The Walking Dead | PC

Developer : Telltale Games
Publisher :
Telltale Games
Genre :Role-Playing / Adventure
Platform : iOS / PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
Episode 1 : 24 April 2012
Episode 2 : 29 June 2012
Episode 3 : 28 August 2012

The Walking Dead بر اساس کمیک های Robert Kirkman است که ژانری Adventure خواهد داشت. این بازی به صورت اپیزودیک عرضه خواهد شد که شامل 5 اپیزود خواهدبود.
آقای Kirkman گفته است که بر خلاف دیگر دیگر بازی های زامبی، این بازی بیشتر به صحنه های احساسی و پیرامون شخصیت ها تکیه خواهد داشت.

همانند بازی های قبلی Telltale، شما همچنان میبایست از آیتم های موجود در محیط برای پیشروی در داستان استفاده نموده و زمان کوتاهی برای انتخاب های حیاتی که برای پیشبرد داستان خواهید گرفت، خواهید داشت.
داستان پیرامون شخصیت جدیدی به نام Lee Everett خواهد بود که تنها کاراکتر قابل بازی موجود خواهد بود.
Lee قادر به برقراری رابطه با دیگر بازماندگان خواهد بود که هر کدام میتوانند نقش به سزایی در تعیین سرنوشت نهایی داستان داشته باشند، برای مثال Leeباید برای نجات یکی از دو نفری که در خطر هستند، اقدام کند که در این حال مرگ دیگری را رقم میزند.
انتخابهایی از این دست بسیار سخت و دشوار خواهند بود که میبایست در مدت زمان کوتاهی تصمیم به موقع گرفته شود.

گرافیک بازی به صورت Cellshade بوده و باعث شده که با محیط و جو بازی هماهنگی خاصی داشته باشد. بازی دارای دوربین سوم شخص و تنها دارای بخش تک نفره است.

از طرف دیگر برخی از کاراکترهای موجود در کمیک نیز در بازی حضور دارند همانند Hershel Greene و Glen که بازیباز قبل از رخ دادن اتفاقات کمیک، با آنها روبرو میشود.

از آنجایی که این بازی با استقبال خوب گیمران روبرو شد، در 6 جولای 2012 ، Telltale اعلام کرد که فصل دوم این بازی نیز ساخته خواهد شد و همانند فصل نخست نیز شامل 5 اپیزود خواهد بود.

فصل اول بازی شامل اپیزود های زیر خواهد بود که به مرور زمان آپدیت خواهد شد:

1) A New Day
Starved For Help (2
Long Road Ahead (3
Around Every Corner (4
No Time Left (5

=================================================

Episode 1 : A New Day

Lee Everett تاریخدان به دلیل قتل بازداشت شده و در حال حمل با ماشین پلیس است که در نیمه راه با یک زامبی - که در بازی از آنها به عنوان Walker یاد میشود - برخورد کرده و از جاده خارج میشوند.
اپیزود اول پیرامون نحوه آشنایی Lee با دختر بچه ای به نام Clementine و سفر آنها به Macon و پیدا کردن دیگر بازماندگان این فاجعه میگردد که این حین Lee مجبور به تصمیم گیری هایی سخت خواهد بود.
این اپیزود در حال حاضر منتشر شده است.

Episode 2 : Starved For Help

سه ما از اتافاقات اپیزود اول گذشته است.
اپیزود دوم همانگونه که از نام آن پیداست، پیرامون تمام شدن ذخیره غذایی گروه بازماندگان و برخورد و آشنایی آنها با افرادی دیگر میگردد.در این بین شخصی به نام Mark نیز به جمع بازماندگان اضافه شده است. فهمیدن حقایقی که بر داستان اثر گذاشته باعث شده که از نظر بیشتر افراد، اپیزود دوم بهتر از اپیزود اول باشد
همانند اپیزود اول تصمیمات همچنان بر روند داستان اثر گذاشته و پایان های متفاوتی را به تصویر خواهند کشید.

Episode 3 : Long Road Ahead

یک هفته از ادامه اتفاقات پیشین گذشته است.
این بار گروه همیشگی قصد پیدا کردن دیگر بازماندگان را دارند و به همین دلیل سعی در ترک پناهگاه کنونی خود برای یافتن دیگران را دارند. دو ضخصیت دیگر به نام های Omid و Christa به جمع بازماندگان اضافه شده است. برای اولین بار، شاهد صحنه های تاثیر گذار و عمیق خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
خیر لازم نیست. هرچند دیدن سریالش 100% توصیه میشه. ;)
خوندن Comic جزو وظیفه‌های الهی هست پس :دیالبته شاید من اینطوری هستم، ولی‌ به نظرم Comic خیلی‌ بهتر از سریال هست.

