The Walking Dead | PC

Developer : Telltale Games
Publisher :
Telltale Games
Genre :Role-Playing / Adventure
Platform : iOS / PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
Episode 1 : 24 April 2012
Episode 2 : 29 June 2012
Episode 3 : 28 August 2012

The Walking Dead بر اساس کمیک های Robert Kirkman است که ژانری Adventure خواهد داشت. این بازی به صورت اپیزودیک عرضه خواهد شد که شامل 5 اپیزود خواهدبود.
آقای Kirkman گفته است که بر خلاف دیگر دیگر بازی های زامبی، این بازی بیشتر به صحنه های احساسی و پیرامون شخصیت ها تکیه خواهد داشت.

همانند بازی های قبلی Telltale، شما همچنان میبایست از آیتم های موجود در محیط برای پیشروی در داستان استفاده نموده و زمان کوتاهی برای انتخاب های حیاتی که برای پیشبرد داستان خواهید گرفت، خواهید داشت.
داستان پیرامون شخصیت جدیدی به نام Lee Everett خواهد بود که تنها کاراکتر قابل بازی موجود خواهد بود.
Lee قادر به برقراری رابطه با دیگر بازماندگان خواهد بود که هر کدام میتوانند نقش به سزایی در تعیین سرنوشت نهایی داستان داشته باشند، برای مثال Leeباید برای نجات یکی از دو نفری که در خطر هستند، اقدام کند که در این حال مرگ دیگری را رقم میزند.
انتخابهایی از این دست بسیار سخت و دشوار خواهند بود که میبایست در مدت زمان کوتاهی تصمیم به موقع گرفته شود.

گرافیک بازی به صورت Cellshade بوده و باعث شده که با محیط و جو بازی هماهنگی خاصی داشته باشد. بازی دارای دوربین سوم شخص و تنها دارای بخش تک نفره است.

از طرف دیگر برخی از کاراکترهای موجود در کمیک نیز در بازی حضور دارند همانند Hershel Greene و Glen که بازیباز قبل از رخ دادن اتفاقات کمیک، با آنها روبرو میشود.

از آنجایی که این بازی با استقبال خوب گیمران روبرو شد، در 6 جولای 2012 ، Telltale اعلام کرد که فصل دوم این بازی نیز ساخته خواهد شد و همانند فصل نخست نیز شامل 5 اپیزود خواهد بود.

فصل اول بازی شامل اپیزود های زیر خواهد بود که به مرور زمان آپدیت خواهد شد:

1) A New Day
Starved For Help (2
Long Road Ahead (3
Around Every Corner (4
No Time Left (5

=================================================

Episode 1 : A New Day

Lee Everett تاریخدان به دلیل قتل بازداشت شده و در حال حمل با ماشین پلیس است که در نیمه راه با یک زامبی - که در بازی از آنها به عنوان Walker یاد میشود - برخورد کرده و از جاده خارج میشوند.
اپیزود اول پیرامون نحوه آشنایی Lee با دختر بچه ای به نام Clementine و سفر آنها به Macon و پیدا کردن دیگر بازماندگان این فاجعه میگردد که این حین Lee مجبور به تصمیم گیری هایی سخت خواهد بود.
این اپیزود در حال حاضر منتشر شده است.

Episode 2 : Starved For Help

سه ما از اتافاقات اپیزود اول گذشته است.
اپیزود دوم همانگونه که از نام آن پیداست، پیرامون تمام شدن ذخیره غذایی گروه بازماندگان و برخورد و آشنایی آنها با افرادی دیگر میگردد.در این بین شخصی به نام Mark نیز به جمع بازماندگان اضافه شده است. فهمیدن حقایقی که بر داستان اثر گذاشته باعث شده که از نظر بیشتر افراد، اپیزود دوم بهتر از اپیزود اول باشد
همانند اپیزود اول تصمیمات همچنان بر روند داستان اثر گذاشته و پایان های متفاوتی را به تصویر خواهند کشید.

Episode 3 : Long Road Ahead

یک هفته از ادامه اتفاقات پیشین گذشته است.
این بار گروه همیشگی قصد پیدا کردن دیگر بازماندگان را دارند و به همین دلیل سعی در ترک پناهگاه کنونی خود برای یافتن دیگران را دارند. دو ضخصیت دیگر به نام های Omid و Christa به جمع بازماندگان اضافه شده است. برای اولین بار، شاهد صحنه های تاثیر گذار و عمیق خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
اسپویلر آخر بازی
عجب صحنه ای داشت این آخرش جیگرم آتیش گرفت :| خیلی سوز داشت کم بود اشکم درآد :دی بی نهایت زیبا تمام شد.

