The Sinking City

Developers : Frogwares
Publisher :
TBA
Genre : Lovecraftian Open World Investigation
Platform : TBA
Release Dates : TBA

تجربه دنیای مرموز و سیاه داستان های لاوکرفت به صورت کاملا آزادانه. استودیو خوشنام Frogwares از جدیدترین عنوان خود با نام The Sinking City پرده برداری کرد.

این عنوان در ابتدا با چندین Art Work از طرف سازنده معرفی شد و نام بازی دقایقی پیش به طور کامل مشخص شد. شایان ذکر است که این عنوان کاملا متفاوت از عنوان Call of Cthulhu ساخته Cyanide Studio خواهد بود.

بنا بر گفته های Frogwares، این عنوان بزرگترین ساخته این استودیو خواهد بود و تجربه بی نظیری از دنیای غنی داستان های لاوکرفت و Cthulhu Mythos به ارمغان خواهد آورد.

نمایش کامل بازی در همایش GDC خواهد بود.

تصاویر:

منم نسخه كركيشو دانلود كردم و الان وارد بازى شدم بريم ببينيم چطوريه
بازیش چطوره ؟؟؟

من به ندرت بازی رو دراپ می کنم ولی شماره اول این بازی آنقدر خشک و گرافیک تاریخ گذشته داشت که حالم بد شد .

با اینکه من اون حول و حوش بازی Red dead redemption 1 و LA NOIRE تا انتها رفتم که از عمرشون خیلی می گذره

بازیش چطوره ؟؟؟

من به ندرت بازی رو دراپ می کنم ولی شماره اول این بازی آنقدر خشک و گرافیک تاریخ گذشته داشت که حالم بد شد .

با اینکه من اون حول و حوش بازی Red dead redemption 1 و LA NOIRE تا انتها رفتم که از عمرشون خیلی می گذره
خب سطح همه بازیها که یکی نیست.
داری دوتا بازی AAA و پرخرج رو با یه ایندی/AA خیلی کم خرج مقایسه میکنی.

این بازیها بعضا خیلی مشکل هزینه‌کرد و در نتیجه ضعف تو بخشهایی مثل انیمیشن ، موکپ ، کلا ویژوال ، شاید گانپلی و... داشته باشن ولی نقاط برجسته‌ای هم مثل روایت خوب ، ایجاد اتمسفری که کمتر تو بازی دیگه‌ای پیدا میشه.

حالا درسته میگیم چشم بسته بریم سمت بازی ، ولی باید بتونیم تشخیص بدیم که سطح بازیها با هم متفاوته و نمیشه خیلی بازیها رو حتی اسمهاشون رو پشت هم نوشت ...
چه برسه که بخوایم از لحاظ کیفی اونها رو با هم مقایسه هم بکنیم.

مخصوصا اینکه یه بازیی باشه که خیلی جدی به ترس لاوکرفتی پرداخته باشه که این روزها اصلا در حد نبوده.

نسخه دوم رو بازی نکردم ولی اگه حتی در حد نسخه اول هم که باشه خیلی پیشنهاد میکنم.

بازیش چطوره ؟؟؟

نه اين بازى دارم باهاش حال ميكنم منم سر نسخه اول مثل خودت بودم ولى اين خيلى خيلى شبيه رزيدنت اويل شده سوروايور هورور شده كلا و تا الان سه ساعتشو رفتم حال كردم از فضا سازيش و داستانش و گيم پلى هم بهتر شده ولى بازم موقع بازى يجورايى حس ميكنى اونطور كه بايد باشه نيست ولى نسبت به نسخه اول خيلى بهبود داشته و راضيت ميكنه بنظرم اينو ارزش امتحان كردن داره تازه كرك هم شده اگرم اورجینال ميزنى كه دموش هست اون دموش دوساعت اول بازيه

• Like
Reactions: Thundersky
نه اين بازى دارم باهاش حال ميكنم منم سر نسخه اول مثل خودت بودم ولى اين خيلى خيلى شبيه رزيدنت اويل شده سوروايور هورور شده كلا و تا الان سه ساعتشو رفتم حال كردم از فضا سازيش و داستانش و گيم پلى هم بهتر شده ولى بازم موقع بازى يجورايى حس ميكنى اونطور كه بايد باشه نيست ولى نسبت به نسخه اول خيلى بهبود داشته و راضيت ميكنه بنظرم اينو ارزش امتحان كردن داره تازه كرك هم شده اگرم اورجینال ميزنى كه دموش هست اون دموش دوساعت اول بازيه
خطی طور شده ؟

سر راست ؟

من بزرگترین مشکلم با نسخه اول گان پلیش بود. بقیه چیزاش مثل مسیریابی خلاقانش یا داستانش خوب بودا بعد این گان پلی رو اعصاب و دشمنای مزخرفش گند میزدن به تجربه و در نتیجه یکی از بدترین تجربه هام بود. این نسخه بنظر بهبود داشته طبق تعریفا.

• Like
Reactions: Thundersky
بندگان خدا چقدر سر ساخت نسخه دوم سختی کشیدن! خبرشو خوندم که چون اکراینی هستن ۱۷ نفر از اعصای تیم توی جنگ خونشون آسیب دید و خراب شد و ۱۴ نفرشون هم مجبور شدن برن جبهه بجنگن! حین پروسه ساخت هم کلا خونه هاشون زیر هشدار حمله بوده و همیشه استرس داشتن. بنظرم با همچین شرایطی تونستن بازی خیلی خوبی بسازن و نواقصش رو باید بخشید بهشون. امیدوار پلیرا حسابی ساپورتشون کنن و روحیه خوبی بگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or