The Walking Dead | PC

Developer : Telltale Games
Publisher :
Telltale Games
Genre :Role-Playing / Adventure
Platform : iOS / PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
Episode 1 : 24 April 2012
Episode 2 : 29 June 2012
Episode 3 : 28 August 2012

The Walking Dead بر اساس کمیک های Robert Kirkman است که ژانری Adventure خواهد داشت. این بازی به صورت اپیزودیک عرضه خواهد شد که شامل 5 اپیزود خواهدبود.
آقای Kirkman گفته است که بر خلاف دیگر دیگر بازی های زامبی، این بازی بیشتر به صحنه های احساسی و پیرامون شخصیت ها تکیه خواهد داشت.

همانند بازی های قبلی Telltale، شما همچنان میبایست از آیتم های موجود در محیط برای پیشروی در داستان استفاده نموده و زمان کوتاهی برای انتخاب های حیاتی که برای پیشبرد داستان خواهید گرفت، خواهید داشت.
داستان پیرامون شخصیت جدیدی به نام Lee Everett خواهد بود که تنها کاراکتر قابل بازی موجود خواهد بود.
Lee قادر به برقراری رابطه با دیگر بازماندگان خواهد بود که هر کدام میتوانند نقش به سزایی در تعیین سرنوشت نهایی داستان داشته باشند، برای مثال Leeباید برای نجات یکی از دو نفری که در خطر هستند، اقدام کند که در این حال مرگ دیگری را رقم میزند.
انتخابهایی از این دست بسیار سخت و دشوار خواهند بود که میبایست در مدت زمان کوتاهی تصمیم به موقع گرفته شود.

گرافیک بازی به صورت Cellshade بوده و باعث شده که با محیط و جو بازی هماهنگی خاصی داشته باشد. بازی دارای دوربین سوم شخص و تنها دارای بخش تک نفره است.

از طرف دیگر برخی از کاراکترهای موجود در کمیک نیز در بازی حضور دارند همانند Hershel Greene و Glen که بازیباز قبل از رخ دادن اتفاقات کمیک، با آنها روبرو میشود.

از آنجایی که این بازی با استقبال خوب گیمران روبرو شد، در 6 جولای 2012 ، Telltale اعلام کرد که فصل دوم این بازی نیز ساخته خواهد شد و همانند فصل نخست نیز شامل 5 اپیزود خواهد بود.

فصل اول بازی شامل اپیزود های زیر خواهد بود که به مرور زمان آپدیت خواهد شد:

1) A New Day
Starved For Help (2
Long Road Ahead (3
Around Every Corner (4
No Time Left (5

=================================================

Episode 1 : A New Day

Lee Everett تاریخدان به دلیل قتل بازداشت شده و در حال حمل با ماشین پلیس است که در نیمه راه با یک زامبی - که در بازی از آنها به عنوان Walker یاد میشود - برخورد کرده و از جاده خارج میشوند.
اپیزود اول پیرامون نحوه آشنایی Lee با دختر بچه ای به نام Clementine و سفر آنها به Macon و پیدا کردن دیگر بازماندگان این فاجعه میگردد که این حین Lee مجبور به تصمیم گیری هایی سخت خواهد بود.
این اپیزود در حال حاضر منتشر شده است.

Episode 2 : Starved For Help

سه ما از اتافاقات اپیزود اول گذشته است.
اپیزود دوم همانگونه که از نام آن پیداست، پیرامون تمام شدن ذخیره غذایی گروه بازماندگان و برخورد و آشنایی آنها با افرادی دیگر میگردد.در این بین شخصی به نام Mark نیز به جمع بازماندگان اضافه شده است. فهمیدن حقایقی که بر داستان اثر گذاشته باعث شده که از نظر بیشتر افراد، اپیزود دوم بهتر از اپیزود اول باشد
همانند اپیزود اول تصمیمات همچنان بر روند داستان اثر گذاشته و پایان های متفاوتی را به تصویر خواهند کشید.

Episode 3 : Long Road Ahead

یک هفته از ادامه اتفاقات پیشین گذشته است.
این بار گروه همیشگی قصد پیدا کردن دیگر بازماندگان را دارند و به همین دلیل سعی در ترک پناهگاه کنونی خود برای یافتن دیگران را دارند. دو ضخصیت دیگر به نام های Omid و Christa به جمع بازماندگان اضافه شده است. برای اولین بار، شاهد صحنه های تاثیر گذار و عمیق خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
من اپیزود اول بازی رو مدت ها پیش یه کمی بازی کرده بودم و خسته شدم ولش کردم. بعد دیدم توی این مدت خیلی از بازی تعریف میکنن و دیگه حتی تا نامزد GOTY شدن هم پیش رفته ! :دی نشستم ادامه دادم و بسیار حال داد ! البته هنوز به نظرم در حدی نیست که GOTY بشه ولی بازی خیلی جالبی هست ، مخصوصاً به خاطر انتخاب هایی که باید توی یه مدت زمان خیلی کوتاه انجام بدی. فعلاً هم اپیزود اول تموم شده و در حال دانلود دومی هستیم ! :دی
فقط یه سوال ، البته سوالم کلی هست ولی چون از شخصیت ها مثال میزنم باید توی اسپویلر باشه :
کلاً این انتخاب هایی که بین دو نفر انجام میدیم ، تأثیر واقعی داره یا فقط روی واکنش کاراکترها به ما تأثیر میذاره ؟
مثلاً یه جایی بود که بین اون پسر کوچیکه که سوار تراکتور هست و اون جوونه ، رفتم پسره رو نجات دادم و جوونه مُرد. بعد سریع اومدم بیرون و این دفعه رفتم جوونه رو نجات بدم که باز افتاد مُرد بنده خدا ! :دی ولی خب واکنش پدر یارو و اطرافیان و ... خیلی فرق داشت.
حالا مثلاً توی اواخر اپیزود اول هم که زامبی ها حمله میکنن ، هر کاری کنیم اون دختره نجات پیدا میکنه و پسره میمیره یا میشه پسره رو نجات داد ؟! چون من دختره رو نجات دادم ولی شخصیتش یه جوری هست که بهش نمیخوره در هر صورت توی اون صحنه شهید بشه ! :دی
راستی یه دفعه یه چیزی از اپیزودهای بعدی لو ندین ! :|
خب آریا جان اون پسر جوونه در هر صورت میمیره. هیچ راهی برای نجاتش نیست. تاثیر انتخاب هایی که میگیری توی اپیزودهای بعدی مشخص میشه. آخر اپیزود هم باید فقط یکی رو انتخاب کنی. یا پسر مهندسه یا دختر خبرنگاره. یکیشون اینجا میمیره.البته من مهندسه رو نجات دادم و دختر خبرنگاره اونجا کتلت شد:biggrin1: پس به قیافه-ش میخوره بدجور شهید بشه:biggrin1:

