شایعه The Verge: مایکروسافت بازاریابی کنسول های Xbox را اروپا، آفریقا و خاورمیانه متوقف خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
STK048_XBOX_C.jpg
طبق خبری که آقای تام وارن، سردبیر سایت The Verge منتشر کرده است، مایکروسافت سیاست بازاریابی خود را در قبال Xbox در اروپا، آفریقا و خاورمیانه متوقف خواهد کرد. ایشون در این مورد میگه:

اطلاعاتی دریافت کردم مبنی بر اینکه مایکروسافت در حال تغییر استراتژی Xbox خود برای سال مالی جدید در مناطق اروپا، آفریقا و خاورمیانه است.
نتوانستم این را به طور کامل تأیید کنم، اما اطلاعات دهنده ادعا کرد که مایکروسافت بازاریابی کنسول های Xbox را در بازارهای خاصی در مناطق مذکور متوقف خواهد کرد و فقط روی Game Pass، بازی‌های ابری، رایانه‌های شخصی و کنترلرهای Xbox تمرکز خواهد کرد. مایکروسافت برای فروش کنسول های Xbox S/X در بسیاری از کشورها در سرتاسر این قاره‌ها با مشکل مواجه شده است که منبع خبر معتقد است مایکروسافت اکنون سهام کنسول کمتری را به اروپا اختصاص خواهد داد. چندی پیش نیز مایکرو طی یک تبلیغ اشاره کرد که برای اجرای بازی‌های اکس‌باکس‌ دیگر نیازی به خرید این کنسول ندارید.

[The Verge] Microsoft may stop marketing of Xbox consoles in EMEA and focus only on Game Pass, Cloud, PC and Xbox Controllers

من چند سال پیش پیشبینی کرده بودم که کنسول ها کم کم حذف میشن و شما برای بازی کردن فقط احتیاج به یک بستر با یک نت خوب دارید این قضیه هم انجام میشه چه برای سونی چه ماکروسافت حالا شاید یک شرکتی زودتر اینکارو بکنه و شرکتی برنده این رقابت هست که لایبرری قوی تری داشته و روی پلتفروم های بیشتری با کیفیت بهتری اجرا بشه
ولی من قول بهتون میدم ما نسل بعدی هم کنسول ماکروسافت خواهیم داشت حالا شاید اسمش XBOX نباشه

امین پیشگویی حذف کنسول ها از زمانی که من طفل بودم وجود داشته، و عادت کردیم به اینکه همه بگن این نسل دیگه آخرین نسل کنسول هاست و اما در عمل این اتفاق نیفته، شخصیا هم بعید میدونم دستکم تا دو نسل دیگه این اتفاق بیفته و کلا هم درک نمیکنم وقتی این همه گجت و دیوایس مختلف هست کنسول جای کیو تنگ کرده که بخوان حذفش کنن:دی شخصا هم دوست ندارم هیچ وقت کنسول حذف بشه، ذات خرید کنسول، داشتن یه دیوایسی به اسم کنسول و بازی کردن بدون نت یه چیز خیلی خوب و جذابیه، امیدوارم هیچ وقت از بین نره. ولی حتا اگه به فرض هم این اتفاق بیفته و اجتناب ناپذیر باشه ربطی به این اقدام مایکروسافت نداره. یعنی مایکروسافت رو این حساب قید اکس باکس رو نمیزنه، بلکه به دلیل مخاطب کم بیخیالش داره میشه. و میخواد فرم بیزنسیش رو یبار دیگه عوض کنه، بلکه بتونه یه بازار خوبی برای خودش بسازه.

به نظر من که در این زمینه بسیار موفق عمل میکنه و به اون چیزی که میخواد میرسه، یعنی تسلط رو بخشی از بازار، چون پول داره و میتونه خیلی هارو بخره و بیاره تو اکوسیستم خودش. مادامی که این بازی ها هم انحصار نداشته باشن و ما بتونیم به روال قبل صاحبشون باشیم، نه اینکه صرفا منوط به گیم پس بشه، من مشکلی با هیچ یک از کاراش نخواهم داشت.