بدون شک GOTY ه واسه من . درسته انتخاب ها تغییر بزرگی توی داستان ایجاد نمی کرد ولی با این وجود بازم بهتر از هوی رین تو این زمینه بود. فقط چند تا بدی داشت یکی انیمیشن های واقعا ضعیف و دیگه اینکه ضعف گرافیکی شدید داشت بعضی جاهاش آدم دوست داشت قیافه و صورت اشخاص یه مقداری کیفیتش از این بهتر باشه تا بتونن بهتر احساساتشون رو بیان کنن.
به نظرم Last of Us میتونه یه واکینگ دد با کیفیت بشه اگه داستان رو بتونن مثل اینا به این اندازه خوب در بیارن. البته از یه نظر نمی تونن اینجوری احساسات گیمر رو تحت تاثیر قرار بدن چون واقعا یه جاهایی آدم دیگه انتخاب ساده نمی کرد بلکه اینقدر با کاراکتر ها انس می گرفتی که می خواستی از ته دل حرفتو بزنی و یه جوری کمک کنی چون برات اهمیت پیدا کرده بودن و نمی خواستی به این راحتی ها ازشون دل بکنی. تو اون اپیزود وقتی اون اتفاق افتاد و من اومدم اینجا پست دادم واقعا یه چنین موقعیت داشتم و واقعا دلم نمی خواست اون اتفاق بیفته. ولی چون اون بازی یه اکشن ادونچره تقریبا خطیه ( حداقل از نظر داستانی) فکر نمی کنم این ارتباطی که توی این بازی بین گیمر و شخصیت های این بازی پدید میاد اونجا هم پیش بیاد چون همین که خود گیمر یه چیزایی رو انتخاب می کنه با این انتخاب ها سعی داره شخصیت لی رو شکل بده و با بقیه به روش خاص خودش ارتباط بر قرار کنه و این باعث میشه بیشتر توی داستان و دنیای بازی قرار بگیری و بهتر مسایل و اتفاقات رو درک کنی.
تجربه بی نظیری بود که به همه توصیه می کنم از دستش ندن

آخرین ویرایش:
آخرش خیلی عالی بود، یکی از بهترین Ending هایی که تو این نسل دیدم. البته این ایپزود خیلی کوتاه بود و عصر گرفتم و سریع هم تمومش کردم ولی بازم خیلی جالب بود واسم. فعلا منتظرم تا نسخه کامل 360 ـش هم عرضه بشه و یه دور دیگه با تصمیمات متفاوت برم، چون تاثیرات تصمیمات از اپیزود 4 به بعد یه جورایی جالب بود :دی فقط امیدوارم واسه فصل بعد یه مقدار گیم پلی رو غنی تر کنن، تنها مشکل بازی همین بود، یه کم گیم پلی شاخ و برگ بیشتری پیدا کنه میتونه بازی رو کم نظیر کنه. یه چیز دیگه هم اینه که با اینکه اتمسفر بازی خیلی عالیه ولی هنوز نتوانسته اون دنیای وحشتناک و بی رحم کمیک رو عینا پیاده سازی کنن، یعنی بازی با تمام خشونتش بازم از این نظر در مقابل کمیک کم میاره :دی

---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 PM ارسال شده بود ----------

راستی خیلی نامردی کردن که کلمنتاین رو جز کاندیدهای بهترین شخصیت سال قرار ندادن :| البته صداگذارش کاندید شده ولی خود شخصیتش هم فوق العاده کار شده و در کنار لی از بهترین شخصیت های امسال بودن. الان نگاه کردم لی هم نبود که :| :دی

گیر کردم تو اپیزود 3 :

الان رسیدم به قطار و نحوه راه اندختنش رو نمیدونم ... میخوام برم اون واگن رو جدا کنم میگه فشار زیاد میخواد و ...

بازی رو تموم کردم. یه کلام فوق العاده بود. VGA هم با قرار دادن بازی تو لیست بهترین بازی سال بیش از پیش برای من معتبر شد :دی.
Lee و Clementine هم رفتن تو لیست موندگار ترین شخصیت های من. صداگذاریشون هم واقعا عالی کار شده بود.
بقیه ـش تو اسپویلر :دی:

اپیزود اول که برای شروع خیلی خوب بود و قشنگ آدم رو تو جو قرار میداد.
اپیزود 2 فوق العاده بود بدون هیچ شکی! بعد از بازی کردنش یکی دو روز تو شوک بودم :دی!
اپیزود 3 و 4 هم خیلی خوب بودن. خصوصا 4.
و در آخر هم با اپیزود 5 به بهترین شکل ممکن تمومش کردن. پایان تلخ و تاثیر گذاری داشت. بد جوری آدم رو تحت تاثیر قرار میداد.
خلاصه که دمشون گرم. عالی کار کردن. منتظر فصل دوم هستیم.
خب انتخاب ها تاثیر خیلی زیادی تو داستان بازی نمیذاشتن و فقط یه مقدار کمی تو نوع روایت شدن داستان تاثیر گذار بودن.
که البته اصلا هم این موضوع ایراد محسوب نمیشه برای این بازی چون اگه قرار بود هر انتخاب تاثیر زیادی بذاره و یا باعث تغییر پایان بازی بشه هزینه و وقت بسیار زیادی میبرد که از توان یه استدیو مستقل و کوچیک خارجه.
حتی هوی رین هم که یه بازی بزرگ (منظر از بزرگ اینه که دانلودی و مستقل نبود) بود تمام انتخاب ها داستان رو تغییر نمیداد ولی خب خیلی بیشتر تاثیر میذاشت رو جریان بازی که اصلا قابل مقایسه با TWD نیست.
ولی خب همین که بازی اجازه میداد فکر کنی، تصمیم بگیری و انتخاب کنی و حتی اونجوری که دوست داری با دیگران صحبت کنی و نتایجش رو هم ببینی واقعا عالی بود و جای تقدیر داره. موقع بازی واقعا میتونستم خودم رو جای Lee بذارم و تصمیم بگیرم.

گیر کردم تو اپیزود 3 :

الان رسیدم به قطار و نحوه راه اندختنش رو نمیدونم ... میخوام برم اون واگن رو جدا کنم میگه فشار زیاد میخواد و ...

یادم نیست . یکم بگردی پیدا می کنی.
با همه حرف بزن و برو اون جایی که با کنی حرف می زنی اون برش یه زامبی تو ماشینه. اون رو بکش و غذای سگ رو بردار و بده به اون زنه. یادم نیست اون واگنه رو چه طوری باید باز کنی.
تو اتاق کنی هم اون دفترچه ی یاداشت رو با مداد بزن تا چیزاش معلومم شه! بعد یه جا یاداشت کن. بعد اینارو یه جا باید وارد کنی.
موفق باشی

گیر کردم تو اپیزود 3 :

گیر کردین تو راه انداختنش یا جدا کردن واگن؟:دی جدا کردن واگن که کاری نداره یه آچار می‌خواد که تو یکی‌ از اون اتاقک‌ها هست. راه انداختن قطار هم که دوستمون گفتن :دی
==================
من الان EP 3 رو تموم کردم، با اینکه تموم نکردم کامل بازی رو ولی‌ در کّل holy sht:biggrin1:
Clementine یکی‌ از بهترین شخصیت‌های دومی‌ هست که تا حالا تو یه بازی دیدم.
بعضی‌ جاها تصمیم گرفتن اون قدر سخت می‌شه (با اینکه می‌دونم تاثیر خیلی‌ زیادی ندارن) که به سازنده‌ها لعنت میفرستم واسه گذاشتن این محدودیت زمانی‌ :دی
اصلا فکر نمیکردم یه بازی که مربوط به زامبی و این چیزا هست در این حد عالی‌ عمل کنه از نظر داستانی و شخصیت پردازی. اینطور که من احساسات نشون میدم در مورد این اپیزود ها، آخرش فکر کنم دو سه روزی گریه کنم :دی
. VGA هم با قرار دادن بازی تو لیست بهترین بازی سال بیش از پیش برای من معتبر شد
biggrin1.gif
.
^^^

اینجا مثل میدون مینه باید حواسم باشه با باز کردن یه اسپویلر پام نره رو مین :دی
آقا من همه قسمتا رو دانلود کردم ولی فقط 4 تا اپیزود توشه. 5 رو جدا دانلود کردم. باید سیوهای قبلی رو داشته باشم؟
==
ضمنا اپیزود2 صدا نداره برام. چیکار کنم؟! (فقط کاراکترا صدا ندارن)

آخرین ویرایش:
آقا من همه قسمتا رو دانلود کردم ولی فقط 4 تا اپیزود توشه. 5 رو جدا دانلود کردم. باید سیوهای قبلی رو داشته باشم؟
من دردسری داشتم سر این:d اول یدونه گرفتم 2تا Ep اول توش بود!اومدم بقیه رو بگیرم ولی دفعه اول که اومدم Ep 4 رو برم سیو هام پرید:|دوباره از اول رفتم،رسیدم سر Ep 5،ولی تو بازی نمیرفت:|!کل بازیرو یه جا گرفتم تمومش کردم!
ما هم بالاخره تموم کردیم!فوق العاده بود!بهم بیشتر از هوی رین چسبید.خیلی فضا و اتمسفر جالب تری نسبت به هوی رین داشت.
من آخر بازی به Clem گفتم ولم کنه بره،آخرش دیدم فقط 5 درصد اینکاررو کردن:|!غلط زیادی کردم:d؟
اون دوتا بعد Credit کی بودن؟امید و کریستا؟
آخر بازی اومدم یه تریپ گریه بیام،نیومد:d:|خانواده بود گفتم ضایس:d!