آخرین ویرایش:
یکم چاشنی اکشنش رو بیشتر کنن امتیازش بالاتر هم میره.
بازی مشکل داری هم نبود گزینه خوبیه که شرکتهایی مثل دارینوس فارسیش کنن

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

خوب من فصل یک این بازی رو تموم کردم اولا باید بگم اونهایی که سریال رو ندیدند هیچ چیزی رو از دست نمیدند چون بازی ارتباط خیلی کمی به سریال یا حتی کمیک بازی داری .
در کمیک شخصی که نقش اول رو داره یک پلیسه که در بیمارستان از کما بیدار میشه و کم کم متوجه میشه که نه بیمارستان و نه شهر حالت عادی داره و کم کم با زامبی های روبرو میشه .این پلیس به دنبال زنش راهی سفر میشه و عاقبت زنش رو پیدا میکنه و متوجه میشه که دوستش بهش خیانت کرده و با زنش رابطه داشته به هر حال با این افرادی که در کنار زنش در اون مدتی که در بیمارستان بوده ارتباط برقرار میکنه و این افراد تایم به تایم در جاهایی مثل جنگل ،مزرعه و ...سکونت میکنند و...
به نظز من که سریال بازی بسیار خوب بوده تا حالا و داره هر اپیزود زیباتر از اپیزود قبلی میشه بر عکس سریال هایی مثل هیرو ،فرینگ و ترمیناتور و ...
اما بازی مثل اینکه داستانش کاملا متفاوته اولا اینکه نقش اول رو یک پلیس سفید پوست بر عهده نداره بلکه یک استاد دانشگاه سیاه پوست بر عهده داره که نه تنها به دنبال یافتن زنش نیست بلکه به جرم کشتن زنش به خاطر رابطه نامشروع داره در ابتدای بازی با یک ماشین پلیس به جایی منتقل میشه بنابراین سیر داستانی هیج ارتباطی به کمیک و یا سریال بازی نداره و صرفا تنها نقطه اشتراکش اینکه افرادی با خطر کشته شدن از طرف زامبی ها مواجه هستند این افراد به هیچ عنوان مشخص نیست که زنده میمانند یا نه و هر لحظه امکان مرگ کسی وجود داره بازی مثل سریال بیشتر حول نحوه ارتباط و تعامل شخصیت های زنده بازی میگذره تا نحوه برخورد با زامبی ها شاید به همین خاطره که اکشن و زد و خورد به نسبت دیالوگ ها کمتره حتی زامبی ها در طول روز زیر نور آفتاب هم به راحتی قدم میزنند و کشتنشون چه در سریال و چه در بازی کار چندان سختی نیست
پس بازی با آنکه به لحاظ داستانی چندان ربطی به کمیک یا سریال نداره اما در یک چیز با اونها مشترکه و اونم اینکه که شما یک گروهی دارید که به طور موقت در جایی چه جنگل چه هتل چه هر جای دیگه باید زندگی کنند و هیچ تضمینی نیست که کسی زنده بماند امروز خانواده شما میمیره فردا دوست شما و شاید بعد از اون شما بمیرد و تنها شانس زنده بودن اینکه بتونید با گروه همکاری کنید بنابراین مشخصه که تک روی و تکیه بر خود زیاد تو این بازی جایی نداره و شما بیشتر کارها رو گروهی انجام میدید اما چیزی که شما روش بسیار تاثیر گذار هستید حرفیه که از دهنتون در میاد و کاریه که در حق یه کس دیگه انجام میدید افراد حرفها و کارهای شما رو فراموش نمیکنند و بعد اونها رو در حقوتون تلافی میکنند
اینکه بازی چقدر تونسته حسی که در سریال است رو القا کنه به عهده بازیکنه اما به شخصه من به بازی نمره قبولی میدم چون درست مثل سریال تاکیدش بر همکاری در شرایطه بحرانیه
