی میگیا :|
میدونم 480 قویتره فک کنم دو هسته ای هست.
من بحثم کلی بود. مثلا بدون شک GTX 550 تو اجرای بازی 60 فریم کامل رو نمیده.
البته امیدوارم مثل ویچر 2 حداقل سیستم بازی نجومی نباشه، چون من سیستمم له هست :دی

میدونم 480 قویتره فک کنم دو هسته ای هست.
من بحثم کلی بود. مثلا بدون شک GTX 550 تو اجرای بازی 60 فریم کامل رو نمیده.
البته امیدوارم مثل ویچر 2 حداقل سیستم بازی نجومی نباشه، چون من سیستمم له هست :دی

نه تک هسته ایه
حداقل سیستم هم برای حداقل رزولوشن و حداقل فریم قابل قبول یعنی 30 فریم میگن

من بیشتر از نجومی بودن سیستم پیشنهادی نگران اپتیمایز بودن بازی هستم ، نسخه قبل 10 تا پچ دادن دیگه خسته شدم ولش کردم :|

تو تنظیمات ULTRA که گرافیکش دو نسل از گرافیک نسخه کنسولی جلو تره اره

اما یه 570 خیلی راحت میتونه تو تنظیمات medium در حد یه PS4 ظاهر بشه .

تنظیمات کنسول در حد medium هست حتی very high یا high هم نیست
در اینکه نسخه ی پی سی قدرتمند در بالاترین تنظیمات بهتر از کنسولهای نسل بعدی هست شکی نیست ولی خب شما هم نمیتونی از همین الان فکت صادر کنی که قطعا گرافیک کنسولی روی مدیوم خواهد بود!:d
ایراد کار شما این هست که دارید با سخت افزار کنسول مثل یک سخت افزار پی سی برخورد میکنید و اصلا معیارها رو در نظر نمی گیرید!
من نمیگم قطعا ولی احتمال می دم کنسولها بتونن این بازی رو در حالتی ما بین heigh و very heigh نسخه ی پی سی اجرا کنه!
ولی بازم میگم اگه یک سیستم قوی داشته باشید بهترین تجربه رو از این بازی و 99 درصد مولتی پلتفرم ها رو پی سی خواهید برد!

تو تنظیمات ULTRA که گرافیکش دو نسل از گرافیک نسخه کنسولی جلو تره اره:blink1:

اما یه 570 خیلی راحت میتونه تو تنظیمات medium در حد یه PS4 ظاهر بشه(
:eek:) .
00012419396728586060.gif

?!WTFنسل جدید ترولینگ با حضور اساتید PC GAMING
نکنه فکر میکنی تو ps4 بمب اتم جاسازی کردن؟
yahoo_4.gif
کلا 18 تا cu داره که خوش بینانه بهش نگاه کنیم میشه همون 7850 خودمون
منظورم از اینکه رو PC HIGH END دو نسل جلو تره کنایه از برتری این پلتفروم بود خیلی ناراحت نشو
yahoo_4.gif

من گرافیک نسل بعدی این بازی رو PC حساب میکنم

حتی هستند کسانی که بازی بخوان روی 2WAY SLI 780TI یا 4WAY SLI 780TI اجرا کنن .
اختلاف بیشتر از این چیزی هست که بخوای تصور کنی .

بله بله...
با تشکر.

آخرین ویرایش:
در اینکه نسخه ی پی سی قدرتمند در بالاترین تنظیمات بهتر از کنسولهای نسل بعدی هست شکی نیست ولی خب شما هم نمیتونی از همین الان فکت صادر کنی که قطعا گرافیک کنسولی روی مدیوم خواهد بود!:d
ایراد کار شما این هست که دارید با سخت افزار کنسول مثل یک سخت افزار پی سی برخورد میکنید و اصلا معیارها رو در نظر نمی گیرید!
من نمیگم قطعا ولی احتمال می دم کنسولها بتونن این بازی رو در حالتی ما بین heigh و very heigh نسخه ی پی سی اجرا کنه!
ولی بازم میگم اگه یک سیستم قوی داشته باشید بهترین تجربه رو از این بازی و 99 درصد مولتی پلتفرم ها رو پی سی خواهید برد!
من عقیده دارم PS4 با 60 فریم که تو این بازی ارائه میده در حد همون تنظیمات medium یا نهایتا high (بعید میدونم ) اونم بدونه تکنولوژی Fur Tech در خدمت شما عزیزان خواهد بود :d
?!WTFنسل جدید ترولینگ با حضور اساتید PC GAMING
نکنه فکر میکنی تو ps4 بمب اتم جاسازی کردن؟ :d کلا 18 تا cu داره که خوش بینانه بهش نگاه کنیم میشه همون 7850 خودمون
منظورم از اینکه رو PC HIGH END دو نسل جلو تره کنایه از برتری این پلتفروم بود خیلی ناراحت نشو :d
من گرافیک نسل بعدی این بازی رو PC حساب میکنم

هستند حتی کسانی که بازی بخوان روی 2WAY SLI 780TI یا 4WAY SLI 780TI اجرا کنن .4K

پس اختلاف بیشتر از این چیزی هست که بخوای تصور کنی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or