The Vanishing of Ethan Carter | PC

The Vanishing of Ethan Carter اولین پروژه استودیوی مستقل و کوچک The Astronauts هست که توسط سه نفر از موسسان اصلی استودیوی People Can Fly (سازنده بازیهایی مثل Painkiller, Bulletstorm و Gears of War: Judgment) تاسیس شده. Adrian Chmielarz شاید معروف ترین اونها باشه که طراح مراحل بازی هست. این استودیو در حال حاظر فقط 8 نفر عضو داره و در شهر ورشو لهستان واقع هست.

سایت رسمی بازی بازی رو اینطوری معرفی میکنه: «The Vanishing of Ethan Carter از داستان های تخیلیٍ عجیب و دیگر قصه های خوفناک اوایل قرن بیستم الهام گرفته و بازی ای است که بهتر است آن را در شب، به تنهایی و با هدفون بازی کنید.»

داستان در مورد کارآگاهی به نام Paul Prospero هست که نامه ای از طرف Ethan Carter به دستش میرسه و متوجه میشه که این پسر بعد از قتل فجیعی که در Red Creek Valley رخ داده، ناپدید شده و نیاز به کمک داره. گیم پلی بازی اول شخص هست و هیچ خبری از میان پرده هم نیست. Paul Prospero باید از مهارت های کاراگاهیش و همچنین از نیروهای ماوراییش استفاده کنه. این نیرو به این کاراگاه این اجازه رو میده که آخرین لحظات مرگ هرکسی رو فضاسازی کنه و هرچقدر مدارک زیادی پیدا کنه این فضاسازی واضح تر میشه.

یه مینی کمیک چند صفحه ای و آنلاین هم برای بازی منتشر شده که Prequel هست و همین چند صفحه جو فوق العاده ای داره و حسابی منو درگیر خودش کرد! حتماً بخونیدش:

The Vanishing of Ethan Carter Prequel Mini-Comic

Adrian تو مصاحبه هاش همیشه بازی رو با سبک weird fiction horror game معرفی میکنه. قراره بازی در سال 2014 فقط برای PC منتشر بشه. البته این استودیو امیدواره برای کنسول های نسل بعد هم بازی رو منتشر کنه.

سه GIF چند ثانیه ای هم بازی منتشر شده که میتونید در یوروگیمر ببینید. فعلا خبری از گیم پلی نیست.

These Vanishing of Ethan Carter screenshots move • News • PC • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
Sweet fx بزنید رو بازی با filmgrain و gussian blur ... Technicolor و اپشن dpx رو روشن کنید گرافیک بازی دیوانه وار میشه ... حتما امتحان کنید من العان پایه سیستم نیستم واستون چندتا شات میذارم ... فوقولادست ...

حالا ار گرافیک که بگذریم ، بازی معمایی بسیار خوبی هم هست و یه حس خوشایندی همراه با ترس موقع بازی به ؟ادم دست میده.قبلا یه همچین چیزی رو توی alan wake تجربه کرده بودم.

این فوتوشاپه یا رو بازی حرکتی زدی !؟؟

البته رو بازی با sweet fx میشه ی کارایی کرد اما بازم به این زیبایی نمیشه این پست پروداکشن داخل فتوشاپ که هر تصویری رو زنده میکنه ، برای خروجی کارهای سه بعدی و آرتورک بعد از اتمام کار با نرم افزارهای خاصی کار رو به این صورت در میارن ،
این فتوشاپه با کمی خلاقیت و اضافات دیگه مثل volumetric light که از درختا بیرون زده .
البته ای کاش خود بازی اینطوری بود .

این فوتوشاپه یا رو بازی حرکتی زدی !؟؟
این که با فتوشاپه ولی بنظر من بازی با گرافیک هنری ریخته ما گرافیک فنی و Realistic به این خوبی کم میبینیم که الان این بازی فراهم کرده که واقعا آدم بعد از دیدن عکسا کف میکنه دهنش باز میمونه :دی اونم با Unreal Engine 3 :دی

همون Crysis 3 با اون همه ادعا بنظرم از نظر گرافیک فنی به این نمیرسه البته من هنوز بازی رو تجربه نکردم و طبق عکسایی که دیدم این Real ترین گرافیکیه که بین تمام بازی ها تا الان دیدم :دی
مخصوصا همین عکس پست اول بشدت منو گرفت همون موقع!
http://images.eurogamer.net/2013/ar...oEC_ScreenShot_01.bmp.jpg/EG11/resize/1920x-1
هیچ بازیی اینقدر تکسچرای تر و تمیز و سایه های عالی ندیده بودم :دی حتی مدلینک اجسام هم عالیه!

واقعا با توجه به وضعیت سازنده این بازی از نظر گرافیکی شاهکاره :x

آقا جانه هرکی دوس دارید اینجا والپیپر آپلودنکنید برامون..صفحه ترکید:|

>> با 2 گیگ رم اجرا میشه؟؟

اون اولی رو خوب اومدی!:دی
متاسفانه مثل اینکه نه...
MINIMUM:
Processor: Intel Core2 Duo or equivalent AMD
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX9c compliant card with 512MB of VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 9 GB available space
Sound Card: DirectX9c compliant

ولی رفتم یه تستی زدم با سیستمم که ببینم شاید امکانش باشه بتونید اجرا کنید... روی حداقل تنظیمات (AA و همه ی آپشن های گرافیکی رو هم آف کردم به جز تکسچر فیل.تر.ینگ که روی Anisotropic 2X گذاشتم) بین 120 تا 300 فریم میگرفتم (متغیره با توجه به سبک یا سنگین بودن صحنه ها)
حالا خندست همه چی رو گذاشتم رو high ولی آنتی آلازینگ و تکسچر فیل.تر.ینگ رو مثل بالا گذاشتم و بین 120-200 فریم می رسید! (برای اینکه بدونید با چه سیستمی تست زدم، میتونید تو پروفایلم ببینید)
با این وجود احتمالش کم نیست که بتونید بازی رو اجرا کنید.

