The Sims 3 | X360

Fenris Wolf

کاربر سایت
بازی The Sims 3 توسط EA رسما تایید شده و قراره تا تعطیلات پایانی 2010 وارد بازار شود.
خوب امروزه دیگه کسی نیست که بازی فوق العاده زیبای سیمز را نشناسد، قسمت 3 این بازی چند ماه پیش(تقریبا اواخر 2009) بر روی کامپیوتر عرضه شد که با فروشی بالای 4 میلیون رو به رو شد
قرار است که گرافیک بازی بهبود بیابد و قابلیت های بیشتر با یک شهر دیگه و لوازم و وسایل بیشتر به بازار وارد شود.

Sims3_623_screen.jpg

کمپانی EA اعلام کرد که بازی The Sims 3 در پاییز امسال برای Xbox 360 ،PS3 ،Wii و DS عرضه خواهد شد. EA اعلام کرد: "ما قصد داریم که یک نسخه بسیار خوب از Sims را برای کنسول ها عرضه کنیم تا آن ها یک تجربه بسیار ناب و عالی را تجربه کنند. رابطه ها در این بازی بسیار بهتر شده اند، زندگی با همسایگان و...، آرزوهایی که در طول زندگی برای یک شخص به وجود می آیند و پایانی قابل تغییر، از جمله مسائلی هستند که در این بازی به آن توجه بسیاری شده است". همچنین در این نسخه عواملی مانند: Karma Power برای کنترل آزادانه Simها، خوشانسی، زیبایی و یا شکست های بسیار سخت هم قرار گرفته اند.

پلتفرم:x box 360-ps3

Last edited by a moderator:
:laughing:اره
ولی لذت sims با pc و موس و کیبورد یک چیز دیگست با دستگاه های بازی و دسته اصلا حال نمیده(نمونش همین sims 2 pets که با ps2 بازی کردم کنترلش با دسته سخت بود و اصلا حال نمیداد) بهر حال الان اینا هم به فکر جیبشونن دیگه:-"

آقا نظر سنجی یکمی سوالش عجیبه!! یعنی اصلا نیازی به نظر سنجی نداشت. آخا بازی 3 تومن چیه. اونم sims!! اگه 60 دلار بود آره ولی با این شرایط کی میاد بگه نمیخرم.اگه هم کسی بگه نمیخرم میخواد روی منو کم کنه ;) (شوخی)
به قول دوستمون حال sims رو pc هستش.هر چند که من خودم دیگه از نصب بازی رو pc و 1000 تا مشکل دیگه بدم اومده. پس اینو هم میگیرم

حالا اگه تا اون موقع ناتال بیاد چه کار میکنین(باسیمزتون خودتون روابط****برقرار میکنین(شوخی)):biggrin1:جدی میگم مثلا حموم رفتن توالت رفتن غذا پختن!!!!!چه صفایی بده

بیشتر خصوصیات اصلی بازی در نسخه های کنسولی حفظ میشود و قرار است امکانات جدیدی از جمله ماموریت های داستان دار و قابلیت به اشتراک گذاشتن وسایل به صورت انلاین به این نسخه اضافه شود.تاریخ انتشار هم پاییز هستش

اگه با ناتال سازگار باشه ادم باید gf هاشو دعوت کنه تا دور همی بازی کنن :biggrin1::biggrin1:
چه شود ! :biggrin1:
همه دعوت به صرف سیمز :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

بابا این سیمز هم دیگه داره خیلی پیچیده میشه ها :d نسخه های قبلیش رو PS2 که مشکل داشت، ایشاالله که این یکی مشکل نداشته باشه ;)

دوستان یعنی هیچکس نخریده این بازی رو!؟ من که تریلرش رو دیدم مثل اینکه خیلی باحال شده. ولی خب با توجه به خاطره ای که از نسخه 2 کنسولیش دارم میترسم اینم مزخرف باشه!

دوستان یعنی هیچکس نخریده این بازی رو!؟ من که تریلرش رو دیدم مثل اینکه خیلی باحال شده. ولی خب با توجه به خاطره ای که از نسخه 2 کنسولیش دارم میترسم اینم مزخرف باشه!
من خریدم.....آره خیلی باحال شده.....من که حال میکنم باهاش...البته تو PC یه چیزه دیگست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or