The Witcher 2: AOKEEدر x360 از لحاظ گرافیک چیزی از نسخه pc کم ندارد و بهبود هم داشته

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

Geral610.jpg

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition آیا در X360 بازیهای دیگر این کنسول را به چالش میکشد ؟
کسانی که The Witcher 2 را بروی کامپیوتر بازی کرده اند ، از نظر آنها این بازی یکی از بهترین بازیهای سال 2011 بوده و
خوشبختانه این بازی در ماه آوریل سال 2012 بروی X360 عرضه میشه ... نسخه ی X360 این بازی با نام طولانی
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition نامیده میشود که محتویات بیشتری نسبت به نسخه ی pc دارد .
سازنده ی این بازی یعنی CD Projekt Red در طی آخرین صحبتهای ویدیویی که هم اکنون در gameinformer نیز موجود
است به نکته نظر دارند که این بازی به صورت شگفت انگیزی بروی X360 ...بقیه رو خودتون بخونید :
(متن رو میگذارم تا نگید دخلی درش داشتم )

CD Projekt Red describes how they've brought an amazing looking PC title to a home console with the same
quality of graphics
, while making some improvements along the way

اگر این نظر رو ندارید میتونید ویدیوی سازنده های بازی رو در این مورد ببینید ...

با توجه به نقد منابع دیگر :

سایتهایی که ویدیو رو نقد کردند به این اشاره داشتند که CD Projekt Red در این ویدیو گفته نسخه ی X360 نقطه
ضعفی در مقابل نسخه ی pc ندارد و حتی در برخی جاها بهبود یافته و این تیم قول یک تجربه ی ناب بدون کم و کاستی
رو برای X360 داران داده ، به طوری که آن را بهترین بازی RPG بدانند ....

منبع

آخرین ویرایش:
کلونل جان
قربون شکلت برم
قیمت خفنترین باندل 360 به دلار چنده ؟
قیمت خدا ترین باندل پی اس 3 به دلار چنده ؟
گفتم باندل چون خواستم سعی کنم یک مقدار گرون بشه که بدونی بازم خیلی خیلی ارزونتره :d
تازه اینا که گفتی فقط قطعات کاربردی گیم هستن !
پی سی خیلی چیزای دیگه هم احتیاج داره برا اینکه روشن بشه حتی !

کدوم یکی ازین دوتا دایرکت 3D یازده روشون نصبه؟ کدوم یکی ازین دوتا Tessellation دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا آنتی آلیاسینگ دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا آنیستراپیک و میپ مپینگ دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا 3D Vision دارن؟ کدوم یکی ازیندوتا قابلیت کانکت شدن به هر پروتوکل مخصوص گیمی که هست دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا 128 تا پلیر توی یک مپ دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا موس و کیبورد مخصوص گیمینگ دارن؟

هرچی بیشتر پول بدی، بیشتر آش میخوری.

کدوم یکی ازین دوتا دایرکت 3D یازده روشون نصبه؟ کدوم یکی ازین دوتا Tessellation دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا آنتی آلیاسینگ دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا آنیستراپیک و میپ مپینگ دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا 3D Vision دارن؟ کدوم یکی ازیندوتا قابلیت کانکت شدن به هر پروتوکل مخصوص گیمی که هست دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا 128 تا پلیر توی یک مپ دارن؟ کدوم یکی ازین دوتا موس و کیبورد مخصوص گیمینگ دارن؟

هرچی بیشتر پول بدی، بیشتر آش میخوری.
هیچکدوم ندارن !
چون برا 7 سال پیش هستن !
خب کدوم بازی هست روی پی سی که بتونه این اسامی قلمبه رو با قدرت به رخ بکشه ؟؟
نهایت عظمت اسامی بالا کرایسیس 2 بود که تمام کارت های های اند زیرش زاییدن ! تازه چیزی نشون ندادن به اون صورت جز خیلی کم تسلیشن !
----------------------
اینا به هر پروتوکلی متصل نمیشن
اما هر کدوم یک پروتوکل قدرمتمند و متمرکز دارن که بطور کل پوشش میده و همه چیز رو فراهم میکنه !
---------------------
موسو کیبورد و نمیدونم این چیزا رو ندارن
جاش کینکت دارن، موو دارن، وی ی دارن ..
تجربه هی جدید و نو
---------------------
بله هر چقدر پول بدی اش میخوری
نکته هم دقیقا همینجاست !
4.000 دلاری که فرضا میخوای بدی یک های اند فوق حرفه ای جمع کنی ولی نهایت خروجی که ازش میگیری میشه کرایسیس 2 !!!
عاقلانه نیست، هست ؟
در کل عرض میکنم، هر کدوم در جایگاه خودشون خصوصیات خودشون رو دارن
ولی اول و آخر مکمل هم هستند !
شما با سیستم 4.000 دلاری میتونی red dead بازی کنی ؟ با سیستم 10.000 دلاری چی ؟

