The Witcher 3 :بیش از 300 تغییر در پایان بازی

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130205_the_witcher_3_wild_hunt_insert.jpg

همان طور که میدانید در پایان بازی The Witcher 3: The Wild Hunt جهان با 36 وضعیت مختلف(بسته به انتخاب های شما)روبرو مشود که این 36 وضعیت شما را به 3 Epilogue مختلف هدایت میکند.
بازی,گیمر را وادار به انتخاب در موقعیت های میکند که این انتخاب ها باعث هزاران تغییر مخصوص انتخاب هر فرد در پایان بازی می شود
اقای Adam Badowski (کارگردان)می گوید وقتی ما به 300 عدد رسیدیم دیگر شمارش را ادامه ندادیم!
او ادامه میدهد:بازی بسیار پیچیده است.ما نمیخواستیم یک چیز مخصوص برای پایان بازی درست کنیم بلکه این طبیعت چرخه بازی است.بازی دارای هزاران شاخه ها و داستان فرعی است و ما تنها میخوایم که همه این ها رو در Epilogue نشان دهیم.بعضی از این عناصر از شروع بازی , شروع میشود و در امتداد داستان ادامه پیدا میکند و همه آن ها مرتبط با Epilogue.

این با توجه به این است که ما میدونیم بازی تقریبا دارای 50 ساعت Gameplay و احتمالا قابلیت پشتیبانی از Save نسخه قبل است و CD project در حال اماده سازی چیزی برای Multiplayer بازی است.

منبع

ولی خوب دارن خدایش کار میکنن خیلی سریع پیش میرن Multiplayer قافل گیر کننده بود امیدوارم مثل سینگل بخش بزرگی تدارک ببینم

به نظر میاد دیگه خبری از +18 نباشه راحت ادم بازیش میره.......

ولی خوب دارن خدایش کار میکنن خیلی سریع پیش میرن Multiplayer قافل گیر کننده بود امیدوارم مثل سینگل بخش بزرگی تدارک ببینم

به نظر میاد دیگه خبری از +18 نباشه راحت ادم بازیش میره.......

در مورد اسپویلت باید بگم که گفتن میخوان رابطه های عمیق تر و بهتری رو نشون بدن :d

من ویچر 2 رو دوبار تموم کردم، و هربار به کل یه بازی دیگه رو انجام دادم :d
کاراکتر های متفاوت، ماموریت های متفاوت، لوکیشن های متفاوت
بازیش به قدر کافی وسیع بود
این دیگه زیادیه ...

در مورد اسپویلت باید بگم که گفتن میخوان رابطه های عمیق تر و بهتری رو نشون بدن :d

بعید میدونم گرالت با این ریش و پشم روابط بسیار عمیق از فاصله بسیار نزدیک برقرار کنه:d
روابط بیشتر به سمت Romance کلاسیک رفته تا از این مدل جدیدا:d

کدوم JRPG ای 300 تا پایان داره؟!

گفت استودیو های ژاپنی نه بازیای JRPG

برو یه بازی Galge بگیر بازی کن یا برو تو نت ببین بعضی از بازیای این سبکی چندتا پایان داره اونموقع Jaw Drop میشی

البته فرق این دو بازی اینه که ویچر یه بازی سوپر خفنه و بازیای سبک گلگه برا یه مشت ارو جیجی میمونه :d

همون ویچر 2 از شروع اکت 1 انتخابا تاثیر داشتن و شاخه ای میشدن تا به یکی از 16 پایان برسید. اینجا هم منظورش این بوده که 300 تا تغییر و انتخاب هست تو بازی که با انجام دادنشون به یکی از 36 پایانی که گفته میرسید

هایپ هایپ و باز هم هایپ
ویچر نازش فقط به داستان و انتخاب هستش و در برابر عناوینی مثل اسکایریم آزادی نقش آفرینی واقعی رو نداره،تنوع بین کلاس نداره کاراکتر هم که الزاما از پیش ساخته هستش
نمی گم اسکایریم یا ویچر بهتره چون بحثی مثل COD و BF به وجود میاد!اما من انتظارات بیشتری از آزادی توی شماره 3 این بازی دارم.میگن محیط 20 درصد از اسکایریم بازتره اینم بگید چقدر واقعا بازه؟مثل اسکایریم میشه همون اول بازی کل دنیا رو بریزی بیرون؟یا باید مثل KOA یک سری مرحله رو به صورت اجبار بری تا محیط بعدی باز شه؟ و ....
در کل به جز داستان باید به فکر عناصر دیگه هم باشند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or