The Witcher 2: AOKEEدر x360 از لحاظ گرافیک چیزی از نسخه pc کم ندارد و بهبود هم داشته

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

Geral610.jpg

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition آیا در X360 بازیهای دیگر این کنسول را به چالش میکشد ؟
کسانی که The Witcher 2 را بروی کامپیوتر بازی کرده اند ، از نظر آنها این بازی یکی از بهترین بازیهای سال 2011 بوده و
خوشبختانه این بازی در ماه آوریل سال 2012 بروی X360 عرضه میشه ... نسخه ی X360 این بازی با نام طولانی
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition نامیده میشود که محتویات بیشتری نسبت به نسخه ی pc دارد .
سازنده ی این بازی یعنی CD Projekt Red در طی آخرین صحبتهای ویدیویی که هم اکنون در gameinformer نیز موجود
است به نکته نظر دارند که این بازی به صورت شگفت انگیزی بروی X360 ...بقیه رو خودتون بخونید :
(متن رو میگذارم تا نگید دخلی درش داشتم )

CD Projekt Red describes how they've brought an amazing looking PC title to a home console with the same
quality of graphics
, while making some improvements along the way

اگر این نظر رو ندارید میتونید ویدیوی سازنده های بازی رو در این مورد ببینید ...

با توجه به نقد منابع دیگر :

سایتهایی که ویدیو رو نقد کردند به این اشاره داشتند که CD Projekt Red در این ویدیو گفته نسخه ی X360 نقطه
ضعفی در مقابل نسخه ی pc ندارد و حتی در برخی جاها بهبود یافته و این تیم قول یک تجربه ی ناب بدون کم و کاستی
رو برای X360 داران داده ، به طوری که آن را بهترین بازی RPG بدانند ....

منبع

آخرین ویرایش:
آقایونی که خیال میکنن PCـبازها همشون کشته مرده ی گرافیک هستن! این رو توضیح بدید؟؟
PC | Minecraft | پست اول را حتماً بخوانید
اگه منو می گی من كی گفتم همه PC بازا كشته مرده گرافيكن؟ اين چند نفر معدود گرافيك پرست رو گفتم كه اعصاب همه رو خرد كردن. اسم PC گيمرها رو وسط نكش بحث متشنج شه.
اونایی كه واقعا PC گيمرن دارن بازيشون رو می كنن، خودمم اگه بازیای 360 جديدی كه سفارش دادم به دستم رسيده بود اينجا نبودم الان:دی
===
آقا كوروش جواب اين آقا رو نديد ديگه دست اين يه نفر برامون همه مون رو شده اتفاقی برای كسی مثل شما بيوفته فقط اعصاب بچه ها خرد می شه و ايشونم می خنده.

اووه باز دعوا شد
ببخشید وسط بحث کارشناسیتون می پرم گرافیک پرست اینا چیه می گید :دی
اون نژاد پرسته که می گن و بد هست :دی
والی گرافیک بالا مگه بده !
بچه ها بیخیال شید 11 صفحه دعوا و بحث که واقعا سر هیچ و پوچه..امیدوارم تاپیک زودتر قفل شه تا تلفات نداده :دی

بابا این حرفارو بیخیال شاید یکی پول کنسول نداشته باشه. خودتون رو بذارین جاش
اونیم که همش از کنسول ها ایراد میگیره و فقط از pc حرف میزنه و میلیون میلیون واسه pc خرج میکنه خوب خیلی چیز ها رو از دست داده. بذارین ایراد بگیره. از کنسول بازا که چیزی کم نمیشه ;)

باور کن روی پی سی میزنم مولتی پلتفورم هارو :d
با تو نبودم که چرا به خودت گرفتی اون تیکه ی چیز دارش رو؟ 8-|
ببین بحث الان عوض شده خیلی با سیاست
تا حالا برتری پی سی بود الان رسیده به برتری عناوین مولتی پلتفورم !
بله شما خیلی با ذکاوت بحث رو چرخوندی :d اره کیفیت عوانین مولتی پلت روی پی سی بالاتره
و فقط و فقط همین کیفیت بالاتره ! (کیفیت پیکسلی بازی)
ولی لذت گیم پلیش هم بالاتره ؟
اتومبیل رانی؟ بازی های ورزشی؟ ارکید؟ بازی های هواپیمایی؟
جدا از کیفیت بصری کیفیت گیم پلی هم تنهاعوانی اول شخص و نقش افرینی لذت بیشتری روی پی سی داره !!! ;)