این پست واسه این میدم چون احساس کردم یه مقدار دوستان بد برداشت کردن البته این توضیحات لازمه که تصویر نسخه 360 از ویدیو gamersyde کپچر شده ولی نسخه pc مستقیم از داخل گیم پلی ولی فک کنم لااقل بشه از لحاظ افکت های تصویری یه مقایسه ساده بین دو نسخه انجام داد :
360 :
99283279880708743229.jpg
pc :
63730686809868398070.jpg

360 :
56267782325472001997.jpg
pc :
55580579403733501434.jpg
مثلا در تصاویر بالا افکت های جنگل دو تا نسخه مقایسه کنید ، البته بازم تاکید میکنم چون تصاویر نسخه 360 از ویدئو کپچر شدن کیفیت بافت و وضوح ـش مسلماً تحت شعاع قرار گرفته ولی کلیت منظورم اینکه زیاد در مورد یکسان بودن دو نسخه و حتی نظر شخصیم نزدیک شدن به نسخه pc دلتون رو خوش نکنید :d گرچه بدون شک نسخه کنسولی هم در سطح و اندازه خودش بسیار قابل قبول هست.

تا وقتی كه PS3 و 360 كپی خور تميز با قيمت ارزون تو بازار هست كسی پول اين سيستم رو نمی ده.
با پول سی پی يوش راحت می شه يه كنسول دست دوم تميز خريد.
هاردشم حساب كن ضمنا.
بخريم باهاش چی بازی كنيم بعد؟ بازی های مولتی ـی كه به لعنت خدا نمی ارزن يا بازی های به ظاهر خفنی كه هزارتا پچ و آپديت دارن؟
ضمنا اينهمه از ویی و 3ds صحبت نكنيد! ماشالله سايه بازی های كنسول رو می زنيد و هی دم از هاردكوريت می زنيد اونوقت از ویی و 3ds با بازی های نوبشون (به قول خودتون البته) حمايت می كنيد؟
قيمت 360 هم هيچ وقت يه ميليون نشده. هر جا يه ميليون می داده برای يه روز بوده كه اون موقع هم كسی نمی خريد. (موقعی كه بالای 500 تومن بود)

قصد بی احترامی ندارم ولی شما با پدیده ای به اسم PC اشنایی دارین:d
به هر حال شما با کنسولت بازی کن ما هم با PC مون
مگه حرف تو کله من میره:d
همین دیگه...
امیدوارم لذتی رو که ما از ویچر بردیم شما هم ببرین (عمرا:d)
KOROSh جان ( اگه درست نوشته باشم ) ما مدت زمانی طولانی تو تاپیک مربوطه تو سروکله هم زدیم و به نتیجه ای نرسیدیم:d
بازم به هم رسیدیم/:)
شوخی کردم بابا

آخرین ویرایش:
هیچکدوم ندارن !
چون برا 7 سال پیش هستن !
خب کدوم بازی هست روی پی سی که بتونه این اسامی قلمبه رو با قدرت به رخ بکشه ؟؟
نهایت عظمت اسامی بالا کرایسیس 2 بود که تمام کارت های های اند زیرش زاییدن ! تازه چیزی نشون ندادن به اون صورت جز خیلی کم تسلیشن !
زاییدن؟ من با سیستمی که توی پروفایلم هست روی اولترا 45-50 میگرفتم (با FRAPS آمار گرفتم که میگن نه با مغزم). به نظرت 45 زاییدنه؟ اونهم با کارت میدرنجی مثل 450؟
منظورت احیانا کرایسیس 1 نیست؟

زاییدن؟ من با سیستمی که توی پروفایلم هست روی اولترا 45-50 میگرفتم (با FRAPS آمار گرفتم که میگن نه با مغزم). به نظرت 45 زاییدنه؟ اونهم با کارت میدرنجی مثل 450؟
منظورت احیانا کرایسیس 1 نیست؟
پچ دایرکت 11 رو هم ریخته بودی؟
من با 460 فریمم از 35 بالاتر نرفت با 4 گیگ رم :d
CPU ـت مشکل داشته . آدم که قد ِ هر CPU ـی یه کارت نمیندازه
biggrin1.gif

:d

آقایون بیخیال,هر کسی یه سلیقه ای داره!
من نوعی با PC حال میکنم یکی دیگه با کنسول یکی هم با دوتاش!!
من یکی امیدوارم کنسول بازا هم از این بازی لذت ببرند همونجور که ما بردیم!!
الان ما PC بازا به زودی Alan Wake میزنیم کنسول دارا هم Witcher 2!!
کاش همه ی بازیها واسه همه پلتفورمها میومد که همه ازش لذت ببرند!!
من یکی دیگه حسابی خسته شدم از این بحثا!!

