PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
خرید دیجیتالی دیگه چه صیغه ایه! به ما از این قرتی بازیا نیومده.نسخه فیزیکی رو بخر حالشو ببر:d
راستی یادتون نره.اگه مولتی باز هستید:
حتما نسخه ریجن 1 رو تهیه کنید

آخرین ویرایش:
اول خواستم دیجیتالی بخرم ولی بهم الهام شد با نتی که دارم 44 گیگشو میگیره سر اون چند مگ نت قطع میشه :دی
اگه فیزیکی بگیریم هر وقتم خسته شدیم میتونیم بفروشیم بازی رو

من دیروز خواستم بازی رو pre order کنم ولی موقع خرید همچین چیزی رو نوشت :

The Last of Us™ (PS4™) DIGITAL PRE-ORDER details

Please go to the PlayStation®Store on PS4™ any time on December 31, 2014 to download your game and access exclusive bonus content including early access to Brawler Survival Skill.

اینجا میگه 31 دسامبر برو تو استور و بازی رو دانلود کن ... قضیش چیه ؟اشتباه نوشتن ؟
اکانتم برای آمریکا ه ...

یه شایعه بود تایید نشد!
ساسور اونا هم(رو ps3) حذف خون بوده که سونی آپدیت داده برداشتنش!
خود سونی این مسئله رو تائید کرده

Sony has confirmed that the censored multiplayer is still in place

Multiplayer is the same as in the EU PS3 version – there have been no changes in this respect
این محدودیت ها هم جزو قوانین اون کشورها بحساب میاد و نمیشه با آپدیت و این چیزا برداشت . :d

یه شایعه بود تایید نشد!
ساسور اونا هم(رو ps3) حذف خون بوده که سونی آپدیت داده برداشتنش!
نه اصلا درستش نكردند، مولتي كل اجزاي بدن حريف متلاشي ميشه اما نسخه ي اروپا حذف شده بود همونجوري هم موند.
خيلي هم مسخره بود وقتي ما نميديديم چه بلايي سر طرف اورديم:d

آخرین ویرایش:
چرا برا اروپا رو سانسور میکنن ولی آمریکا رو نه ؟ :-/
بخاطر آلمان ؟ دقیقا کسی علتشو میدونه ؟
خوب اروپایی ها روی این چیزا حساس هستن :دی قوانینشون هم به همین ترتیب هست. حتی خون رو تو شبکه های تلویزیونی من دیدم سانسور میکنن. استرالیا هم بدتر از اینا هست :دی

ولی آمریکا خوب از قوانین نداره و ریتینگ M ینی آماده ی هرجور gore باید باشی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or