The Witcher 3دارای 36 پایان مختلف است .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
M

!_Meshki_!

18490683971120982300.jpg

Marcin Iwinski, یکی از بنیان گذاران استدیوی CD Projekt ,اعلام کرده است که The Witcher 3 دارای 36 پایان مختلف خواهد بود .
در مصاحبه ای با IGN , ایشان اعلام کرد انتخاب هایی که گیمر در Wild Hunt دارد آن را از سایر بازی های هم سبک جدا می کند . Iwinskiهمچنین اعلام کرد اتمام بازی 50 ساعت زمان خواهد برد و همچنین برای تمام کردن بازی با انجام ماموریت های جانبی آن به 100 الی 120 ساعت زمان نیاز دارید . علاوه بر آن , بازی خیره کننده خواهد بود زیرا از پتانسیل های بالقوه کنسول های PS4 , Xbox One بهره خواهد برد .وی افزود : " ما به شما نمی گوییم چه چیزی مهم است و چه چیزی مهم نیست , اعمال شما در بازی این را خواهند گفت . "

منبع

Last edited by a moderator:
البته به نظر من فقط Witcher میتونه این همه پایان داشته باشه چون داستانش خیلی پیچیده و سنگینه. بنابراین این تعداد پایان براش منطقیه به نظرم.

آه اینقدر بدم میاد یه بازی چند تا پایان داشته باشه خیلی ضد حاله ادم فقط یکی رو میبینه باید یه پایان باشه ادم بدون نسخه بعد از چی شروع میشه :| حالا نه دو تا نه سه تا 36 تا؟ از چشم افتاد:|
کلا من با ازادی عمل و این چیزا تو بازی حال نمیکنم غیر چند تا بازی خاص

شما نسخه دو رو یه بار برو سیوشو وردار بیار تو این نسخه بکار ببر با از همون جا و همون کارایی که کردی شروع میشه

Witcher 3 شاهکاره زندگیه .. اینایی که دوست دارن فقط دگمه بزنن برن جلو زامبی بکشن از اینجور بازیها خوششون نمیاد

مهم نیست کی چی دوست داره براش سفارش بدن مهم اینه 36 پایان مختلف خیلی بهتر از بازی بی سرو تهه ... 36 حالت مختلف که میتونی تمومش کنی قدرت تصمیم گیری بالایی داشته باشی

تلاش کوشش طراحان بازی واقعا قابل تقدیره . Witcher 2 برای من بازی نبود زندگی بود

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or