PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
اون عکس GIF که نشون میداد سایه تو 30 فریم خیلی بهتره کاملا فیک هست!

تو هردو حالت تست شد، سایه ها هیچ تغییری باهم تو حالت های 30 و 60 فریم باهم ندارن.

منم این دفعه روی grounded میرم چون دفعه قبل انگاری داشتم یه بازی action بازی میکردم . تیر که تموم میشد با سلاح گرم میفتادم به جونه همه D: کلا وضی بود ×_× :d . کلا ادم نبود توش من نکشم D: حتی همیشه shive هم craft میکردم که بتونم clicker ها بزنم داغون کنم D:

×_× من با اینکه همینطوریش هم لذت بردم اما دلم میخواد یه بار دیگه همین حالت stealth برم ×_× تغریبا از قسمت زمستونش دیگه بازی برام خیلی خیلی گیرا شد . از اون قسمت جوه بازی خیلی سنگین و تاریک میشه به نسبت اولهاش که تازه داره راه میندازه ادم رو .

- - -ویرایش - - -

من هنوز روی 4 نرفتم. این رو بقیه دوستان جواب میدن اما در کل texture ها و کیفیت کلی که واقعا بالا رفته
اصلا dlc رو نباید بری. dlc یه قسمت از داستان اصلی و بخش از گذشته هست. بازی اصلی رو تموم کن بعد dlc رو برو !

من که بکش بکش ناجور رفتم خیلی حال داد بازم لول . اما خب توی درجه سختیهای بالا مهمات اینا کم میاد ×_× بالای normal باید stealth رفت خیلی از جاهاش رو .

خودش لذتش چند هزار چندان هست ( چی گفتم ×_× ) D: برو بازی کن لذتش رو ببر D:

آریا واقعا" شما ها که بازی رو هجومی بازی میکنید ترسناکید من که اینقدر یواشکی بازی میکردم که تا خیلی از بازی حتی شلیک هم نکردم جاهایی هم که شلیک میکردم قایم میشدم و بعد هم شپلق هد شات
برای کیلیکر ها هم که یا تیر کمون یا شات گان با قدرت آخر که تکه تکه گردن :) و همچنین کشتن از پشت سر :)

آریا من ازت میترسم

G
اونایی که بازی کردن لطفا جواب بدن،بازی ترتیب زمانیو رعایت میکنه و Left Behind رو اول بازی میزاره یا انتهای بازی یا اینکه کلا جداست؟
Left behind روایت میکنه به طور همزمان رویداد های قبل از اتفاقات بازی اصلی و جریاناتی که در اواسط بازی رخ میده.
اگر بار اولت هست حتما اول بازی اصلی رو بازی کن
من خودم با اینکه جویدم بازی رو بازم اول بازی اصلی رو بازی میکنم.

اونایی که بازی کردن لطفا جواب بدن،بازی ترتیب زمانیو رعایت میکنه و Left Behind رو اول بازی میزاره یا انتهای بازی یا اینکه کلا جداست؟
left behind از نظر بازی توی یه بخش از بازی و بخشی از گذشته هست
dlc هم از ابتدای کار باز هست.

من بازی رو روی Ps3 یبار بیشتر تموم نکردم.بیشتر میخواستم برم و میخواستم پلاتش کنم ولی وقتی دیدم یه خبرایی از نسخه Ps4 هست بوسیدم و گذاشتمش کنار تا با خیال راحت رو Ps4 پلتنیومش کنم.بازی رو من به حالت خشن و اکشن میرفتم جلو بعضی وقتا هم مخفی کاری کردم اما زیاد حال نمیداد.اکشنش بیشتر حال میدادحالا اینبار میخوام پلتنیومش کنم دیگه همه جزییاتو هم در میارم.مولتیش رو هم هنوز بازی نکردم که اونم بازی میکنم

Sent from my HTC One max using Tapatalk

dlc مربوط به گذشته و قسمتی از بازی هست که باید اول بازی اصلی رو بازی کنید بعد این رو بازی کنید که بهتر متوجش بشید
30 فریم رو ناتی داگ گفته چون بهمون گفتن این رو هم بذارید ما گذاشتیم ( دوستان میگن گویا تو حالت 30 فریم سایه زنی بهتری داره )
توی بازار موجود هست ولی چون اولش هست قیمت ها حدود 220 تا 210 میچرخه
تا یه سکه بیاد پایین هزار تا چرخ میخوره کی میدونه تا اون موقع اصن بازی 1080 باشه چه برسه 60فریم تا انتشار بازی یک سال و نیم مونده تاخیر نخوره

The Last of Us Remastered [پست اول حتماً خوانده شود]
[h=2]The Last of Us Remastered [پست اول حتماً خوانده شود][/h]
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

