PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
اسپویل
دیگه تو LB یجورایی مشخص شد که الی گرایشای همحنسگرایانه داره کاری ندارم خوبه یا بد اما کلا تو این مورد ناتی داگ زیاده روی کرده بود تو بازی کلا 5 6 تا شخصیت مهم داشتیم که دوتاشن اینجور گرایشایی داشتن یکی بیل که خوب با توجه به اون نامه ی دوستش کاملا مشخص بود همجنس گراست یکیم خود الی که تو LB یجورایی نشون دادن اینجوریه که خوب معصومیت و دوست داشتنی بودن الی رو حداقل واسه خود من کم کرد

اگه بدونید این مسءله به گوش بازاری های محترم جیگر برسه چقدر روی قیمت تاثیر داره بعد همه سکوت میکنین

از فرداست که کاسبای محترم بگن اقا بازی با کلی درد سر آوردیم اقا این مشکل شرعی داره :) قیمتو ببرن بالا

اسپویل
دیگه تو LB یجورایی مشخص شد که الی گرایشای همحنسگرایانه داره کاری ندارم خوبه یا بد اما کلا تو این مورد ناتی داگ زیاده روی کرده بود تو بازی کلا 5 6 تا شخصیت مهم داشتیم که دوتاشن اینجور گرایشایی داشتن یکی بیل که خوب با توجه به اون نامه ی دوستش کاملا مشخص بود همجنس گراست یکیم خود الی که تو LB یجورایی نشون دادن اینجوریه که خوب معصومیت و دوست داشتنی بودن الی رو حداقل واسه خود من کم کرد

بنظر من اونقدر چیز مهمی نیست که روش مانور میدین آخه :d
بخدا نباید یک شخصیت رو با گرایش جنسی و دینش دوست داشت یا نداشت .
بنظر من این به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه یک چیزی هست که تو دنیای واقعی وجود داره چرا نباید تو بازی هم باشه .
نباید همه چیز رو تا آخر عمر سانسور یا بهش نپرداخت یک چیز طبیعی نیاز داره خوش رو جاهایی جلوه بده .
البته بگم که 100٪ نمیشه گفت همجنس گراست که باشه هم مشکلی نیست ولی از لحاظ پزشکی انسان توی همچین موقعیت هایی کار هایی میکنه که خودش هم پشیمون میشه !
از ترس و استرس و ... میاد این واکنش ها !‌
خیلی واکنش هست که خودمون هم انجام میدیم که دیگه مثال نمیزنم !
حالا یدونش مثل :

وقتی یک چیز داغ خیلی خیلی بهت نزدیک بشه میپری یهو خوب این هم همینطوریه یک هو انسان یک کاری بدون فکر کردن میکنه .

مرسي كه با اين پستاتون به طور وحشتناكي DLC رو اسپويل كردين:|
و البته اگه اين رفتار در الي باشه نميگم بد ولي يه جورايي روابط شكل گرفته بين اون و جويل رو كه اين همه تو بازي براي ايجادش زحمت كشيديم رو بي معني جلوه ميده

.

برای من که این مسئله مهم نیست ولی نیل تایید کرده که الی همجنس گرا بوده. نیل در یکی از مصاحبه هاش گفته بود که در TloU عشق بین پدر و دختر رو تجربه کردیم و در کمیک های American Dream هم دوستی بین الی و رایلی رو. تو این قسمت میخواستند یه بعد جدیدی به این روابط اضافه کنند تا یه چیز تکراری نباشه. اون صحنه هم بخاطر همین بوده. گفته بود که مردم میتونند از اون بوسه تفسیر های مختلفی انجام بدند ولی از نظر اون الی همجنس گرا بوده.
این بازی نه از همجنسگرایی حمایت کرده و نه اون رو به صورت علنی نشون داده، چیزی مثل ME 3 که نبوده. شخصیت بیلی رو هم که اگه یکم جستجو کنید میبینید که خیلی از مردم از جمله خود من از همجنس گرا بودن اون خبر نداشتند. یه بوسه ای بین الی و رایلی رد و بدل شده که فراتر از اون ما چیزی ندیدیم و فقط آینده و احتمالا TLoU 2 میتونه تمایلات الی رو مشخص کنه.
نیل به عنوان کازگردان یا نویسنده این موضوع رو بیان نکرده و فقط نظر شخصیش رو گفته.

ولی کلا الی خیلی جالبه ولی کاش نمی دونم یه چیزی جدیدی تو بخش سینگل و مولتیش اضافه میکردن (مثلا شاید صلاح ها یا مپ های جدید به بخش مولتی یا مثلا شخصیت های جدید به بازی )چون من بخش سینگلرو 12 دفعه (به جونم راست میگم :d ) و مولتی رو بالای نود ساعت بازی کردم:">:d

بچه ها تاریخ انتشارش به تقویم فارسی رو میدید :d ؟

آخرین ویرایش:
بس کنید این بحث ها رو، اینجا چه ربطی به این مباحث داره ؟ توهماتتون ربطی به این سایت نداره. دفعه بعدی برخورد میشه.
تکرار بشه تاپیک رو یه مدت طولانی قفل می کنم.

مرسي كه با اين پستاتون به طور وحشتناكي DLC رو اسپويل كردين:|
و البته اگه اين رفتار در الي باشه نميگم بد ولي يه جورايي روابط شكل گرفته بين اون و جويل رو كه اين همه تو بازي براي ايجادش زحمت كشيديم رو بي معني جلوه ميده

.
حالا اين حركت الي چه ربطي به روابطش با جوئل داره !!!؟؟؟

ولی کلا الی خیلی جالبه ولی کاش نمی دونم یه چیزی جدیدی تو بخش سینگل و مولتیش اضافه میکردن (مثلا شاید صلاح ها یا مپ های جدید به بخش مولتی یا مثلا شخصیت های جدید به بازی )چون من بخش سینگلرو 12 دفعه (به جونم راست میگم :d ) و مولتی رو بالای نود ساعت بازی کردم:">:d
بچه ها تاریخ انتشارش به تقویم فارسی رو میدید :d ؟
تاریخ دقیقش 7 مرداد ولی با توجه به اینکه زودتر از موعد 60 فریم و در نتیجه گلد شد احتمالا تا هفته دیگه یا نهایتا تا دو هفته دیگه با قیمت نجومی گیر بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or