بر خلاف بازیه مشابه رزیدنت ایویل که شاید بتوان گفت از معدود بازیهای پرفروش با موضوع زامبی ها بود این بازی روند کاملا متفاوتی رو در بر میگیره .در بازی رزیدنت اویل شما به عنوان نقش اول باید مهارت تیز اندازی و جاخالی دادن از بین زامبی ها رو بلد می بودید تا بتونید زنده بمونید و اگر احیانا توسط بکی از اونها گاز گرقته شدید به راحتی میتونستید یک معجون سلامتی درست کنید .اما این بازی به نوعی پوزخندی میزنه به این روند. نقش اول در این بازی حتی تفنگ هم بدست نمیگیره و میذاره دست یک زن و یک پسر نوجوان باقی بمونه خبری هم از معجون های عجیب سلامتی نیست خیلی راحت در آخر اپیزود 1 این مسئله عنوان میشه که یک گاز کافیه و هیچ راه برگشتی هم نداره با باید خون آشام بشید یا خود کشی کنید و در عوض نفش اول به جای اینکه به دنبال فشنگ و معجون و اتاق تایپ برای دخیره بازی باشه به دنبال یافتن راهی برای گفتگو و ارتباط دادن افراد گروه با یکدیگر برای غلبه بر شرایطه موجوده
از اون پازل های مسخره رزیدنت اویل و بازیهای مشابه که بایستی فلان فندک رو زیر یک چیزی میگرفتی و فلان مجسمه رو جند درجه چرخش میدادی خبری نیست و بر عکس پازل بازی حول همکاری افراد گروه برای از پای در آوردن زامبی ها میگذره
پس واقعا میشه گفت به لحاظ داستانی و گیم پلی یک سرو گردن از تمام بازیهای رقیب بالاتره و اونهایی که میگن اکشن بازی کمه باید گفت که هدف بازی این نیوده که تیر و اسلحه کم در اختیار شما بذاره بعدش بیاد صد تا جانوار از هوا و زمین و آینه و در و دیوار مثل رزیدنت اویل به جان شما بندازه و شما هم از اینکه ببازی و دویاره بخوای مرحله رو شروع کنی همش ترس تو وجودت باشه هدف بازی این بوده که بیاد یک داستان زیبا رو از طریق بازی ارائه کنه و به شما در بعضی جاها حق انتخاب بده که به نظر من از این لحاظ خیلی عالی عمل کرده بازی درست مثل دیدن یک کمیک میمونه منتها با تصویر و صوت و حق انتخاب .جالب اینجاست که گرفیک بازی هم حالت کمیک داره
تنها بازی مشابه ای رو که به لحاظ گیم پلی به یاد میارم شباهت به این بازی داشت بازی " فارنهایت" بود که اون بازی هم به نظرم یکی از بهترین بازی ها بود
و در کل این بازی مثل بازیهای FPS و یا ADVANTURE , HORROR نیست که تمرکز بر روی مهارت شما تکیه داشته باشه و بیشتر وقت بازی رو شما با حرکت دادن بازیکن مشغول باشید در عوض این یازی بیشتر شبیه یک کمیک مصوره که بعضی جاها به شما حق انتخاب هایی داده میشه و شما بیشتر در حال دیدن شخصیت ها و صحبت هاشون هستید و نه کنش با اونا
در مورد زبان هم باید بگم که اگر زبان انگلیسی بلد نیستید دور این بازی هم نرید چون من وقتی من داشتم مکالمه ها رو دنبال میکردم متوجه این شدم که مکالمه ها تا حد زیادی منطقی و معقول هستند و در بیشتر موارد میشه حدس زد که طرف مقابل در مقابل حرفهای شما چه عکس العملی نشون میده یعنی اینکه اگر در دنیای واقعی هم این حرفها رو بزنید تقریبا عکس العمل مشابهی دریافت میکنید .دلیل اینکه مکالمه ها تایمی هستتد اینکه شما در مورد جواب فکر نکنید و اون چیزی که احساس میکنید درست است رو انتخاب کنید اینطوریه که وقعا میشه درگیر این بازی شد و گرنه این مکالمه ها که سوال امتحان نیست که شما بخوای استاپ کنی و زیرنویس رو ترجمه کنی و با کلی فکر جواب بدی .مکالمه ها هم در سطح متوسط قرار داره حداقل برای من و کلا کسی که زبانش تقریبا خوبه به راحتی بازی رو میفهمه
این چیزهایی بود که بعد از فصل اول به ذهنم رسید البته میشه صفحه ها صحبت کرد در مورد خود داستان که اینجا جاش نیست در کل بازیه خوبیه اگه زبان بلدید و وقت هم دارید از دستش ندید