خدایی با یچیز Left behind خیلی حال کردم.اینکه آخرش الی......
کلی از آرزو ها و تریپ ازدواج خیلی ها رو به فنا دادوقتی توی تاپیک میدیدم بچه ها هی میگن اه اه این چیه چرا اینکارو کرد از خنده میترکیدم
لول
اون صحنه به نظره من خیلی خیلی زیبا بود ×_× تغریبا میشه گفت خیلی برای تاثیر گزار بود تا این حد باز کردن شخصیتهای با یک سری المنتهای تاثیر گزار و کوچک داستانی
خب به نظرم کله قسمت left behind رو ( من بازی نکردم اما کلش رو توی Utube دیدم لول ! خب اون موقع میگفت روی 4 که نمیاد حداقل بشینیم ببینیم ) یه تیپه خیلی romantic داشت جوه بازی .... اخرش هم یا romantic هست یا به بهونه اینکه riley از یه دوست براش خیلی بیشتر اهمیت داره . ×_× خلاصه اینکه از یه طرف دیگه میشه گفت دنیای که توش الی و riley زندگی میکنن یه طوری هست که وقتی کسی رو پیدا میکنی ( مثل اینکه joel نتونست از ellie بگزره ) به همین صورت هم الی نمیتونست .... البته یه جوری خیلی احساساتی هم اخره بازیه اصلی گفت من و best friend ام جفتمون منتظر بودیم بمیریم...
آریا واقعا" شما ها که بازی رو هجومی بازی میکنید ترسناکید من که اینقدر یواشکی بازی میکردم که تا خیلی از بازی حتی شلیک هم نکردم جاهایی هم که شلیک میکردم قایم میشدم و بعد هم شپلق هد شات
برای کیلیکر ها هم که یا تیر کمون یا شات گان با قدرت آخر که تکه تکه گردن :) و همچنین کشتن از پشت سر :)

آریا من ازت میترسم
من خودم زیاد طرفداره Stealth نیستم ... یعنی نه اینکه دوست نداشته باشم اما دیگه وقتی خیلی stealth برم صبر و تحملم بند میاد مجبور پاشم زمین و زمان رو بچسبونم به هم D:
مثلا اون تیکه از بازی بود که rifle رو میده دسته الی خودمون میرم پایین حسابه بقیه رو برسیم .... اون قسمت رو من چند بار stealth رفتم دیدم نه نمیشه D: پاشدم تو همون first try همه رو زدم داغون کردم . یه حالتی هم گیر اومده بودن دشمنها رو میکشوندم توی بنبستها همهشون رو با سلاح سرد میزدم D: لول .

clicker ها از همه رو اعصابتر بودن لول ×_×

سخترین قسمتش برام اون قسمتی بود که توی اون پایین گیر افتاده بودیم همش تاریک بود ×_× الان یادم نیست دقیقا کجا بود اما الی بالا بود بعد joel افتاد پایین ... خیلی سخت بود ×_×

لول
اون صحنه به نظره من خیلی خیلی زیبا بود ×_× تغریبا میشه گفت خیلی برای تاثیر گزار بود تا این حد باز کردن شخصیتهای با یک سری المنتهای تاثیر گزار و کوچک داستانی
خب به نظرم کله قسمت left behind رو ( من بازی نکردم اما کلش رو توی Utube دیدم لول ! خب اون موقع میگفت روی 4 که نمیاد حداقل بشینیم ببینیم ) یه تیپه خیلی romantic داشت جوه بازی .... اخرش هم یا romantic هست یا به بهونه اینکه riley از یه دوست براش خیلی بیشتر اهمیت داره . ×_× خلاصه اینکه از یه طرف دیگه میشه گفت دنیای که توش الی و riley زندگی میکنن یه طوری هست که وقتی کسی رو پیدا میکنی ( مثل اینکه joel نتونست از ellie بگزره ) به همین صورت هم الی نمیتونست .... البته یه جوری خیلی احساساتی هم اخره بازیه اصلی گفت من و best friend ام جفتمون منتظر بودیم بمیریم...

من خودم زیاد طرفداره Stealth نیستم ... یعنی نه اینکه دوست نداشته باشم اما دیگه وقتی خیلی stealth برم صبر و تحملم بند میاد مجبور پاشم زمین و زمان رو بچسبونم به هم D:
مثلا اون تیکه از بازی بود که rifle رو میده دسته الی خودمون میرم پایین حسابه بقیه رو برسیم .... اون قسمت رو من چند بار stealth رفتم دیدم نه نمیشه D: پاشدم تو همون first try همه رو زدم داغون کردم . یه حالتی هم گیر اومده بودن دشمنها رو میکشوندم توی بنبستها همهشون رو با سلاح سرد میزدم D: لول .

سخترین قسمتش برام اون قسمتی بود که توی اون پایین گیر افتاده بودیم همش تاریک بود ×_× الان یادم نیست دقیقا کجا بود اما الی بالا بود بعد joel افتاد پایین ... خیلی سخت بود ×_×
آرمان راست میگه اکشن خیلی حال میکنه.این روزا هم همش Battlefild 4 میزنه همشم سواره تانکه.منم کم نمیارم C4 بدست میرم خدمتش

توی بازی بیشتر از همه Clicker ها رو اعصاب بودن.آخرش که یه شیو مخصوص کشتن این موجودات کرفت کردم اینقد خوشحال شدم که نگو.دهنشون رو صاف کردم.

