The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

کی گفته مرده؟!نشون ندادن که داره خورده میشه!تو نوع دومی که کنی برای نجات کریستا میره
احتمال زنده موندش خیلی بیشتره!از طرفی تل تیل گفت که سرنوشت کنی رو بازگو می کنه!
دیگه معلومه مرده دیگه دو طرف کوچه دارن میان رو زمینم چاهی نیست پرواز کنه ؟ :دی
پس این ایمپورت کردن سیوا به چه درد میخوره ؟ خیلیا وقتی کنی واسه نجات بن میره رو رفتن - پس باید یه شخصی باشه که واسه همه مشخص باشه که احتمال زنده موندنش هست

دیگه معلومه مرده دیگه دو طرف کوچه دارن میان رو زمینم چاهی نیست پرواز کنه ؟ :دی
پس این ایمپورت کردن سیوا به چه درد میخوره ؟ خیلیا وقتی کنی واسه نجات بن میره رو رفتن - پس باید یه شخصی باشه که واسه همه مشخص باشه که احتمال زنده موندنش هست
اگه یادت میشه بعد از اینکه از دو طرف واکر ها دارن میان,هیچ صدای داد و چیزی نمیاد که بفهمیم
بهش واقعا حمله شده,به هر حال به احتمال 95 درصد زندس.
منم خودم گفتم که احتمال بودن کنی 9 درصده!لیلی اون شخص به احتمال زیاد.

دوستان من یه توضیح کلی بدم ، داستان بازی هیچ گونه ربطی به سریال هم نامش یعنی The Walking Dead نداره در واقع سریال تنها نوشته شده از کمیکی به همین نام هست که نویسندش استاد کریکمن هستش ، این به این معنی هستش که ممکنه بعضی شخصیت های بازی با شخصیت های سریال هم نام باشن ولی ربطی به سریال ندارن ، بازی The Walking Dead هم یه اقتباس کاملا" آزاد از کمیک استاد کریکمن هست که به صورت مستقیم از اون پیروی نمیکنه و تنها ایده ی بازی از اون گرفته شده!

خب منم همین الان این شاهکار رو تموم کردم واقعا در یک کلام عالی بود امیدوارم بهترین بازی سال بعد هم همین بشه :دی

برسیم به انتخاب هام که تو اسپویلر گذاشتم البته چند تا سوال و چند تا نکته هم میخوام بگم

اول این از انتخاب هام که میتونید به لینک زیر برید و ببینید:
http://up.gamesroom.ir/images/s6bt9lfg6flahus7gnk.jpg
بعدش میخوام یه نکته رو بگم اونی که آخر بازی نشون داد و Clementine گفت: "فکر کردم که تو مردی" مطمئنم که Glenn بود قیافش رو اصلا نشون داد باو خودش بود
اون شخصی که اومد دمه خونه و Clementine گفت: "یکی اومد با تو کار داشت" (اگه اشتبه نکنم منظورش Rebecca بود) مطمئنم که یه شخصیت جدیده
آخرای بازی وقتی با Pete و Nick میری ماهی گیری و می بینی که چند نفر مردن من هم به یه نفر شک کردم که تو DLC بود (جزو افراد رستوارن) اسمش Roman بود که جزو افرادی بود که مردن ولی بازم شک دارم
چند تا سوال هم دارم اون سگه چرا یه دفعه حمله کرد؟! خیره سرم اومدم یه ثوابی کنم یه دفعه حمله کرد اصلا شوکه شدم فکر کردم تبدیل به واکر شده؛ اگه بهش غذا ندی چه اتفاقی می افته بازم حمله می کنه؟
وقتی اون افرادی که مردن رو پیدا می کنی یه نفر رو پیدا می کنی که زندست (اسمش Victor ـه) اگه بهش آب ندی میگه که چه بلایی سر Christa اومد؟

