The Ripper, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

151147-jack-the-ripper1.jpg

دیروز طبق گفته دو منبع نزدیک به EA اعلام شد که استودیو Visceral در حال ساخت بازی بر اساس قاتل مشهور لندن یعنی Jack the Ripper است که اسم این بازی هم The Ripper خواهد بود.

همه فرض می کنند Jack the Ripper یک قاتل روانی باشد اما شواهد ( منابع سایت Destructoid ) این طور نشان می دهد که وی در این بازی یک انسان خوب خواهد بود و برای نجات دیگر انسان ها به قصابی مقتولان می پردازد.

در این بازی جک یک شکارچی دیو همراه با توانایی های ماورالطبیعه خواهد بود و از مردم در مقابل دیو ها , هیولا ها و خون اشام ها محافظت می کند. المان هایی همچون اهسته کردن زمان در بازی وجود دارد که اینها جز توانایی های ماورالطبیعه جک خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر باید تا زمان تایید رسمی بازی منتظر بمانید.

و اطلاعات تکمیلی از Jack the Ripper:

Rip like Jack The Ripper

در بين ماههاي آگوست تا نوامبر سال 1888.لندن شاهد وقوع يك سري از قتل هاي زنجيره اي بود كه راز آن تا به امروز نيز مشخص نشده باقي مانده است.جناياتي مشابه به هم كه باعث هراس بخش شرقي لندن براي سالهاي طولاني پس از وقوع آن شد.مقتولين زنان خياباني و فقير محله هاي پست بودند و قاتل كسي نبود جز جك قاتل.

جمعه 31 آگوست 1888

استارز .روزنامه عصر لندن :
قاتل بازهم دست به كار شد و جنايت ديگري آفريد.

كاري آن نيكولز در وايت چپل به قتل رسيد .او آخرين بار در كافه اي كه كار ميكرد ديده شده بود و انتظار مشتري را مي كشيد.ولي مشتري بعدي با كارد به استقبال او آمده بود.اين سومين قتل زنان خياباني در وايت چپل در دوماه گذشته بوده است:

سوم آپريل :اما اليزابت اسميت و هفتم آگوست :مارتا تابرام

شنبه 30 سپتامبر 1888

روزي پر كار براي قاتل و روزي كه نام او جك قاتل گذاشته شد.در ساعت يك بامداد جسد بي جان اليزابت استوارت در خيابان بورنر كشف مي شود.در حاليكه سرش گوش تا گوش بريده شده بود.
بلافاصله پليس جسد ديگري را كشف مي كند .كاترين رادوز.محل اين جنايت تنها 10 دقيقه با جنايت قبلي فاصله داشت.
همان شب نامه اي به اداره ي پليس ميرسد. و قاتل ضمن به گردن گرفتن اين دو جنايت شايعات بسيار در باره ي خود را تكذيب مي كند و در پايان نامه . امضا:جك قاتل .تنها 22 روز قبل نيز جنايت مشابهي در خيابان هانبوري به وقوع پيوسته بود :آني چپ من.

جمعه 9 نوامبر 1888

پس از يك ماه وقفه بار ديگر جك دست به كار شدو اين بار يك دختر جوان ايرلندي به نام ماري جين كلي طعمه او بود.وبار ديگر يك نامه :(پليس چگونه ميتواند مرا دستگير كند؟ من كارم را دوست دارم و بار ديگر به زودي آن را آغاز ميكنم.با آرزوي موفقيت .جك قاتل)

مقتولين

در اين مورد كه جك واقعا چند نفر را كشته است بحث هاي زيادي شده است ولي در اغلب مراجع و گزارشات تحليلي در اين مورد حد اقل به پنج قتل اشاره مي شود كه در بين ماههاي آگوست و نوامبر 1888 روي داده است.هر چند اكاتلند يارد تعداد قتلها تا يازده مورد ميرسد و آخرين آنها در سال 1891 روي داده است.

همانگونه كه اشاره شد تقريبا تمام مقتولين از ميان زنان خياباني محله هاي شرقي لندن ميباشند.

