The Order: 1886 اولین عنوان از سری این فرنچایز خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت

43400367063697923837.jpg

اعضای استودیوی Ready At Dawn امید زیادی به عنوان انحصاری PS4 یعنی The Order: 1886 که در آینده قرار است منتشر شود، دارند. آن ها بر این باورند که با شروع ساخت این بازی خود را درگیر یک عنوان فوق العاده بزرگ و قوی کرده اند. طوری که طرح کلی این بازی در یک نسخه خلاصه نخواهد شد.
Creative director بازی آقای Ru Weerasuriya طی مصاحبه ای که با سایت gamestm.co.uk داشتند، گفتند:
"ما اشتیاق و علاقه زیادی برای روایت داستان دنیای بازی The Order: 1886 داریم. در حالی که نسخه اول بازی به طور کلی مقدمه و داستان ورود شما به این دنیای بزرگ خواهد بود. Weerasuriya می گوید که حتی می خواهد اتفاقات بعد از این وقایع را نیز در نسخه های بعدی ارائه دهد. ما تصمیمات و ایده های فراوانی برای نسخه های این بازی داریم. کارهای بسیار متفاوتی با این IP می توانیم انجام دهیم. پس The Order: 1886 می تواند شروع بسیار طوفانی برای این فرنچایز باشد."
The Order: 1886 قرار است به صورت انحصاری برای پلتفرم PlayStation 4 عرضه شود.
[source]

آخرین ویرایش:
به نظر من بازی فوق العادست ولی فکر نکنم بتونه موفقیت هایی مثل tlou یا حتی انچارتد ها رو تکرار کنه. فکر کنم یک چیزی درحد اینفیموس جدید باشه (الببته بهتر. شاید حدود متای85).

به نظر من بیشترین شانس گوتی بتمن جدیده و بعد یا تایتان فال و یا واچ داگز! البته این بازی هم بی شانس نیست ها!

- - -ویرایش - - -

الان که Witcher 3 قرار شده توی 2015 بیاد، آره احتمال اینکه Batman برنده بشه زیاده، البته خب امسال بازیهای خیلی خوبی میان، باید وایساد و دید چی میشه....

به نظر من امسال سال عالی ای نیست! معمولا هر 1 سال در میون شاهکار-خیلی خوب میشه. سال 2011 و 2013 شاهکار زیاد داشت! امسال مثل سال 2012 خیلی خوب زیاد خوهد داشت! (البته منظورم از زیاد حدود 4-5 تا هست که برای یک سال رقم زیادیه دیگه!)

من نمیدونم تو سال 2014 این همه بازی خوب هستش اما کسی برای رقابت در goty در نظر نمیگیره .

برای مثال دوستان اسم titanfall یا infamous با متای 86 و 80 رو میارن برای goty اما اسمی از dark souls 2 با متای 91 در حاضر گم نام ترین و غریبترین بازی به نظر میرسه :|

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

امسال حیف قطب اصلی کسب GOTY یعنی ND حضور نداره . انشالله سال بعد با UNCHARTED4 بتونه کاری که با UNCHARTED2 در سال 2009 انجام داد رو تکرار کنه .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی THE ORDER 1886 هم عنوان فوق العاده ای هستش خیلی امید دارم به بازی . اگه هر شب یک عکس یا تریلر ازش نبینم خوابم نمیبره :d

یک عنوانی که الهام گرفته از TLOU و UN2 هستش با المانهای حماسی . خیلی عالیه .

فقط یک سری ایراد در قسمت فنی داره که من مطمینم حل میشه . گرچه گرافیک بازی در حال حاضر CG ترین بازی موجود هستش

درود بر READY AT DAWN . کارش درسته

آخرین ویرایش:
من نمیدونم تو سال 2014 این همه بازی خوب هستش اما کسی برای رقابت در goty در نظر نمیگیره .

برای مثال دوستان اسم titanfall یا infamous با متای 86 و 80 رو میارن برای goty اما اسمی از dark souls 2 با متای 91 در حاضر گم نام ترین و غریبترین بازی به نظر میرسه :|

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

امسال حیف قطب اصلی کسب GOTY یعنی ND حضور نداره . انشالله سال بعد با UNCHARTED4 بتونه کاری که با UNCHARTED2 در سال 2009 انجام داد رو تکرار کنه .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی THE ORDER 1886 هم عنوان فوق العاده ای هستش خیلی امید دارم به بازی . اگه هر شب یک عکس یا تریلر ازش نبینم خوابم نمیبره :d

یک عنوانی که الهام گرفته از TLOU و UN2 هستش با المانهای حماسی . خیلی عالیه .

فقط یک سری ایراد در قسمت فنی داره که من مطمینم حل میشه . گرچه گرافیک بازی در حال حاضر CG ترین بازی موجود هستش

درود بر READY AT DAWN . کارش درسته
هنوز برا گوتی زوده تصمیم گرفت هر بازی ای پتانسیلش رو داره از همین the order گرفته تا عصر اژدها و دستینی و شیطان درون و شاید هم arkham knight!!
دارک سولز هم مسلما بازی ای هست که جوایزی رو خواهد برد البته اگه عصر اژدها, عصر اژدها نباشه!
-----------
در مورد آنچارتد هم بگم هنوز هم امیدوارم امسال بیاد اگه به میلادی یعنی 2014 نرسه شاید تو 93 شمسی بیاد! مثلا اسفند ماه همون ماهی که امثال god of war 3 و heavy rain در اون عرضه شدن :d

هنوز برا گوتی زوده تصمیم گرفت هر بازی ای پتانسیلش رو داره از همین the order گرفته تا عصر اژدها و دستینی و شیطان درون و شاید هم arkham knight!!
دارک سولز هم مسلما بازی ای هست که جوایزی رو خواهد برد البته اگه عصر اژدها, عصر اژدها نباشه!
-----------
در مورد آنچارتد هم بگم هنوز هم امیدوارم امسال بیاد اگه به میلادی یعنی 2014 نرسه شاید تو 93 شمسی بیاد! مثلا اسفند ماه همون ماهی که امثال god of war 3 و heavy rain در اون عرضه شدن :d

در مورد uncharted4 فک نمیکنم زودتر از اواخر 2015 عرضه بشه . با اینکه از سال 2011 در دست ساخت هستش . اما با توجه به شرایط نقل و انتقالات اخیر فکر میکنم برای رسیدن به اونچه لیاقت uncharted هستش

یکم باید زمان بخرن واسه خودشون . همون uncharted که یکی از برترین فروش هارو داشت و متای بی سابقه 105 نقد 96 رو داشت .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راجب goty هم باید بگم batman اصولا سلطان نایب قهرمانی هستش :d 2009 و 2011

the evil within یکم مشکوک شدم اخیرا 8-| با اینکه RE4 یکی از برترین بازی های تاریخ من و همینطور در کل هستش . ولی ...:(

DRAGON AGE هم هیچ نظری ندارم :d

DESTINY هم واقعا فوق العاده هستش .

چیزی که من دوس دارم همین THE ORDER 1886 هستش که READY AT DAWN بتونه از سایت ها GOTY رو بگیره و در نهایت GOTY سال 2014 بشه. و شانسش رو هم داره .

WATCH DOGS هم بسیار دوس میداریم :d و شانس داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or