دوستان من یه توضیح کلی بدم ، داستان بازی هیچ گونه ربطی به سریال هم نامش یعنی The Walking Dead نداره در واقع سریال تنها نوشته شده از کمیکی به همین نام هست که نویسندش استاد کریکمن هستش ، این به این معنی هستش که ممکنه بعضی شخصیت های بازی با شخصیت های سریال هم نام باشن ولی ربطی به سریال ندارن ، بازی The Walking Dead هم یه اقتباس کاملا" آزاد از کمیک استاد کریکمن هست که به صورت مستقیم از اون پیروی نمیکنه و تنها ایده ی بازی از اون گرفته شده!
اتفاقا چرا داداش
سازندگان گفتن که فصل دوم بازی ارتباط بیشتری با سریال خواهد داشت
باید منتظر باشیم و ببینیم

بازی در یک کلام عالی بود عالی اما راجع به قسمت بعد
وقتی کلمنتاین می گه فکر می کردم تو مردی شک نکنید که اون کنی اصن 100 درصد چون لیلی تو فصل اول اصلا مشخص نشد که مرده چون یا با ماشین میرفت و یا وسط جاده می موند در هر دوصورت هیچ وقت کلمنتاین فکر نکر اون مرده چون لحظه ی مرگش رو ندید ولی به گلن که می رسیم می بینیم که گلن اول بازی رفت پس دلیلی برای اینکه کلمنتاین فکر کنه اون مرده نیست و بعد کنی وقتی کنی برای کمک به بن یا کریستا میره در هیچکدومشون نشون داده نمیشه که میمیره وبعد لی که به کریست و امید داستان رو میگه اونا فک میکنن کنی مرده و وقتی کلمنتاین امید و کریستا رو پیدا می کنه حتما ازشون پرسیده که چه بلایی سر کنی و بن اومده دیگه بعد کریستا و امید به اون میگن که کنی مرده اونم فکر می کنه که کنی مرده پس فقط کنی هست

بازی افت نکرده ولی telltate با توجه به ساخت 4 بازی و احتمال اینکه باید 18 اپیزود در قالب 4 بازی رو در 2014 عرضه کنه فکر کنم تحت فشار قرار بگیره و افت کیفی پیدا کنه البته ممکنه یه سری ادامه ها رو به 2015 ه منتقل کنه .
گفتم 18 تا چون یه اپیزود twd و wolf رو عرضه کرده
راستی یه اسپم میگما قبلا راک استار تو صفحه اصلیش میزد available for ....
الان نوشته gta v رو عوض کرده و زده out now ....
قبلا همین out now رو زده بود یا واقعا عوض کرده ؟

انتخاب آخر :

من تو انتخاب آخر نیک رو نجات دادم. اگه پیت رو نجات میدادم چی میشد ؟ بنده خدا پاشو گاز گرفته بودن دیدم دیگه اب از سرش گذشته رفتم پیشه نیک :d

منم اپیزود یک رو تموم کردم. خیلی بهتر از اون چیزی بود که انتظار داشتم. فکر میکردم با شخصیت اصلی شدن کلمنتاین بازی جذابیت خودش رو از دست بده ولی قسمت اول که عالی بود. درسته در حد TWAU نبود ولی خب این رو مقایسه کنید با قسمت اول فصل 1 تا بفهمید چه پیشرفت بزرگی به حساب میومد.

فعلا کلمنتاین به یکی از محبوبترین شخصیت هام تبدیل شده. واقعا شخصیت پردازیش عالیه، یه شخصیت مستقل و قابل اتکا! فوق العادست!

در مورد قسمت بعد هم به نظرم اون شخصیته کنی یا لیلیه (احتمال کنی بودنش بیشتره) در کل همین یه جمله به تنهایی باعث شده برای قسمت بعدی هایپ بشم.