امین پیشگویی حذف کنسول ها از زمانی که من طفل بودم وجود داشته، و عادت کردیم به اینکه همه بگن این نسل دیگه آخرین نسل کنسول هاست و اما در عمل این اتفاق نیفته، شخصیا هم بعید میدونم دستکم تا دو نسل دیگه این اتفاق بیفته و کلا هم درک نمیکنم وقتی این همه گجت و دیوایس مختلف هست کنسول جای کیو تنگ کرده که بخوان حذفش کنن:دی شخصا هم دوست ندارم هیچ وقت کنسول حذف بشه، ذات خرید کنسول، داشتن یه دیوایسی به اسم کنسول و بازی کردن بدون نت یه چیز خیلی خوب و جذابیه، امیدوارم هیچ وقت از بین نره. ولی حتا اگه به فرض هم این اتفاق بیفته و اجتناب ناپذیر باشه ربطی به این اقدام مایکروسافت نداره. یعنی مایکروسافت رو این حساب قید اکس باکس رو نمیزنه، بلکه به دلیل مخاطب کم بیخیالش داره میشه. و میخواد فرم بیزنسیش رو یبار دیگه عوض کنه، بلکه بتونه یه بازار خوبی برای خودش بسازه.

به نظر من که در این زمینه بسیار موفق عمل میکنه و به اون چیزی که میخواد میرسه، یعنی تسلط رو بخشی از بازار، چون پول داره و میتونه خیلی هارو بخره و بیاره تو اکوسیستم خودش. مادامی که این بازی ها هم انحصار نداشته باشن و ما بتونیم به روال قبل صاحبشون باشیم، نه اینکه صرفا منوط به گیم پس بشه، من مشکلی با هیچ یک از کاراش نخواهم داشت.
کنسول که حذف نمیشه ولی نقشش کمرنگ میشه فعلا هم هنوز بسترش فراهم نیست ولی بالاخره اتفاق می افته ماکروسافت هم معمولا تو ارائه تکنولوژی ها جدید عجول هست و معمولا هم همیشه شکست خورده و شرکتهای دیگه با تکیمل اون پروژها در زمان مناسب بازار بدست گرفتن حالا باید دید اینبار ماکروسافت چه کار میکنه

کنسول که حذف نمیشه ولی نقشش کمرنگ میشه فعلا هم هنوز بسترش فراهم نیست ولی بالاخره اتفاق می افته ماکروسافت هم معمولا تو ارائه تکنولوژی ها جدید عجول هست و معمولا هم همیشه شکست خورده و شرکتهای دیگه با تکیمل اون پروژها در زمان مناسب بازار بدست گرفتن حالا باید دید اینبار ماکروسافت چه کار میکنه

میگم مساله عجول بودن مایکروسافت در ارایه تکنولوژی نیست، مساله شکست برند اکس باکسه. و علی رغم کلی هزینه و پول پاشی، بازم نتونست با پلی استیشن رقابت کنه و در نتیجه مایکروسافت برای اینکه از این برند ضربه نبینه، و دچار مشکلات مالی نشه، که بزرگ ترینش افت سهام شرکته، مجبوره مدل کاریش رو تغییر بده و بشه یه ناشر و ارایه دهنده یه سرویس بزرگ. این سرویس هم اگه باز بعد امدن CoD و موج بعدی AAA هم رشد نکنه، یا سودآور نشه، تعطیلش میکنن بره پی کارش میشه همون یه ناشر بزرگ.

من چند سال پیش پیشبینی کرده بودم که کنسول ها کم کم حذف میشن و شما برای بازی کردن فقط احتیاج به یک بستر با یک نت خوب دارید این قضیه هم انجام میشه چه برای سونی چه ماکروسافت حالا شاید یک شرکتی زودتر اینکارو بکنه و شرکتی برنده این رقابت هست که لایبرری قوی تری داشته و روی پلتفروم های بیشتری با کیفیت بهتری اجرا بشه
ولی من قول بهتون میدم ما نسل بعدی هم کنسول ماکروسافت خواهیم داشت حالا شاید اسمش XBOX نباشه
مایکروسافت تمرکزش رو گذاشته رو نرم افزار چون تو فروش سخت افزار باز هم شکست خورد. اینبار جوری شکست خورد که افزون بر سخت افزار میل نداره فروش دقیق بازیهاش رو هم اعلام کنه! یه کنسول دیگه تو همین مدل و با قدرت بیشتر هم تفاوتی براش ایجاد نمیکنه. اما شاید یه کنسول ویندوزی با پشتیبانی از انواع فروشگاهها و دسته ها(+ قابلیت هک شدن :D ) بتونه تغییری تو این روند ایجاد کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or