PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
حالا که این بازی قشنگه دیگه بعد از این کدوم بازی میتونه مارو راضی کنه؟؟؟! خیلی دارم به خودم شک راه میدم!! حداقل تو این سبک فکر نمیکنم حالا حالا بازی مشابه بتونه بهش نزدیک بشه. البته ew هم میتونه عنوان مشابهی باشه بهرحال سر اون بازی هم یه نابغه مثل میکامی کار میکنه. ولی این چیزی که الان این بازی هست ( با همه تفاسیر اعم از گرافیک، صداگذاری، نورپردازی، داستان و...) کمی بعیده که بازی بخواد هم ردش قرار بگیره.

واقعا باید کل تشکیلات ناتی داگ رو طلا بگیرن!! یعنی سونی مدیونه اگه همچین کاری نکنه!

دوستان من بازی رو از استور پیش خرید کردم بدون اینکه هزینه پداخت کنم دوستان گفتند وقتی میخواهید دانلود کنید باید اجساب رو شارژ کنم ولی الان من دارم دانلودش میکنم با توجه به اینکه من بازی رو خریدیم شنبه به دستم مییرسه الان از دوستان میخواهم من بازی رو دانلود کنم میتونم وارد بازی بشم

حالا که این بازی قشنگه دیگه بعد از این کدوم بازی میتونه مارو راضی کنه؟؟؟! خیلی دارم به خودم شک راه میدم!! حداقل تو این سبک فکر نمیکنم حالا حالا بازی مشابه بتونه بهش نزدیک بشه. البته ew هم میتونه عنوان مشابهی باشه بهرحال سر اون بازی هم یه نابغه مثل میکامی کار میکنه. ولی این چیزی که الان این بازی هست ( با همه تفاسیر اعم از گرافیک، صداگذاری، نورپردازی، داستان و...) کمی بعیده که بازی بخواد هم ردش قرار بگیره.

واقعا باید کل تشکیلات ناتی داگ رو طلا بگیرن!! یعنی سونی مدیونه اگه همچین کاری نکنه!
به این سطح که نه ولی میتونن حداقل تو یه سری ویژگی ها نزدیک شن ولی مطمئنا فقط ND میتونه دوباره تو این سطح بازی ارائه بده...

به این سطح که نه ولی میتونن حداقل تو یه سری ویژگی ها نزدیک شن ولی مطمئنا فقط ND میتونه دوباره تو این سطح بازی ارائه بده...

100% همینطوری هستش عمرا کسی به گرد ND برسی مگه بچه بازی >:)=))

این که خوبه این چند وقته بخاطر جریان غزه ساند ترک اصلی GOW1 رو از بر شدیم دیگه :دی!
حداقل GOW یه بازی معروفه و این کار رو یه جوری میشه توجیه کرد. آهنگ مولتی پلیر Assassin's Creed Brotherhood رو نمیدونم از کجا گیر آورده بودند :))
خواستید بگید تا آپلودش کنم. خودم ضبطش کردم :d

پ.ن: از سر و تهش زدم و آپلودش کردم. فقط ببخشید که یه کم تصویر مشکل داره و نوشته بالاش هست، تازه ویندوز عوض کردم، هنوز برنامه درست و حسابی روی سیستم نصب نکردم.
اینم ویدئو: Download IRIB TV3 01012000 0413 mkv

آخرین ویرایش:
اقا جدا بازی رو حالت grounded سخته .من خودم 2 بار بازیرو رو survivor تموم کردم ولی خیلی اسون تر بود مهمات که کلا نیست جون اصلا پر نمیشه دشمنا هم که کافیه یه لحظه از حالت crouch خارج شی و واستی درجا میفهمن کجایی ... از همه بدتر این تیکه هاییه که bloater ها میان من قشنگ عزادار میشم.:d
دوستان حتما PSN ID خودتون رو بگید تا همدیگه رو ADD کنیم انلاینش خیلی خفنه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or