The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

خوب قسمت آخر هم فردا میاد به امید یه پایان غیر کلیشه ای و جذاب.
دوست دارم در حالی که کلم تیر خورده یه گوشه واسه خودش جون بده :d

خوب قسمت آخر هم فردا میاد به امید یه پایان غیر کلیشه ای و جذاب.
دوست دارم در حالی که کلم تیر خورده یه گوشه واسه خودش جون بده :d
هرچی هست به نظر من باید پرونده این بازی رو ببندن چون واقع کلیشه ای میشه فصل اگه باشه ...............
کلا بازی هدفی نداره اول فصل یه سری شخصیت میریزی تو بازی بعد تو هر اپیزود تعدادیشنو سلاخ میکنی .......داستان هدف نداره فقط هی یه سری شخصیت میان بعد میمرن

هرچی هست به نظر من باید پرونده این بازی رو ببندن چون واقع کلیشه ای میشه فصل اگه باشه ...............
کلا بازی هدفی نداره اول فصل یه سری شخصیت میریزی تو بازی بعد تو هر اپیزود تعدادیشنو سلاخ میکنی .......داستان هدف نداره فقط هی یه سری شخصیت میان بعد میمرن
چیکار کنن دقیقا؟:-/

خب امروز هم بالاخره قسمت 3و4 فصل دوم رو هم رفتم و تشنه ی قسمت آخر که خوشبختانه زیاد نباید چشم انتظارش بشم!
فی المجموع بازی برام اون جذابیت و ارزشمندی فصل اول رو نداره چرا که شخصیتهایی که فصل اول باهاشون بودیم به نظرم پرداخت بهتری داشتن و روند قصه و انتخاب ها و... هم تاثیرگذارتر بود ولی خب این فصل هم در مجموع عالیه و سازنده ها به خوبی تونستن بازی رو ادامه بدن!
تنها نکته ی منفی این که دیگه بازی زیاد از حد گیم پلیش تعطیله اصلا به نوعی میشه گفت گیم پلی نداره و من شخصا این بازی رو مثل یک رمان و قصه ی متحرک می دونم که انتخاب روند پیشرویش با ما هست! چیزی که این بازی رو ارزشمند کرده همین انتخابها هست در کنار شخصیت های جذاب چرا که خود داستان بازی هم آنچنان محکم و خاص نیست!

خوب من هم تریلر اخر رو دیدم ... خیلی احساسی بود ... هر وقت اسم لی میاد کلا بغض گلوم رو میگیره...
با توجه به این که نشون داده میشه که کلم داره تنها تو برف و بوران راه میره میشه گفت بیشتر اعضا تو اتفاق اخر قسمت چهارم کشته میشند...
بازی داره دنیای اخر الزمانی ای رو به تصویر میکشه که تو اون چیزی با نام امید و امنیت وجود نداره... اونوقت شما از هدف صحبت می کنی؟ یادت نیست که در این بازی انسانها به خاطر زنده موندن همدیگر رو هم حاظرند بخورند. در وسط این بهبوهه چقدر ادم کثیف پیدا میشه و چقدر راحت انسایت زیر پا میره .... بازی بی هدف نیست ... وضعیت بد دنیای خودش رو شرح میده

شما دوست نداری,بازی نکن..:)

شما دوست نداری,بازی نکن..:)
من خودم فن این بازی هستم .فقط نظرم رو گفتم .
این فرمول تا همین جا بسه بعد از این تکراری میشه بنظرم .یه کوچولو به نظر همدیگه احترام بذارید بد نیست...........
در مورد این که چیکار کنن به نظر من یه سری جدید با یه داستان جدید بسازن با یه فضاسازی جدید .
بعد هم باید یه تغییری تو سناریو ها بدن الان اکثر انتخاب ها هیج تاثیری تو روند داستان ندارن فقط تاثیرش لحظه ای مثلا یه نفر رو چه نجات بدی چه ندی میمره تو همون اپیزود خلاصه انتخاب ها تو بازی به معنی شده و هیچ تاثیر بلند مدتی ندارن.

