The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

من الان اون قسمتی هستم که باید با Kayran مبارزه کنم. والا همون شروع مبارزه یه ضربه بهم زد و جونم صفر شد! اصلا با کوچکترین ضربه ای یه دفعه جونم صفر میشه. مگر اینکه از قبل بزنه دو سوم جونم از بین بره ولی با حرکت بعدی سریع میمیرم. جای خالی هم میدونم ولی اصلا به 30ثانیه نمیرسه منو سریع میکشه!
چجوری میتونم خودم رو مقاوم کنم؟

طریق شکست دادنش چجوریه؟ باید به دمش ضربه زد ؟

راستی اون Mongoose هم پیدا کردم و خوردمش فایده ای نداشت! کماکان با کوچکترین ضربه ای میمیرم! :|

آخرین ویرایش:
الان به همون قسمت roche یا یورویف رسیدم. انتخاب هر کدوم از اینا چه تاثیری تو بازی داره؟ کدومش رو برم بهتره و جذاب تر هست؟ تو سرنوشت Triss هم تاثیر داره انتخاب یکی از این دوتا ؟

الان به همون قسمت roche یا یورویف رسیدم. انتخاب هر کدوم از اینا چه تاثیری تو بازی داره؟ کدومش رو برم بهتره و جذاب تر هست؟ تو سرنوشت Triss هم تاثیر داره انتخاب یکی از این دوتا ؟

انتخابشون تاثیر خیلی زیادی داره بطوریکه کلا تو یخ نبردی که تو چپتر 2 هست طرف یه جبهه متفاوت رو میگیرید!
من خودم Iorveth رو پیشنهاد میکنم!

سلام بچه ها
ببخشید میارم بالا گفتگو رو
بازی رو تموم کردم
الان میخوام روی dark باز تموم کنم حتما باید new برم؟
new+ نمیشه رفت که ایتم های بازی قبلی رو توی dark داشته باشم؟
مرسی

سلام بچه ها
ببخشید میارم بالا گفتگو رو
بازی رو تموم کردم
الان میخوام روی dark باز تموم کنم حتما باید new برم؟
new+ نمیشه رفت که ایتم های بازی قبلی رو توی dark داشته باشم؟
مرسی

بازی اصلاً new game + نداره باید از اول بری.

Autosave که نداره ، نه ؟ :-/
خیلی بده که
اصولا RPG باز باید هر 10 دقیقه یک بار بازی رو save کنه. مخصوصا که هر دیالوگ و انتخاب تو بازی تاثیر داره و ممکنه شما رو به سمتی ببره که نخواید پس همیشه باید سیو داشته باشید.

سلام دوستای گلم هر چند دیر ولی بازی تموم شد
دوستان من تو بازی هم اون دراگون آخر بازی و هم اون پادشاه متجاوز رو کشتم میخواستم بپرسم نکشتن این دو چه تاثیری تو روند بازی داشته . ممنون

سلام دوستای گلم هر چند دیر ولی بازی تموم شد
دوستان من تو بازی هم اون دراگون آخر بازی و هم اون پادشاه متجاوز رو کشتم میخواستم بپرسم نکشتن این دو چه تاثیری تو روند بازی داشته . ممنون

یادم نیست ولی اگه سیو قبلش داری بیار حتما برو خودت ببین ولی پایانش یکیه.
اخرش بهمون حمله میکنن

اونایی که میخوان رو dark برن هر چپتر یک فول ست ارمور مخصوص داره که تو diffculty های دیگه نیست. گرفتنش یکجورایی برا تموم کردن رو dark واجبه.
این ست ارموری که میگین رو باید تو هر چیتر خرید یا از جای خاصی باید به دستش آورد

این ست ارموری که میگین رو باید تو هر چیتر خرید یا از جای خاصی باید به دستش آورد
برا ۲ تا چپتر اول از blacksmith شهر باید نامش رو بخری، چپتر آخر recipe هاش تو محیط پخش و پلاست. اینم اسماشون که با قبلی ها قاطی نشه: blasphemer ، oathbreaker, kingslayer,
یک نکته ای هم هست که ارمور ها تو اون چپتر بدون استثنا بهتر هستند، اما weapon ها ممکنه بهتر هم گیر بیاد.

سلام, ببخشید تاپیک قدیمی رو بالا آوردم اما یه سوال اورژانسی داشتم! من چند سال پیش این بازی رو تموم کردم الان دوباره دارم میرم بعد یه هفته اول چپتر 2 هستم. مشکلی که دارم اینه که وقتی میرم برای بردها که ماموریت بگیرم, رو کاغدی که ماموریت رو توضیح میده دکمه A میزنم اما وقتی میگیره تو ژورنال بازی اصلا نمیاد انگار که هیچ کاری نکردی! رفتم لایو وصل شدم که آپدیتی چیزی بده که نداشت! خودم هم یادم نمیاد سرش چیکار کردم ولی یادمه این مشکل رو داشتم حالا نمیدونم حلش کردم یا نه.

خواهشا اگه بلدین دریغ نکنین چون بدون رفتن اون مراحل فرعی نمیخوام بازی رو تموم کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or