The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
جای ما رو حسابی خالی کنین بر و بچ :(
حتما
حسین جان این عکسا چی بود گذاشتی دیووونم کردی بابا . اوووها چه کیفیتی. بازی فردا عصر به دستم میرسه چطوری تا اون موقع صبر کنم ؟:((
تازه اول راه هست دوباره می گذارم
راستی یک چیز جالب دوستانی که سیو ویچر1 رادارند به دردشون می خوره برای بازی :d

دور نمای چادر های بازی را با دقت تماشا کنید واقعا زیبا هست

به ریزکاری های صورت خوب دقت کنید !!!

بچه ها واقعا در مورد گيم حرف ميزنيد؟؟؟؟
ادم فكر ميكنه سفر پاتايي وصيت نامه ي گردن كلفتي چيزي در راهه كه كسي نميتونه براش صبر كنه
به خدا گيمه، گيم :d
فردا که بازی دیدی دیگه این حرفها نمیزنی
فقط می تونم بهت بگم که تا الا ن همچین چیزی را تجربه نکردی b-)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Morteza
جای ما رو حسابی خالی کنین بر و بچ :(

حسین جان این عکسا چی بود گذاشتی دیووونم کردی بابا . اوووها چه کیفیتی. بازی فردا عصر به دستم میرسه چطوری تا اون موقع صبر کنم ؟:((

بچه ها واقعا در مورد گيم حرف ميزنيد؟؟؟؟
ادم فكر ميكنه سفر پاتايي وصيت نامه ي گردن كلفتي چيزي در راهه كه كسي نميتونه براش صبر كنه
به خدا گيمه، گيم :d

این عکسها و توصیف ها من رو حسابی مدهوش خودش کرد.:x
بابا عکس نزارین تا دلمون آب نشه.:((
هدف فقط اطلاع رسانی هست برادر من :d
حسین wall جدیدای witcher 2 رو که دیدی؟:d:d طی رد کردن مراحل به همچین چیزایی زیاد برخورد میکنیم یا جنبه تبلیغاتی و تجاری داره؟ :d:d
متوجه منظورت نشدم بیشتر توضیح بده !!!!!!!!!
یعنی حسین فقط می خواد می خواد دهن ادم رو اب بندازه:d

یه سوال حسین حداقل فریمت به چقدر می رسه؟ مینگین تو چه حدودیه؟
ببین نوژن یک سری از تنظیمات باید دستگاری کنی وگرنه اگه بخوای همه را روشن کنی اذیت میشی

ای بترکید که دوباره(چندباره) دارم شماره اولش رو میرم:d
راستی یه سوال
عکس صفحه قبلی که فیزیک رو نشون میداد بدون فیزیک چطوریه؟ میشه یه عکس از اون حالت بذارید؟:)

ای بترکید که دوباره(چندباره) دارم شماره اولش رو میرم:d
راستی یه سوال
عکس صفحه قبلی که فیزیک رو نشون میداد بدون فیزیک چطوریه؟ میشه یه عکس از اون حالت بذارید؟:)
بین ابشن فیزیک نداره برا تنظیم حالت های فیزیک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or