The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
کسری جان من نمیخواهم من هالو هولامو قبلا کردم:biggrin1: پست منو چرا نقل قل میکنی:biggrin1::biggrin1:
این دوستمون بالا این سان ن و ر رو میخواست!:biggrin1:
ببخشید اشتباه شدش.:blushing:

شما اگه زحمتی نیست اون رو امتحان کنید ببینید کار می کنه یا نه...
شما اینو تست کن من همینو تست کرد کار میکنه;)
http://stashbox.org/545356/Sims_3_Censor_Patch.rar

برنامه ای برای انتشار بازی رو کنسولا اعلام نکرده ea?
خیر و عبدا نمیشه:biggrin1: Only On PC /Only available on PC هست!
پ.ن من دورانی که تو PS2 بازی میکردم The Sims 2 رو خیلی بازی مزخرفی بود ولی هیچیش PCـیش نمیشه!(تو PC میشه Strategy بازی کرد به قوه mouse & keyboard:biggrin1:)

خب من یه خونه دازم زیرش استخره . یعنی خود بازی بوده . یکم کوچیکه بیشترش آبه

عکس خواستید میدم .

الان نمیدونم لول چند فوتبالم . ولی کاپیتان تیم هستم چقدر مونده سوپر استار شم

دو روزه دارم بازی میکنم

چندین تا سنگ جواهراتی + 2 شمش طلا + 2 شمش نقره + 12 شمش آهن + 4 تا پروانه قهوه ای + 1 پروانه آبی + 1 کفشدوزک

خوبه؟

ضمنا من الان دارم سوپر استار میشم سن ازدواج چقدره ؟ من یه دختره رو میخوامش تا ازدواج نکرده هر دومونم young ***** هستیم . اگه ***** خودمو که هیچی ولی برم یکی بسازم که ***** باشه ؟

فرق داره ؟

یعنی مثلا پسر باید ***** و دختر میتونه Young ***** باشه؟

آخرین ویرایش:
اینجا کسی مشکل سرعت بازی رو نداره؟ مشکل اینه که وقتی زمان روی Normal هست تفاوتی نداره با وقتی میگذارم روی Ultra Speed :(

در موردش هم خیلی سرچ کردم همه جا گفته بودن بزودی Patch میده بیرون EA و... الان نمیشه کاری کرد که این درست شه؟

خب من یه خونه دازم زیرش استخره . یعنی خود بازی بوده . یکم کوچیکه بیشترش آبه

عکس خواستید میدم .

الان نمیدونم لول چند فوتبالم . ولی کاپیتان تیم هستم چقدر مونده سوپر استار شم

دو روزه دارم بازی میکنم

چندین تا سنگ جواهراتی + 2 شمش طلا + 2 شمش نقره + 12 شمش آهن + 4 تا پروانه قهوه ای + 1 پروانه آبی + 1 کفشدوزک

خوبه؟

ضمنا من الان دارم سوپر استار میشم سن ازدواج چقدره ؟ من یه دختره رو میخوامش تا ازدواج نکرده هر دومونم young ***** هستیم . اگه ***** خودمو که هیچی ولی برم یکی بسازم که ***** باشه ؟

فرق داره ؟

یعنی مثلا پسر باید ***** و دختر میتونه Young ***** باشه؟
فکر کنم باید Ad()lt young باشید تا بتیونی آستین بالا بزنید:biggrin1:

سلام دوستان

اگه ميشه يكي لينك دانلود شهر riverview رو بذاره با راهنماي اينكه من بايد بعدش چيكارش كنم !
آخه توي اين تاپيك هر چي لينك مال دانلود شهر riverview هست خرابه !!!

کسی میدونه چه جوری میشه ازدواج کرد؟
سن هر دو تاشون هم یه دونه قبل پیری هست.
درصد دوستی شون هم پر شد
ه.

اگه مثل سیمز 2 باشه یابد ازش خواستگاری کنی.
وقتی روی طرف مقابل کلیک کنی ، یک گزینه جدید هست به نام درخواست یا ... که وقتی بری توش باید married را بزنی فکر کنم.:-"

کسی میتونه زحمت بکشه یه لینک دانلود کل بازی رو از رپیدشیر برام بزاره اینجا که بازی رو دانلود کنم؟
میخوام کاملترین لینک باشه + پچ و کرک و این جود مخلفاتش... مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or