دقیقا چرا ؟
از نظر گیم پلی که هیچ فرقی با هم ندارن بازیا ، گیم پد بی سیم و TV ـه 40 اینچی و ... همه و همه با PC هم شدنیه

دقیقا چرا ؟
از نظر گیم پلی که هیچ فرقی با هم ندارن بازیا ، گیم پد بی سیم و TV ـه 40 اینچی و ... همه و همه با PC هم شدنیه
دقیقا والله چه عرض کنم !
شدنیه، هیچ کاری نشد نداره !
جدا از دردسر های فیزیکیش (کنکسول رو زرتی روشن میکنی و بازی میکنی، اما پی سی ببر بزن به تی وی فلان و این حرفا) من حس راحتی و ارامش بیشتری با کنسول دارم در این زمینه ها !
چند نفری هم که ازشون پرسیدم همین حس رو دارن !
توضیحی نیست متاسفانه :) شاید تجربی باشه، شما هم امتحان کن ببین بهتره یا واقعا فرقی نمیکنه !

کاری به بحث ندارم ولی علاوه بر یکسری عکس های صفحه پیش که یگی از دوستان گذاشته بود، اینا هم عکس های جدید نسخه 360 هستن :

هر چه قدر پول بدی همون قدر اش میخوری.واضحه نه؟
مهم نیست که با چی بازی میکنین،مهم اینه که اگر کیفیت بهتری میخوایین،بهترین گزینه PC هست.
اما در مورد قیمت PC گفتین.دوستان هر کی ماشین حساب دستشه،اینارو با هم یه جمعی بزنه و بگه:
پول کنسول+پول اپدیت+پول کپی خور کردن چون تعداد اوریج بازا انگشت شماره+پول بازی اورجینال یا اگر بازی نمیکنین پول همون بازیایی که براتون میریزن رو هارد+پول تعمیرات کنسول (قابل توجه X360)+پول هاردش+پول دسته هاش=؟
اینارو جمع بزنین ممنون میشم.

بابا این حرفارو بیخیال شاید یکی پول کنسول نداشته باشه. خودتون رو بذارین جاش
اونیم که همش از کنسول ها ایراد میگیره و فقط از pc حرف میزنه و میلیون میلیون واسه pc خرج میکنه خوب خیلی چیز ها رو از دست داده. بذارین ایراد بگیره. از کنسول بازا که چیزی کم نمیشه ;)
والا مساله پول نيست. مساله سليقه ست. اكثر گيمرها سليقه شون اينجوريه و نيازی نمی بينن برای بازی خرج سوپر كامپيوتر كنن.
ضمنا فلان سگ و فلان ماهی هم قيمتش بالاست، ولی من كه از نگه داری حيوون خوشم نمياد (چون تجربه اش رو داشتم بدم اومده) معنيش اينه كه پول ندارم بخرم و عقده سگ و ماهی رو دارم؟ اين آقا هم فكر می كنه همه مثل خودش عشق سخت افزار بروزن و هر كس از كنسول خوشش مياد حتما عقده ايه.
حالا اينكه از ابر سيستم شون پول درميارن هم يه بحثيه و اين سوالات پيش مياد كه دكتر بيولوژيستن يا مهندس سازه يا مهندس فيزيك اتم...
اگه هم در حد 3d max و حسابداری و امورمالی ازش كار می كشن كه فقط بايد از اين شكلك استفاده كرد! :
:lol:

مهم نیست که با چی بازی میکنین،مهم اینه که اگر کیفیت بهتری میخوایین،بهترین گزینه PC هست.
اما در مورد قیمت PC گفتین.دوستان هر کی ماشین حساب دستشه،اینارو با هم یه جمعی بزنه و بگه:
پول کنسول+پول اپدیت+پول کپی خور کردن چون تعداد اوریج بازا انگشت شماره+پول بازی اورجینال یا اگر بازی نمیکنین پول همون بازیایی که براتون میریزن رو هارد+پول تعمیرات کنسول (قابل توجه X360)+پول هاردش+پول دسته هاش=؟
0 ريال:دی
360 هم اگه فالكن به بالا بگيری تعمير نياز نداره چه برسه به جسپر و اسليمش.
ضمنا دسته رو كنسول هست (برای 360) بجای هارد هم اگه پولش رو نداری می شه از فلش استفاده كنی!
بازيا هم كه دونه ای 2 تومن.
حالا اينو گوش كن:
من برای GTA IV پونصد تومن سيستم بستم ولی وقتی اولين نفر بازيش رو خريدم، تو حالت لود شدن اشياش 5 فريم هم نمی‌ گرفتم! =))
بعدش دوباره رم رو ارتقا دادم (رم مثلا 1 گيگ می خواست منم 2 گيگ داشتم!!:دی مجبور شدم 3 گيگش كنم!) و پچ هاش رو نصب كردم تا تونستم در حد نسخه 360 اجراش كنم!

