این تغییر رفتار ایزی خیلی برام جالب و در عین حال عجیب بود و شاید یکم اولش ضدحال بزنه و غیر واقعی باشه ولی وقتی گریسونُ با اون ملکه شورشی دورگه هندی اروپایی (
) اونم با لباس زیر(بدون لباس فرم D
دید و ماهم یکی از بهترین و زیباترین مراحل اکشن و مخفیکاری باهاش سپری کردیم حسودی و دشمنی کردن ایزی منطقی و واقعی میشه
همکاریمون با این شورشی هم باحال بود که رویه خوب اینارم دیدیم( این ملکه شورشیه رو من کیس مناسب تری برای مستر گالاهاد میدونم بهتر درکش میکنه
)
اون بخشی که تو انبار تابوت ومپایر ها رو دیدیم با اون طراحی خفنشون با تعداد بالا قشنگ بود (من همش میترسیدم الان همه اینا زنده میشن میوفتن دنبالمون فیلم هندی میشه کلا
)
از حمایت و برادری لافایت واقعا حال کردم دمش گرم کلا دوست داشتنی ترین شخصیت بود با اون لهجه خوشگل فُقانسیش D : نمیتونست کلا جدی بشه ولی بعد عضویت رسمیش تو انجمن یه آدم دیگه شد انگار دوبلرشم تغییر کرد انقدر جدی شده بود : O
اون شخصیت نقاب پوش اسسینس کریدی بازیم به نظرم سباستین ملوری نیست یکی از اعضای معروف و قویُ قدیمی انجمن بوده که شاید اونم بهش خیانت کردن و بیرونش کردن (چه پیش بینی دقیقی
) ولی همکاریش با تسلا سورپرایز کننده بود به تسلا بچه مثبت نمیخورد همچین رفیقای خفن و خطرناک داشته باشه D :
این ومپایر بودن لرد هیستینگ و جک ریپر بودنش مخصوصا خیلی باحال بود ولی ابهامات زیادی ازش مونده که میره برای نسخه بعد(اگه فروش بازی خوب باشه و سونی مسخره بازی درنیاره
)
الیستار بهترین عضو برای استفاده نقشه هاش بود کلا من به این الیستار شک داشتم اینجور فیس ها همیشه یه کاسه زیر نیم کاسه شون هست
ولی انتظار قوی تر بودنش تو مراحله آخر بودم که تقریبا هیچ فرقی با اون اولین دورگه نداشت انصافا این گم پلی چاقو زدنمون عالی بود خیلی جذاب بود با اون حالت سینمایی خفنش با زاویه دوربین استادانه و QTE های متنوع و بووووم D :
این فکر و خیالای لرد که کل شهرُ ومپایر کنه و شاید این دورگه ها رو نابود کنه(اکثرشون هم ما نابود کردیم : / ) خیلی جالبه که تو شماره بعدی ابعاد گسترده ای از این فجایع خانمان سوز رو میبینیم (ومپایر کشی خفنی به سبک ومپایر دایاریز داریم خخخ ) یا اون تابوتای خیلی زیاد تو اون انباره خیلی وحشتناک بود و نشون میده در آینده جنگ بزرگی د پیش داریم باهاشون (همش میترسیدم اینا زنده بشن بیوفتن دنبالمون فیلم هندی بشه
)
در کل داستان جالب و پیچش های خوبی داشت و خیلی دوست دارم ادامه این داستان رو بصورت کاملتر و روایت بهتر ببینم.
پ.ن : چقدر زیاد بود شرمنده یکم مزه ریختم گفتم اینجا تاپیک اسپویله شاید یکم آزاد تر باشه و بتونیم راحت تر نظراتم داستانیمونُ بگیم
والا امشب قرار بود بفرستم اما یه تغییراتی میخوام توی نقد بدم واسه همین موند واسه فردا بعد از ظهر
آقا فردین منتظریم بدجور
ولی مگه آقا کیوان نمیخواست نقد کنه؟