نظراتي در زمينه ادامه قتل ها پس از لندن در نيويورك وجود دارد ولي مدارك و شواهد محكمي در اين زمينه موجود نيست.

2aes6c4.jpg

5upncg.jpg

34xn7kw.jpg

2e0mtg7.jpg

mmsoew.jpg

jigdo0.jpg

شيوه قاتل

آنچه در مورد قتل هاي جك.مشترك است از كارد است.با وجود از بين رفتن بسياري از مدارك و گذارشات پليس در اين مورد در طول جنگ جهاني دوم ميتوان گفت تمام مقتولين در وضعيتي بدون دفاع و از روبهرو كشته شدهاند.اين امر نشان مي دهد مقتولين هيچ شكي در مورد قاتل بودن همراهشان به خود راه نميداده اند.ضربات كارد در مكاهنهاي مختلفي وارد مي شده است.ولي در اغلب موارد پس از پايان كار .جك قطعه اي از بدن مقتول را جدا كرده و با خود ميبرده است.

مظنونين

بلافاصله پس از قتل اول تحقيقات اكاتلند يارد در زمينه ي آن آغاز شد و مظنونين بسياري در طول چندين سال دستگير شده اند ولي هيچ گاه مشخص نشد كه كداميم از آن ها قاتل واقعي هستند.در اين ميان نام چند مظنون بيش از ديگران به گوش مي خورد.

آرون كوسمينسكي

2qce1zd.jpg

يك يهودي لهستاني الاصل كه در وايت چپل زندگي ميكرد .او آرايشگر بود كه از 1882 در اين محله (كه بيشتر در آن انجام شد)ساكن بود.مردي متنفر از زنان.كوسمينسكي پس از دو جنايت پب 30 سپتامبر دستگير شده.در واقع جك پس از كشتن كاترين ادوز كليه او را بيرون آورده بود و پس از خوردن نيمي از آن .باقي مانده را همراه با نامه اول به دفتر ريس پليس فرستاده بود.سبك عجيب متن تا حد زيادي با روش نوشتن كوسمينسكي همخواني داست.ولي هيچ گاه يكي بودن آرون و جك ثابت نشد و او پس از مدتي آزاد شد.كوسمينسكي در 1919 در نوانخانه اي در لندن فوت كرد.

مونتاگ جان دروت

w1fu6f.jpg

يك وكيل و معلم 31 ساله با سابقه عالي در كالج و بر خلاف كوسمينسكي از خانواده اي متشخص و داراي رتبه بالاي اجتماعي بود.در واقعا پليس اعتقاد داشت دروت داراي نوعي بيماري رواني است و توانايي انجام قتل ها را داشته است.ولي وكيل بودن اين مزيت را براي او داشت كه توانست با شواهدي پليس را قانع كند كه در زمان قتل ماري نيكولز او دور از لندن در حال بازي كريكت بوده است .دو روز پس از آخرين جنايت جسد دروت در رودخانه اي كشف شد .در حاليكه جيب هايش پر از سنك بود و ياداشتي كه در آن نوشته بود:(از روز جمعه حس ميكنم بسيار شبيه مادرم شده ام و بهترين چيز برايم مرگ است).

مايك اوستورگ

124j0br.jpg

پزشك مهاجر روسي .او در نيروي دريايي روسيه جراحي خوانده بود ولي پس از آمدن به انگلستان بارها به خاطر دزدي و كلاه برداري راهي اداره پليس شده بود.او در زمان چندين جنايت در نزديكي محل وقوع قتل ها ديده شده بود.