اون تکه که میگی زیر زمین بود جول رفت برق رو کار بندازه و خیلی تاریک بود؟من ۳ بار خواستم همشون رو بکشم نشد اعصابم خورد شد از دستشون فرار کردم اصلا نمیشد

لول
به نظرم ترسناکترین قسمتش هم همینجا بود.تو این قسمت رگهای مغزم از استرس منفجر میشد,

لول

پیشنهاد میکنم روی درجه سختی Grounded بازی کنی تا ببینی ساده ترین مراحل به چه شکنجه ای تبدیل میشن>:) حتی دشمنها توی این حالت هر دفعه محلهای گشت زنی رو نسبت به دفعه قبل تغییر میدن مثلا یه جا من یکی رو کشتم دومی اومد اونجا رو یه نگاه کرد بعد تعقیبش کردم که خفتش کنم ولی دوستاش با چماق زدن ترکوندنم دفعه بعد دوباره همون کار رو تکرار کردم ولی گفتم این دفعه حتما با توجه به حرکات بقیه دشمنها خفتش میکنم که دیدم نخیر کلا مسیر حرکت دشمنها نسبت به قبل تغییر کرد و بقیه هم اومدن دارن دنبالم میگردن:-s حالا اینش بماند که تیر و جون و کوفت و زهرمار اصلا پیدا نمیشه و بیشتر اوقات آهی در بساط نیست:hurted1:البته من بازی رو روی PS3 پدرشو درآوردم و پلاتش کردم ولی درجه سختی Survivor با درجه سختی Grounded اصلا قابل مقایسه نیست,پس اگه میخوای بازی رو توی این نسل پلات کنی اصلا فکر راش کردن توی دل دشمن و چسبوندن زمین و زمان بهم رو از سرت بیرون کن چون توی حالت Survivor هم که واسه پلات کردن بازی لازمه اینکارا به هیچ وجه جوابگو نیست:d

آرمان راست میگه اکشن خیلی حال میکنه.این روزا هم همش Battlefild 4 میزنه همشم سواره تانکه.منم کم نمیارم C4 بدست میرم خدمتش��

توی بازی بیشتر از همه Clicker ها رو اعصاب بودن.آخرش که یه شیو مخصوص کشتن این موجودات کرفت کردم اینقد خوشحال شدم که نگو.دهنشون رو صاف کردم.

اون تکه که میگی زیر زمین بود جول رفت برق رو کار بندازه و خیلی تاریک بود؟من ۳ بار خواستم همشون رو بکشم نشد اعصابم خورد شد از دستشون فرار کردم اصلا نمیشد

اکشنشن یه حالت realistic خیلی سنگینی داره برای همین خیلی قشنگه . حسه tactical هم داره فوق القعادس D:
اره منم اون قسمت رو کلا فرار کردم چند بار هر کاری کردم دیدم اصلا نمیشه رفت خیلی سخته اون بخششه .
به قوله بچه ها هم که از همه قسمتها از همه قسمتها خیلی ترسناکتر میزد D: کلا خیلی استرس داشت بخشش

هر قسمته بازیش یه حالت خاصه خودش داره ...

پیشنهاد میکنم روی درجه سختی Grounded بازی کنی تا ببینی ساده ترین مراحل به چه شکنجه ای تبدیل میشن>:) حتی دشمنها توی این حالت هر دفعه محلهای گشت زنی رو نسبت به دفعه قبل تغییر میدن مثلا یه جا من یکی رو کشتم دومی اومد اونجا رو یه نگاه کرد بعد تعقیبش کردم که خفتش کنم ولی دوستاش با چماق زدن ترکوندنم دفعه بعد دوباره همون کار رو تکرار کردم ولی گفتم این دفعه حتما با توجه به حرکات بقیه دشمنها خفتش میکنم که دیدم نخیر کلا مسیر حرکت دشمنها نسبت به قبل تغییر کرد و بقیه هم اومدن دارن دنبالم میگردن:-s حالا اینش بماند که تیر و جون و کوفت و زهرمار اصلا پیدا نمیشه و بیشتر اوقات آهی در بساط نیست:hurted1:البته من بازی رو روی PS3 پدرشو درآوردم و پلاتش کردم ولی درجه سختی Survivor با درجه سختی Grounded اصلا قابل مقایسه نیست,پس اگه میخوای بازی رو توی این نسل پلات کنی اصلا فکر راش کردن توی دل دشمن و چسبوندن زمین و زمان بهم رو از سرت بیرون کن چون توی حالت Survivor هم که واسه پلات کردن بازی لازمه اینکارا به هیچ وجه جوابگو نیست:d
منم این دفعه میخوام همین Grounded رو امتحان کنم ببینم چی به چیه D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or