خب آریا جان اون پسر جوونه در هر صورت میمیره. هیچ راهی برای نجاتش نیست. تاثیر انتخاب هایی که میگیری توی اپیزودهای بعدی مشخص میشه. آخر اپیزود هم باید فقط یکی رو انتخاب کنی. یا پسر مهندسه یا دختر خبرنگاره. یکیشون اینجا میمیره.البته من مهندسه رو نجات دادم و دختر خبرنگاره اونجا کتلت شد:biggrin1: پس به قیافه-ش میخوره بدجور شهید بشه:biggrin1:
منم مهندس رو نجات دادم!:dموقعی که قرار بود بینشون انتخاب کنم یهو یادم اومد درباره چیزایی که خبرنگاره بم گفته بود در مورد گذشته ی لی و اطلاعاتی که در موردم داشت..برا همین گذاشتم بمیره.>:)هر چند که فرقیم نکرد و بعدا معلوم شد بابای اون یکی دختره هم از ماجرای ما خبر داره.

شما واسه حرفت منبع معتبري هم داري؟
چون تا حالا هيچ جايي اين خبر اعلام نشده كه بازي فصل دومي هم داره
هرچند كه باتوجه به موفقيت بازي شايد ادامه اي براش در نظر بگيرن
حامد جان چندماه قبل یکی از بچه ها خبری در این مورد گذاشت که سازنده ها گفتن با توجه به موفقیت این بازی، ساخت فصل دوم در دستور کار خودشون قرار دادن

حامد جان چندماه قبل یکی از بچه ها خبری در این مورد گذاشت که سازنده ها گفتن با توجه به موفقیت این بازی، ساخت فصل دوم در دستور کار خودشون قرار دادن
ok دادا حرف شما براي ما حجته
از اين دوستمونم عذر ميخوام چون من اطلاع نداشتم كه بازي فصل دومي هم داره .جاي بسي خوشحالي:)

آخرین ویرایش:
ok دادا حرف شما براي ما حجته
از اين دوستمونم عذر ميخوام چون من اطلاع نداشتم كه بازي فصل دومي هم داره .جاي بسي خوشحالي:)
سالاری برادر. اینم برای محکم کاری:d:
فصل دوم The Walking Dead هم ساخته می شود

البته که جای خوشحالی داره. واقعا یه چیز کاملا نو و متفاوت بود این بازی. تصمیماتی که پیش روی آدم میذاره، جای شوخی نمیذاره و تصور خیلیا که گرافیک سل شید اصولا برای بازی های شاد استفاده میشه رو میکشه زیر سوال
روی استیم امروز عرضه میشه دیگه ؟ توکفشیم شدید
biggrin1.gif
!
آره میگن امروزه>:d<
خیلی دوست داریم این لی بدبخت آخر و عاقبتش چی میشه:((

خوش به حال اونایی که استیم دارن :d

لینکای بازی اومده که:d به skidrowcrack یه سر بزنید. لینک Rapidshare هم داره که میتونید با قابلیت Resume ازش دانلود کنید. حجمش 730 مگه ...
فایل های بازیُ طبق معمول منتقل کنید به پوشه‌ی WalkingDead105 که در پوشه Pack قرار داره.:d

لینکای بازی اومده که:d به skidrowcrack یه سر بزنید. لینک Rapidshare هم داره که میتونید با قابلیت Resume ازش دانلود کنید. حجمش 730 مگه ...
فایل های بازیُ طبق معمول منتقل کنید به پوشه‌ی WalkingDead105 که در پوشه Pack قرار داره.:d
درسته همين العان روي ساير سايت ها هم قرار گرفت با حجم 730 مگ
فكر كنم يه چيزايي هم نسبت به قسمتاي قبلي اضافه داشته باشه چون حجم قبليا بيشتر از 650 مگ بيشتر نميشد

آخرین ویرایش:
ما که داریم دانلود میکنیم در پوست خود نیز نمیگنجیم :)
خیلی دوست دارم ببینم سرنوشت لی چی میشه
داستان و کشش گیم پلی خیلی بالاست نمیدمش به 100تا عنوان پر خرج :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or