The Sims 3 | X360

آره فک کنم داره.
رفیق شما بازی گرفتی بعد میگی فکر کنم؟:d
یه لطفی بکن بازی کن یه نظری بده تا بچه ها تشویق بشن (همون جو گیر خودمون :d) تا بعدش بریم بازی رو بگیریم البته من چنتا عکس و Trailer دیدم از گیم پلیش جالب بود.
نکته:
مثل The Sims 2ـه PS2 نیست!
Gamespot_Review
کلا به نظرم خوبه (کنترلش با توجه به دسته های کنسول بهتر از این هم نمیشد)

منم بازی رو گرفتم خیلی خوب و ساده درستش کردن با اینکه به سرعت PCش نمیرسه ولی فک نمی کنم بهتر از این بشه با دسته به همه ی طرفدارای سیمز توصیه میشه
فیق شما بازی گرفتی بعد میگی فکر کنم؟:d
یه لطفی بکن بازی کن یه نظری بده تا بچه ها تشویق بشن (همون جو گیر خودمون :d) تا بعدش بریم بازی رو بگیریم البته من چنتا عکس و Trailer دیدم از گیم پلیش جالب بود.
نکته:
Gamespot_Review
انلاین که داره داخل بازی ولی تا اونجا که تو توضیحاتش نوشته برا share کردن وسایل خونه سیمس هاس فک نمیکنم بتونین با سیمز ودتون وارد دنیای یکی دیگه بشید

آخرین ویرایش:
رفیق شما بازی گرفتی بعد میگی فکر کنم؟:d
نکته:
Gamespot_Review
دوست عزیز الان یک عالمه بازی ریخته رو سرم هنوز خیلی هاشو حتی تو دستگاهم نذاشتم....من The Sims رو فقط 5دقیقه بازی کردم...واسه همین میگم فک کنم

یک نکته که تو ذوق من یکی زد این بود که h0m0 توش نداره اون شخصیتی که من مد نظرم بود رو نتونستم بسازم P: ولی در کل قشنگه مخصوصا اگه نسخه ی pc شو بازی نکرده باشید و اصلا هم شبیه نسخه ی ps2 ی the sims 2 نسیت البته من ونو خیلی دوست داشتم :دی

بد نیست!ولی خب گرافیک نسخه PC رو نداره اون حرکات ماشین ها و بعصی از تیک تیک های PC رو نداره دیگه.هم خوبه هم بد ولی باز در کل همه میگن The Sims فقط PC :D

سلام.آقا کسی میدونه چطوری میشه life fruit رو پیدا کرد؟من که رفتم تو قبرستون هر چی special seed و rare seed و uncommon seed روپرورش دادم life fruit در نیومد گفتم شاید مثل pc دوروبر قبرستون پیدا بشه ولی پیدا نشد که نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید.

آقا اونایی که بلدن بگن چه جوری ازدواج کنم
پول دار شدم
خونه هم خریدم و همه چی هم دارم
الان فقط مونده ازدواج
تا کارکترم پیر نشده باید براش یه کارکتر جایگزین بیارم
زودتر یادم بدین

آقا اونایی که بلدن بگن چه جوری ازدواج کنم
پول دار شدم
خونه هم خریدم و همه چی هم دارم
الان فقط مونده ازدواج
تا کارکترم پیر نشده باید براش یه کارکتر جایگزین بیارم
زودتر یادم بدین