آخرین ویرایش:
این فرمول تا همین جا بسه بعد از این تکراری میشه بنظرم .یه کوچولو به نظر همدیگه احترام بذارید بد نیست...........
در مورد این که چیکار کنن به نظر من یه سری جدید با یه داستان جدید بسازن با یه فضاسازی جدید .
بعد هم باید یه تغییری تو سناریو ها بدن الان اکثر انتخاب ها هیج تاثیری تو روند داستان ندارن فقط تاثیرش لحظه ای مثلا یه نفر رو چه نجات بدی چه ندی میمره تو همون اپیزود خلاصه انتخاب ها تو بازی به معنی شده و هیچ تاثیر بلند مدتی ندارن.
خب اگه شما فن بازی بودید , نمی گفتید که پرونده بازی رو ببندند!
منم بی احترامی به نظر (بیشتر فکت بود تا نظر) شما نکردم.بازم میگم , دوست نداری بازی نکن..:)
من این بحث رو دیگه ادامه نمیدم..

خب اگه شما فن بازی بودید , نمی گفتید که پرونده بازی رو ببندند!
منم بی احترامی به نظر (بیشتر فکت بود تا نظر) شما نکردم.بازم میگم , دوست نداری بازی نکن..:)
من این بحث رو دیگه ادامه نمیدم..
فکت؟یه بار دیگه جمله اول رو بخون............
فارسی روان

فکت؟یه بار دیگه جمله اول رو بخون............
فارسی روان
من اصلا با اون جمله کاری ندارم ,منظورم دو جمله زیرشه که که نظر شخصی نیست..;)

منم باهات موافقم
بازی شده یه فیلم
تازه یه فیلم بی هدف ،هر دفعه گیر یه سری ادم میوفتی و فرار میکنی و دوباره تکرار مکررات
باید یه هدف برا بازی تعریف شه ،مثل نجات جهان
یا یه هدف مثل نابودی زامبی
و مثل فیلم 2012 یه چند نفر بمونن و دوباره نسل بشر آغاز بشه
قطعا تو این قسمت که امروز میاد نمیشه جمع کرد ولی میشه تو فصل بعد این هدفو دنبال کرد
مثلا فصل اول هدف داشتیم یافتن پدر و مادر کلمنتاین ،با اینکه هدف بزرگی نبود ولی هدف بود
تو TWAU هدف داشتیم یافتن قاتل ،ولی اینجا نداریم مخصوصا تو این فصل دوم

منم باهات موافقم
بازی شده یه فیلم
تازه یه فیلم بی هدف ،هر دفعه گیر یه سری ادم میوفتی و فرار میکنی و دوباره تکرار مکررات
باید یه هدف برا بازی تعریف شه ،مثل نجات جهان
یا یه هدف مثل نابودی زامبی
و مثل فیلم 2012 یه چند نفر بمونن و دوباره نسل بشر آغاز بشه
قطعا تو این قسمت که امروز میاد نمیشه جمع کرد ولی میشه تو فصل بعد این هدفو دنبال کرد
مثلا فصل اول هدف داشتیم یافتن پدر و مادر کلمنتاین ،با اینکه هدف بزرگی نبود ولی هدف بود
تو TWAU هدف داشتیم یافتن قاتل ،ولی اینجا نداریم مخصوصا تو این فصل دوم
منظور منم همین بود ......
ولی الان یه چیزی میگم حقیقته نظر هم نیست .انتخاب ها در روند پیشروی داستان تاثیری ندارن به صورت لحظه ای اگر هم بوده خیلی خیلی کم که من حضور ذهن ندارم .همین باعث شاده بازی خیلی خطی بشه ادم اصلا احساس تفاوت نمیکنه من هر اپیزود رو دو بار میرم . هر بار رو یه سیو الان میشه گفت هیچ فرقی ندارن با هم مثال هم زیاد ه تو بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or