همین الان بازی رو تموم کردم.از لحاظ خط داستانی که بی نظیر بود و جای نقدی باقی نگذاشت.گرافیک سل شیدد بازی هم خوب کار شده و اون حس کامیک رو القاء میکنه.گیم پلی هم برای من چیزی کم نداشت با توجه به اینکه بازی
بر پایه روش Point and Click ساخته شده.فقط روی اون قسمتها که باید "Q" رو پشت سر هم فشار میدادیم یکم زیاد پافشاری شده بود.مهم ترین اصل بازی شخصیت پردازی بی همتا لی و کلمنتاین بود الیته میشد بیشتر روی بقیه
شخصیت ها کار کرد ولی همین الانش هم توی چند سال اخیر با هیچ شخصیتهایی اینقدر رابطه برقرار نکرده بودم.از نظر من شایسته ترین نامزد GOTY این بازی ـه.
اسپویلر:
خودکشی Katjaa و مرگ Duck روی من خیلی اثر گذاشت...
اما صحنه پایانی بازی بی شک تراژیک ترین صحنه ای ــه که من توی یک بازی دیدم.و پایان بازی با اینکه نمیدونیم چه به سر کلمنتاین میاد ... فوق العادس!

نسخه ی کامل بازی که شامل هر 5 اپیزود میشه بالاخره برای PC منشر شد یانه !؟ بعد تفاوتی هم کرده یا فقط همون اپیزودها صرفاً با هم منتشر شدن !

درود خوب بلاخره ماهم ایناسطوره یا نمی دونم چی بگم شاهکار خلاصه هی چی بود بالاتر از بازی را تموم کردم رو من که به شخصه خیلی تاثیر گذاشت واقعا جز 5 بازی برتر بود که تا الان رفته بودم انتخاب ها و تصمیمات اشک ادم در میاورد سازندها هر کاری که لازم بود کرد بودند تا بازی به بهترین حالت ممکن ساخته بشه از انتخاب های سریع گرفته تا داستان و موزیک بی نظیر بازی به شخصه با تک تک اپیزود ها حال کردم ولی قسمت 5 بازی واقعا اشکمو دراورد (با این سن سال )نمی دونم چرا اینقدرتحت تاثیر قرار گرفتم
سازنده بازی به این می گن خدای تا موقعی که اینجور افراد هستند می شه امید داشت منتظر یک چیز نو و جدید هستیم

نسخه ی کامل بازی که شامل هر 5 اپیزود میشه بالاخره برای PC منشر شد یانه !؟ بعد تفاوتی هم کرده یا فقط همون اپیزودها صرفاً با هم منتشر شدن !
منتشر شده ولی‌ از قبل خیلی‌ از سایت‌ها همرو باهم تو یه Installer گذاشتن یعنی‌ Reloaded گذاشته اینا فقط آپلود کردن :دی. چیز خاصی‌ هم اضافه نشده.

دوستان شما آخر بازی گذاشتید کلمنتاین بهتون شلیک کنه یا نه؟ من گذاشتم خود لی بمیره! خیلی فرقی میکنه؟

من که شلیک کردنُ انتخاب کردم. تصور اینکه Lee زامبی بشه اصلا خوشایند نیست.:d
فکر نمی‌کنم فرقی داشته باشه. فصل بعد مشخص میشه.

آخرین ویرایش:
آقا یه نظرسنجی بذاریم ببینیم کدوم اپیزود به نظر بچه ها قشنگ تر بوده.

من خودم اپیزود 2 مخصوصا آخرش رو خیلی خوشم اومد
اونجا که زیر بارونه برادر دومی رو میتونی بکشی یا نه، حرفاش جالب بود. :d

آقا یه نظرسنجی بذاریم ببینیم کدوم اپیزود به نظر بچه ها قشنگ تر بوده.

من خودم اپیزود 2 مخصوصا آخرش رو خیلی خوشم اومد
اونجا که زیر بارونه برادر دومی رو میتونی بکشی یا نه، حرفاش جالب بود. :d
به جز EP 5 که من رو به گریه کردن وادار کرد :دی منم اپیزود 2 رو بیشتر دوست دارم، خیلی‌ جوّش عالی‌ کار شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or