فرانسيس جي نامبلتي

33w1nad.jpg

پزشك 56 ساله آمريكايي كه سوابق ناخوشايندي در ارتباط با زنان در پرونده او وجود دارد . او نيز در بسياري از موارد جنايت در نزديكي محل جنايت ديده شده بود ولي هيچ گاه قاتل بودن او ثابت نشد.موردي كه در زيمنه تمبلتي وجود دارد اين است كه پس از آخرين جنايت تامبلتي به آمريكا بازگشت و چندين قتل مشابه نيز در محله هاي مشابه در نيويورك رخ داد.براي مثال بيشتر جنايات در رد چپل نييورك اتفاق افتاد(قابل مقايسه با وايت چپل) كه تامبلتي مي توانست آن جنايات را انجام داده باشد.هرچند اين موضوع هيچ گاه ثابت نشد.حتي ارتباط جنايات نيويورك و لندن نيز مشكوك است.

به جز اين چهار مورد .مظنونين بسيار ديگري نيز توسط پليس دستگير شدند.درمجموع دو موضوع بين بيشتر مطنونين مشترك بود:يكي ساكن بودن يا رفت و آمد به رد چپل و ديگري تبحر در امور پزشكي .در واقع از چهار مظنون اصلي دو نفر پزشك و سومي (دروت) نيز قبل از حقوق چند سال پزشكي خوانده بود.اين مورد به خاطر در آوردن اعضاي بدن قربانيان و تبحر در استفاده از كارد بوده است.

نتيجه گيري

حال زمان زيادي از جنايات جك قاتل گذشته است. نبود سيستم بايگاني مناسب و جنگ جهاني دوم بسياري از مدارك را از بين برده است.ولي از اباي قرن بيستم محققان بسياري به دنبال باز كردن راز اين جنايت بوده اند.(همچنين خودم:biggrin1:).

بررسي روزنامه ها.مرور خاطرات.جستجو در اسناد خانوادگي و بررسي دوباره اجساد و مدارك رازهاي بسياري را گشوده و به نظر ميرسد .هر ساله به كشف قاتل نزديك مي شويم.
اهمال كاري اسكاتلند يارد مشهود ترين امر در اين جنايات است.در واقعا بيشتر مطنونين خارجي بوده اند.هرچند نظرياتي نيز در اين زمينه كه پليس با معرفي نكردن قاتل قصد كم كردن فساد در شرق لندن را داشته بيان شده است.

در كل تمام اين مطالب قطره اي بود در مقابل يك اقيانوس براي اطلاعات بيشتر به سايت :www.Casebook.org مراجعه كنيد.

باتشکر از کسرا ( 619 ) و حمید جان ( MANIX ).

بسيار بسيار ممنون بابت مطالب ! واقعا عجب انسان شريفي بودن ايشون :biggrin1: تو نقش يه همچين آدمي بازي كردن خيلي حال ميده !

شايد يه Mode هم تو بازي بذارن كه انسان هارو سلاخي كنيم لذتشو ببريم :biggrin1: واقعا ما چرا اينقدر عشق خون و خون ريزي هستيم !

کلیک و اشاره بوده ظاهرا. این اکشُن ـه :دی.
فریدون مثل اینکه جک خیلی اثر مخربی روت گذاشته!:biggrin1:
شبا چی خواب میبینی؟:biggrin1:
This Jafangeyat Not Working on The Kratos's Mind :دی.

سلام سال 2004 هم یه نسخه از این بازی برای PC امده کسی میدونه اون قضیش چیه؟

اين بازي يك Adventure بود كه با توجه به اينكه امتيازهاي پاييني گرفته بود ، ولي من فوق العاده باهاش حال كردم. اين بازي تمام مستندات جك رو بدون دخالت از ديد يك خبرنگار دنبال مي كرد.

بازي فوق العاده خشن و وحشتناك بود.

یادش به خیر.اون بازی ماجراییه خیلی بهم حال داد.مخصوصا خانم محترمه abigail:cheesygri....تو اونم آخر نفهمیدیم قاتل کیه.خدایی خیلی باحال بود.اه.اصلا من رفتم دوباره نصبش کنم:biggrin1:

یک بازی با نام شرلوک هلمز -:جک دِ ریپر عرضه شده بود!!!اما فکر نمیکنم مال visceral بوده باشه!اون سنمی به این داشت-یا چیز دیگه ای بوده:دی -چند بار هوس کردم بگیرمش بی خیال شدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or