آخرین ویرایش:
اون اولی رو خوب اومدی!:دی
متاسفانه مثل اینکه نه...
MINIMUM:
Processor: Intel Core2 Duo or equivalent AMD
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX9c compliant card with 512MB of VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 9 GB available space
Sound Card: DirectX9c compliant

ولی رفتم یه تستی زدم با سیستمم که ببینم شاید امکانش باشه بتونید اجرا کنید... روی حداقل تنظیمات (AA و همه ی آپشن های گرافیکی رو هم آف کردم به جز تکسچر فیل.تر.ینگ که روی Anisotropic 2X گذاشتم) بین 120 تا 300 فریم میگرفتم (متغیره با توجه به سبک یا سنگین بودن صحنه ها)
حالا خندست همه چی رو گذاشتم رو high ولی آنتی آلازینگ و تکسچر فیل.تر.ینگ رو مثل بالا گذاشتم و بین 120-200 فریم می رسید! (برای اینکه بدونید با چه سیستمی تست زدم، میتونید تو پروفایلم ببینید)
با این وجود احتمالش کم نیست که بتونید بازی رو اجرا کنید.

بازی با 2 گیگ رم اجرا میشه:dصلوات..!!

---------------------------------------------------

آقایونی که True Detective‌رو دیدن عاشق بازی میشن...فلسفی؛معمایی،وسیع،گرافیک فک برانداز و... .صفاتی اند که بعد از گذشت تنها 20 دقیقه به بازی میگیدشون:x

بعد مدتی این اولین بازیی بود نشستم و چند ساعتی بازی کردم و لذت بردم.

داستانش واقعا جالبه و ادمو تحریک میکنه که همینطور به بازی کردن ادامه بده، گرافیکش هم که واقعا دلچسبه و اتمسفر فوق العاده ای ایجاد میکنه.

البته رو بازی با sweet fx میشه ی کارایی کرد اما بازم به این زیبایی نمیشه این پست پروداکشن داخل فتوشاپ که هر تصویری رو زنده میکنه ، برای خروجی کارهای سه بعدی و آرتورک بعد از اتمام کار با نرم افزارهای خاصی کار رو به این صورت در میارن ،
این فتوشاپه با کمی خلاقیت و اضافات دیگه مثل volumetric light که از درختا بیرون زده .
البته ای کاش خود بازی اینطوری بود .
ای کاش خود بازی اونطوری نباشه که خوشبختانه نیست :دی

به نظرم گرافیک و اتمسفر بازی همون حالات نرمالش بیشتر به داستانش میاد.

ولی در کل عکس زیبایی بود. روحمون تازه شد. :دی

این که با فتوشاپه ولی بنظر من بازی با گرافیک هنری ریخته ما گرافیک فنی و Realistic به این خوبی کم میبینیم که الان این بازی فراهم کرده که واقعا آدم بعد از دیدن عکسا کف میکنه دهنش باز میمونه :biggrin1: اونم با Unreal Engine 3 :biggrin1:

همون Crysis 3 با اون همه ادعا بنظرم از نظر گرافیک فنی به این نمیرسه البته من هنوز بازی رو تجربه نکردم و طبق عکسایی که دیدم این Real ترین گرافیکیه که بین تمام بازی ها تا الان دیدم :biggrin1:
مخصوصا همین عکس پست اول بشدت منو گرفت همون موقع!
http://images.eurogamer.net/2013/art...resize/1920x-1
هیچ بازیی اینقدر تکسچرای تر و تمیز و سایه های عالی ندیده بودم :biggrin1: حتی مدلینک اجسام هم عالیه!

واقعا با توجه به وضعیت سازنده این بازی از نظر گرافیکی شاهکاره :x

انصافا بازی گرافیک گیرایی داره؛ ولی بیاین ادعای این و اون رو بزاریم کنار و چنتا شات ببینیم از یه بازی که ساخت 2011 ـه که یه انجین داغون داشت. :دی

Please dont kill me
بحث مقایسه گرافیک به میون اومد ما هم گفتیم دیگه دوستان چشمشون بی نصیب نمونه. :دی

یک سوال در مورد بازی دارم
با زبان انگلیسی در حد دانشگاه میشه داستان رو فهمید ؟
کلا ارزش دان داره یا نه ؟
من یک عمر بود دنبال این سایت بودم
اسمش یادم رفته بود
خدا خیرت بده :d
دور از جون این رفیقمون برای ترول کردن لازم میشه :bighug:

بالاخره بعد از مدت ها یه بازی طلسم 8 های gamespot رو شکست. :)
gamespot به این بازی 9 داده و تنها ایرادی هم که گرفته از سیستم save ـه بازی هست.
Gamepot : 9
هرچی میره جلو بیشتر با بازی حال میکنم و به فوق العاده بودن بازی پی میبرم.
واقعا باید آفرین گفت به این تیم کوچیک و مستقل که با اولین بازیشون اینجوری ترکوندن. (البته اعضاشون با سابقه هستن ولی این بازی اولین کار این تیم هست)

من هم تقریبا نیم ساعت بازی کردم. اتمسفر بازی و موسیقی عالی هستند :bighug: حیف که دیگه بیشتر نمیتونم بازی کنم با این مدل دوربین (حالم بد میشه متاسفانه!)=((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or