The Sly Collection

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بازی رو امتحان کردم
به نظرم بهترین ریمستر شده ای هست که تا به حال منتشر شده و کیفیتش با نسخه PS2 زمین تا آسمون تفاوت داره
توی بازی هایی مثل GOW یا POP مشکلات زیادی دیده میشه ولی این یکی مثل این می مونه که بازی از اول برای PS3 ساخته شده
مثلا توی GOW اندازه واید کاملا مشخصه که به زور به بازی خورونده شده و رنگ ها اون زیبایی نسخه PS2 رو نداره و بافت ها کمی تار و بی کیفیت هستند ولی این بازی هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره
کاملا با رزولوشن واید هماهنگ هست و کیفیت رنگ ها حتی خیلی بهتر شده و یه نکته خیلی مهم زاویه دوربین هست که به لطف رزولوشن واید خیلی بهتر شده و دیگه تنگ و اعصاب خورد کن نیست و حالا خیلی بهتر میشه بازی رو انجام داد و دنبال بطری های معروف بازی تو محیط گشت
من شماره دوم رو توی PS2 تا نصفه رفته بودم ولی با دیدن این نسخه به کل از اول می خوام شروع کنم
بخصوص دسته PS3 که از کیفیتی به مراتب بهتر از PS2 برخوردار هست
تنها مشکلش که شامل همه کالکشن ها هم میشه رزولوشن 720 بازی هست که با وجود اینکه بازی ها مربوط به نسل پیش هست ولی باز هم با زولوشن پایین منتشر می شن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream
تنها مشکلش که شامل همه کالکشن ها هم میشه رزولوشن 720 بازی هست که با وجود اینکه بازی ها مربوط به نسل پیش هست ولی باز هم با زولوشن پایین منتشر می شن
این جمله یعنی چی محمد ؟ :-/
هرچی سعی کردم نفهمیدم :دی !

این جمله یعنی چی محمد ؟
هرچی سعی کردم نفهمیدم
منم هر چی میخونم نمی فهمم تو چیش رو نمی فهمی؟!:دی
اگه منظورت 720 هست که نمی فهمی منظورم رزولوشن 1280 در 720 هست. یعنی فول اج دی نیست
بازی ها ماله نسل پیش هست و باید راحت 1080 اجرا بشه ولی نمی دونم چرا باز از رزولوشن 720 استفاده می شه

دوستان ببخشید جای مناسبی پیدا نکردم:d
مربوط به Sly1 هست.
من توی اون مرحله که BOSSش یه خرسه که ترقه و اتیش میزنه گیر کردم.
اون جا که اون پلیسه تیر میزنه من تمام نامه هارو گرفتم ولی نزدیک صندوق که میشم اون لاکپشته میگه رمز قابل خواندن نیست و صندوق رو باز نمیکنه!!از خیرشم نمیتونم بگزرم چون میخوام پلات کنم.
خواهشن یکی یه کمکی به من بکنه.:d

دوستان ببخشید جای مناسبی پیدا نکردم:d
مربوط به Sly1 هست.
من توی اون مرحله که BOSSش یه خرسه که ترقه و اتیش میزنه گیر کردم.
اون جا که اون پلیسه تیر میزنه من تمام نامه هارو گرفتم ولی نزدیک صندوق که میشم اون لاکپشته میگه رمز قابل خواندن نیست و صندوق رو باز نمیکنه!!از خیرشم نمیتونم بگزرم چون میخوام پلات کنم.
خواهشن یکی یه کمکی به من بکنه.:d
اگه دقت کنی اونجا لاکپشته میگه رمز این صندوق به زبون جغدها (یا پرندگان:d) هست ، شما باید باس آخر بازی رو شکست بدی و بازی رو یه بار تموم کنی بعد دوباره این ماموریت رو بازی کنی تا با باز شدن این صندوق پلات کنی >:d<

مطمئنی ؟ :d آخه اینجا فکر نمیکنم راهنماش با IGN یکی باشه :d
خوب یک پیشنهاد دیگه :d چرا صفحه رو باز نمیزاری همینجوری؟ :d فرقی نداره با PDF اینجوری :-" :d

مطمئنی ؟ :d آخه اینجا فکر نمیکنم راهنماش با IGN یکی باشه :d
خوب یک پیشنهاد دیگه :d چرا صفحه رو باز نمیزاری همینجوری؟ :d فرقی نداره با PDF اینجوری :-" :d

:-s آخه برای هر قسمت تپ و توپ باید کلیک کنی Page باز بشه .... !!!!!

به فکر خودم هم رسیده بود :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or