The Matrix: Path of Neo

اره بخدا كمك كنيد جان عزيزتون من دوروز انتوري شده تازه بچه ها ميگن ديگه فايده نداره بايد سيدي رو بندازيم دور همه بازي ها همين مشكل داره به ولاي علي اگر اين بازي تكينم خراب در بياد ميرم حالشون رو حسابي ميگيرم

تيك تيكشون ميكنم

نوشته شده توسط Miesam:
علي جون برو سايت تكين گفته چه جوري مشكلش رو حل كني من الان دارم ازمايش ميكنم قربونت
واقعا مسخرشو درآورده این تکین این چه وضعیشه حالا خوبه تو سایتش نوشته چجوری اجرا میشه
منم رفتم امتحان کنم

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
واقعا مسخرشو درآورده این تکین این چه وضعیشه حالا خوبه تو سایتش نوشته چجوری اجرا میشه
منم رفتم امتحان کنم
آقا من اون کاری هم که سایت تکین بود گفت کردم ولی بازم نشد همون رو میگه باز میسم جون تو تونستی اجرا کنی

آقا میسم من یه راه حل از خودم درور کردم که دیگه نیاز به هیچ برنامه نداره :cheesygri
ابتدا روی آیکون بازی کلیک راست کرد میرید تو قسمت Properties بعد میرید تو قسمت
Compatibility روی گزینه Run This Program تیک میزارید بعد اونو میزارید رویWindows Nt 4.0(service Pack5) بعد بازی راحت اجرا میشه :cheesygri :cheesygri
من این روش روی Football Manager 2006 امتحان کردم جواب داد گفتم شاید تو این هم جواب بده که داد :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

بابا كرك ساز

من همون روش رو امتحان كردم راه افتاد اونم خدايي شد يك هو خودش راه افتاد حالا گر باز از كار ميوفته كار تو رو هم امنحان ميكنم

آقا من یکم از بازی رو رفتم پیشنهاد میکنم کسی نخردش خیلی مسخره است بازی گرافیک بسیار پایین داره بازی پر از سوتی است من که همون دیشب پاکش کردم خیلی مسخره بود حیف اون پولی دادم براش

من كه عاشقشم دارم حال ميكنم گرافيكش پايين هست سوتي هم فت فرامون داره ولي اخر بازي يعني ميشه گفت اخر فيلم چون كپ فيلمش ساخته شده

سلام دوستان خوب هستید :
من نظرم رو در مورد این بازی بدم اصلا خوشم نمیاد از بازی ماتریکس چه نسخه یکش چه نسخه دو اش که اومد کلوهموم اشغالی بیشن بید همین بسسسسسسسسسسس

سلام به علیرضا و میثم.
واسه منم بازی توتال اوردوز را دارم هم همینطورشد.بدبختی اون موقع تمام بچه های فامیل جمع شده بودن.جلو همشون ضایع شدم!!
ولی من یه بار این دیمون تولز رو ریختم بیرون و دوباره نصب کردم وبازی درست شد.شما هم همین کار رو بکنید شاید افاقه کنه.در ضمن مواظب باشید درست بریزید بیرون برنامه رو.چون به مشکل بر میخورید.
در ضمن علیرضا جان از دیمون تولزت ممنون.این کرک توتال اوردوز رو داری به ما بدی که دیگه ایمیج رو نخواد.
باز هم ممنون

سلام به علیرضا و میثم.
واسه منم بازی توتال اوردوز را دارم هم همینطورشد.بدبختی اون موقع تمام بچه های فامیل جمع شده بودن.جلو همشون ضایع شدم!!
ولی من یه بار این دیمون تولز رو ریختم بیرون و دوباره نصب کردم وبازی درست شد.شما هم همین کار رو بکنید شاید افاقه کنه.در ضمن مواظب باشید درست بریزید بیرون برنامه رو.چون به مشکل بر میخورید.
در ضمن علیرضا جان از دیمون تولزت ممنون.این کرک توتال اوردوز رو داری به ما بدی که دیگه ایمیج رو نخواد.
باز هم ممنون.

آقا من یکم از بازی رو رفتم پیشنهاد میکنم کسی نخردش خیلی مسخره است بازی گرافیک بسیار پایین داره بازی پر از سوتی است من که همون دیشب پاکش کردم خیلی مسخره بود حیف اون پولی دادم براش
من که گفته بودم بازیش بدرد نمیخوره.....

نوشته شده توسط farzadlion:
من که گفته بودم بازیش بدرد نمیخوره.....
خب آقا فرزاد اشتباه کردم واقعا حیف پول که به ین بازی بدیم چند نفر گفته بودن خیلی قشنگه من فکر کردم حالا چی هست کاشکی حرفت رو گوش داده بودم
آقا میسم بابا همچین تعریف میکردی فکر کردم که حالا چی هست :cheesygri

تکنو لوژی پیشرفت می کنه بازی متریکس پس رفت. :lol:
اگه این داستان متریکس دست ای-آ یا کونامی بود چه غوغایی می کردن.
این آتاری بازی خراب کنه اون از درایور3 اینم از...
از آتاری فقط اکسز اند الایدز قشنگ بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or