PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
این قضیه باغ وحشو ... به نظر من (برای من البته) اصلا خوب نیست. راستش من به علت فوبیایی که دارم ابدا نمیتونم بازی ترسناک و مخثوثا هیجانی (هیجان بعد سکوت) تجربه کنم. تجربه کنم متاسفانه بدبخت میشم. تا چن دقیقه و گاهی 1 ساعت اصن رو حالت عادی نیستم. این شیرا و گوریلا ها هم ...

پ.ن. منظورم از اون هیجان ترسناک اینه که خیلی عادی داری بازی می کنی یک دفعه یه موجود میپره تو صورتت! اصن بعضی بازیا تا تهشون میرم تا به این موجودات می خورم اصن بازیو ول می کنم (تنها بازیایی که روشون مقاومت کردم توم رایدر بود و اسکایریم فکر کنم)
ناتی خوشبختانه رو این مسئله اصلا کار نمی کنه.!

این قضیه باغ وحشو ... به نظر من (برای من البته) اصلا خوب نیست. راستش من به علت فوبیایی که دارم ابدا نمیتونم بازی ترسناک و مخثوثا هیجانی (هیجان بعد سکوت) تجربه کنم. تجربه کنم متاسفانه بدبخت میشم. تا چن دقیقه و گاهی 1 ساعت اصن رو حالت عادی نیستم. این شیرا و گوریلا ها هم ...

پ.ن. منظورم از اون هیجان ترسناک اینه که خیلی عادی داری بازی می کنی یک دفعه یه موجود میپره تو صورتت! اصن بعضی بازیا تا تهشون میرم تا به این موجودات می خورم اصن بازیو ول می کنم (تنها بازیایی که روشون مقاومت کردم توم رایدر بود و اسکایریم فکر کنم)

ببخشید ولی همین ناتی داگ تو قسمت اول و دوم آنچارتد موجوداتی داشت ( قسمت اول زامبی و قسمت دوم گاردين او شیمبالا) که پرش میکردن تو صورتت. از فصل هجدهم هم پيداشون میشد، یعنی شما برای آنچارتد مقاومت نکردین؟

دوست عزیز گیم یعنی هیجان و هیجان یعنی گیم :d اصلا یکی از دلایلی که این همه گیم رو محبوب کرده هیجان و غیر قابل پیش بینی بودن آن هست که انگار داری سریال میبینی ولی کنترل سریال رو خودت داری

ببخشید ولی همین ناتی داگ تو قسمت اول و دوم آنچارتد موجوداتی داشت ( قسمت اول زامبی و قسمت دوم گاردين او شیمبالا) که پرش میکردن تو صورتت. از فصل هجدهم هم پيداشون میشد، یعنی شما برای آنچارتد مقاومت نکردین؟

راستش من خودم نتونستم کامل نسخه 1و بازی کنم ( نه به این علت. کلا بازیشو نتونستم تجربه کنم) ولی نسخه 2 اصلن ترسناک و هیجانش بیش از حد نبود
میدیدی اونجا یک موجوده و از دور میومد طرفت و تو فرار می کردی! هیچ مشکلی نبود! منظورم اینه که خیلی عادی داری راه میری و اصن هیچ اثری از دشمن نیست یکدفعه می پرن تو صورتت. (گرگ های توم رایدر رو یادته؟ موجودات فار کرای 3 چی؟)
البته تو tlou 2-3 باری بود که مجبور شدم از کلیکرا فرار کنم و یکدفعه برگشتم دیدم 1 سانتیم واستادن که اون عمدا نبود!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز گیم یعنی هیجان و هیجان یعنی گیم :d اصلا یکی از دلایلی که این همه گیم رو محبوب کرده هیجان و غیر قابل پیش بینی بودن آن هست که انگار داری سریال میبینی ولی کنترل سریال رو خودت داری

من با هیجان مشکل بزرگی ندارم (اتفاقا عاشق بعضی بازیای هیجانی ام مثلا هیجان میرورز ادج واقعا عالی بود یا چون عاشق ریسینگم با بازیایی مثل nfs و forza horizon بشدت هیجانی وصف نشدنی تو خونم میاد) ولی بعضی وقتا هیجان از بعد مقابله که با غافل گیری ترکیب میشه. بیشتر مواقع این هیجان از موجودات تخیلی و حیوانات صورت میگیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or