The Witcher 3دارای 36 پایان مختلف است .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
M

!_Meshki_!

18490683971120982300.jpg

Marcin Iwinski, یکی از بنیان گذاران استدیوی CD Projekt ,اعلام کرده است که The Witcher 3 دارای 36 پایان مختلف خواهد بود .
در مصاحبه ای با IGN , ایشان اعلام کرد انتخاب هایی که گیمر در Wild Hunt دارد آن را از سایر بازی های هم سبک جدا می کند . Iwinskiهمچنین اعلام کرد اتمام بازی 50 ساعت زمان خواهد برد و همچنین برای تمام کردن بازی با انجام ماموریت های جانبی آن به 100 الی 120 ساعت زمان نیاز دارید . علاوه بر آن , بازی خیره کننده خواهد بود زیرا از پتانسیل های بالقوه کنسول های PS4 , Xbox One بهره خواهد برد .وی افزود : " ما به شما نمی گوییم چه چیزی مهم است و چه چیزی مهم نیست , اعمال شما در بازی این را خواهند گفت . "

منبع

Last edited by a moderator:
36 تا؟:|
تا جایی که میدونم نسخه ی قبلی 16 تا داشت که من یکیشو دیدم:دی
این نسخه یه شاهکار به تمام معناست
درست مثه نسخه قبل:دی

این خبر رو خیلی وقت پیش اعلام کرده بودند.در کل نسخه قبلی هم 16 تا پایان داشت

بازی خیره کننده خواهد بود زیرا از پتانسیل های بالقوه کنسول های PS4 , Xbox One بهره خواهد برد .وی افزود : " ما به شما نمی گوییم چه چیزی مهم است و چه چیزی مهم نیست , اعمال شما در بازی این را خواهند گفت .
اصلا نیازی نیست شما چیزی بگید هر تریلری که تا الان نشون دادن جزئیات از صفحه میپاچه بیرون جوری که آدم گیج میشه کجا رو نگاه کنه فعلا که با اختلاف بهترین بازی نسل بعده از نظر تکنیکی
100 تا 120 ساعت برای تموم کردنش عالیه البته ما که بیشتر از اینا میخوایم تو محیط بازی چرخ بزنیم :bighug:

بخاطر همین پدرسوخته ـس دیگه :دی بخاطر همینه که دارم له له میزنم :دی ! گرالت عشقه منه :دی !
بریم ببینیم دنیای وایلد هانت چجوریه :دی !
36 تا !؟ خوب این که 1 سال زمان میبره :دی! به به خدایا شکرت که همچین استدیوی با همچین آدمای خلاقی رو بوجود آوردی :دی

قبلی 16 تا پایان داشت؟
مگه اخرش همون کچله نبود که یا باید میکشتیش یا میذاشتی بره؟:d

فقط خدا کنه حالا که داره برای کنسول ها هم میاد (هر چن خیلی ربطی نداره) DLC ها و پچ هاش مثل W2 مجانی باشه :d
یکی از بهترین چیزایی W2 همین ساپورت عالی CDP بود! از armor و difficulty mode بگیر تا چندین ساعت quest با آپدیت ها برای بازی اومد اونم کاملا free! گرچه کاملا حق دارن برای این موارد پول بگیرن ولی همین کارشون حسابی اعتبارشون رو برد بالا!
کلا هر چی از CDP برسه نیکوست :d

البته این خبر اصلا جدید نیست و حدود 3-4 ماه پیش اعلام شده بود!!
مقایسه سه نسخه بازی!

آه اینقدر بدم میاد یه بازی چند تا پایان داشته باشه خیلی ضد حاله ادم فقط یکی رو میبینه باید یه پایان باشه ادم بدون نسخه بعد از چی شروع میشه :| حالا نه دو تا نه سه تا 36 تا؟ از چشم افتاد:|
کلا من با ازادی عمل و این چیزا تو بازی حال نمیکنم غیر چند تا بازی خاص

یه جا دیگه هم گفتن وسعت ویچر 3 از ویچر های قبلی 30 مرتبه بیشتره.
یکی از دلایلی که زند‌ه‌ام همین ویچر هست. :دی

ایول پس 36 بار میشه تمومش کرد بدون اینکه برات تکراری بشه ....:d

بازی خیر سرش RPG هست!!!:|
تا حالا تو این سبک چیزی بازی کردین؟؟:-/
بازی خیر سرش RPG هست!!!:|
تا حالا تو این سبک چیزی بازی کردین؟؟:-/
اره دیگه بابا اینقدر پرت نیستم Dragon age orgin, 2 , awaking +مس افکت همه نسخه ها(البته میدونم ARPG) +نسخه قبل همین بازی+کلی بازی دیگه اسمشون تو ذهنم نیست با همچیشونم حال میکنم و حیفم میاد بازیشون نکنم اتفاقا غیر همین ازادی عمل و چند پایانه بودن میزنه تو ذوقم:| دوست دارم بازی یه سر داشته باشه یه ته و با گیم پلیش طی روند داستانی حال کنم نه چیز های جانبی نمیدونم گرفتی چی میگم یا نه:دی

البته این عیب از بازی نیست سلیقه من و خیلی ها با این 36 پایان کیف هم میکنن:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or