کاری به بحث ندارم ولی علاوه بر یکسری عکس های صفحه پیش که یگی از دوستان گذاشته بود، اینا هم عکس های جدید نسخه 360 هستن :

اين عكس ها in-engine هستن دوست عزيز نه in-game. كاملا هم معلومه، چون تو تصاوير اين گيم اين بازی HUD وجود داره.
بخوايم مقايسه هم كنيم بايد با صحنه های in-engine انچارتد3 مقايسه كنيم كه به نظر من انچارتد3 از لحاظ فنی (نه هنری) بالاتره در اين زمينه.

آخرین ویرایش:
500 تومن
نه؟ 600 تومن (جوک)
نه؟ 700 تومن ( خیلـــــی جوک)
حالا شما حساب کتاب کن
4 گیگ رم دی دی ار 3 باس 1600
هارد 500 گیگ (کمتر هنوز وجود خاجری داره؟)
سی پی یو؟ کور ای 5 خوبه ؟
وی جی ای ؟ 560 خوبه ؟
موس و کیبورد !
پاور و مین بورد !
بازی رو باس نصب کرد دیگه، یه دی وی دی رایتر !
موتینور به تی وی دَر !!!
یه قوطی که بشه همه این قطعات رو توش سوار کرد که نریزه رو زمین !
بلوری پی اس 3 رو بگــــو !!
راستی بلوری پلایر چنده برای پی سی بخوای بخری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين عكس ها in-engine هستن دوست عزيز نه in-game.
بخوايم مقايسه هم كنيم بايد با صحنه های in-engine انچارتد3 مقايسه كنيم كه به نظر من انچارتد3 از لحاظ فنی (نه هنری) بالاتره در اين زمينه.
بنده خدا که اسمی از مقایسه یا U3 نیاورد . جناب Kayne هم احتمالاً تصاویر نسخه 360 رو با PC اشتباه گرفتند !

جالبه يك عده كه قبلا فن PC بودن الان از كنسول حمايت ميكنن.چرا؟چونكه وقتي رفتن تجربه كردن ديدن كنسول خيلي بهتره.

منكه حاضر نيستم دو سال يكبار 1 ميليون پياده شم كه چندتا افكت بيشتر ببينم كه اونم بايد زير ميكروسكوپ مقايسه كني تا متوجه بشي.در عوض هم 100 تا بازي انحصاري مختلف رو از دست بدم.

500 تومن
نه؟ 600 تومن (جوک)
نه؟ 700 تومن ( خیلـــــی جوک)
500 تومن؟ 500 تومن؟ همون X360-تتون تا 1 تومن رفت!!!
حرفت کلا جکه!!! جک!!!
خوشبختانه خوشبختی من وابسته به قبول حقایق توسط شمانیست......
این عکسو ببینین بعدش بیایین طومار جملات رو نصیب بقیه کنین.نمایشگاه VGA 2011:
9hyq0crpwmpd4le3j0jl.jpg
اول از همه اون پایین عکسو بخون.
دوم: بلیزارد بازیاش مال کدوم پلتفرمن؟ چی؟ نه اشتباه حدس زدی مال PC هستن.
سوم:چرا Naughty Dog نشد؟ چرا هرجا میرفتیم از جمله همین BC ملت میگفتن Uncharted Uncharted؟
600 تا کمپانی بازی سازی دارن این کنسولا ولی PC فقط همین یه دونه BLIZZARD رو داره.چرا نمیتونن به پاش برسن؟ واقعا چرا؟ گرافیک بازیای BLIZZARD رو دیدی؟ در حد ماریو هستن! ولی چرا؟ واقعا چرا؟
چرا اینقدر گرافیک گرافیک میکنین؟ چی میخوایین ثابت کنین؟
معلومه که PC بهتره.ولی این دلیل بر این نمیشه که کنسول ها اشغالن و بدرد نخور.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or