قصد بی احترامی ندارم ولی شما با پدیده ای به اسم PC اشنایی دارین:d
به هر حال شما با کنسولت بازی کن ما هم با PC مون
مگه حرف تو کله من میره:d
همین دیگه...
امیدوارم لذتی رو که ما از ویچر بردیم شما هم ببرین (عمرا:d)
KOROSh جان ( اگه درست نوشته باشم ) ما مدت زمانی طولانی تو تاپیک مربوطه تو سروکله هم زدیم و به نتیجه ای نرسیدیم:d
بازم به هم رسیدیم/:)
شوخی کردم بابا
بعله آشنایی كامل دارم به واسطه بازی هایی با هزار تا بدبختی و پشت سر گذاشتن هفت خوان رستم و صرف حداقل 24 وقت نصبشون می كردم (نظير GTA IV ، Alone in the Dark و...)
به واسطه آپديت كارت گرافيك و DX و +C
به واسطه افت فريم و كرش و مشكل سيو
به واسطه اينكه اكثر بازی های مولتی روش فقط ارزش فحش دادن رو داشتن و يه بازی مسخره درجه 2 ـش با گرافيك در حد PS2 بخاطر فيزيك الكی با 8800 مثل آدميزاد اجرا نشه=سياست های كثيف شركت های سازنده قطعات كه ميان يه بازی فكستنی رو چهارتا افكت جديد بهش می بندن تا با سخت افزار جديد فقط روون اجرا شه تا نون شون دربياد
ارزش PC برای من يكی فقط به بازی های استراتژی و بعضی عناوين ديگه شه و بس.
حالا شما مشغول بنچمارك گرفتن و خون دل خوردن به خاطر افت فريم و دمای كارت گرافيك و اور كلاك و نصب و... باشيد ما هم با خيال راحت بازی می كنيم:)
بله از ويچر2 هم بنده لذت می برم، نبردمم كلی بازی ديگه رو كنسول هست...:)
===
ضمنا پيرو فرمايش شيپورچی عزيز ايميلی برای آرون گرين برگ فرستادم كه بيان اينجا از نزديك پست های اين اسپمر ترول 10000 بار بن شده رو بخونن و مستفيض بشن:)

آخرین ویرایش:
هنوز از انتشار خیلی مونده نمیشه از اسکرین ها تصمیم گرفت پس صبر بنمایید تا یک اسکرین درست وخوب منتشر شود

پچ دایرکت 11 رو هم ریخته بودی؟
من با 460 فریمم از 35 بالاتر نرفت با 4 گیگ رم :d
اون پچ کار اصلیش اینه که تکسچرها رو با کیفیت میکنه، تکسچر هم VRAM میخواد. ازونجایی که تجربم با بازیهای دیگه میگه کامپوننتهای دایرکت تری دی 11 اونقدر فشاری روی کارت نمیارن. پس فکر نکنم از 40 کمتر بگیرم (قصد دارم امتحان کنم بزودی گرچه دیر شده).
فکر کنم مشکل سیستم تو بوده :دی.

من مطمئنم مدیر ها و ناظم ها این تاپیک رو تا الان باز گذاشتن که فقط دوستان ارضا شن تا نیاز به تخلیه مجدد نباشه تا مدت طولانی ـی :دی

من مطمئنم مدیر ها و ناظم ها این تاپیک رو تا الان باز گذاشتن که فقط دوستان ارضا شن تا نیاز به تخلیه مجدد نباشه تا مدت طولانی ـی :دی
قانون جدیدمون مارو به انکار وا میداره که تاپیکی قفل نشه مگر در شرایط بسیار بسیار خاص. به اینصورت قربانی های تاپیک به خوبی خودشون رو نشون میدن :دی

اون پچ کار اصلیش اینه که تکسچرها رو با کیفیت میکنه، تکسچر هم VRAM میخواد. ازونجایی که تجربم با بازیهای دیگه میگه کامپوننتهای دایرکت تری دی 11 اونقدر فشاری روی کارت نمیارن. پس فکر نکنم از 40 کمتر بگیرم (قصد دارم امتحان کنم بزودی گرچه دیر شده).
فکر کنم مشکل سیستم تو بوده :دی.

حالا یه تست بزن :d
ولی اون سیستم هایی که گفتی گیمی هم میخواد که هنوز متولد نشده
پس پول دادن پاش اشتباهه :d

خوب دعوا نداره که! صبر کنید بازی بیاد ببینید ادعاشون درست بوده یا نه؟ :دی

نظر شخصی:

1. ویچر 2 علاوه بر گرافیک وحشتناک و خارق العاده اش، گیم پلی و داستان های Quest هاش هم عالی بودند، که خوب این ویژگی ها عینا منتقل میشن و ما هم بخیل نیستیم و دوست داریم ملت لذت ببرند ازشون (همین که بازی در اصل برای PC ساخته شد و انقدر روی PC عالی بود کافیه). در ضمن اگه یه مقدار این ویژگی بخواد تو نسخه جدید بهبود پیدا کنه، خوب ممکنه منظور از کلمه Enhanced این باشه.

2. برابر بودن گرافیک 360 با تنظیمات بالای PC برای من شخصا غیر قابل باوره. شاید منظور تنظیمات معمولی PC بوده یا این که طرف طبق معمول در نهایت بعد از این که هایپش رو ایجاد کرد و به اندازه کافی فروش رو بالا برد می خواد بگه: خوب آخه منظور ما از اون جمله که این نبود! منظور ما اون بود!
f_lordcrezym_2395ab0%5b1%5d.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or