The Silent Ship (بازی ایرانی)

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با اجازه از داش رضا ما تاپیک این بازی هم زدیم دیدیم همه تاپیکی برا هر بازی هست به جز این بازی .من فقط تاپیک رو زدم خوده رضا اطلاعات بازی رو در اینجا قرار میده .
موفق باشید.

خسته نباشید، من خودم نجات بندر و لطفعلی خان رو بازی کردم، خیلی عالی بودند. (نسبت به امکانات رو میگم) عملیات ویژه ولی کاملاً مزخرف و غیرقابل تحمل بود. اون شبهای برره هم که برای زیر 3 سال هم مناسب نبود!

متاسفانه با این اجرا نشدن کپی رایت تو این کشور، صنعت بازی سازی عمراً پیشرفت نمی کنه. اومدن کلی وقت و سرمایه صرف کردند یک بازی ساختند و فقط 3000 تومان میفروشنش، بعد همه میگن چقدر گرونه! آخه کرایسیس هم تو ایران از 3000 تومن ارزون تره!

این هم اگه دیدم میگیرم. چون باید به صنعت بازی سازی کمک کرد. قیمت عرضه ی بازی چقدره؟
1500 تومان
2500$$
=====
اون اوایل 2000 تومن بود...بعد شد 1500 تومن....لابد الان شده 2500 تومن. ( 1500 تومن ماله حدوداً یک ماه پیشه )

آخرین ویرایش:
سلام

من بازی رو گرفتم بازی کردم، گفتم نظرم رو بگم، یموقع دیدی بدرد خورد:

قبل از هر چیز بگم که من تا مرحله 3 فقط تونستم بازی کنم، و این نظریات فقط تا اون مرحله هست.

من هیچ بازی ایرانی دیگه ای انجام نداده ام تا حالا. و سایلنت شیپ اولین بازی ایرانیه که از نزدیک دیدم. در نگاه اول به نظرم خوب اومد. با نبود امکانات و تک نفره بودن "تیم سازنده بازی" و غیره به نظرم اومد که از کافی هم بیشتره. به جزئیات تا اونجا که میشد خوب دقت شده بود. مثلا آبجکت هایی اینور اونور دیده میشد که صحنه ی بازی رو جالب میکرد. صداگذاری هم که به نظرم خوب بود. یک ایرادی که یکی از دوستان اشاره کردن صدای زنجیر هنگام راه رفتن: من فهمیدم که باگ بازی هست و در اصل صدای مشت زدنه! مثلا وقتی چند تا مشت یکجا میزنی قاطی میکنه و همینجوری تا چند دقیقه صدای مشت زدن پشت سر هم تکرار میشه، البته اگه اون وسط یک مشت بزنید درست میشه :دی
یه سری ایرادات داشت به نظر من. مثلا یک جاهایی خیلی سخت بود، یک جاهایی خیلی ساده. مثلا اون مرحله اول، اولین کلیدی که باید پیدا کرد، انصافا جای عجیب غریبی بود. با توجه به اینکه تقریبا میشه گفت آبجکت های خیلی کمی صدمه فیزیکی میبینن من انتظار نداشتم که بتونم تو یک دالان در گوشه ی زیر زمین دیوار رو خرد کنم با مشت! ولی مثلا یک جای دیگه،(بعد از اینکه اسلحه رو برمیداریم و به اولین دشمنان بر میخوریم) وقتی به در بسته برخورد میکنیم، باید اهرمی که چند متر اونور تر هست رو بکشیم تا در باز بشه، به همین راحتی!! به همین دلیل من به شخصه نمیتونم بگم بازی سخت بود یا آسون.
هوش مصنوعی که به نظرم وجود نداشت. :-"
سیستم تیر اندازی زیاد بد نبود. اسلحه خیلی لگد داشت. هر چند، اگه اینجوری نبود دیگه زیادی آسون میشد.
دشمنای بازی هم بدک نبودن. از اون دشمن اولی ها خوشم نیومد فقط. از یک چیز خیلی خوشم اومد، اون آدما که ماسک صورتشون بود خیلی فرز بودن lol وقتی از رو میزها میپریدن میومدن جلو افکت جالبی بود. :eek:

روی صفحه هم اطلاعات خیلی کمی نشون داده میشد. میزان HP، تعداد تیر اسلحه.... هیچی نبود، فقط اسلحه ای که دستمون بود رو نشون میداد که خوب وقتی دستمونه میبینمش دیگه! لازم نیست نشون بده که!
دموی اول بازی و معرفی ها خوب ساخته شده بود. ولی یه چیزیش بد جور خورد تو ذوقم. خیلی رزولوشنش پایین بود. فکر کنم اون رو میشد رزولوشن بالاتری کار کرد.

چند بار امتحان کردم. به مرحله ی 3 که میرسم موقع لود کردن مرحله، میپره بیرون و Runtime Error میده. دلیلش رو کسی میدونه؟ :( دوست داشتم تا تهش بازی کنم
سیستم من:
E8400
4890
4gig ram 1066
فکر نمیکنم سیستمم کم بیاره :confused:

امیدوارم به درد بخور بوده باشه حرفام

با آرزومی موفقیت برای تیم سازنده

http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=4861
آقا ما دمبالت میگشتیم بگیریم ماچت کنیم کجایی پس.
خیلی عالی هست من که از این معماهاش دیوانه شدم یه کم راحت تر میکردیش خوب سایلنت هیلم اینقده سخت نبودا . . . :cheesygri
در پناهش سیر کنی.

