The Silent Ship (بازی ایرانی)

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با اجازه از داش رضا ما تاپیک این بازی هم زدیم دیدیم همه تاپیکی برا هر بازی هست به جز این بازی .من فقط تاپیک رو زدم خوده رضا اطلاعات بازی رو در اینجا قرار میده .
موفق باشید.

351uywh.jpg

فکر نکنم موشن بلوری در کار باشه .
بنظر یه Screenshot از دید pan and zoom که با Photo impact افکت خور شده :دی

الان این تکنیک Motion Blur که اینقدر روش مانور دادید کجا هست؟ من 3 تا لول رفتم ولی هیچی ندیدم درست اون گرافیکی رو دارم میبینم که رضا برای نسخه دمو گذاشته.

شما اصلا به اتوران بازی توجه کردید؟ فایل های آپدیت رو کپی کردید؟

فکر نکنم موشن بلوری در کار باشه .
بنظر یه Screenshot از دید pan and zoom که با Photo impact افکت خور شده

لطفا از گفتن بحث های بیخودی درباره چیزی که اطلاع ندارید پرهیز کنید! تا شب ویدئو کپچر شده از این نمونه افکت در حالت گیم پلی بازی میگذارم که ببینید.

شما اصلا به اتوران بازی توجه کردید؟ فایل های آپدیت رو کپی کردید؟
بله من همون ابتدا بعد از نصب کپی کرده بودم محتویات فولدر Update 1.1 رو داخل The Silent Ship\System\Game ولی هیچ افکت MBــی دیده نمیشه.

پ.ن:لطفا نیا بگو مشکل از سیستم منه چون خنده دار تر از این نمیشه. حتی من اون فایل Setup.ini که داخله فولدر Update هست رو چک کردم دیدم توی یکی از خط هاش نوشته Motion Blur 1 ولی اصلا این کیفیتی که تو ویدیو نشون داده میشه وجود نداره

دوستان یه سوال :
اونایی که این بازی رو انجام دادن در بازی با سختی بیش از اندازه که مواجه نشدن ؟ چون اکثر بازی های ایرانی سختی بیش از اندازه داره به طور مثال هم مقاومت و هم عملیات ویژه طوری ساخته شده بود که فکر کنم کسی نتونست تمومش کنه .

دیسک رو با سرعت خیلی بالا رایتش کردن(چرا این وست این کار رو انجام میده)؟؟؟

-
فایل های اپدیت رو کجا باید کپی کرد؟؟؟

اونایی که این بازی رو انجام دادن در بازی با سختی بیش از اندازه که مواجه نشدن ؟ چون اکثر بازی های ایرانی سختی بیش از اندازه داره به طور مثال هم مقاومت و هم عملیات ویژه طوری ساخته شده بود که فکر کنم کسی نتونست تمومش کنه .
نه اصلا بازی به شدت اسون هم هست.
دیسک رو با سرعت خیلی بالا رایتش کردن(چرا این وست این کار رو انجام میده)؟؟؟
برای اینکه وستِ lol
فایل های اپدیت رو کجا باید کپی کرد؟؟؟
The Silent Ship\System\Game

دوست عزیز اول بهت تبریک میگم بخاطر عرضه بازی....

ولی یه چیزی من فیلمهایی که گزاشتی رو دیدم محیط خیلی تاریک بود مثلا یه جاهایی رو اصلا نمیشه دید brightness رو پایین اوردی یا کلا اینجوریه؟ میشه بالا برد یا نه؟ چون من از بازیی که محیطش خیلی تاریک باشه خوشم نمیاد((اگه درست شدنیه بگو تا بریم بگیریم))

و اینکه میتونی یه فیلم کیفیت بالا از بازی بزاری؟

دوست عزیز اول بهت تبریک میگم بخاطر عرضه بازی....

ولی یه چیزی من فیلمهایی که گزاشتی رو دیدم محیط خیلی تاریک بود مثلا یه جاهایی رو اصلا نمیشه دید brightness رو پایین اوردی یا کلا اینجوریه؟ میشه بالا برد یا نه؟ چون من از بازیی که محیطش خیلی تاریک باشه خوشم نمیاد((اگه درست شدنیه بگو تا بریم بگیریم))

و اینکه میتونی یه فیلم کیفیت بالا از بازی بزاری؟

ممنون عزیز در کل محیط بازی به خاطر تمش تاریک هست کمی این هم ویدئو که بهترینش هست تقریبا:

http://www.youtube.com/watch?v=5_jk454EaUE

خسته نباشید، من خودم نجات بندر و لطفعلی خان رو بازی کردم، خیلی عالی بودند. (نسبت به امکانات رو میگم) عملیات ویژه ولی کاملاً مزخرف و غیرقابل تحمل بود. اون شبهای برره هم که برای زیر 3 سال هم مناسب نبود!

متاسفانه با این اجرا نشدن کپی رایت تو این کشور، صنعت بازی سازی عمراً پیشرفت نمی کنه. اومدن کلی وقت و سرمایه صرف کردند یک بازی ساختند و فقط 3000 تومان میفروشنش، بعد همه میگن چقدر گرونه! آخه کرایسیس هم تو ایران از 3000 تومن ارزون تره!

این هم اگه دیدم میگیرم. چون باید به صنعت بازی سازی کمک کرد. قیمت عرضه ی بازی چقدره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or