یه سوال فنی:تو کمیک یا سریال اشاره نشده چرا دنیا اینجور شده؟(اگه هست نگید چجوری،فقط بگید سریال یاکمیک:d)

پ.ن:اگه سیزن 2 رو ندن بیرون با دستای خودم خفشون میکنم:d رسما تایید شده میاد؟

ما هم بالاخره تموم کردیم!فوق العاده بود!بهم بیشتر از هوی رین چسبید.خیلی فضا و اتمسفر جالب تری نسبت به هوی رین داشت.
من آخر بازی به Clem گفتم ولم کنه بره،آخرش دیدم فقط 5 درصد اینکاررو کردن:|!غلط زیادی کردم:d؟
اون دوتا بعد Credit کی بودن؟امید و کریستا؟
در مورد انتخابت:فقط باید امیدوار باشی در نتیجه این کار،به نحوی در سیزن 2 با حالت زامبی شده ی لی رو به رو بشی:)) lol
ولی اگه به کلمنتاین میگفتی که لی رو بکشه،خیلی غم انگیز تر تموم میشد(قیافه کلمنتاین رو میدیدی،تریپ گریه ناخودآگاه پدید میومد:دی)

در مورد انتخابت:فقط باید امیدوار باشی در نتیجه این کار،به نحوی در سیزن 2 با حالت زامبی شده ی لی رو به رو بشی:)) lol
ولی اگه به کلمنتاین میگفتی که لی رو بکشه،خیلی غم انگیز تر تموم میشد(قیافه کلمنتاین رو میدیدی،تریپ گریه ناخودآگاه پدید میومد:دی)
دقیقاً من اینجوری شدم :دی از همون می‌ترسیدم خودم رو نفله کردم :دی واقعا خیلی‌ غم انگیز بود ،سر بازی زیاد احساساتی‌ نمیشم ولی‌ این دیگه خیلی‌ زیاد بود... اون آخرش هم فکر کنم Omid اینا نباشن هم آدم هستن، دید خوبی‌ دارن :دی

آخرین ویرایش:
فایل های voice بازی رو میشه از جایی جداگونه دانلود کرد؟ چون اپیزودای 2 و 5 واسه من صدا ندارن. شبیه این ادونچرای قدیمی شده. الان دیدم اصلا فایل های WalkingDead102_english_pc_voice و WalkingDead105_english_pc_voice تو مسیرشون وجود ندارن!

به راستی که بهترین عنوان سال 2012 همینه :x واقعا لحظه لحظه بازی لذتبخشه . دهمین بازی که تونستم تموم اچیومنتاشو بگیرم و واقعا دلم نیومد هیچجوره سمت کپی و کرک و اینجور چیزا برم .

96l0j3pidbflq7fszjx3.jpg

تا حالا هیچ داستانی تو هیچ فرمی و هیچ اتفاقی تو واقعیت باعث نشده بودن این قدر مفاهیم انسان دوستانه و ارزش زندگی درونم زنده بشه. شخصیت های داستان اکثرا آدم هایی بسیار معمولی و حتی کمی نفرت انگیز هستن، آدم هایی که مشابهشون تو واقعیت زیاده و حتی شاید خیلی از ماها سعی داشته باشیم ازشون دوری کنیم. ولی بازی به طور استادانه ای به ما نشون میده کمک کردن به همین شخصیت ها و حتی یه گفتگوی دوستانه باهاشون چه قدر شیرین و از دست دادنشون چه قدر ناراحت کنندست. البته خود سریال و کمیک هم تلاش داشتن چنین کاری بکنن، ولی به نظرم بنا به دلایلی اصلا موفق نبودن. (خصوصا سریال)

اپیزود 5
سکانس پایانی بازی هم که دیگه گل سرسبد بود. لی یه گوشه رو به مرگ افتاده و حالا شما این توانایی رو دارید که کلمات آخرش به دختربچه ای که براش حکم پدر رو داشته، انتخاب کنید. فقط از طریق یه بازی میشه چنین موقعیت شاعرانه ای رو ایجاد کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or