Nintendo The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
۲۶ سپتامبر ۲۰۲۴
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
شرکت نینتندو با پخش تریلر جدیدی از بازی The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom رونمایی کرد که لینک را به‌عنوان قهرمان داستان معرفی نمی‌کند. همان‌طور که شایعه شده بود، گیمرها در این بازی کنترل شاهزاده زلدا را در دست می‌گیرند؛ زیرا پس از ناپدیدشدن لینک اکنون تنها زلدا برای نجات Hyrule Kingdom باقی مانده است. این نسخه در تاریخ ۵ مهر ۱۴۰۳ (۲۶ سپتامبر ۲۰۲۴) در اختیار کاربران کنسول نینتندو سوییچ قرار خواهد گرفت.

1718873643091.png

من فکر کنم تا الان ۷۰ درصد بازی رو تو این چند روز رفتم.ذره ای از جذابیتش کم نمیشه و خیلی تعجب آوره که یه بازی چند گیگابایتی انقدر گیم پلی عمیقی داره.یه نکته خیلی خوب دیگه این که بازی کوتاه نیست.

من از سبک بازیش خوشم نیومد حقیقت به نظرم خیلی بچه گانه س دیگه و اینکه حالت استراتژیک ار پی جی شده که من خوشم نمیاد از این سبک ها قبلیه اکثرا اکشن بود من تا یک شمشیری چیزی دستم نباشه راضیم نمی کنه
انتظارمم متای 85 بود چون نینتندو که خوب کار نمی کنه بازی هاش حدود 85 می شن

با اینکه گرفتمش اما 1 ترا حافظه ای که گرفتم پره باید یک بازی برم تا بتونم بازی های جدید بریزم لامصب 1 ترا هم براش کمه
حالا بازی کنم شاید نظرم عوض شد

شد بهترین بازی 2024 نینتندو به انتخاب IGN
این بازی واقعا جذاب و ایمرسیو هست و گیم پلی فوق العاده ای داره. واقعا یکی از Hidden Gem های این نسله.
واقعیت اینه که زیاد از Link's Awakening خوشم نیومد. بازی خوبیه. ولی این عنوان یه سر و گردن بالاتره به نظر من.

Zelda.jpg

شد بهترین بازی 2024 نینتندو به انتخاب IGN
این بازی واقعا جذاب و ایمرسیو هست و گیم پلی فوق العاده ای داره. واقعا یکی از Hidden Gem های این نسله.
واقعیت اینه که زیاد از Link's Awakening خوشم نیومد. بازی خوبیه. ولی این عنوان یه سر و گردن بالاتره به نظر من.

View attachment 361295
دقیقا درسته. شباهت این بازی با Link's Awakening فقط دوربینشون هست و این بازی طراحیش از اساس با Link's Awakening تفاوت داره. منم خیلی خیلی بیشتر با این مدل EOW حال کردم و در کل هم جزو دو سه تا بازی برتر امسالم بود.

دقیقا درسته. شباهت این بازی با Link's Awakening فقط دوربینشون هست و این بازی طراحیش از اساس با Link's Awakening تفاوت داره. منم خیلی خیلی بیشتر با این مدل EOW حال کردم و در کل هم جزو دو سه تا بازی برتر امسالم بود.
دقیقا.
من خودم با کمی بدبینی شروع کردم. واقعا فکر نمیکردم اینقدر درگیرم کنه. گیم پلی بسیار سطح بالا و خلاق و در عین حال دوست داشتنی و یوزر فرندلی داره.

دقیقا.
من خودم با کمی بدبینی شروع کردم. واقعا فکر نمیکردم اینقدر درگیرم کنه. گیم پلی بسیار سطح بالا و خلاق و در عین حال دوست داشتنی و یوزر فرندلی داره.
اره و همینطور خیلی بامزه بود که UI بازی کاملا کپی شده از totk بود. با وجود گیم پلی پیچیده و پر از امکانات خیلی قشنگ جواب داده بود و دسترسی ها راحت بود

• Like
Reactions: Tatsumaru

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or