من آماده هستم!!! ممنون از نظر لطف شما.

خسته نباشید، من خودم نجات بندر و لطفعلی خان رو بازی کردم، خیلی عالی بودند. (نسبت به امکانات رو میگم) عملیات ویژه ولی کاملاً مزخرف و غیرقابل تحمل بود. اون شبهای برره هم که برای زیر 3 سال هم مناسب نبود!

متاسفانه با این اجرا نشدن کپی رایت تو این کشور، صنعت بازی سازی عمراً پیشرفت نمی کنه. اومدن کلی وقت و سرمایه صرف کردند یک بازی ساختند و فقط 3000 تومان میفروشنش، بعد همه میگن چقدر گرونه! آخه کرایسیس هم تو ایران از 3000 تومن ارزون تره!

این هم اگه دیدم میگیرم. چون باید به صنعت بازی سازی کمک کرد. قیمت عرضه ی بازی چقدره؟

در حال حاضر 2500 البته بعضی جاها با تخفیف هم میدن!!!

سلام

من بازی رو گرفتم بازی کردم، گفتم نظرم رو بگم، یموقع دیدی بدرد خورد:

قبل از هر چیز بگم که من تا مرحله 3 فقط تونستم بازی کنم، و این نظریات فقط تا اون مرحله هست.

من هیچ بازی ایرانی دیگه ای انجام نداده ام تا حالا. و سایلنت شیپ اولین بازی ایرانیه که از نزدیک دیدم. در نگاه اول به نظرم خوب اومد. با نبود امکانات و تک نفره بودن "تیم سازنده بازی" و غیره به نظرم اومد که از کافی هم بیشتره. به جزئیات تا اونجا که میشد خوب دقت شده بود. مثلا آبجکت هایی اینور اونور دیده میشد که صحنه ی بازی رو جالب میکرد. صداگذاری هم که به نظرم خوب بود. یک ایرادی که یکی از دوستان اشاره کردن صدای زنجیر هنگام راه رفتن: من فهمیدم که باگ بازی هست و در اصل صدای مشت زدنه! مثلا وقتی چند تا مشت یکجا میزنی قاطی میکنه و همینجوری تا چند دقیقه صدای مشت زدن پشت سر هم تکرار میشه، البته اگه اون وسط یک مشت بزنید درست میشه
یه سری ایرادات داشت به نظر من. مثلا یک جاهایی خیلی سخت بود، یک جاهایی خیلی ساده. مثلا اون مرحله اول، اولین کلیدی که باید پیدا کرد، انصافا جای عجیب غریبی بود. با توجه به اینکه تقریبا میشه گفت آبجکت های خیلی کمی صدمه فیزیکی میبینن من انتظار نداشتم که بتونم تو یک دالان در گوشه ی زیر زمین دیوار رو خرد کنم با مشت! ولی مثلا یک جای دیگه،(بعد از اینکه اسلحه رو برمیداریم و به اولین دشمنان بر میخوریم) وقتی به در بسته برخورد میکنیم، باید اهرمی که چند متر اونور تر هست رو بکشیم تا در باز بشه، به همین راحتی!! به همین دلیل من به شخصه نمیتونم بگم بازی سخت بود یا آسون.
هوش مصنوعی که به نظرم وجود نداشت.
سیستم تیر اندازی زیاد بد نبود. اسلحه خیلی لگد داشت. هر چند، اگه اینجوری نبود دیگه زیادی آسون میشد.
دشمنای بازی هم بدک نبودن. از اون دشمن اولی ها خوشم نیومد فقط. از یک چیز خیلی خوشم اومد، اون آدما که ماسک صورتشون بود خیلی فرز بودن lol وقتی از رو میزها میپریدن میومدن جلو افکت جالبی بود.

روی صفحه هم اطلاعات خیلی کمی نشون داده میشد. میزان HP، تعداد تیر اسلحه.... هیچی نبود، فقط اسلحه ای که دستمون بود رو نشون میداد که خوب وقتی دستمونه میبینمش دیگه! لازم نیست نشون بده که!
دموی اول بازی و معرفی ها خوب ساخته شده بود. ولی یه چیزیش بد جور خورد تو ذوقم. خیلی رزولوشنش پایین بود. فکر کنم اون رو میشد رزولوشن بالاتری کار کرد.

چند بار امتحان کردم. به مرحله ی 3 که میرسم موقع لود کردن مرحله، میپره بیرون و Runtime Error میده. دلیلش رو کسی میدونه؟ دوست داشتم تا تهش بازی کنم
سیستم من:
E8400
4890
4gig ram 1066
فکر نمیکنم سیستمم کم بیاره

امیدوارم به درد بخور بوده باشه حرفام

با آرزومی موفقیت برای تیم سازنده

ممنون دوست عزیز بابت نظرات.

خدمت شما عرض کنم در مورد Runtime Error شما باید به محض مشاهده سیستم رو یکبار راه اندازی مجدد کنید و دوباره وارد بازی بشید همین ! این پیغام مربوط به پر شدن رم شما از توابع دستوری بازی هست و مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or