The Last of Us Tournament

ناصر جان حسین به من گفت که نمیتونه تویه مسابقه شرکت کنه (میخواد بره مسافرت)یه نفر از دوستان رو جایگزین کن.اگه کسی نیست من یه نفر رو میشناسم که میخوا شرکت کنه این ای دیشه dangerius_shark

ناصر جان حسین به من گفت که نمیتونه تویه مسابقه شرکت کنه (میخواد بره مسافرت)یه نفر از دوستان رو جایگزین کن.اگه کسی نیست من یه نفر رو میشناسم که میخوا شرکت کنه این ای دیشه dangerius_shark

آره آره همین آیدی رو شرکت بده
عرفان خودمونه :X

اقایون من هر وقت تونستم بیام خبر میدم(ممنون از محبتتون(اقا احسان و اقا امیر حسین)):x
اخه 12 تا 16 نیستم بعد همپ، از موقع شروع شدن ماه عسل تا تموم شدن دود کش تلوزیون دسته من نیست:((

اقایون من هر وقت تونستم بیام خبر میدم(ممنون از محبتتون(اقا احسان و اقا امیر حسین)):x
اخه 12 تا 16 نیستم بعد همپ، از موقع شروع شدن ماه عسل تا تموم شدن دود کش تلوزیون دسته من نیست:((

همین الان طی کنفرانسی که با ناتی داگ داشتم (امور مالش ) و همچنین ناصر قرار شد به برنده مسابقات یک تلوزیون 14 اینچ با ورودی HDMI و 3D به شما هدیه بشه :d:d

سلام دوستان
همونطور كه اقا احسان گفت حسين نميخواد شركت كنه من دنبال جانشين هستم ولي اگه پيدا نشد صلاه به عنوان كمك با مهيار بازي ميكنه
توجه:هر كي به موقع در زمان مسابقه حضور نداشته باشه به طور قطع ( صد در صد ) از مسابقات حذف ميشه پس اگه نميتونيد شركت كنيد بگيد

سلام دوستان
همونطور كه اقا احسان گفت حسين نميخواد شركت كنه من دنبال جانشين هستم ولي اگه پيدا نشد صلاه به عنوان كمك با مهيار بازي ميكنه
توجه:هر كي به موقع در زمان مسابقه حضور نداشته باشه به طور قطع ( صد در صد ) از مسابقات حذف ميشه پس اگه نميتونيد شركت كنيد بگيد
صلاه نه، صلاح =(( اوکی من هستم اگر خواستن

بازي ٢
زمان : ١ شنبه ساعت ٢٣:٣٠
تيم ها : ali4401540. vs. allunfinised
نوع: ليگ ( رفت )
اعضا:
allunfinished (1.18)
pesarkhale1 (1.06)
mramin47 (0.78)
mh_msv (0.73)
__________________________________________________ ______
ali4401540 (1.73)
naserabdali36 (1.06)
slh_blueisland ( 1.03)
alimadani(0.75)
__________________________________________________ ______
دوستاني كه نميتونن بيان هر چه سريع تر بگن
ممنون

بحث ساعت شد برای من ساعت هرچی دیرتر باشه بهتره اگه بتونید واسه مارو 11 به بعد بذارید خیلی خوب میشه البته در صورت مشکل نداشتن دیگران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or