The Witcher 3 و کنسول های نسل بعد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
26051598265483539039.jpg

قطعا یکی از عناوینی که همگان آن را امسال تجربه خواهند کرد و منتظر آن هستند بازی The Witcher 3 خواهد بود، عنوانی که میشود گفت واقعا نسل بعدی است، چه از نظر تکنینکی و چه از نظر هنری،از همین رو آقای Marcin Iwinski موسس استودیوی CD Projekt RED در مورد روند ساخت بازی برای کنسول های نسل بعد و اینکه چگونه از نهایت قدرت آنها استفاده کنند میگوید:
اینبار میتوانیم کنترل بسیار بیشتری(در ساخت بازی) داشته باشیم،قدرت های زیادی در این دستگاه ها (کنسول های نسل بعد) نهفته است، من نمیتونم بگم که از نهایت پتانسیل آنها استفاده کرده ایم، ولی در مراحل ساخت و طراحی میشود گفت که نسبتا نزدیک بوده ایم و موفق عمل کرده ایم.
ادامه میدهد:
ما از دو سال و نیم پیش بر روی کنسول ها تحقیق میکردیم و زمان زیادی را وقت طراحی بازی برای این دستگاه ها کرده ایم و به نظر خودم که خیلی در این کار موفق بودیم و تونستیم خیلی به اونها نزدیک بشیم، و واقعا هم کار بر روی این پلتفورم ها تجربه عالی برای ما بود، البته نتیجه به دست اومده از این تلاش ها رو میتونم بگم که بیشتر مدیون کنسول های نسل قبل یعنی X360 و PS3 هستیم.
ایشان همچنین خاطرنشان کردند که به زودی سیستم مورد نیاز بازی را برای PC منتشر خواهند کرد.
The Witcher 3: Wild Hunt اواخر امسال برای کنسول های نسل بعد و PC منتشر خواهد شد.
source

کاشکی حداقل یه توضیحی میدادن که چجوری میخوان نسخه سوم رو برای طرفدار ها و صاحب های کنسول PS4 عرضه کنند !

چون قشنگ مثل عرضه MGSV رو نینتندو هست ! نه کسی داستان رو میدونه و نه کسی کلا اشنایی با بازی داره !

خدا کنه یه پکی ، یچیزی در راه باشه برای کنسول های سونی !

واقعا کار این استوذیو از لحاظ گرافیکی خیلی خیلی فوق العاده بوده! تا حالا تصاویر مختلفی از این بازی دیدید که اون گرافیک های فک بر انداز و پر حجم و پر جزئیات و خیره کننده رو که عین پتک بر سر ببینده محکم می کوبونه! حالا تصور کنید که قراره این گرافیک رو نه فقط در تعدادی مسیر محدود و خطی ببینیم بلکه قراره تو یک دنیای برزگ ( که به ادعای سازنده ها از دنیای بزرگ اسکایریم هم بزرگتره!) و اون هم تو موقعیتها و شرایط جوی مختلف ببینیم!:|:((
لذت گشت و گذار تو اون دنیای بینظیر و خوش رنگ و لعاب و چرخیدن تو سیاهچاله ها و کوهستان ها و جنگل ها در حالی که عظمت گرافیکی بازی داره با روح و روانتون بازی میکته دیواننه کنندس!
فقط جون مادرتون بازی کوتاه نباشه و پر باشه از ماموریت ها و کارهایی که انجام دادنشون حداقل زمانی بالای 100 ساعت طلب کنه! تکمیل کننده ی زیبایی های این بازی می تونه یک سیستم لووت بی نظیر باشه! خیالم از لحاظ داستانی و شخصیت پردازی هم کاملا راحته!

CD گفته کسایی که میخوان روی PC بازی کنن از الان به فکر ارتقاء سیستمشون باشن:d

We’ll be releasing that information soon, but you can already start saving up for an upgrade.”

We’ll be releasing that information soon, but you can already start saving up for an upgrade.”

تو همین فکر هم هستیم!
پول جمع می کنیم فقط واسه دو تا بازی، Dragon Age I و Witcher 3!!!:d

امید وارم فقط فشار الکی نباشه .;)

من با 670 بازی The Witcher 2 بازی کردم به نظر تا حدودی بازی فشار الکی داشت روی کارتم میاورد هرچند بازی نسل بعده The Witcher 3 اما امید وارم فقط فشار الکی نباشه مثل بعضی بازی ها .;)

تریلر هایی که از این بازی دیدم فک برانداز بوده! واقعا اگر بازی نهایی با چنین کیفیت گیم پلی ای که تو تریلر ها نشون داده شد عرضه بشه ، قطعا نسل جدید گرافیک کامپیوتری رو میتونیم تجربه کنیم .
چیزی که من تو تریلر از گیم پلی بازی دیدمواقعا بی نظیر بود! حلاا بقیه رو نمیدونم!

بنظرتون سیستم رو ارتقا بدیم بهتره یا کنسول نسل بعد بخریم؟

اگر میخوای درست بازی کنی فقط PC ... نه PS4 نه X1 بدرد بازی های مالتی پلیتفرم نمیخورن...
PC رزولوشن خیلی بالاتر داره انتی الیاز خیلی بالاتری داره مثلا TXAA فوقولادست ...تکنیکایه خیلی بیشتری داره ... فریم خیلی بالاتر که 60 فریم کافیه در کل... کلا از لحاظ پرفرمنس قابل قیاس نیست... با اینا میشه بازی ها رو حالت سینماتیک و انیمشن کرد به خصوص انتی الیاز TXAA که رویه TV های بزرگ فوقولادست کاراییش...ووو

آخرین ویرایش:
با توجه به پیشرفت های سخت افزاری بدجوری سیستمهای PC رو به چالش میکشونه. من حداقل سیستم زیر رو پیش بینی می کنم:
CPU: Quad Core 2.4 GHz
RAM: 4 GB
GPU: GeForce GTX 560/Radeon HD 6950
پیشنهادیش هم هر چی بشتر بهتر :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or