دوستان سگا مگا درایو یه بازی فوتبال داشت که (فیفا نبود :biggrin1

توش وقتی می خواستی کارت قرمز بگیری بازیکن التماس می کرد یا وقتی گل میزدی دستاش بالا پایین می کرد . اسمش چی بود ؟ وقتی که اوت دست مینداختی یه استپ سینه می کرد و بعد برگردون میزد.:biggrin1:
اسمش International Superstar Soccer Deluxe بود...سازنده اش هم factor5:biggrin1:بود...یادش بخیر یادمه مثل winning eleven3 که بعدا روی ps1 اومد بازیکناش وضعیت مصدوم و اماده و اینا داشتند...
توش یه روش یاد گرفته بودم از محوطه جریمه خودم تا وسط زمین می دویدم بعد توپ رو سانتر می کردم توپ یه راست می رفت تو گل!

یا اینکه توپ رو به دروازبان می زدی دفع ناقص می کرد بعد می تونستی بکوبی تو گل...:biggrin1:
راستی توش می شد وضعیت اب و هوا رو عوض کنی یا اینکه داور رو اف کنی تا خطا نگیره:biggrin1:
تو بعضی اخر بعضی از مسابقات هم پسورد می داد!
روحش شاد...واقعا خداااا بود...
پ.ن.هنوز هم با شبیه ساز GENS سگا روی سیستمم دارمش...

---------------------------------------------
می گم کسی ultra cops رو بازی کرده؟یکی از بازیهای قدیمی پی سی رو می گم که 7-8 پیش روی بیشتر سیستم ها باندل بود:biggrin1:مرحله هاش هم 3 تا بودند=دزدی از فروشگاه شهر-کشتی و مترو:biggrin1:
یادم فیزیکش خیلی عالی بود می شد شیشه ها و لوسترها و کامپیوترها رو با گلوله شکوند!بعضی جاها هم می شد اسلحه مخفی پیدا کرد...
-------------------------------------------
martin gothicرو چی؟:biggrin1:کسی زدتش؟مارتین گوتیک یکی از ببازیهای اکشن-ادونچر پی سی بود که بحق می گم سازنده های mass effect یه تقلیدهایی از روش کرده بودند...گرافیکش هم شبیه RE3 بود...یادش بخیر...سه تا بازیکن به اسمهای کارنه-متالک و کنزو داشت که به یه ایستگاه فضایی تو مریخ اعزام شده بودند و تو بازی نباید هم دیگه رو می دیدند!( اگه یکیشون رو جایی که دیگری بود می بردیم بازی گیم اور می شد!)
اما از طریق یه دستگاه که فکر کنم اسمش wak-tabبود می تونستند برای هم ایتم بفرستند...نکته جالب بازی که یادمه این بود که اگه می خواستیم از یه کاراکتر به کاراکتر دیگه سوئیچ کنیم باید اول کاراکترمون رو به یه جای امن که زامبیها نباشند می بردیم بعد این کار رو انجام می دادیم...خلاصه اخرت بازی بود که متاسفانه شماره دوش نیومد و الان هم از اذهان پاک شده...