راستی یکی از شخصیت های 400 Days رو توی آنچه خواهی دید نشون نداد؟! همون آسیاییه؟

پ.ن: دقیقا لحظه ای که فکر میکنی سریال TWD داره به جاهای جذابش میرسه و داستان قراره قشنگ بشه، TT یه اپیزود از بازی منتشر میکنه که باعث میشه داستان و شخصیت های سریال به زباله دانی تاریخ پرت بشن.

منم اپیزود یک رو تموم کردم. خیلی بهتر از اون چیزی بود که انتظار داشتم. فکر میکردم با شخصیت اصلی شدن کلمنتاین بازی جذابیت خودش رو از دست بده ولی قسمت اول که عالی بود. درسته در حد TWAU نبود ولی خب این رو مقایسه کنید با قسمت اول فصل 1 تا بفهمید چه پیشرفت بزرگی به حساب میومد.

فعلا کلمنتاین به یکی از محبوبترین شخصیت هام تبدیل شده. واقعا شخصیت پردازیش عالیه، یه شخصیت مستقل و قابل اتکا! فوق العادست!

در مورد قسمت بعد هم به نظرم اون شخصیته کنی یا لیلیه (احتمال کنی بودنش بیشتره) در کل همین یه جمله به تنهایی باعث شده برای قسمت بعدی هایپ بشم.

پ.ن: دقیقا لحظه ای که فکر میکنی سریال TWD داره به جاهای جذابش میرسه و داستان قراره قشنگ بشه، TT یه اپیزود از بازی منتشر میکنه که باعث میشه داستان و شخصیت های سریال به زباله دانی تاریخ پرت بشن.
حالا هی بگین لیلی داداش گلم لیلی نیست سه ساعت توضیح دادم براتون دیگه سازنده هاش باید خیلی دیوونه باشن که کلمنتاین همچین جمله ای بگه بعدش او فرد لیلی باشه :-/

انتخاب آخر :

من تو انتخاب آخر نیک رو نجات دادم. اگه پیت رو نجات میدادم چی میشد ؟ بنده خدا پاشو گاز گرفته بودن دیدم دیگه اب از سرش گذشته رفتم پیشه نیک :d
اگر به Pete کمک کنین کلم میره و نجاتش میده بعد نیک هم فرار میکنه تو جنگل و معلوم نمیشه که چه اتفاقی براش میفته ، بعد نشون میده Pete به یه اره نگاه میکنه یعنی میخواد پاش رو قطع بکنه

آقا به قرآن داشتن درمورد یه شخصیت مذکر حرف میزدن :d

چرا به نظر منم یکی از کارکترای 400Days هم جزوشون بود!

آخرین ویرایش:

اون مذکره که راجع بهش حرف میزدن قسمت اول صحبتاشون بود که به ربکا ربط داشت - اصلا خود کلم درو باز کرد پس اونجا یه شخص دیگه بوده
لحظه اخرش بود که کلم میگه فک کردم تو مردی

حالا هی بگین لیلی داداش گلم لیلی نیست سه ساعت توضیح دادم براتون دیگه سازنده هاش باید خیلی دیوونه باشن که کلمنتاین همچین جمله ای بگه بعدش او فرد لیلی باشه :-/
دوست من شما توی فصل اول میتونی لیلی رو کنار خیابون رها کنی. خب هرکی باشه توی اون موقعیت فکر میکنه که طرف زنده نمیمونه و میمیره. هرچند به نظر خودم هم احتمال اینکه لیلی باشه کمتره تا کنی.

بهر حال حدسه دیگه. اصلا یه وقت دیدی کریستا از آب در اومد و هممون ضایع شدیم :دی

چرا به نظر منم یکی از کارکترای 44Days هم جزوشون بود!

I thought you were dead
صحنه های و دیالوگ هایی که نشون میده از بخش های مختلف اپیزود 2 ـه. توی اون جمله هم که ضمیریش You ـه و مشخص نیست در مورد کی یا چه جنسیتی داره حرف میزنه :دی
آره برای من اون آسیاییه رو نشون داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or